Tencere önemli canım hem sağlık açısından hemde iyiisi olursa senelerce kullanılır. Tabii çelikten bahsediyorum. Annemin emsan seti vardı hala taş gibi üzerine ne tencereler geldi geçti ama onlar hala sapasağlam. Tabii çok eski bir marka emsan ama yenilerdende güzeller var ben Türk malından şaşma derim ya Emsan yada Karaca
Ne demek bebeğim.....Birazdan ekleyeceğim listeye...Sen ne yaptın bu gün mahkeme kararı ne oldu?
kızlar bugün sabah 7 de evden çıktık.9 da mahkememiz vardı.sağolsun yurdumun hakimi 11 de geldi.neyse dava sonuçlandı.vasiliği aldım.ama kararın çıkması 1 aydan fazla sürermiş.ksrsrdsn sonra maaşımız daki tedbir kalkacak.buna da şükür.ordaki bir bayan 3 yıldır annesinin vasiliği için uğraşıyormuş.benimki 2 duruşmada sonuçlanınca çok şaşırdı.en yüce makamdan torpilliyim...
500 gr la listeye girmek çok kötüüü kızlar daha çok kilo vermemiz lazım genede teşekkürler
kalabekim ben nedense bu hafta seni listede görürüm diyodum hayal kırıklığına uğradım
beyzus sülümanın ahıımı tuttu listey girememişsin iyi gidiyodun
Vallahi doğru....Ben Sülüüümancığımın kıymetini bileyim gene..Bak kilolar gitmiyor...
Ne demek bebeğim.....Birazdan ekleyeceğim listeye...Sen ne yaptın bu gün mahkeme kararı ne oldu?
Merhaba Arkadaşlar sanırım burası motivasyonun tavan yaptığı bir yer.. ben yaklaşık 2 yıldan beri kilolarımın üstesinden gelemiyorum.insüülün direnci çıktı son kontrollerimde... üzülüyorum çoook hemdee... fakat burayı bulup buradaki yazıları okudukça da umudumu kaybetmiyorum.. hepinize başarılarr..... kolay gelsinn..!!
canım bende çok kararsızım tencere konusunda
bütün tencerelerin bir zararı var ne alacağımı bilemedim
karacanında çinde üretildiği söylentisi var
amannnn kaç aydır bakınıp duruyorum sadece
ablacım bende geç kaldım yazmak için ama 500 gr verdim
Tamam canım.Listeye ekliyorum.Bu durumda 3 cülüğü Nursena ile paylaşıyorsun.Tebrikler....
vasiliği ne demek anlamadım ne icin bu ??
Olumlu sonuclanmıs adına sevındım.
başını yukarı kaldır..3 mesaj yukarda cevabım var..
anlayışın için teşekkürler..
Şeker gibi bir eşin var anlaşılankıskandım valla, bana hep Odunlar ras geliyor..
Merhaba Arkadaşlar sanırım burası motivasyonun tavan yaptığı bir yer.. ben yaklaşık 2 yıldan beri kilolarımın üstesinden gelemiyorum.insüülün direnci çıktı son kontrollerimde... üzülüyorum çoook hemdee... fakat burayı bulup buradaki yazıları okudukça da umudumu kaybetmiyorum.. hepinize başarılarr..... kolay gelsinn..!!
amannnn kaç aydır bakınıp duruyorum
Çok haklısın canım bende çok pimpirikliyim o konuda ama artık iş gücü ucuz die herşeyi çinde üretiyorlar nerdeyse. Ama sen iyi markalara güven bence çindede üretilse hammaddesi iyidir
Sonradan gördüm canım.Her zamanki sabırsızlığımla seni on line görünce hemen sormak istedim.Gözünaydın canım...Ne mutlu sana; torpilli olduğun yüce makama şükürler olsun....
bu tür düşünceler sana hep bu çeşit insanları getirir...sakın ha..
amannnn kaç aydır bakınıp duruyorum
Çok haklısın canım bende çok pimpirikliyim o konuda ama artık iş gücü ucuz die herşeyi çinde üretiyorlar nerdeyse. Ama sen iyi markalara güven bence çindede üretilse hammaddesi iyidir
hala bakıyorum işte döküm tencerede alabilirim
bilmiyorum hepsinin başka bir sorunlu tarafı var
bakalım sonra size aldıklarımı gösteririm burdan...
Canım hiç böyle düşünme. Ben 28 yaşında evlendim gerçi öncesinde 4 sene flört var ama bence mutluluğun yolu birbirini iyi tanımaktan, iyi anlamaktan geçiyor. Acele etme sende, karşındakini iyi tanı. Eminim doğru insan seninde karşına çıkacaktır
500 gr la listeye girmek çok kötüüü kızlar daha çok kilo vermemiz lazım genede teşekkürler
kalabekim ben nedense bu hafta seni listede görürüm diyodum hayal kırıklığına uğradım
beyzus sülümanın ahıımı tuttu listey girememişsin iyi gidiyodun
Vallahi doğru....Ben Sülüüümancığımın kıymetini bileyim gene..Bak kilolar gitmiyor...
pardon,Sülüüman kim?eşin mi? anlayamadım...:26:
blogcu.com
mesela ben tencerelerimi değiştirmeyi düşünüyorum ve araştırıyorum
yukarıdaki linkte tencerelerden bahsediyor
hem link vereyim hemde size sorayım hangi tencerelerden almalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?