Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkürler sevgili dostum..o makamdan hepimize rahmet,bereket yağsın..ne şanslıyım değilmi?bak dostum dediğim seni de bana o gönderdi.hem de en yalnız olduğum günlerde...

Sen ne muhteşem bir insansın canım kankam benim....
Bu güzel duygularına layıkmıyım bilmiyorum ama;senden duymak harika bir şey.
Aslen ben senin gibi dostun iltifatına mazhar olabildiğim için(ki hala hak edebildiğime inanamıyorum) çok mutluyum.Allah sana ve cümleye hayırlı kapılar açsın.....

Merhaba aramıza Hoşgeldin, tam yerine geldın

nerden çıktın beee ayağımı kaydırmaya çalışma 3.lük ilk benimdi öhü öhüüü

şaka bi yana hoş geldin kız 3.lük koltuğuna 2 tontiş bu hafta biraz zor sıığışıcaz ama haftaya bakalıım kim kimi yerinden edecek sıkı dur geliyorum bu hafta çokkk azimliyim

evet canım allah büyük bence sen sinirsel şişiyosun gibime geliyo işsizlik falan ben genelde kafama çok şey taktığımda sinirlendiğimde acayip su topluyo vücudum bi takip et istersen
amman almada allah korusun az ve ö z verelimm

yaa sen unuttun galiba 7 li rakamları sende görmüştünyine görürsün ben sana inanıyom

]
ama o 7 li rakamların üstüne 1 bebek doğurdum hayal gibi geliyo önceki azim olsa şimdiye 10 kilo vermiştim aheste aheste veriyoruz bakalım

kocaları karıştırdım kocası akşiam eve baklava getiren kimse çıksın ortaya
vallahi bu hafta hastalık kocamıın görevde olması beynimi dağıttı okuyorum burayı ama kablolarım temas etmiyo sanırım beynimde karıştırdım kusura bakma zaten çikolatayıı yiceksen bihter yicekmişin en faydalısıymış

hayırlı olsun allah emeklerini boşa çıkarmadı

benim anneminde ben ilk okula giderkene almııştı ilk çıktığında ben evleneli 8 yıl oldu tencereleri yan yana getir anneminki pırıl pırıl valla emsan en güzeli çatal kaşık takımım emsan benim çok memnunum
sende gel şekerim okuyup geçme teşekkür ederiz

Şeker gibi bir eşin var anlaşılan kıskandım valla, bana hep Odunlar ras geliyor..

olur olur canım bolbol dua et kendine

senin adına çok sevindim ablacım çok şükr bunuda atlatmışsın inşallah hastalarınada allah acil şifalar verir en acilinden

tursari Canım bende pko, insülin direnci beraber. Hala tedavim sürüyo dediğim gibi kitap aldım çok faydasını gördüm. Besinlerin glisemik indeksini öğrenmek ve en düşük olanlarıyla beslenmek gerek yoksa potansiyel birer şeker hastasıyız gelicekte malesef uyku saatim geçti canım şimdi acil çıkış yapmam lazım ama bi ara bol bol konuşuruz bu konuda herkese iyigeceler kızlar

kızlar iyi geceler..eşim kalktı..hepinize hayırlı geceler..öğleden sonra uyudu.şimdi sabaha kadar ayaktayız.tam da benim uykum gelmişti.bir kahve içeyim barii

nursenacım stresin sinirin ödem yaptığını ilk kez duyuyorum :26: ama iş bulana kadar böyle napalım bende anlamıyorum neden bu kadar şişmanım bütün arkadaşlarım en fazla 90 kilosundur diyor ama ben 118 kiloyum enteresan anlamıyorum bende boyum uzun ve kemiklerim gerçekten iri oyh çok şişmanım çoookkk

Bende yatayım iyi geceler hatunlar :44:

Inşallah cıkar benimde yaşım az değil ki bende 27 yim bakalım ne zamana kısmet, ama ilk tecrübe felaket oldu icin cok dikkatlıyım :78:

aynı yaştayız ben sana yazdım yaşın kaç diye ama daha yolun başında sayılırız yaa insan kendini yaşlanmış gibi hissediyor yaşadığı şeyler yüzünden ama daha yaşımız genç yahuu daha yolun başında sayılırız kiloları bi yerelim ortalığı dağıtacazzzz

Su vücudumuzun yaklaşık % 55—60’ını teşkil ediyor. Tüm hayatî faaliyetler onun üzerinde dönüyor. Bedenin ısı dengesi, hücre içi yaşam, besinlerin yakılması, sindirilmesi ve ihtiyacı olan yerlere gönderilmesi bu taşıma sıvısıyla yapılıyor. Hücrelerde kullanım sonrası oluşan atıkların vücut dışına atımları hep suyun devri sayesinde; elbette bu hareketleri kolaylaştırma ve hızlandırma içinde bizimde en az 8—10 bardak suyu bedene almamız, her on kilo fazlalıkta bir bardak daha su ilâve etmemiz gerekli...

