Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oku cnm meydan oku öle daha eylenceli ve anlamadan yapiyosun daha iyi olu hadi bakalim simdiden itibaren yarisa davet ediyorum seni kabul etmeyen hep sisman kalsin

Benim regl dönemim çok sancılı geçiyor onun için 3-5 gün daha sana meydan okuyamayacağım fakat sonrasında kork benden demedi deme yazın badem13e yetişicem diye sabahtan akşama kadar sürekli spor yapıyordum

hosgeldin cnm

hoşgeldiniz kızlar... geldiniz madem gitmek yok....
çizelgemi yaptım olmuşmu acaba
bakayımm
olmuş güle güle kullan....

naber toksin.. nöbetçi kalmışız ikimizzz...........

:2:hiç bitmicek gibi geliyor bu diyet sanki boşa cabalıyor gibiyim nefret ediyorum kendımden gitmiyor işte gitmiyor bu kilolar gitmicekde yapıştı vucuduma kaldılar oyle onlar sayesınde herkezden ehrseyden kacar oldum lanet olsun:84:

Bu ne kızzz çabuk değiştir bu msjı biz sana böylemi öğrettik pozitif olmazsan zayıflayamazsın alt beynine emirleri sen veriyorsun zayıflıyorum diyeceksin ben zayıflıyorum diyeceksin hiç sevmedim ben bu msjını evrene pozitif enerji verki sana pozitif olarak geri dönsün.

Son düzenleme:

hosbulduk cok tesekkürler ama baktim bir türlü beceremedim tekrar deniyecem bakalim

hosgeldin cnm bende avusturyadanim sen neresindensin bakem :44::44:

oku cnm meydan oku öle daha eylenceli ve anlamadan yapiyosun daha iyi olu hadi bakalim simdiden itibaren yarisa davet ediyorum seni kabul etmeyen hep sisman kalsin

hosbulduk sagol ben welsde ya sen kesin viyana :))

hosbulduk

hoşgeldiniz kızlar... geldiniz madem gitmek yok....

olmuş güle güle kullan....

naber toksin.. nöbetçi kalmışız ikimizzz...........

hosbulduk gitmeyi düüsnmüyorum valla

hayirli aksamlar kizlarrrrrrrr
yediklerimi yazayim

sahur
2dilim kepekli ekmek
200gr yligt yogurt
2bardak cayyy
iftar
1tabak müsli
200gr ligt yogurt
2tabak kurufasülye
2bardak cay kurukaysiyla
1fincan kahve 1kurukaysiyla

sporrrrrrrr 55dakk toplam 85dakk

merhabalarr
bende kıloluyumm benı de alın aranızaaa zayıflamak istiyorumm

Hoşgeldin arkadaşım aramıza Dünden beri nasıl gidiyor diyet?

Arkadaşım ben gerçekten de tam olarak anlayamadım. Yani yağa soda mı karıştırıyor yoksa tamamen sodayı kızdırıp onun içinde mi pişiriyor? Öyleyse o haşlama olmaz mı?

Az önce regl oldum ayyy çok sevindim genelde sevinmem ama bugün regl olduğuma göre vucudum şiş olmasına rağmen 200 gr gitmiş demekki regl olmasam çok daha fazlası gitmiş olacaktı mutluyummm :81:

Ne yaptın arkadaşım diyetisyene gidecektin, ne oldu?

Gerçekten Badem'e ne oldu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…