• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın :3:
Kilom aynı :59: 118.3
Spor : 300 dakika :8:

Termal sauna şort giyiyordum yaa midemdeki yağ simidimde de incelme olmamış bu ne yaaa :14:

Haftasonundaki tıkınmalarım yüzünden kilo veremiyorum :59: bu hafta kaçırmıycam haftasonuda bakalım haftaya cuma ne olacak :26: ama dün çok yedim sanırım pazar sabahı tekrar tartılırım ben :1:
hiç incelme yokmu anacım yaa:26:ama göbekte varda midede yoksa o normal çünü banada öyle olmuştu bir iki cm incelme olmuştu ama bişey dicem en az günde 8 bardak oda az olanı içilmesi lazım :34:
Birlikte başarırız canim, bende Depresyondayim Doktora gitmeye başladım önümde 10 - 15 seanslık bir sürec var.

Benim yine Tavsiyem şu Nil Gün CD ' leri olacak dinleyince kafamda az biraz rahatlığa kavuşuyorum..

Hepinizin dinlemenizi istiyorum Hak vericeksiniz bana..

valla kim bulduysa ellerine sağlık süper gerçektenn:52::52:harika motive ediyor bilindik şeyler belki ama tekrar duymak insanı motive ediyor :51:

Düşünme böyle bazen Erkekler tam Odun olabiliyor ama yapma bu kadar kendini sıkma kendine yaparsın sana ilk önce sağlam bir KENDİNE GÜVEN PROGRAMI gerekli.

Yanlız değilsin bende kac defa Annemden dinliyordum kilo almami neden vermiyormuşum falan çok üstüme geliyordu bunaltıyordu beni sonunda patladım Kan gövdeyi götürdü diye bılırım.

Yanlız oldunu sanma sakın burda önemli olan sensin Eşinde sakinleşecektir, pişman olacaktir dediklerine.

Bir Psikolog bana demişti ki hayatinda 3 tane can var Sırası şöyle olmalı:

1. - Kendi CANIN
2. - CANLARIN (çoçukların)
3. - KoCAN

ilk önce herşeyi kendin icin yap baskı altında kalma.

Hem bak biz burdayiz sana dokunamasak bile yanındayiz elimizden geldiğince üzülme.. :71:

gayet güzel bi tespit debunu yapabileni tebrik ediyorum biz kadınlar nedense hep önceliği başkalarına veriyoruz :50:

Allah razı olsun arkadaşım, biliyorum, bilmesem size yazar mıyım, sizi de sıktım ne olur kusuruma bakmayın sabah sabah...

Bi başka sorun da bu ben küsemiyorum... Küsme becerisi sıfır bende. Hatalı karşımdaki bile olsa yine ben yaklaşıyorum ona doğru sonra kendime sinir oluyorum... Bern şu anda bunu aşmaya çalışıyorum... Çünkü bu davranış modeli benim kendime olan güveni her geçen gün daha da yok ediyor. O nedenle peşinden gitmeyeceğim, o da nöbetten geldi uyudu zaten... Ben de artık benim fikirlerimin ve benim verdiğim kararların kendimce peşinde olmak istiyorum... Benim şahsi kararlarıma saygı duyulmasını istiyorum bir şeyi yarım bıraksam bile. Rahmetli babam anneme karşı öyleydi annemin hiçbir şeyine karışmaz, annem kendi kararlarını kendisi alırdı, bazen insan belki de babası gibi birini arıyor, ama...:43:
aynı bendensin canım sende kendimi suçlamaktan karşımdakinin yaptığı hataları görmezden gelmekten karşımdakini okadar yüceltmiştimki bigün bende bi patladım sonum hastanelikti neredeyse bi düşündümde sonra ben kendimden ödün vere vere bana bişey kalmamış ama ondan sonra toparladım kendimi en azından başkalarına olmasada kocama trip atmayı öğrettim kendşme :60::60::60:hiç gidip sırnaşmıyorum artık haftalar sürsede konuşmuyorum gelip kendi özür diliyor sonra:61:

Kızlarrr sevgili eşim biraz evvel geldi ve özür diledi, hatasını kabul etti...

