Macaron ne canım ilk kez duyuyorum ?
Ben bugün yalan söyledim:78:
Sınav için kayıda gittiğimde okuldaki adam bana boyumu kilomu sorduboyumu söyledim kilomu söylemesem olmazmı dedim adam ona göre sıraya oturtacaklar dedi bende 95 dedim napayım 118 mi deseydim utandım utanıyorum kilomdan adamda iyi benden zayıfmışsın dedi :44: adamda hiç şişman görünmüyordu bende anlamadım valla :44: arkamdan gülmüşmüdür acaba
maşallahhhhhhh
sana maşallah diye diye otomatiğe bağladım yaaa
gulsum canım kendini o kadar üzme
eminim daha fazla vereceğin zamanlarda olacak
eee kızlar nasılsınız?
ben işe gittim geldim, kızlar okuldan geldi yemek yedi geri gittiler
spor mpor yok
diyet eh işte durumlarındayım
günaydın kızlar... dün yine istemeye istemeye 50 dk eliptik bisiklet yaptım. bi de üstüne yemekten sonra 3 tane macaron yedim...offf offf vicdan azabıyla yediğim macaronlara mı yanayım, yoksa yaptığım sporun heba olmasına mı? :26::26: :26:
Inşallah arada aklıma geliyorsun, Dualarıma senide katıyorum, inşallah kollarına alicaksin saglıkı sıhatli nurlu bebeğını
biraz önce profilime baktım hiç arkadaşı yok diyor amanın üzüldüm kızvalla bu arkadaşlık nasıl oluyo birbirimizmi ekliyoruz hepiciniz arkadaşım ilan edip ekliyorum taaaammı
Sınav için kayıda gittiğimde okuldaki adam bana boyumu kilomu sorduboyumu söyledim kilomu söylemesem olmazmı dedim adam ona göre sıraya oturtacaklar dedi bende 95 dedim napayım 118 mi deseydim utandım utanıyorum kilomdan adamda iyi benden zayıfmışsın dedi :44: adamda hiç şişman görünmüyordu bende anlamadım valla :44: arkamdan gülmüşmüdür acaba
maşallahhhhhhh
sana maşallah diye diye otomatiğe bağladım yaaa
gulsum canım kendini o kadar üzme
eminim daha fazla vereceğin zamanlarda olacak
eee kızlar nasılsınız?
ben işe gittim geldim, kızlar okuldan geldi yemek yedi geri gittiler
spor mpor yok
diyet eh işte durumlarındayım
günaydın kızlar... dün yine istemeye istemeye 50 dk eliptik bisiklet yaptım. bi de üstüne yemekten sonra 3 tane macaron yedim...offf offf vicdan azabıyla yediğim macaronlara mı yanayım, yoksa yaptığım sporun heba olmasına mı? :26::26: :26:
Inşallah arada aklıma geliyorsun, Dualarıma senide katıyorum, inşallah kollarına alicaksin saglıkı sıhatli nurlu bebeğını
biraz önce profilime baktım hiç arkadaşı yok diyor amanın üzüldüm kızvalla bu arkadaşlık nasıl oluyo birbirimizmi ekliyoruz hepiciniz arkadaşım ilan edip ekliyorum taaaammı
Babam yok canım babam rahmetli.
Erkek kardeşim var ablam var benden kısa annem var kısa kadın dediğin ben kumral mavi gözlüyüm soğuk yer dedin erzurumdayız 4. katta oturuyoruz ondan şaşırdım zaten
Canmel, canım ben de Banu arkadaşımız gibi evlat hasreti çekenlerdenim, dualarına beni de kat, olur mu?
Tabiki ualarıma senie katarim katmaz olur muyum, Allah tez vakte Hayırlısı ile Sağlıklı SSıhatli Hayırlı Bebeler versin Kucaklarınıza..INŞALLAH...
