- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
kizlar diyete baslayali 5 hafta iki gün oldu [ben tam 5.500 vermisim ya hep böyle devam etse ne güzel olur /COLOR] cok mutluyumm kop kooooooppppp
Ben bugün yalan söyledim:78:
Sınav için kayıda gittiğimde okuldaki adam bana boyumu kilomu sorduboyumu söyledim kilomu söylemesem olmazmı dedim adam ona göre sıraya oturtacaklar dedi bende 95 dedim napayım 118 mi deseydim utandım utanıyorum kilomdan adamda iyi benden zayıfmışsın dedi :44: adamda hiç şişman görünmüyordu bende anlamadım valla :44: arkamdan gülmüşmüdür acaba
Ben bugün yalan söyledim:78:
Sınav için kayıda gittiğimde okuldaki adam bana boyumu kilomu sorduboyumu söyledim kilomu söylemesem olmazmı dedim adam ona göre sıraya oturtacaklar dedi bende 95 dedim napayım 118 mi deseydim utandım utanıyorum kilomdan adamda iyi benden zayıfmışsın dedi :44: adamda hiç şişman görünmüyordu bende anlamadım valla :44: arkamdan gülmüşmüdür acaba
maşallahhhhhhh
sana maşallah diye diye otomatiğe bağladım yaaa
gulsum canım kendini o kadar üzme
eminim daha fazla vereceğin zamanlarda olacak
eee kızlar nasılsınız?
ben işe gittim geldim, kızlar okuldan geldi yemek yedi geri gittiler
spor mpor yok
diyet eh işte durumlarındayım
tskler cnm ins hepimiz böle devam ederiz ben cok iyiyim cnm seni soramli
iyiyim canım
senin kadar zinde olmasamda iyiyim şükür....
ama seni canı gönülden tebrik ediyorum
umarım performansın hiç düşmez.....
oy oy oy süslenmeş benim arkadaşımkııııızlaaaar öğlen arası gittim saçlarımı baya uzundu saçlarım bir karış falan kestirdim maşa yapayımmı dedi kız yap gitsin dedim ama havalı oldu biraz elimle oynadım indirdirdim röfle yaptırıcam uygun bi zamanda da ben altını açtırmadan saçın üzerine yaptırıyorum platinmi ne hani yeşil gibi oluyor öyle seviyorum
tskler cnm umarim cnm hepimizin azmi artarda eksilmez
oy oy oy süslenmeş benim arkadaşım
git boyat canım
insanın havası değişiyor
ben bayram öncesi gölge yaptırdım kendi saçımın üzerine
saçlarım çok uzunda yaza girerken küt kestirdim ama yine upuzun yapicim saçlarımı
sonrada daha da sarartıcam
birde 65 lere düşersem oleyyyyyyyyyyyy
canım özledim kız seni
gölgen ne renk senin yaptır canının istediğini gitsin oyyyyy o düşme konularına hiç girme yaza şöyle silkelenmiş bi vaziyette girsem yetecek bizim işyerinde bi bayan var alt katlarda kadın nasıl zayıflamış arkadaşın akrabası ilaç kullandı o dedi çünkü wc ye arabaynan giden tiplerden ilaç olayından çok tırsarım
canım özledim kız seni
gölgen ne renk senin yaptır canının istediğini gitsin oyyyyy o düşme konularına hiç girme yaza şöyle silkelenmiş bi vaziyette girsem yetecek bizim işyerinde bi bayan var alt katlarda kadın nasıl zayıflamış arkadaşın akrabası ilaç kullandı o dedi çünkü wc ye arabaynan giden tiplerden ilaç olayından çok tırsarım
Bende seni özledim yaaaa
bir denk gelemedik
benim saçlarda şimdi göle var ama tam sarı gibi de değil
yaza doğru dahada sarartıcam şöyle sarı olduğu belli olsun
daha açık renk gölge attırıcam
düz boya sevmiyorum
ilaç işini bende sevmiyorum
inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda sorun yaşayacaklar
o yüzden sağlığımı tehlikeye atamam
ay biran önce kendimize gelmemiz lazım ama
ben sadece kilomu korumakla yetiniyorum bu aralar
tombulkelebek sizin hakkınızda pek bilgiye sahip değilim ama annem babam kardeşim eşim ve en yakın arkadaşımla birlikte sizin evinize geldik rüyamda kumral renkli gözlü ama inanılmaz cana yakındın çok soğuk bir yere geldik ve evinizi çok katlı bir apartmanda gördüm karanlık bir koridordan geçip sağ taraftaki bir odaya geldik senin odandı orası evde kısa boylu bir kadın senden biraz daha kısa bir genç kız ve bir erkek çocuğu vardı ama ne kadarı doğru bilmiyorum
biraz önce profilime baktım hiç arkadaşı yok diyor amanın üzüldüm kızvalla bu arkadaşlık nasıl oluyo birbirimizmi ekliyoruz hepiciniz arkadaşım ilan edip ekliyorum taaaammı
ekledim seni arkadaş olarak kabul et
sahiden arkadaş olalım
ne zormuş arkadaş olmak ikisaatta anladım ne yapacagımı
Valla aynı dediğin gibi şok oldummaşallaaahh erdin mi sen
eee sonra noldu
nasıl yani gerçekten gördüklerim doğru mu?baban var mı?onu görmedim bende kendimden bazen korkuyorum rüyanın sonunu hatırlamıyorum ama çoğu gördüğüm rüyalar çıkıyor ama ilk kez tanımadığım birini görüyorum
günaydın kızlar... dün yine istemeye istemeye 50 dk eliptik bisiklet yaptım. bi de üstüne yemekten sonra 3 tane macaron yedim...offf offf vicdan azabıyla yediğim macaronlara mı yanayım, yoksa yaptığım sporun heba olmasına mı? :26::26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?