Bir de arkadaşım bu profil resmini değiştirmek istiyorum değiştiremiyorum ben nasıl oluyor anlamadım değişiyo gibi oluyo yineaynı resim çıkıyor hep:52:
aferin tebriketmek lazım eşinide hatasını anlayıp özür dilemeside güzel :46:sende üzme sakın birdaha kendini en azından yapılması gereknni yaparak herkese ders verebiliriz birdahada böyle şeler yaşamayız inşallah
Kızlar birşey soracağım zeynep abla olsa o bilirdi herhalde :44: "Salât-i Tefriciye"yi (4444) duasını okuyup zayıflamayı istesek Allahtan çokmu saçma olur ??? Az önce telefonda bir arkadaşımla konuştum o okumuş ve ayrıldığı sevgilisinin ona dönmesini istemiş ve çocuk dün aramış kızı :44: bende merak ettim de :44:
okuyabilirsin tabiki ne istersen Allahtan istiyorsun sonuçta yeterki içten ve samimi istensin ne olursa olsun yani eğer senin için hayırlıysa duan kabul olur merak etme:34:

tartım bozuk ne alayım diye sormuştum canım siz ne kullanıyosunuz
:26::26::26:
Benimki Mehtap marka digital olandan üstündeki mor çiçekleri beğenip almıştım ve gayet iyi durumda şimdilik pili bitiyor 2 ayda bende gittim 5-6 tane pil aldım canım sıkıldıkça pilini değiştiriyorum :27:
:60::60::60:oda güzelmiş sıkıldıkça pil değiştirmek :60::60::60:bende denicem :60::60:

işikli mişikli oda güzel miş :34::61:

:60::60::60:

Son düzenleme:
derece girenleri, sporcularımızı, kilo verenleri çok tebrik ediyorum maşallah hepinizeee :nazar::nazar:

benim morlaim bozuk biraz ya adetim 5 gün sürdü benim. çok kısa değil mi sizce? arkadaşımla konuştuk az önce onun 8-9 gün sürüyormuş :59: normal süre ne kadar olur ki? :61:

normaldir canım niye takıldın ki buna
:26:en azı 3 gündür

ya bu arada ben hafta içi tartıldığımda 93.3 çıkmıştım suyumu arttırdım bu sabah tartıldığımda 92.5 çıktım hemide birkaçgüne regl olucam onuda geçtim tuvalete bile çıkmamıştım :66::62::62:

derece girenleri, sporcularımızı, kilo verenleri çok tebrik ediyorum maşallah hepinizeee :nazar::nazar:

benim morlaim bozuk biraz ya adetim 5 gün sürdü benim. çok kısa değil mi sizce? arkadaşımla konuştuk az önce onun 8-9 gün sürüyormuş :59: normal süre ne kadar olur ki? :61:

benimde standart 5 gün sürüyor adetlı olmam, normal ki 5 gün asıl 8-9 gün fazla

arkadaşlarr amma yazmışsınızz okuyum dedim bitmediii....allah muhabbetinizi arttırsınnn....ben yarınnn diyetisyene gideceğimmm durum vahimmmmm:27::27::27:hiç kıpırtı yokk....

Canım 5 gün ideal olan zaten benimki max. 6 gün sürüyor arkadaşınınki çok uzun sürüyormuş :26:

hiç incelme yokmu anacım yaa:26:ama göbekte varda midede yoksa o normal çünü banada öyle olmuştu bir iki cm incelme olmuştu ama bişey dicem en az günde 8 bardak oda az olanı içilmesi lazım :34:

Mide simidimi ölçtüm canım göbeğimi ölçmedim açıkçası :78: ama ben günde 2 lt su içiyorum zaten bazen 3 lt bile oluyor :44: benim sigortamı açtırıp diyetisyene gitmem farz anacım :37:

Yemekteyizi izliyordum bu hafta bu şeflerin yarışması çok güzel oldu yaaa çok güldük valla :60: bu rafet şefte tam benim tipimmiş ha :37: :60: :27: Allah sahibesine bağışlasın ne diyek :27:
Ece erkende kilo almak için diyete başlamış NilGünün CD sini dinleyen varsa o diyor zaten kilomu almak istiyorsunuz o zaman diyet yapın diye :61:
Herkesler indirip dinlesin anacım birşey kaybetmezsiniz valla :15:
Koşu bandı almak istiyorum ama çok pahalılar ya :59: Şimdi takıntı haline getiririm ben bunu :9: ilk hedefim koşu bandı almak ileeerrriii :60:

