EŞinin kendisine inanmaması çok zor bir durum ve bunu aylar önce bir iki defa kilo vermeyi deneyip de nefsime yenildim diye benim sana inancım kalmadı diye yüzüme vurduğundan beri benim kendime inancım da köreldi. Başladığım kursları yaptığım işleri yarım bırakır oldum. Bu sabah tartışma kilodan çıkmadı, kursa bugün değil Pazartesi gideceğim dedim ondan çıktı. Son zamanlarda cenaze ve annenanemin hastalığı sebebiyle kursa gidemedik, bugün de kendim hazır değildim ve Pazartesi başlayacaktım. Bunda kararlıydım yani. Burdan çıktı tartışma ille de bugün gideceksin dedi bende hayır dedim, Pazartesi gideceğim. O da kursu bıraktığımı düşündü, ben bırakmadığımı söyledim ama... Boş ... Oradan da tartışma bu noktalara vardı ve en kötüsü bu tartışma annemin yanında yaşandı... Çok üzgünüm kızlar çok... Hatta bu işe de karar vermiştim, biliyorsun arkadaşım seninle konuştuk. Hatta dün Yekta'ya önerdiğin Nilgün'ün cd lerini indirdim bende gece onları dinledim öyle uyudum... Ama diyorum ya ben boşuna uğraşıyorum aslında hep boş hep boş...
Arkadaşım ben de önce kendim için zayıflamak istiyordum ama bir de çocuk için zayıfla mak istiyordum. Umutlarım vardı yani, ama böyle oldukça hepsi içimde patlıyor...
EŞinin kendisine inanmaması çok zor bir durum ve bunu aylar önce bir iki defa kilo vermeyi deneyip de nefsime yenildim diye benim sana inancım kalmadı diye yüzüme vurduğundan beri benim kendime inancım da köreldi. Başladığım kursları yaptığım işleri yarım bırakır oldum. Bu sabah tartışma kilodan çıkmadı, kursa bugün değil Pazartesi gideceğim dedim ondan çıktı. Son zamanlarda cenaze ve annenanemin hastalığı sebebiyle kursa gidemedik, bugün de kendim hazır değildim ve Pazartesi başlayacaktım. Bunda kararlıydım yani. Burdan çıktı tartışma ille de bugün gideceksin dedi bende hayır dedim, Pazartesi gideceğim. O da kursu bıraktığımı düşündü, ben bırakmadığımı söyledim ama... Boş ... Oradan da tartışma bu noktalara vardı ve en kötüsü bu tartışma annemin yanında yaşandı... Çok üzgünüm kızlar çok... Hatta bu işe de karar vermiştim, biliyorsun arkadaşım seninle konuştuk. Hatta dün Yekta'ya önerdiğin Nilgün'ün cd lerini indirdim bende gece onları dinledim öyle uyudum... Ama diyorum ya ben boşuna uğraşıyorum aslında hep boş hep boş...
Arkadaşım ben de önce kendim için zayıflamak istiyordum ama bir de çocuk için zayıfla mak istiyordum. Umutlarım vardı yani, ama böyle oldukça hepsi içimde patlıyor...
Günaydın
Kilom aynı118.3
Spor : 300 dakika
Termal sauna şort giyiyordum yaa midemdeki yağ simidimde de incelme olmamış bu ne yaaa
Haftasonundaki tıkınmalarım yüzünden kilo veremiyorumbu hafta kaçırmıycam haftasonuda bakalım haftaya cuma ne olacak :26: ama dün çok yedim sanırım pazar sabahı tekrar tartılırım ben
kilo bildirimi 107.5 kilo aldım
kilo bildirimi 107.5 kilo aldım
Düşünme böyle bazen Erkekler tam Odun olabiliyor ama yapma bu kadar kendini sıkma kendine yaparsın sana ilk önce sağlam bir KENDİNE GÜVEN PROGRAMI gerekli.
Yanlız değilsin bende kac defa Annemden dinliyordum kilo almami neden vermiyormuşum falan çok üstüme geliyordu bunaltıyordu beni sonunda patladım Kan gövdeyi götürdü diye bılırım.
Yanlız oldunu sanma sakın burda önemli olan sensin Eşinde sakinleşecektir, pişman olacaktir dediklerine.
