ben koşu bandı aldım metrodan tam 5 ay oluo. 1100 liraya V-fit die bi marka 10 taksitle. çok güzel çıktı gerçi kullanmıyorum ama benden başka herkes bol bol çalıştırıo. hala taksidini bile ödüyorken kullanmıyorum. ilk geldiğinde bi kaç gün kullandım sonra sıkıldım mı ne bilmiyorum yani yorulmam da ben kolay kolay başka bişe işte bana çok sıkıcı gelio. sırf o yüzden babam oraya tv, receiver, dvd bile aldı ama yapmıorum gene de, zaten onun üstündeyken tv ye konsantre olamıorum.
bugün yapıcaktım misafirler vardı diye yapamadım. inşallah yarın yapıcam.
yani insan alırken zannedio ki hergün yaparım, mesela kondisyon bisikleti daha yapılır bişe hem daha da ucuz. bu koşu bantlarının da en önemli noktası çoğunun ağırlık kapasitesi max. 110kg ve koşu gibi ritmi hızlı yaparsan ağırlık %10 mu artıomuş. benmkinin kapasitesi 130. yani profesyonel koşu bantlarından, ama en ucuzu. artık markası mı dandik bilmem. daha bişe olmadı.
he canım bi de bn bugün başladım diyete, öyle kasmadım da. sabah bir dilim ekmekle tarhana çorbası içtim. buzdolabı tam takır kuru bakır da

arada 2 mandalina öğlen yine tarhana çobası bi dilim ekmek. akşam da pırsa bi dilim ekmeklen. ha bi de öğlen şekersiz kahve içtim. ay bi de bitane bitter çikolata yedim kaç gram bilmem ama. hani madlen çikolatalardan, incecikti zat
ben de rafete bayıldım ya çok tatlı adam.
işte böyle