Fiyatları sabittir canım bayidede değişmez internettede. Baktım çok şıklar yaa ben çok beğendim emsanshop a tıklarsan internetten satış sayfası üstte orda fiyatları var
NilGünü dinlerken uzanmıştımuyumuşum şimdi uyandım masal gibi geldi herhalde. Ama sen egzersizi öyle yapma bence canım zaten 20 dk dan sonra vücut yağ yakımına başlıyor. Bence yapabildiğin kadar yap en az 30 dk olsun derim. 2 kere 30 yapsan gene 60 eder daha mantıklı bence. Dietisyenler hep 45 dk diyor çünkü
ben pilav yapmak için ve tavada kullanıyorum
aman atıcam hepsini içim rahat etmiyor artık...
Haklısın pilavda çok rahat oluyo teflon ama eskiden teflonmu varmış boşver. Alırsanda tefalden tabanı düz değilde tırtıklı olan teflonlar var ondan al derim onlar kolay çizilmiyor. Bu tavam eskir veya çizilirse ben daha almam teflon. Zaten plastiğide hiç sevmem ve asla sıcak şeylerde kullanmam. Tek salata malzemeleri yıkarken kullanıyorum. Kettle (sı ısıtıcı) m bile çelik çünkü plastikleri kanser yapıyo. Su kaynayınca plastikteki kanserojen maddeler ısının etkisiyle suya geçiyormuş. O yüzden çelik ve camdan şaşmam.
haklısın canım teflonu bırakmak lazım
biraz önce attıığım linkte tefalhakkındada birşeyler yazıyordu
zaten benim tencerelerimde tefal
ama artık istemiyorum
çeliktede çok güzel pilav yapabilirim sorun değil
gideyim çelik tencere alayım emsandan
döküm plakalı tost makinesi alayım
kettle da değiştireyim
oy oy oy
çok para harcamam lazım çokkkkkk
Kendimi dışarılara atmak istiyorum hava çok güzel
Ya elma sirkeli su içeyim dedim içine 1 tatlı kaşığı bal ekledim ama çok kötüydü ya yarısını ancak içebildimıyyy hiçbirşeye benzemiyormuş
NilGünü dinliyorum tekrar çok güzel şeyler anlatıyor yahu hergün dinleyeceğim ben bunu
Hava güzelse çık gez tatlım ben az önce markete gittim dondum yaa kar yağmadı çok ayaz yapıyor hava
hayirli güzel incecik günlerrrrrrrr
beni tebrikeden arkadaslar tsklerrrrrrrr baslayalim gelcek haftanin yarisina bakalim ilk 3ce girecemmi bananeeeeeeee inmicem ilk 3dennnnnnnnn
biri bana yazmis kizin yürüyormu diye yok yürümüyor emekliyerek isini hallediyor dolap kapagimi kirdi simdiden ama olsun babasi kirsin diyor 20seneden sonra birak kirsin döksün sende topla diyorrrrrrryürüdümü ne yapcam pesinden aksama kadar koscam heralde
tickerimi 79.2 yaptim 600g daha gitmisssss süperrrrrrrr
Ya elma sirkeli su içeyim dedim içine 1 tatlı kaşığı bal ekledim ama çok kötüydü ya yarısını ancak içebildimıyyy hiçbirşeye benzemiyormuş
NilGünü dinliyorum tekrar çok güzel şeyler anlatıyor yahu hergün dinleyeceğim ben bunu
Bu ne hız yahuuuu. Beni geçicen yakındaoldumu şimdik? Valla hayranım senin şu iradene. Bende bu ara hiç yok itelemeyle gidiyo anca yavaş yavaş
o değilde şimdi teflonun yerine ikame olarak ne almalı
seramik yüzeyli tencereler var onlar nasıl acaba
Cem Bialetti
bunlar nasıl sence
tskler cnm bende seni gecmeye göze kestirmisdim ama sen kactinkaccccc kacc yakaladimmi
cnm benim jokerim varsaglikli besleniyorum sekerli yemiyorum kacamakda yapmamaya calisiyorum sporrrrrrrrrun cok faydasi var birazdan arkadasla yürüyüs yapcaz 2.ci vitesde 45 dakka hava cok guzellll
en motiveside heralde antalya tatili
Ara veriiyim diyodum ama 75 i görüp öle vericem ve cumaya görücem 75çok fena hırs yaptım. 1200 gr gidermi 1 haftada ? Gider herhalde. Gerçi 2-3 güne regl olucam ama bakıcaz artık gelişmelere.Şimdi temizlik yapıcam , sonra yürüyüş ve alışveriş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?