Allah razı olsun arkadaşım, aminnnn İnşallah...
sanada bütün isteyenlerede rabbim anneliği tattırsın inş sende banu da bizi teyze yaparsınız tez zamanda
gerçekten mi?odan gerçekten koridorun sağ tarafın da mı?baban için allah rahmet eylesin
Tuzlandım termal sauna şortumu giydim dedim leslie yapayım ama nolmuş bana anlamadım regl olacağım diyemi artık bacaklarımı kaldırırken sanki etimi kemikten ayırıyorlar gibi nasıl canım acıdı 20 dakika zor dayandım valla
ah canım madem kocan almış canın sağolsun... adamcağız seni düşünmüş.... :98::98::98:dün eşim işten eve gelirken aradı canım çok aşure çekti alayım mı dedi ben de ben istemiyorum kendine al dedim sonra eve geldi ve elinde renk renk makaronlar... yahu insaf et dedim o kadar spor yaptım biliyosun tatlı delisiyim niye aldın bu makaronları cevap bugün çok çalışmışım sporumu da yapmışım ödüllendirmek için almış makaronları buyur burdan yak eee ben evde tatlı varken durabilir miyim tabi ki hayır 3 tane yedim
senin listede bi problem olmasın biraz az sanki canım.....:84::84:ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:84:kızlar diyetisyenden geliyorum bu hafta 400 gram vermişim geçen haftaya göre 200 gram daha fazla vermişim bunada şükürr
yalan değil canım sadece pozitif düşünce......aman boşverrr
ne düşündüğünün ne önemi var
bizede geçen sene işte kıyafetler için sormuşlardı
o zamanlar bendeniz 96 kg falan 48-50 beden giyen birisiydim
ama ben ne yazdırdım
85 kg ve 44 bedenim dedim
ve şimdi dediğim gibiyimmmm
yani burdan ne sonuç çıkarıyoruz
söylediğimiz yalanlar zamanla gerçek oluyor
ohh ne güzel bakalım kendimize... bende kestircem saçlarımı arkası kısa yanlar uzun küt kesdirim diyorum... tarz olsun...kııııızlaaaar öğlen arası gittim saçlarımı baya uzundu saçlarım bir karış falan kestirdim maşa yapayımmı dedi kız yap gitsin dedim ama havalı oldu biraz elimle oynadım indirdirdim röfle yaptırıcam uygun bi zamanda da ben altını açtırmadan saçın üzerine yaptırıyorum platinmi ne hani yeşil gibi oluyor öyle seviyorum
bendeeeaman oda eksik kalsın burası yeterince yeme içme cenneti zaten görsellerde baktım görmüştüm pastanelerde ama hiç yemedim
mesajların çok güzel olmuş.... sürekli olması için pro üye olmak lazımmış....
günaydııın arifeebe doğa ve tüm kızlar.....
çok naziksin.şu pro üyeliği düşünmeli.bazan bu konuda,e-mail alıyorum..ayy çiçek bahçesi gibi açtım topiğimizde..
Çok yakın bir arkadaşım var birbirimizde kaldığımız zaman yanında soyunur giyinirim o da aynı şekilde ona sordum az önce ilk defasence ben kaç kiloyum dedim bana 80 en fazla 85 dedi hadi be ciddi soruyorummm kırılmayacağım doğru söyle dedim ennn fazlaaaa 90 olsun bahar dedi şaşırdım ama çok sevindim öyle işte
mesajların çok güzel olmuş.... sürekli olması için pro üye olmak lazımmış....
günaydııın arifeebe doğa ve tüm kızlar.....
çok naziksin.şu pro üyeliği düşünmeli.bazan bu konuda,e-mail alıyorum..ayy çiçek bahçesi gibi açtım topiğimizde..
Vallaaa coştun zeynep abla ama çok açık renk olan renkleri kullanmazsan okumakta sıkıntı çekmem :26: çok açık renkleri okuyamıyorum da zaten netbook kullanıyorum yazı hem küçük hem renksiz olunca Allahımmm kooor oldum diyorum
Psikolojil ve Felsefe ini Kitaplari zaten saklarım onlari sık sık alırım elime, ama normal Romanlari tekrar tekrar okuma Huyum yoktur.
Ibn-i arabi acikca hic duymadim bir ınterntede araştırmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?