kıslar yaa bu arada benim durum sebebiyle beyaz ekmek patates pirinç makarna gibi karbonhidrat içerikli şeyler yememem gerekiyor bende bu durum yüzünden montitignac diyeti diye bir diyet sayfası var oradada yazmaya başladım.o dieti uygulucam bakalım. ya ben kaybonhidratlı yediğim zaman beynime kan hücum ediyor sanki inanılmaz baskı oluyor kafamda çarpıntım falan oluyor neyse fena oluyorum kısacası mecburen böyle diyet yapmak zorundayım.burada olmazsam beni rencide edin kızın banadöfebilirsinizde
Bugün diyetisyen günümdü: sonuç regl dönemim olmasına rağmen 87.7 ydi çok sevindimşimdiden bildirim yapayım yarın geç girebilirim çünküüüü :44:
iyi di mi kızlarr :/
böyle bir motivasyona ihtiyacım vardı çok zor geliyor önümdeki süreç yararo olacağından eminim sağol canım
daha yaşın küçük anladığım kadarıyla zamanla annenle olan ilişkileriniz yaşadıkca birbirinizi anlayarak daha iyi olacaktır.birde herşeyi annelerden beklememekde gerekiyor.ben şimdi anneme bakıyorumda bizde hiççç anlaşamazdık aslında hiç beni anlamadığını düşünürdüm ama aslında ben anneme çok benziyormuşum sonradan farkettim.ben ne zaman alttan almayaonun fikir ve dşüncelerine değer vermeye başladım oda ozaman beni dinlemeye ve hatalarını anlamaya başladı hemde ben ona yanlışlarını söyleme gereği duymadan kendini toparladı artık beni yönlendirmekten vazgeçti.ben kendime dönünce ona beni bıraktı kısacasıyoksa hayat hep çatışmayla geçip gidecek ve bunlar onarılmayacak yaralara sebep olacaktır. nacizane fikrim sen kendine döntoparla annenede herşeyin en iyisini biliyormuş gibi davran yine hissettirmeden kendi bildiğini yap zamanla senin yaptıkların ona ters gelmez nassıda bilmişlik taslıyorum yaffff zaten psikoloğada gitmeye başlamıssın bence çok iyi bir karar vermişsin.
Bugün diyetisyen günümdü: sonuç regl dönemim olmasına rağmen 87.7 ydi çok sevindimşimdiden bildirim yapayım yarın geç girebilirim çünküüüü :44:
geçen sene yaptığım diyet buna benziyordu zaten ekmeksiz hayata alışmıştım şimdi biraz zorlancam ama başarabilirim hiç ekmek yemiyordum yediğim ekmekte 3 dilim kepek oda kahvaltıda onda olmazsa kahvaltı olmaz zaten demeeeeeeeeEğer yapabilirsen çok güzel bir diyet monti. Ben ekmek yemeden duramicam için başlayamadım. Başlarsan gelişmeleri paylaş lütfen. Ayrıca sağlıklı bir diyet
tebrik ediyom senii efferimmmmBugün diyetisyen günümdü: sonuç regl dönemim olmasına rağmen 87.7 ydi çok sevindimşimdiden bildirim yapayım yarın geç girebilirim çünküüüü :44:
Çok etkileyiciydi yaaaa resmen gözlerim doldubabama onu sevdiğimi hiç söyleyemeden kaybettim ama anneme her zaman belli ediyorum sevgimi Allah bize bağışlasın
Sağol canım bugün yazdıklarını okudum moral oldu kilomdan dolayı korkuyordum demek oluyomuş doktorlara inat dimi yani :::::))))))))))))))
aklıma gelmiştin merak ediyordum .. hadi hayırlısı inş. bebişin tez zamanda gelir....duaları mız seninle...
hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahhhh bo bol dinlen sen hiçbişeye sıkılma sakın
Ya bayanlar bişey sorucam. Son zamanlarda benim ayaklarım çok üşümeye başladı. Hava çok soğuk değilken bile yani klimayı açmadan ceketle oturulabilirken ayaklarım donuyor. Hemde 3 tane yün çorap giyiyorum üst üste birde pofuduk terlik ama hiç ısınmıyor. Sonrada üşütüyorum sanırım karnım kasığım ağrımaya başlıyo. Bilen varsa söylesin nolur bu neden oluyo? Artık sıcak su torbasına kaynar su koyup üzerine ayaklarımı koyuyorum , bi müddet işe yarıyo
CanMeL Az önce Forumda okudum gözlerim doldu resmen, Annemle çok güzel bir ilişkiye sahip değiliz malesef. Fıkırlerimiz düşüncelerimiz çok çatışıyor.
Almanyada doğdum büyüdüm, belki bunun katkisida coktur bana çok geçmişten kalmiş düşüncelere sahıb gıbı geliyor Annem anlaşamiyoruz, şuan zaten ilk seans bir Piskoloğa gitmeye başladim. Sorun sadece Annem değil birçok şey yaşadım üzücü ve hepsi bir arada, henüz toparlanmayi yeni beceriyor gibiyim..
Yazıyı okudum çok etkileyici. Seni çok iyi anlıyorum canım bende yaşıyorum benzer durumları. Sanki annemle iki farklı gezegenden gelmişiz gibi hissediyorum bende. Benide anneannem büyüttü belkide o yüzden annemle aramızda hep bir mesafe var.Olsun napalım bizde kendi çocuklarımızla yaşarız inşallah o anne çocuk ilişkisini
hmmm Demir vitamini eksikli olabilir belki çok emin değilim ama, et yiyormusun ? veya Nar ?
Halbuki elin tanımadığımız adamlarını seviyoruz diye kendi sağlığımızı feda ediyoruz anneye babaya sıra gelince sevdiğini söylemekten utanıyor insan
factorB aynı değişmemiş işte :/ 87.7ydi ama adetliyim şu an
Saol cnm yaa bitek sen cevap verdin. BEYZUS abla gelince ona sorim demiştim bende. Et çok az yiyorum kırmızı et. haklı olabilirsin belki.
Bende ne ara deiştirdi çizelgeyi demiştime güzel o zaman cnm en az 1 kg eksiğisin demektir tartıda gördüğünün
İnşallah yaşariz ama henüz daha tekrar koca bulamadım
Ama şu günlerde eski erkek arkadaşim sürekli şeker şeker mesajlar atiyor artik kim bilir sonu ne olur
Allah herşeyin hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?