Öğrenmek zorundasın, tavrını koy, kendine Güveninde yerine gelsin o zaman herşey dahada kolaylaşaçaktır.
Yotulcaksın ama sonunda bir Nevi özgürlük diyim kavuşacaksın. Ve eminim Eşin bu değişimine zamanla Hayran kalacak.
Bi başka sorun da bu ben küsemiyorum... Küsme becerisi sıfır bende. Hatalı karşımdaki bile olsa yine ben yaklaşıyorum ona doğru sonra kendime sinir oluyorum... Bern şu anda bunu aşmaya çalışıyorum... Çünkü bu davranış modeli benim kendime olan güveni her geçen gün daha da yok ediyor. O nedenle peşinden gitmeyeceğim, o da nöbetten geldi uyudu zaten... Ben de artık benim fikirlerimin ve benim verdiğim kararların kendimce peşinde olmak istiyorum... Benim şahsi kararlarıma saygı duyulmasını istiyorum bir şeyi yarım bıraksam bile. Rahmetli babam anneme karşı öyleydi annemin hiçbir şeyine karışmaz, annem kendi kararlarını kendisi alırdı, bazen insan belki de babası gibi birini arıyor, ama...
İyiyim doğacım doktor 3 gün yat dedi yatıyorum eşimi çalıştırıyorum akşam sofra toplamamak çok güzelmiş yani keyfim süper inşallah sonundada güzel haberler alırım.
Valla pek bişey konuşamadık uyandı dışarı çıktı... Ama içim içimi yemiyor en azından artık, belki bu da bir başarıdır başlangıç için arkadaşım
Valla kendimi işe verdim, çok daha iyi hissettim arkadaşım kendimi işe vereceğim bundan sonra...
canmel faktör sağolun kızlar hepiniz iyiki varsınızbu hafta mutsuzum onunda etkisi var
neden yaaaa ben senden ekincikden bahardan umutluydum bu hafta onlar spor yapıyordu
Sağol canım inşallah sonuda güzel biter
banucum hayırlı olur inşallah iyi haberlerni bekliyoruz canım
Sağol derincim bu arada sana birşey sorucam tüp tedavisinde iğnelerini göbektenmi oldun kaç yumurtan oldu çünkü bana doktorun dediği kilolu olduğum için göbekten yapılan ilaç tam ulaşamamamış olabilir dedi bende seninkini merak ettim.
AYYYYYYY BANUCUM YENİ GÖRDÜMMMMMMM, BU ŞAHANE BİR HABER, ÇOK SEVİNDİM BEBİŞİNE...ÖNCELİKLE ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN SANA... TÜP BEBEK YOLUNDAKİLERDEN BİRİ DE BENİM BİLİYORSUN... BENİM DE TÜP BEBEĞE AZ KALDI. MART AYINDA KESİN BİR KARAR VERİLECEK İNŞALLAH... ŞİMDİ SENDEN MUTLUSU YOKTUR, AMAN DİKKAT ET TÜM NAZARLARDAN, MAŞALLAH MAŞALLAH CANIM ARKADAŞIMAAAA
En güzelini yaparsın uğraş herzaman iyidir Kafa dağıtmak icin..
Canmelcim biz bu kilo bildirimlerini kime yapıyorduk acaba? Ben de kesin olarak bu hafta 100 kilo ile kayıtlara geçmek istiyorum...
Kilo ve spor bildirimini buraya yazıyorsun canım YENA ya da Beyzuş listeye ekler zaten
YENA da gelse biran önce de kadro eski haline dönseeksikliği çok belli YENAmızın
vallahi ben 2 haftadır pek bi koptum. yılbaşı hastalık diş buğdayı eşimin komploları buraya geldik ama moral bozmadan devam herkes fark var diyor 46 beden bişiler aldım geçen hafta hayatta olmaz derken girdim içine ki doğum sonrası göbeğim hala 6 aylık kıvamın da bırakmak yok. boğazları tutalım yolumuza bakalım yeni katılan arkadaşlar da hoşgelmişler haziran ayında hepimiz en az 1-2 beden ince olacağız inşallah.
ben bu gün itibari ile 1 ay boyunca yine bozmadan devam etmeyi planlıyorum. 14 şubata inşallah bi 5 kilo daha atarız üstümüzden.
