Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende bu yıl yine uni sinavina girecegim gecen sene istedigim bölüm olmadi artık bakalım bu sene ne olur.

Birbirimizi Desteklerız

Evliya ibrahim Hakkı hazretlerine sormuşlar Erzuruma ne zaman kar yağmaz diye o da ne zaman kar para eder o zaman Erzuruma da kar yağmaz

güzel demiş

Bütün dızıyı özetlemişssin

benim dizi izleme alışkanlıgım olmadı ıcın arada annem ızleyince kapıyorum ama ben bile o şılık caroya uyuz oldum afakanlar basıyor o karıyı görünce

Denemek lazım sosısdee işe yarar herhalde

:))) İnşallah benim icinde sürterler ayaklarını, Istanbulun stressi cekilcek cile degil hele trafığı ıllallah dedirtiyor..

The Secret kıtabi daha okuyamadım evde duruyor suan romanlara takmıs durumdayım bol bol aşk romanları okuyorum, belki hasretını cektım ıcındır

Sana Dale Carnegie nin - Üzüntüyü bırak Yaşamaya bak Kitabınıda önere bilirim bu tarz konulara ilgin varsa çok güzel ve Hayat değiştirici. Yıllar önce okudum halada arada bakar okurum herkeze tavsıye benden.

Nil Gün CD lerini ben tavsiye etdim bende ilk önce netden ındırdım sonra orjınalını aldım netden

.:: Kurald ::.

burda Nil Gün hanımın bütün cdleri Kıtapları var bakabilirsiniz, daha cok faydalı cdleri var motivasyın ve hıpnomeditasyon icin.

Faktörcüm seni uyutan Hipnomeditasyon CD si
Birde Motivasyon CD sını dinlemeyı dene

Inşallah hep birlikte vereçeğız canım bende cok dagildim ama vermeye devam etdikce dahada cok motive oluyorum

Platoniginde sana bayılacagından süphem yok, okudum kadar cok cana yakın ve sempatık bir kışılığe sahibsin. Seni kaybetmek istemez diye düşünüyorum, tabıkı Odun değilse

günaydın kızlar okuyamıyorum sizi ne yapıosunuz kilo verme çalışmaları nasıl gidiyor ya benim tartım benim 99 gösterdi imi ama yanlış kesin uff fırsat bulsamda yenisini alsam çıkamadım bir

kizlar diyete baslayali 5 hafta iki gün oldu [ben tam 5.500 vermisim ya hep böyle devam etse ne güzel olur /COLOR] cok mutluyumm kop kooooooppppp

ne güzel spor yapmışken yazık olmuş......evde ne işi vardı o makaronların ki....
dün eşim işten eve gelirken aradı canım çok aşure çekti alayım mı dedi ben de ben istemiyorum kendine al dedim sonra eve geldi ve elinde renk renk makaronlar... yahu insaf et dedim o kadar spor yaptım biliyosun tatlı delisiyim niye aldın bu makaronları cevap bugün çok çalışmışım sporumu da yapmışım ödüllendirmek için almış makaronları buyur burdan yak eee ben evde tatlı varken durabilir miyim tabi ki hayır 3 tane yedim

Canım ben yıllardır internetten yüzlerce alım satım yaptım hiçbir sorun yaşamadım çok şükür ama öyle bilinmedik sitelerden alma sahibinden,gittigidiyor,hepsiburada veya alacağın markanın kendi orjinal sitesinden al umarım sende sorun yaşamazsın

Bende bu yıl yine uni sinavina girecegim gecen sene istedigim bölüm olmadi artık bakalım bu sene ne olur.

Birbirimizi Desteklerız

Canım benim 2. üniversitem olacak öylesine gireceğim sınava Samsunda 2 yıllık biryer kazansam bile yeter 1. sınıf derslerinin çoğundan muaf olacağım için hemen bitiririm aynı zamanda açıköğretime de kayıt yaptıracağım madım koca yok o zaman okuyalım hayatımız güzelleşsin :81:

Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için
Valla platoniğimi bende çözemedim platonik diyorum ama o da benden hoşlanıyor ama ilişkimizin başlayabilmesi için zamana ihtiyacımız var işte o zaman içinde zayıflayabilmem lazım
Hayırlısı Allah hayırlı olanı yazsın alnımıza

Ben hiç makaron görmemiştim ne olduğunuda bilmiyordum :26: şimdi googleden resimlerine baktım ayyy ne kadan güzel görünüyorlar Erzurumda yok makaron ben hiç yemedim tühhhh nasıl eksik kalır yahu yemediğim ender güzel şeylerden biriymiş makaron

:84::84:ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:84:kızlar diyetisyenden geliyorum bu hafta 400 gram vermişim geçen haftaya göre 200 gram daha fazla vermişim bunada şükürr

Bankadan geldim okulda sınava giriş işlemlerimi hallettim rahatladım çok şükür
Faktörcüüümmmm Bimde activianın çileklisini gördüm ama onda da şeker vardı sonra dost çilekli yoğurt gördüm bunda da şeker var ama alayım dedim ilk defa meyveli yoğurt yiyorum ekşi ve tatlı arası bi tadı var acayip yahu :26:

Sabah sabah 2 tane simit götürdüm ben ya :78: :26: çok acıkmıştım gözüm görmedi valla ama bugün 60 dakika leslie yapacağım eritirim

baharcım walla ne yalan söyliyim gerçekten çok lezzetliler, bursada da sadece tek bir pastanede satılıyo diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…