Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elma=Vitamin | Vitamin=Güç | Güç=Başarı| Başarı=Para|Para=Sevgili| Sevgili=Stres| Stres=Kanser| Kanser=Ölüm| Elma isteyen ? :))

elmada yiyemicez yawww

iyi geceler hoşuma gitti face de yazayım dedim öpüldünüz rüyanızda kendinizi hedef kilonuzda görün inşallah

ben hep kendimi zayıf görüyom rüyamda ama uyanınca çok zülüyorum rüyaymış diye bazen kendi kendime zaten sen ancak rüyanda görürsün derdimmbaazen kendime karşı çok acımasız oluyorum gerçektende sanki dünyda ne kadar kötülük varsa yapmışım gibi sonrada kendime niye bu kadar kızıyorum diye oturup kızıyorum dengesizim agresifimm komplekliyimmmneyse sizlere iyi geceler hatunlar öpüyorummm hepiciğinizi tek tek

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarr
Limonlu ılık suyumu içtim termal şortumu giydim ama bacaklarım leslie yapmak istemiyor yaaa uykumdan yorgun uyanıyorum resmen bunu nasıl düzelteceğiz :44:
Bende stresten kilo alanlardanım ama bizim sülaladeki kadınlar hep kilolu genetik yani sonradan kilo almış olsam vermem daha kolay olurdu ama ben doğdum doğalııı hep böyle şişkoyummm

Günaydın hanımlar. Offf sorma baharcım benimde kolum kalkmıyor resmen. Bugünlerde pekbi üşengeç oldum Nil Gün ü dinliyorum şimdi enteresan bişeymiş

blogcu.com

mesela ben tencerelerimi değiştirmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum

yukarıdaki linkte tencerelerden bahsediyor

hem link vereyim hemde size sorayım hangi tencerelerden almalı ?
dökümleri bilmiyorum ama çelik alcaksan içi teflona benzer daha sağlıklı olan AMWAY marka da var alanlar çok memnun duymuşsundur.....
tek maaşlamı idare ediyordun..... çok zor olmuştur senin için bundan sonra rahata erersin inş....
tchibo bize yakın var ürünleri çok güzel gerçekten tencerelerde güzelmiş baktım şimdi.....
ah bu genetik yok mu yaktı bizi.....

mesajlar birbirine karıştı

o yüzden tekrar yazıyorum alıntı yapmadan

nursenacım haftaya inşallah birincilik koltuğunda beraber otururuz...

tencere fikirleri için teşekkür ederim kızlar

emsanın yeni çok hoş modelleri var beğendim

ama tchibo ve diğer amwaya bakıyorum şimdi

biraz daha araştırayım ben

içime sinen bir şey bulduğumda da alırım

bu ara mutfak eşyalarımı yenilemeyi planlıyorum

şöyle güzel güzel mutfağım olsun ....

gerçi tayıncı olunca ne kadarı sağlam kalır bilinmez ama

hep böyle diyerek ertelemekten bıktım artık....

Son düzenleme:
NilGünün CD sinde diyorduki en az 20 dakika egzersiz yapın ve imkanınız varsa günde 3 öğün yapın diyordu bende öyle yapmaya karar verdim 20 dakika leslie yaptım oturdum kahvaltı ediyorum öğlen ve akşamda 20şer dakika yapacağım cumaya 6 gün var 6x60 = 360 dakika bu haftaki hedefim hadi bakalım

NilGünü dinlerken uzanmıştım uyumuşum şimdi uyandım masal gibi geldi herhalde. Ama sen egzersizi öyle yapma bence canım zaten 20 dk dan sonra vücut yağ yakımına başlıyor. Bence yapabildiğin kadar yap en az 30 dk olsun derim. 2 kere 30 yapsan gene 60 eder daha mantıklı bence. Dietisyenler hep 45 dk diyor çünkü

ohhhhhh sefan olsun alışsın sende ani hareketler falan yapma dikkat et tamam mı canım
Valla tam sfadayım canım inşallah tutarda sefam 9 ay sürer
İnşallah Allah Hayırlısını versin Nur Topu gibi bir Bebiş versin sağlıklı sıhatlı...

Amin canımmmmm inşallahhh

lunaazul karar verince banada haber ver canım bende düşünüyorum yakın tarihte almayı eminim en iyisini seçersin sen

lunaazul karar verince banada haber ver canım bende düşünüyorum yakın tarihte almayı eminim en iyisini seçersin sen

valla bilmiyorum şekerim

evet çok araştırırım biraz pahalısını alırım ama sonuçtan memnun kalırım çoğunlukla

başkaları daha ucuz malzemede daha çok sorun yaşarlar

ingilizlerin dediği gibi "ucuz birşey alacak kadar zengin değilim"

tamam aldıklarımı buraya atarım resimlerini

valla bu işlere bir başlarsam epey para harcamam gerekecek

tchibonun sitesine baktım fiyatlar makul geldi

denizlidede mağazaları var gidip oradan bir bakayım bakalım nasıl ürünler

Bende baktım sitesine ama giyimden tut kahveye kadar herşeyi var tchibo nun o yüzden ben tercih etmem çünkü kendisi üretmiyor demektir. Hepsi için ayrı fabrikası olamıyacağı için ürettirip markasını vuruyor olabilir. Ben emsan derim ama sen bilirsin tabi

emsan olsun canım senimi kırıcam

zaten en başından beri ona bakıyorum

tencere takımlarında çok güzel modelleri var

yemek takımı ve çatal kaşık takımıda almayı planlıyorum

hepsini oradan alırım kafam yorulmaz en azından

asıl iş şimdi denizlide emsan satan ve indirimle alacağım bir yer bulmaya kaldı

TEFLON VE KANSER

evdeki teflonları atmak lazım artık

araştırdıkça yaptığım yemekleri yiyemez olucam

çocuklarıma da bunlardan yemek yedirmek istemiyorum artık

atıyorum hepsini

Benim tek bir tavam var cemden almıştım çok dikkatli kullanıyorum hep tahta kaşıkla çizilmesin die onun dışındada teflon kullanmıyorum. Bakır çok sağlıklıymış ama düzenli işinin ehli biri tarafından kalaylanırsa. Oda günümüzde mümkün değil o sebeple çelikten şaşma sen

ben pilav yapmak için ve tavada kullanıyorum

aman atıcam hepsini içim rahat etmiyor artık...

Fiyatları sabittir canım bayidede değişmez internettede. Baktım çok şıklar yaa ben çok beğendim emsanshop a tıklarsan internetten satış sayfası üstte orda fiyatları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…