- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
kızlar iyi pazarlar..yeni gelen arkadaşlarımız var.hoşgelmişler.gittikçe daha çok arkadaşa kavuşuyoruz.kim tutar bizi.
Tombulkelebeğim,pazartesi pc den takip et devlet 6500 kişi işe alacakmış.haberlerde gördüm.şimdi kalkıp yaprak saracağım.sonra komşulara dağitacağım.benim burda komşularım benden büyük.sarma işi yapamıyorlar.geceden iç hazırladım.4-5 ev var dağıtacağım.şimdiden başlamam lazım..
İyi pazarlar Baharcım. Nasılsın? Gene başbaşayız bak
Günaydın Kızlaaaarr
Acayip düşünceler içindeyimay sonu ablamla samsuna trabzona gideceğiz ablam ordaki dersanelere CV bırakacak görüşecek ona istinaden boş yer olursa yaza taşınacağız ben trabzondan memlekete geçmeye karar verdim. Amcamlarda kalacağım kuzenimde ÖSs ye hazırlanıyor hem beraber ders çalışırız hem de ben sporumu yürüyüşümü yaparım eğer gidersem resimlerinide ekledim öyle güzel yerlerki huzur var oralarda tabi yolda yürürken karşıma köpek çıkmazsa daha çok huzur dolu oluyorum Ayhhh heyecan bastı giderim inşallah hem hava değişikliği bana enerji verir
doğacım hayırlı olsun yeni saçlarınbugün röfle yaptırdım biraz beyaza dönük yaptırayım dedim eşim beyenmedi sarı niye olmamış falan moralimi bozdu bu arada koşu bandımı aldım pazartesi kurucaklar galiba burdan moralim düzeldi biraz yarın gidip saçlarımı saratsammı napsam bilmiyorum:26::26: canmel olasaydı bilirdi
600 e aldım eve getirdim bile praktikerde kampanya varmış dunlop fıt modeli
Sağol canım güzel bir gün olur umarım. Sen nasılsın geçtimi can sıkıntın bugün iyimisin ?
Günaydın Kızlaaaarr
Acayip düşünceler içindeyimay sonu ablamla samsuna trabzona gideceğiz ablam ordaki dersanelere CV bırakacak görüşecek ona istinaden boş yer olursa yaza taşınacağız ben trabzondan memlekete geçmeye karar verdim. Amcamlarda kalacağım kuzenimde ÖSs ye hazırlanıyor hem beraber ders çalışırız hem de ben sporumu yürüyüşümü yaparım eğer gidersem resimlerinide ekledim öyle güzel yerlerki huzur var oralarda tabi yolda yürürken karşıma köpek çıkmazsa daha çok huzur dolu oluyorum Ayhhh heyecan bastı giderim inşallah hem hava değişikliği bana enerji verir
Günaydın Kızlaaaarr
slm kizlar........
45 dk daha yürüdüm 250 dk oldu kop koooooooooppppp
kızlar iyi pazarlar..yeni gelen arkadaşlarımız var.hoşgelmişler.gittikçe daha çok arkadaşa kavuşuyoruz.kim tutar bizi.
Tombulkelebeğim,pazartesi pc den takip et devlet 6500 kişi işe alacakmış.haberlerde gördüm.şimdi kalkıp yaprak saracağım.sonra komşulara dağitacağım.benim burda komşularım benden büyük.sarma işi yapamıyorlar.geceden iç hazırladım.4-5 ev var dağıtacağım.şimdiden başlamam lazım..
Maşallahçok hızlısın ama hedefleri biraz yüksek tutuyorsun. Haftada en fazla 1 kg sağlıklı. Daha fazlasını hedefleme bence. Ayda 4 kg az değil zaten. Hepimiz istiyoruz bir an önce gitsin kilolar ama az az gitsede kalıcı olması önemli
iyi pazarlar kizlar ben su pora birturlu isinamadim ya kafayi yiyecem
bi ara lesli yapiyordum iyide gidiyordu bir sogudum bidaha isinamiyoum bana yarim edin yaaaaaaa
hosbulduk cok sagol
Zeynep abla sana bişey soracaktım aklıma gelmişken sorim. Geçen dizide diyordu perşembeyi cumaya bağlayan gece kutsalmış. Eğer o gece hamile kalırsan hayırlı bir evlat olurmuş. Böyle bişey varmı gerçekten? Birde komşumuz halasının oğluyla nişanlandı. Bende nasıl cesaret ettin ya bebekleriniz sakat filan olursa dedim. Akraba evliliğinden yani. Oda dediki öyle bişey yokmuş. Eğer kandil geceleri (3 aylardaki miraç, kadir gecesi gibi) hamile kalırsan bebek sakat olurmuş. Zaten o günler ibadet için ama bunu bana söyleyen kız beden eğitimi hocası, ataması yeni yapıldı. Yani cahilde değil kafam karıştı :44:
bu salak nerden düşmüş buraya............vala snn işin biraz zor bnm kdr veremezsn sn bnce kilolarnla yşmaya alş derm
onca işinin arasında... pek hamaratsın ablacım....kızlar iyi pazarlar..yeni gelen arkadaşlarımız var.hoşgelmişler.gittikçe daha çok arkadaşa kavuşuyoruz.kim tutar bizi.
hayırlısı olsun inş..Tamam zeynep ablacım zaten bende onu bekliyorum yarın listeler açıklanacak hayırlısı olur umarım sağol düşündüğün için
Zeynep abla sana bişey soracaktım aklıma gelmişken sorim. Geçen dizide diyordu perşembeyi cumaya bağlayan gece kutsalmış. Eğer o gece hamile kalırsan hayırlı bir evlat olurmuş. Böyle bişey varmı gerçekten? Birde komşumuz halasının oğluyla nişanlandı. Bende nasıl cesaret ettin ya bebekleriniz sakat filan olursa dedim. Akraba evliliğinden yani. Oda dediki öyle bişey yokmuş. Eğer kandil geceleri (3 aylardaki miraç, kadir gecesi gibi) hamile kalırsan bebek sakat olurmuş. Zaten o günler ibadet için ama bunu bana söyleyen kız beden eğitimi hocası, ataması yeni yapıldı. Yani cahilde değil kafam karıştı :44:
cnm burda 300 dk yarisi var sende katil belki ise yararistersen beraberde yarisabiliriz
nasil o yaris ??? beni bilgilendirirmisin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?