Bir Psikolog bana demişti ki hayatinda 3 tane can var Sırası şöyle olmalı:
1. - Kendi CANIN
2. - CANLARIN (çoçukların)
3. - KoCAN
ilk önce herşeyi kendin icin yap baskı altında kalma.
Hem bak biz burdayiz sana dokunamasak bile yanındayiz elimizden geldiğince üzülme..
Üzme kendini bak evli çiftler arasında oluyormuş böyle durumlar bende annemle sürekli aynı şeyler yüzünden tartışıyorum bugüne kadar başladığım hiçbirşeyi bitiremedim herşeyim yarım benimde neler neler söylüyor bana bende kendimi çok değersiz hissediyorum onun o yaklaşımıyla ama hayatta tek şey eşin değil sen başlı başına bir bireysin onun ne düşündüğü o kadar önemli olmasın senin için tamam o da söz söyleme hakkına sahip eşin sonuçta ama seni kırma hakkına sahip değil ilişkilerde saygının yitirilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim. Sende ona küsgönlünü alana kadarda barışmaaa erkeklerin zaafları fazladır en hassas noktasından vur zafer senin olsun
Ne komplo teorisi yazarmışım ya
Allah razı olsun arkadaşım, biliyorum, bilmesem size yazar mıyım, sizi de sıktım ne olur kusuruma bakmayın sabah sabah...
Bi başka sorun da bu ben küsemiyorum... Küsme becerisi sıfır bende. Hatalı karşımdaki bile olsa yine ben yaklaşıyorum ona doğru sonra kendime sinir oluyorum... Bern şu anda bunu aşmaya çalışıyorum... Çünkü bu davranış modeli benim kendime olan güveni her geçen gün daha da yok ediyor. O nedenle peşinden gitmeyeceğim, o da nöbetten geldi uyudu zaten... Ben de artık benim fikirlerimin ve benim verdiğim kararların kendimce peşinde olmak istiyorum... Benim şahsi kararlarıma saygı duyulmasını istiyorum bir şeyi yarım bıraksam bile. Rahmetli babam anneme karşı öyleydi annemin hiçbir şeyine karışmaz, annem kendi kararlarını kendisi alırdı, bazen insan belki de babası gibi birini arıyor, ama...
canmel faktör sağolun kızlar hepiniz iyiki varsınızbu hafta mutsuzum onunda etkisi var
Neden mutsuzsun doğacım? Gerçi zaman zaman herkesin öyle dönemleri olur ama paylaşmak istersen dinlerim
işle ilgili canım ya artık kaldıramıyorum bazı olayları sanki yaşlandımmı ne
neden yaaaa ben senden ekincikden bahardan umutluydum bu hafta onlar spor yapıyordu
Sağol canım inşallah sonuda güzel biterBanu cum geçende yazmıştım zaten ama görmedin herhalde. Tekrarliyim ALLAH tamamına erdirsin inşallah. Ben hep olumlu hissetmiştim bak öylede oldu
banucum hayırlı olur inşallah iyi haberlerni bekliyoruz canım
Sağol derincim bu arada sana birşey sorucam tüp tedavisinde iğnelerini göbektenmi oldun kaç yumurtan oldu çünkü bana doktorun dediği kilolu olduğum için göbekten yapılan ilaç tam ulaşamamamış olabilir dedi bende seninkini merak ettim.
banuuu ne haber nasılsın
Sağol canım inşallah sonuda güzel biter
banucum hayırlı olur inşallah iyi haberlerni bekliyoruz canım
Sağol derincim bu arada sana birşey sorucam tüp tedavisinde iğnelerini göbektenmi oldun kaç yumurtan oldu çünkü bana doktorun dediği kilolu olduğum için göbekten yapılan ilaç tam ulaşamamamış olabilir dedi bende seninkini merak ettim.
tek ben deilmişim görmediğinson durum ne canım ya merak ediyorum inş emeklerinin karşılığını alırsın
İyiyim doğacım doktor 3 gün yat dedi yatıyorum eşimi çalıştırıyorum akşam sofra toplamamak çok güzelmiş yani keyfim süper inşallah sonundada güzel haberler alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?