Su yemek öncesi, yemeklerle birlikte her zaman alınabilir; fakat yemekten sonra içilecekse ancak yaklaşık iki saat sonra alınmalı.

Açlık ve tokluk hisleri

Her iki merkez de beynimizde hipotalamusta yer alır. Mide ve barsak duvarındaki hassas uyarıcılar hipotalamusla irtibat kurarak bu organlardaki dolgunluğun getirdiği uyarıyı yukarı iletir. Aynı zamanda kandaki şeker miktarı da beyne uyarı göndererek açlık ve tokluk merkezlerini uyarır. Doyma hissi beyin tarafından ancak yirmi dakika sonra algılanır. Tüm bu bilgilere göre anlıyoruz ki, yavaş yavaş acele etmeden yemeli, suyu bol tüketmeli barsaklarımızda uzun süre kalarak yukarı sinyal gönderilmesini azaltacak, bizi daha uzun süre tok tutacak, şeker düzeyini yavaş yükselten kompleks karbonhidrat tüketimini artırmalıyız. Genel olarak aldığımız kalori miktarını azaltmalı, yağı az kullanırken olabildiğince de doymamış yağlar dediğimiz grubu kullanmayı, tuz tüketimini azaltıp, lif oranını artırmayı prensip etmeliyiz.

Tıbb-ı Nebevî

Peygamberimizin (a.s.m.) bir hadisinde karpuz hakkında şöyle söylediği rivayet edilmiştir:
Karpuzdan faydalanınız ve ona ta’zim (saygı) ediniz. Çünkü onun suyu cennetten, tadı da cennet tadındandır... Karpuz cennet(meyvelerin)tendir. (Yemekten önce kavun, karpuz yemek şifadır.) [İ. Asâkir]

Hem bol su içeriğiyle diyetimize uygun olan karpuzun yemekten önce yenmesi vurgulanıyor. Zaten meyvelerden en güzel istifade şeklinin de açken olduğunu belirtmiştik.

Mübarek karpuz, her yemekte olan lezzeti toplamıştır. Onun eti, çekirdeği ve kabuğu bütün uzuv ve kuvvetlere faydalıdır. O, yemek, içmek ve reyhandır. Karın ve mesaneyi temizler. Bel suyuna bereket verir. Kokusu güzel olup, baş ağrısını yatıştırır. Deriyi temizler ve süsler. Göze hiddet, yemeğe iştah ve lezzet verir. Susuzluğu giderir. Bağırsak kurtlarını öldürür. Bedene faydalıdır.
(Marifetname)

Haklısın Bencede Dağtalım valla

Bende yatmaya gidiyorum öpüldünüz....

Tatlı Uykular Hayırlı Geceler...

iyi geceler bende yatayımmm dicem ama benim minik cadım diş patlatamadı sabaha kadar mız mız

derin bacı daldın derinlere ev buldunuzzmu çıkıyomusun kaynananla barıştınızmı

inşallah tecrübelerinden yararlanmak isterim ben daha yeni öğrendim 1 ay oldu kilo almam durdu ilacı kullanmaya başlayalı bedenimde de daraldı ve kiloda verdim 1 kilo dan biraz fazla olmalı inşallah bundan sonra senşn yakandan düşmicem

yaa varya hemde nasıl ödem yapıyor benimm kilo almamdaki tek sebeptir stres evlendiğim dönemde gayet normaldim 1 senede 25 kilodan fazla aldımm sırf sebep stressssssssss

Haklısın Bencede Dağtalım valla

Bende yatmaya gidiyorum öpüldünüz....

Tatlı Uykular Hayırlı Geceler...

tabiki dağıtıcazzzzz hade bakalım sana iyi geceler

çok güzel bilgiler verdin sağol canım bir ara benim elimden şu marifetname düşmezdi çok enteresan bir kitaptır kendileri şimdi aklıma geldi o zamanlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…