Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla pek bişey konuşamadık uyandı dışarı çıktı... Ama içim içimi yemiyor en azından artık, belki bu da bir başarıdır başlangıç için arkadaşım

Çok şey yazardımda bu konuyla ilgili neyse. Tavrını koy canım bende küs duramam ama küsmek lazımki her seferinde aynı şeyi yapmasın. Gerçi seninki alıştıysa artık küssende fayda etmez.[/QUOTE]

Valla kendimi işe verdim, çok daha iyi hissettim arkadaşım kendimi işe vereceğim bundan sonra...

En güzelini yaparsın uğraş herzaman iyidir Kafa dağıtmak icin..

neden yaaaa ben senden ekincikden bahardan umutluydum bu hafta onlar spor yapıyordu

vallahi ben 2 haftadır pek bi koptum. yılbaşı hastalık diş buğdayı eşimin komploları buraya geldik ama moral bozmadan devam herkes fark var diyor 46 beden bişiler aldım geçen hafta hayatta olmaz derken girdim içine ki doğum sonrası göbeğim hala 6 aylık kıvamın da bırakmak yok. boğazları tutalım yolumuza bakalım yeni katılan arkadaşlar da hoşgelmişler haziran ayında hepimiz en az 1-2 beden ince olacağız inşallah.
ben bu gün itibari ile 1 ay boyunca yine bozmadan devam etmeyi planlıyorum. 14 şubata inşallah bi 5 kilo daha atarız üstümüzden.
buarada bebeğimin 2 dişi çıktı jilet gibi mememin başını ısırıyor anormal acıyor, bana verebileceğini öneri varmı daha yapmadan anlamıyor 8 aylık

Canmelcim biz bu kilo bildirimlerini kime yapıyorduk acaba? Ben de kesin olarak bu hafta 100 kilo ile kayıtlara geçmek istiyorum...

Kilo ve spor bildirimini buraya yazıyorsun canım YENA ya da Beyzuş listeye ekler zaten

YENA da gelse biran önce de kadro eski haline dönse eksikliği çok belli YENAmızın

Dün en son geçen kış gördüğüm bir arkadaşımı gördüm annesiyle beraber alışverişe çıkmışlar annesi çantasından çikolata çıkardı al bahar bunlarda senin kısmetinmiş dedi bende rejimdeyim belma teyze dedim her ne kadar belli olmasa da geçen kıştan bu yana 14 kilo verdim dedim arkadaşım '' nasıl belli olmasada'' dedi '' ben farkettim ama görür görmez aaa zayıflamışsın '' demek istemedim dedi :44: ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen gün facebookta eski çalıştığım şirketteki arkadaşların resimleri arasında kendimi gördüm şirketin yaptığı partilerden birinde ekip olarak resim çekilmişiz kendimi tanıyamadım resmen ay gibi yüzüm görünüyor şimdi aynaya bakıyorum o şekilde görünmüyor yüzüm en azından bu bile sevindirici :81:

Kilo ve spor bildirimini buraya yazıyorsun canım YENA ya da Beyzuş listeye ekler zaten

YENA da gelse biran önce de kadro eski haline dönse eksikliği çok belli YENAmızın

şimdi o doğal spor yapıyordur taşınmadan dolayı vermiştir beni geçmese bariiiiii

Emzirme ve Emzirme Sorunları | Dr. Talha Akil | Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

şurda işine yarayacak bilgiler var, benim Arkadaşimda aynı sorunu yaşiyor aklı cıkıyor cocuk ısırınca cok feci yara yapmişti .

factor öyle yorgunum ki sadece sizinle iki kelam yapayım diye takıldım ve birazdan gidip yatıcam

kendime bir çay bile almayı canım istemiyor
çok yorulmuşsun ... dinlen tabiiki....

olsun vermişsin ya.....
üzülme canım haftaya verirsin.......
hiç öyle düşünme eşin böyle yaparak kendi kaybeder insan önce kendini düşünecek.... sen niye bu kadar üzülesin ya canından kıymetlimi.... ben de eskiden senin gibiydim şimdi düşününce yazık etmişim kendime diyorum......

valla bilemiycem canım ya benim rekorum kızımı 5,5 ay emzirdim o dişi yokdu zaten o sıralarda

günaydin 2011in citir kizöariiiiiiiiiiii

gecen hafta 80.9kg
bu hafta 79.8kg

sporrrrrrrrr 300dakkkkkkkkk

Son düzenleme:
Bazı yiyecekler ve bunlarla hazılanacak salatalar bizleri normalden daha tok tutar, kan şekeri seviyemizi yukarda tutar ve yağ yakımına yardımcı olur. Bunları tek tek inceleyelim.

* Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan, sizi uzun süre tok tutar.

* Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Kalorisi yok denilecek kadar az olan bu sebze oldukça tok tutucudur.

* 250 gr mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve fruktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.

* Öğünler arasında acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Bir kuru erikte 8 kalori var.

* Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.

* Kırmızı elmayı ince dilimler halinde kesip 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz ve yarım çay kaşığı yonca balıyla karıştırın. Bu karışım hem doyurucudur hem de bağırsakları çalıştırır.

* Kahvaltıda armudu rendeleyin ve yulafa katın. Bu karışıma biraz da yoğurt ekleyin. Armudun içeriğindeki fruktoz uzun süre açlık hissetmemenizi sağlar.

* Günü canlı geçirmek için kendinize yulaf ezmesi hazırlayıp içine kuru meyveler katın. Bu, karbonhidrat ihtiyacınızı karşılayacaktır.

* Portakal ve 50 gr ıspanak yaprağından oluşan bir salata hazırlayın. Salatayı 50 gr yağsız yoğurt, bir tutam tuz ve karabiberden oluşan bir sosla tatlandırın.

geçen hafta 133.7
bu hafta 134
300 gram almışım...
spor 150 dk.....

Elma Sirkesinin Faydaları

Akne tedavisi: Su ile seyreltilmiş elma sirkesi ile yüzünüzü temizleyin ve su ile durulayın. Elma sirkesi hem cildinizi yumuşatacak,hem de antiseptik özelliği ile akneye neden olan mikropları öldürecektir.

Boğaz ağrısı: Anjin ve streptokok dahil olmak üzere tüm boğaz ağrılarında, 1 bardak suya katılan 1 kahve kaşığı elma sirkesi ile saat başı yapılacak gargara rahatlatıcı bir çözüm.

Ciltteki lekelere : Dörtte bir litre suya, üç çorba kaşığı elma sirkesi ekleyip, kaynayıncaya kadar ısıtın, ateşi kısın. Başınıza bir örtü örtüp, yüzünüzü buhara tutun. Yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü silin. Haftada iki kez tekrarlayabilirsiniz.

Migren: Bir tasa eşit miktarda su ve elma sirkesi koyup kaynatın. Altını kısarak yüzünüzü buhara tutun. Bu şekilde 3 dakika kadar soluk almanız, migren ağrılarının yok olmasını sağlayacaktır.

Yorgunluk ve uykusuzluk: 1 litre suya 3 yemek kaşığı elma sirkesi ve bir fincan bal ilave edin. Her gece yatmadan önce 2 yemek kaşığı için. Uykusuzluğunuzun ve yorgunluğunuzun kaybolduğunu göreceksiniz.

Kaşıntılar: Böcek ısırmalarına, kurdeşene bağlı kaşıntılarda, arı sokmalarında ve cilt çatlaklarında, sorunlu bölgeye sürülecek elma sirkesi rahatsızlığı giderecektir.

Mide bulantısı: Mide bulantısının önüne geçmenin yolu; ılık elma sirkesine bir bezi batırıp sonra sıkmak ve bu bezi midemizin üstüne yerleştirmektir. Bez soğudukça ılık bir bez ile işlem tekrarlanmalıdır.

Sivilceler: Sivilceler için, su ile seyreltilmiş elma sirkesiyle yüzünüzü silin ve durulayın. Elma sirkesi akneye yol açan mikropları öldürür.

Varisler: Varislerin yol açtığı ağrıdan şikayetçiyseniz, sirkeli bir bezi bacaklarınıza sarın ve 30 dakika bekletin. 30 dakikalık süreyi bacaklarınızı yukarı kaldırarak geçirin. Bu işlemi sabah-akşam tekrarlayın.

Nasırlar: Bir dilim bayat ekmeği elma sirkesine batırıp nasırlı bölgenize koyarak gece boyunca orada tutun. Sabah uyandığınızda sertliğin kaybolduğunu göreceksiniz. Bir başka yol ise ılık suyun içine yarım bardak sirke koyup, yarım saat nasırlı bölgeyi bu suda bekletmek ve sonra bir havlu ile kurulayıp ponza taşı ile bölgeyi ovuşturmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…