buarada bebeğimin 2 dişi çıktı jilet gibi mememin başını ısırıyor anormal acıyor, bana verebileceğini öneri varmı daha yapmadan anlamıyor 8 aylık
çok yorulmuşsun ... dinlen tabiiki....factor öyle yorgunum ki sadece sizinle iki kelam yapayım diye takıldım ve birazdan gidip yatıcam
kendime bir çay bile almayı canım istemiyor
olsun vermişsin ya.....Günaydın hanımlar. Kilo bildirimimi yapiyim hemen
Geçen hafta 76.6
Bu hafta 76.2
Giden 400 gr
Spor 180 dk
Offff bi 76 olamadım yaaaDün sapıtmasaydım öyle olurdum aslında neyse bunada şükür gitsinde 400 gr gitsin demi
üzülme canım haftaya verirsin.......günaydın ben bu hafta kilo vermeyi düşünmüyordumdediğimide yaptım
şaka şaka belliydi böyle olacağı ne bekliyordum ki öküz gibi yedim inek gibi oturdum sporda dün hastaneye gitmem gerekdi bari yürüyerek gideyim dedim 40 dk o leslide sıkıyor beni akşama kadar burda akşam evde mesai çok yoruluyorum da doğru söylemek gerekirse koşu bandı alana kadar o zaman heveslenirim heralde ufak ufak yürürüm araştırmaya başlıycam haftasonu
hiç öyle düşünme eşin böyle yaparak kendi kaybeder insan önce kendini düşünecek.... sen niye bu kadar üzülesin ya canından kıymetlimi.... ben de eskiden senin gibiydim şimdi düşününce yazık etmişim kendime diyorum......EŞinin kendisine inanmaması çok zor bir durum ve bunu aylar önce bir iki defa kilo vermeyi deneyip de nefsime yenildim diye benim sana inancım kalmadı diye yüzüme vurduğundan beri benim kendime inancım da köreldi. Başladığım kursları yaptığım işleri yarım bırakır oldum. Bu sabah tartışma kilodan çıkmadı, kursa bugün değil Pazartesi gideceğim dedim ondan çıktı. Son zamanlarda cenaze ve annenanemin hastalığı sebebiyle kursa gidemedik, bugün de kendim hazır değildim ve Pazartesi başlayacaktım. Bunda kararlıydım yani. Burdan çıktı tartışma ille de bugün gideceksin dedi bende hayır dedim, Pazartesi gideceğim. O da kursu bıraktığımı düşündü, ben bırakmadığımı söyledim ama... Boş ... Oradan da tartışma bu noktalara vardı ve en kötüsü bu tartışma annemin yanında yaşandı... Çok üzgünüm kızlar çok... Hatta bu işe de karar vermiştim, biliyorsun arkadaşım seninle konuştuk. Hatta dün Yekta'ya önerdiğin Nilgün'ün cd lerini indirdim bende gece onları dinledim öyle uyudum... Ama diyorum ya ben boşuna uğraşıyorum aslında hep boş hep boş...
Arkadaşım ben de önce kendim için zayıflamak istiyordum ama bir de çocuk için zayıfla mak istiyordum. Umutlarım vardı yani, ama böyle oldukça hepsi içimde patlıyor...
Canmelcim biz bu kilo bildirimlerini kime yapıyorduk acaba? Ben de kesin olarak bu hafta 100 kilo ile kayıtlara geçmek istiyorum...
vallahi ben 2 haftadır pek bi koptum. yılbaşı hastalık diş buğdayı eşimin komploları buraya geldik ama moral bozmadan devam herkes fark var diyor 46 beden bişiler aldım geçen hafta hayatta olmaz derken girdim içine ki doğum sonrası göbeğim hala 6 aylık kıvamın da bırakmak yok. boğazları tutalım yolumuza bakalım yeni katılan arkadaşlar da hoşgelmişler haziran ayında hepimiz en az 1-2 beden ince olacağız inşallah.
ben bu gün itibari ile 1 ay boyunca yine bozmadan devam etmeyi planlıyorum. 14 şubata inşallah bi 5 kilo daha atarız üstümüzden.
buarada bebeğimin 2 dişi çıktı jilet gibi mememin başını ısırıyor anormal acıyor, bana verebileceğini öneri varmı daha yapmadan anlamıyor 8 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?