Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün diyetisyen günümdü: sonuç regl dönemim olmasına rağmen 87.7 ydi çok sevindim şimdiden bildirim yapayım yarın geç girebilirim çünküüüü :44:

iyi di mi kızlarr :/

Eğer yapabilirsen çok güzel bir diyet monti. Ben ekmek yemeden duramicam için başlayamadım. Başlarsan gelişmeleri paylaş lütfen. Ayrıca sağlıklı bir diyet

ne yemişim....
bu günkü yediklerim...

KAHVALTI
uno gün boyu tost ekmeği kepekli 3 dilim 135 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
beyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
bal 15 gr. 42 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
armut 1 ad. 70 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yayla çorbası 1 por. 115 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
ızgara tavuk baget 1 ad. 33 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
2. ARA ÖĞÜN
ülker biskrem dark 0.1 paket 69 cal.
sarelle kakaolu fındık ezmesi 20 gr. 104 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
bulgur pilavı 0.25 por. 80 cal.
haşlama tavuk 0.5 por. 75 cal.
ıspanak - kıymalı 0.5 por. 138 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
392 cal.
133 cal.
479 cal.
173 cal.
674 cal.
toplam.......1900 cal....

Bugün diyetisyen günümdü: sonuç regl dönemim olmasına rağmen 87.7 ydi çok sevindim şimdiden bildirim yapayım yarın geç girebilirim çünküüüü :44:

geçen hafta kaçtın ki...

böyle bir motivasyona ihtiyacım vardı çok zor geliyor önümdeki süreç yararo olacağından eminim sağol canım

Faydasi olacağindan eminim.

Ben 27 yaşindayim çok da küçük sayılmam yani :78:
Eşimle ayrildiktan sonra yine Annemle yaşamaya başladim, insanin kendi evi gibi olmuyor. Ev üstüne Ev olmaz boşa dememişler.
Sonra Babamin vefati bütün denge alt üst oldu, sorun sadece Annem değil, bendede var tabiki bazen istemeyerek aşiri tebki verdim oluyor. Elimde değil napim.
Psikolog çok iyi, 1 defa gitdim ama baya rahatladim. Pazartesi tekrar gidicem.

Son düzenleme:

Canım 1 haftada net giden kiloyu söylesen yorum yapıcamda eskisi kaçtıki?

Eğer yapabilirsen çok güzel bir diyet monti. Ben ekmek yemeden duramicam için başlayamadım. Başlarsan gelişmeleri paylaş lütfen. Ayrıca sağlıklı bir diyet
geçen sene yaptığım diyet buna benziyordu zaten ekmeksiz hayata alışmıştım şimdi biraz zorlancam ama başarabilirim hiç ekmek yemiyordum yediğim ekmekte 3 dilim kepek oda kahvaltıda onda olmazsa kahvaltı olmaz zaten demeeeeeeee

Çok etkileyiciydi yaaaa resmen gözlerim doldu babama onu sevdiğimi hiç söyleyemeden kaybettim ama anneme her zaman belli ediyorum sevgimi Allah bize bağışlasın

Bende Babami 3 yil önce kaybetdim, çok özlüyorum,zaman gectikce dahada katlanir hale geli, alişiyor insan.

Ama çok yorulmuştuk, 2 Yil Kanser den sonra gözlerini yumdu birdahada acmadi.

Bu kadar arzalandımıda şaşirmiyorum, bukadar üzüntüden sonra

aklıma gelmiştin merak ediyordum .. hadi hayırlısı inş. bebişin tez zamanda gelir....duaları mız seninle...
Sağol canım bugün yazdıklarını okudum moral oldu kilomdan dolayı korkuyordum demek oluyomuş doktorlara inat dimi yani :::::))))))))))))))

hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahhhh bo bol dinlen sen hiçbişeye sıkılma sakın

Sağol canım öyle yapıyorum

hmmm Demir vitamini eksikli olabilir belki çok emin değilim ama, et yiyormusun ? veya Nar ?

İnşallah yaşariz ama henüz daha tekrar koca bulamadım
Ama şu günlerde eski erkek arkadaşim sürekli şeker şeker mesajlar atiyor artik kim bilir sonu ne olur

Allah herşeyin hayirlisini versin.

Halbuki elin tanımadığımız adamlarını seviyoruz diye kendi sağlığımızı feda ediyoruz anneye babaya sıra gelince sevdiğini söylemekten utanıyor insan

:90: Çok doğru söyledin... Insan kendi Hayatindan bir çok fedakarlık yapıyor Koca dediğne ama kendi anne babasi geride kaliyor, bir Türkü vardi sözleri şöyleydi...

... Ben yanarım Yavruma, yavrum yanar Yavrusuna.. Dünyanin Kanunu bu..

Bu sözü daha iyi anlıyorum.

Ben Eşim icin uniden vazgectim, Almanyayi terk etdim Türkiyey yerleştim bütün Hayatimi alt üst etdim, yinede olmadı...

Ahh şu Kaynanalar yok mu, hem Oğlum evlensin diye peşinde dört dolanırlar hemde herşeye burnunu sokup ilişkileri mahf ederler..

Saol cnm yaa bitek sen cevap verdin. BEYZUS abla gelince ona sorim demiştim bende. Et çok az yiyorum kırmızı et. haklı olabilirsin belki.

Demir eksikli Kanda belli oluyor, bende fazla et yemem tavuk daha çok seviyorum
Ama bu Vitaminin eksik olması iyi değil. halsizlik, sinir, uyuşukluk falan yapiyor baya etkılıyor yani. Bende vardi bir ara Doktor demişti ki her insanin bir Vitamin Deposu var, seninkiler sıfırlanmış demişti baya Hap vermişlerdi o zaman bana.

Kanını bir Test etdir istersen.

İnşallah yaşariz ama henüz daha tekrar koca bulamadım
Ama şu günlerde eski erkek arkadaşim sürekli şeker şeker mesajlar atiyor artik kim bilir sonu ne olur

Allah herşeyin hayirlisini versin.

Belkide o seni bulur kimbilir ? Allahım arkadaşıma iyi bir koca nasip et yarabbim bak dua da ettim tamamdır bu iş sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…