Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

CanMeL Az önce Forumda okudum gözlerim doldu resmen, Annemle çok güzel bir ilişkiye sahip değiliz malesef. Fıkırlerimiz düşüncelerimiz çok çatışıyor.

Almanyada doğdum büyüdüm, belki bunun katkisida coktur bana çok geçmişten kalmiş düşüncelere sahıb gıbı geliyor Annem anlaşamiyoruz, şuan zaten ilk seans bir Piskoloğa gitmeye başladim. Sorun sadece Annem değil birçok şey yaşadım üzücü ve hepsi bir arada, henüz toparlanmayi yeni beceriyor gibiyim..

Yazıyı okudum çok etkileyici. Seni çok iyi anlıyorum canım bende yaşıyorum benzer durumları. Sanki annemle iki farklı gezegenden gelmişiz gibi hissediyorum bende. Benide anneannem büyüttü belkide o yüzden annemle aramızda hep bir mesafe var.Olsun napalım bizde kendi çocuklarımızla yaşarız inşallah o anne çocuk ilişkisini

Son düzenleme:
Saferan olsun saabah başla tekrar daha çok dikkat et....

Haklısın canım hemen kendime gelip sabah yeniden başlamam lazım. Hamileyken kilo verdiğini yazmışsın. Bebeğe zararlı değilmi? Bide nasıl başardın yaa ilk kez hamilelikte kilo veren birini duyuyorum

Ya bayanlar bişey sorucam. Son zamanlarda benim ayaklarım çok üşümeye başladı. Hava çok soğuk değilken bile yani klimayı açmadan ceketle oturulabilirken ayaklarım donuyor. Hemde 3 tane yün çorap giyiyorum üst üste birde pofuduk terlik ama hiç ısınmıyor. Sonrada üşütüyorum sanırım karnım kasığım ağrımaya başlıyo. Bilen varsa söylesin nolur bu neden oluyo? Artık sıcak su torbasına kaynar su koyup üzerine ayaklarımı koyuyorum , bi müddet işe yarıyo

:2:aii gecmiş oLsun cok dikkat et kendıne abla hiç bi fikrim yoken kısa zamanda düzelir insallah

:2:aii gecmiş oLsun cok dikkat et kendıne abla hiç bi fikrim yoken kısa zamanda düzelir insallah

Saol canım fikrin olmaması normal o yaşlarda çorap giydiremezlerdi bana atlette giymezdim. Ama yaş ilerliyor artık. Her sene daha kalın giyinmeye başlıyorum. Yaşlanıyormuyum ne

Kızzzlaaarrrr CanMelin bahsettiği motivasyon Cdlerini bu adresten indirebilirsiniz

Nil Gün - Motivasyon (AudioBook) - X-Paylasim
ne olduğunu anlamadan atladım hemen indirdim valla bakalım nolcek bize bu yolda ne gerekiyorsa onu yapmamız lazım çünkü ellerine sağlık canımmm
Burdan bulmuş tombulkelebek burdan indirebilirsin.

Ve bundan sonra kendını sakın yanlız hissetme

böyle bir motivasyona ihtiyacım vardı çok zor geliyor önümdeki süreç yararo olacağından eminim sağol canım

bir zeynep daha oldu forumda hoşgeldin aramıza aynı dertten hepimiz muzdaribiz malesef ama burda herkes süper destek veriyor birbirine çok iyi yapmışsın gelerek.başlamak bitirmenin yarısıdır tebrik ediyorum seniakrabalarda olmasa zaten maşallah torba gibiler bağlamakda bize düşüyor hele bi kilolar yollayalımı

valla süpersin ne çabuk unuttun uyumuyor mızmızlanıyor bidaha yapmam dediklerinişaka bi yana süper düşünmüşsün hemen ikisi birarada çıkar bu arada senin taşınma işin noldu derincim

ne kanını kaynatıyor insanın gıı benimde kaynamaya ihityacım varrbu arada Allah bebişlerini sana bağışlasın uzun ömürler versin çok iyi yapmışsın annem 41 de birtane doğurdu şimdi benimkiyle aralarında 5 yaş var arkadaş gibiler

olsun geçmiş geçmişte kalmıştır sen buna bakmıcak kendini bunu için üzmiceksin.üzüldükçe daha beter yapışıyorlar yoksa insanın üstüne şu hain kilolardurmak yok üzülmek sıkıntı nyapmak hiç yokkk

daha yaşın küçük anladığım kadarıyla zamanla annenle olan ilişkileriniz yaşadıkca birbirinizi anlayarak daha iyi olacaktır.birde herşeyi annelerden beklememekde gerekiyor.ben şimdi anneme bakıyorumda bizde hiççç anlaşamazdık aslında hiç beni anlamadığını düşünürdüm ama aslında ben anneme çok benziyormuşum sonradan farkettim.ben ne zaman alttan almayaonun fikir ve dşüncelerine değer vermeye başladım oda ozaman beni dinlemeye ve hatalarını anlamaya başladı hemde ben ona yanlışlarını söyleme gereği duymadan kendini toparladı artık beni yönlendirmekten vazgeçti.ben kendime dönünce ona beni bıraktı kısacası yoksa hayat hep çatışmayla geçip gidecek ve bunlar onarılmayacak yaralara sebep olacaktır. nacizane fikrim sen kendine döntoparla annenede herşeyin en iyisini biliyormuş gibi davran yine hissettirmeden kendi bildiğini yap zamanla senin yaptıkların ona ters gelmez nassıda bilmişlik taslıyorum yaffffzaten psikoloğada gitmeye başlamıssın bence çok iyi bir karar vermişsin.

hadi bakalık hayırlı haberlerini bekliyoruz

maşallah görürsün görürsünnn
İnşallah canım bugün transferim oldu 3 yatak isiratı verdi doktor inşallah iyi haberler veririm sendende iyi haberler alırım.
hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahhhh bo bol dinlen sen hiçbişeye sıkılma sakın

ınsallah canımmm

Az önce Forumda okudum gözlerim doldu resmen, Annemle çok güzel bir ilişkiye sahip değiliz malesef. Fıkırlerimiz düşüncelerimiz çok çatışıyor.