Yemekteyizi izliyordum bu hafta bu şeflerin yarışması çok güzel oldu yaaa çok güldük valla :60: bu rafet şefte tam benim tipimmiş ha :37: :60: :27: Allah sahibesine bağışlasın ne diyek :27:
Ece erkende kilo almak için diyete başlamış NilGünün CD sini dinleyen varsa o diyor zaten kilomu almak istiyorsunuz o zaman diyet yapın diye :61:
Koşu bandı almak istiyorum ama çok pahalılar ya :59: Şimdi takıntı haline getiririm ben bunu :9: ilk hedefim koşu bandı almak ileeerrriii :60:

sahibinden.com vs sitelerden 2 ci el temiz koşubantları bulursun.
Bende ordan bakiyorum, uygun bişey bulursam alıcam. Çok pahalı birşey almakdan vazgectim.

Son düzenleme:
sahibinden.com vs sitelerden 2 ci el temiz koşubantları bulursun.
Bende ordan bakiyorum, uygun bişey bulursam alıcam. Çok pahalı birşey almakdan vazgectim.

Bozulmasaydı ben bisikletimi satardım sana :60:
Benim zengin koca bulmam şart oldu yahu :27: iş yok isteklerimin ardı arkası kesilmiyor :37: ya iş bulcam ya da zengin koca :27:

arkadaşlarrr bişi sorucamm yaaaa burda yeniyimmm...ve bişi merak ettimm aktivite olarak lesli yaptım diyorlarrr o ne???

daha yeni girebildiğim için özür diliyorum.Beyzusum kusuruma bakma olurmu?
Kilo:92.4
spor:maalesefffff
tüm kilo verenleri,spor yapıp benim gibi miskinleri utandıranları tebrik ediyorum..

sevgili tombulkelebeki
dua ,allahla kulun aracasız iletişimidir.niyet önemli.ben ikileme düştüğüm de de yine dualardan medet umarım.istiare namazıyla''sorarım''hayırlımı bu eylemim diye..
ama obezite de çok ciddi bir hastalık.bunu doğuran sebeplerden kurtulmak için en yüce makama arzımızı sunmaktan daha doğal ne olabilir?nefis le mücadele etmek te bizim görevimiz.yani hesapsız ye iç,sonra dua edip zayıflarım olmaz..önce niyet.sonra eylem gerisi yaradanın tasarrufunda..

ben koşu bandı aldım metrodan tam 5 ay oluo. 1100 liraya V-fit die bi marka 10 taksitle. çok güzel çıktı gerçi kullanmıyorum ama benden başka herkes bol bol çalıştırıo. hala taksidini bile ödüyorken kullanmıyorum. ilk geldiğinde bi kaç gün kullandım sonra sıkıldım mı ne bilmiyorum yani yorulmam da ben kolay kolay başka bişe işte bana çok sıkıcı gelio. sırf o yüzden babam oraya tv, receiver, dvd bile aldı ama yapmıorum gene de, zaten onun üstündeyken tv ye konsantre olamıorum.
bugün yapıcaktım misafirler vardı diye yapamadım. inşallah yarın yapıcam.
yani insan alırken zannedio ki hergün yaparım, mesela kondisyon bisikleti daha yapılır bişe hem daha da ucuz. bu koşu bantlarının da en önemli noktası çoğunun ağırlık kapasitesi max. 110kg ve koşu gibi ritmi hızlı yaparsan ağırlık %10 mu artıomuş. benmkinin kapasitesi 130. yani profesyonel koşu bantlarından, ama en ucuzu. artık markası mı dandik bilmem. daha bişe olmadı.

he canım bi de bn bugün başladım diyete, öyle kasmadım da. sabah bir dilim ekmekle tarhana çorbası içtim. buzdolabı tam takır kuru bakır da:17: arada 2 mandalina öğlen yine tarhana çobası bi dilim ekmek. akşam da pırsa bi dilim ekmeklen. ha bi de öğlen şekersiz kahve içtim. ay bi de bitane bitter çikolata yedim kaç gram bilmem ama. hani madlen çikolatalardan, incecikti zat:77:

ben de rafete bayıldım ya çok tatlı adam.
işte böyle:69:

sevgili tombulkelebeki
dua ,allahla kulun aracasız iletişimidir.niyet önemli.ben ikileme düştüğüm de de yine dualardan medet umarım.istiare namazıyla''sorarım''hayırlımı bu eylemim diye..
ama obezite de çok ciddi bir hastalık.bunu doğuran sebeplerden kurtulmak için en yüce makama arzımızı sunmaktan daha doğal ne olabilir?nefis le mücadele etmek te bizim görevimiz.yani hesapsız ye iç,sonra dua edip zayıflarım olmaz..önce niyet.sonra eylem gerisi yaradanın tasarrufunda..