Çok etkileyiciydi yaaaa resmen gözlerim doldu babama onu sevdiğimi hiç söyleyemeden kaybettim ama anneme her zaman belli ediyorum sevgimi Allah bize bağışlasın

Çok etkileyiciydi yaaaa resmen gözlerim doldu babama onu sevdiğimi hiç söyleyemeden kaybettim ama anneme her zaman belli ediyorum sevgimi Allah bize bağışlasın
amin canımm hep söylememiz gerekiyor aslında ama nedese çok zor geliyor bize seni seviyorum demek yaa neden bitürlü anlam veremiyorum kendime :26:bu arada nasıl gidiyor lut gölü tuzuyla işler:86: aranız nasıl

Bugün değişik ve güzel bir gündü AVMde uzun zamandır görmediğim bir arkadaşıma rastladım o da benim gibi yalnız sinemaya gidecekmiş bende yalnız gitmeyi planlıyordum beraber oturduk illaki birşeyler ısmarlayacağım diye tutturdu istemiyorumdan da anlamıyor iskender yedim :78: sonra sinemadayken gitmiş mısır almış kendisi istemiyormuş bana almış yahu istemiyorumdan anlamıyor da rejimdeyimden de anlamıyor 2 avuç mısır yedim akşam yemek yemedim ama 1 muz yedim birazda çilekli gofret yaaa ne güzel 2 gündür çok güzeldi rejim bugün biraz bozuldu gibi şimdi yatana kadar bitki çayı içeceğim umarım mısırdaki tuz vucutta su tutturmaz hadi bakalım yarın sabah göreceğiz anyayı konyayı :26:
Bu arada turiste gittik gayet güzel bir filmdi en kısa zamanda da eyvah eyvah 2 ye gideceğim

amin canımm hep söylememiz gerekiyor aslında ama nedese çok zor geliyor bize seni seviyorum demek yaa neden bitürlü anlam veremiyorum kendime :26:bu arada nasıl gidiyor lut gölü tuzuyla işler:86: aranız nasıl

Halbuki elin tanımadığımız adamlarını seviyoruz diye kendi sağlığımızı feda ediyoruz anneye babaya sıra gelince sevdiğini söylemekten utanıyor insan
Valla canım her sabah ilk işim kendimi tuzlayıp onu giyinmek oluyor en az 5 saat üzerimde bazen 7-8 saat duruyor valla yarın sabah göreceğiz 1 haftası dolacak incelme varmıymış diye

Kilotakibi sitesi yine açılmıyor listemi kalorisiz yayınlıyorum
Sabah
1 kk peynir 5 zeytin 2 haşlanmış yumurta 3-4 tane grisini 1 fincan yeşilçay
Ara
1 portakal 3 tane eti form karışık meyveli bisküvi
Öğle
1 kase mercimek çorba 5-6 grisini
2 saat sonra
1 iskender 1 ayran 2 avuç mısır
Akşam
1 muz birazcık çilekli gofret

2 lt su, 1 Doğa Phyto Slim Çay, 1 lipton şeftalili form çay, 1 limonlu soda
10 dakika zumba,Akşama kadarda AVM de gezme dolaşma

kıslar yaa bu arada benim durum sebebiyle beyaz ekmek patates pirinç makarna gibi karbonhidrat içerikli şeyler yememem gerekiyor bende bu durum yüzünden montitignac diyeti diye bir diyet sayfası var oradada yazmaya başladım.o dieti uygulucam bakalım. ya ben kaybonhidratlı yediğim zaman beynime kan hücum ediyor sanki inanılmaz baskı oluyor kafamda çarpıntım falan oluyor neyse fena oluyorum kısacası mecburen böyle diyet yapmak zorundayım.burada olmazsam beni rencide edin kızın bana döfebilirsinizde

tursari olsun geçmiş geçmişte kalmıştır sen buna bakmıcak kendini bunu için üzmiceksin.üzüldükçe daha beter yapışıyorlar yoksa insanın üstüne şu hain kilolardurmak yok üzülmek sıkıntı nyapmak hiç yokkk

Haklısın canım zaten akşam yemek yemedim 1 avuç beyaz leblebi yedim hapımı içtim. Birazdanda 1 portakalla yeşil çayımı içicem. Daha iyi hissediyorum sayenizde

Son düzenleme:

ya hiç sorma hemde bazen hiç değmeyen insanlara bile dediğimiz oluyor bu cümleyi sonrada pişman oluyoruz.yalandanda olsa mecburen bazı insanlara sırf mecburiyetten sevecen davranırken anne babamızın en ufak sitemlerini kaldıramıyoruz hööööffff neyse yaa nerden girdik bu konuya çooook derin şu nefsimizin zincirlerini kırıp sizi seviyorum dememiz gerekiyor ben oğluma herfırsatta seni çok seviyorum diyorum belki günde 500 kere oda bana söylüyor en azından kolaylaştırıyorum zamanında inşallah kolay gelir söylemek zamanı gelince bu arada yaa ben sana söylemeyi unuttum haftada en fazla üç kere tuzu sürün demişti sonrasında işe yaramıyormuş ama şortu herzaman giyebiliyoruşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…