Haklısın zeynep ablacım tabiki ben rejimimi sporumu yapacağım her gece dua ediyorum zaten zayıflamak içinde ama bu 4444 okuyunca oluyor diyorlar ondan sordum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :71:

ben koşu bandı aldım metrodan tam 5 ay oluo. 1100 liraya V-fit die bi marka 10 taksitle. çok güzel çıktı gerçi kullanmıyorum ama benden başka herkes bol bol çalıştırıo. hala taksidini bile ödüyorken kullanmıyorum. ilk geldiğinde bi kaç gün kullandım sonra sıkıldım mı ne bilmiyorum yani yorulmam da ben kolay kolay başka bişe işte bana çok sıkıcı gelio. sırf o yüzden babam oraya tv, receiver, dvd bile aldı ama yapmıorum gene de, zaten onun üstündeyken tv ye konsantre olamıorum.
bugün yapıcaktım misafirler vardı diye yapamadım. inşallah yarın yapıcam.
yani insan alırken zannedio ki hergün yaparım, mesela kondisyon bisikleti daha yapılır bişe hem daha da ucuz. bu koşu bantlarının da en önemli noktası çoğunun ağırlık kapasitesi max. 110kg ve koşu gibi ritmi hızlı yaparsan ağırlık %10 mu artıomuş. benmkinin kapasitesi 130. yani profesyonel koşu bantlarından, ama en ucuzu. artık markası mı dandik bilmem. daha bişe olmadı.

he canım bi de bn bugün başladım diyete, öyle kasmadım da. sabah bir dilim ekmekle tarhana çorbası içtim. buzdolabı tam takır kuru bakır da:17: arada 2 mandalina öğlen yine tarhana çobası bi dilim ekmek. akşam da pırsa bi dilim ekmeklen. ha bi de öğlen şekersiz kahve içtim. ay bi de bitane bitter çikolata yedim kaç gram bilmem ama. hani madlen çikolatalardan, incecikti zat:77:

ben de rafete bayıldım ya çok tatlı adam.
işte böyle:69:

Bende kondisyon bisikletimi hiç kullanmıyodum kaç yıl oldu aldığım ama koşu bandı daha kullanılır bence benim bisikletin oturma yeri totomu çok acıtıyo :78: eee bu kadar yük binince normal tabi :77:
Ya spor salonu bulcam kendime ya da koşu bandı alacak zengin koca ya da iyi bir iş :60:
Ayrıca Rafet benim :20: ilk ben gördüm :60: :60: :60:

benimkide tefal aldım alalı bozuk servisle baya uğraştım dünyanın parasını vermiştim o zaman 2 kilo eksik 4 kg fazla tarıyor ikinciye çıktığında aynı sayıyı göremion

AAAA bende tefal alıcaktım iyiki almamışım ama olmaması lazım öle şey. Aldığın yere götür değiştirsinler veya garantisi vardır kesin 2 yıl. Bende geçenlerde dia-sa daa bi tartı vardı digital indirimde onu aldım. Ama bi huyum vardır illa denicem incelicem öle alcam. Bikaç kez indim çıktım üstüne baktım aynı tartıyo ok dedim aldım çokta memnunum. Digitallerde öle bi sorun oluyo inip tekrar çıktınmı farklı tartıyo nedense ama iyi bişey alana kadar idareten kullanim die aldığım tartı iyi çıktı :69:

benim tartım da tefal 6 aydır kullanıyorum bi sorun çıkmadı. kilo verince yeşil yeşil ışıklar yakıyo kilo alınca kırmızı ışık yanıyo sabit kaldığında turuncu ışıklar yanıyo.. eğlenceli bi tartı.. seviyorum tartımı

Tefalin hangi modeli canım linklermisin?

Kişiye göre deişir canım 3 günde olur 10 da olabilir ama 5 idealdir. Çok gelmesi sandığımızın aksine zararlı ve demir eksikliği yapıyor. 4-5 gün ideal :16:

Back
X