- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
oku cnm meydan oku öle daha eylenceli ve anlamadan yapiyosun daha iyi olu hadi bakalim simdiden itibaren yarisa davet ediyorum seni kabul etmeyen hep sisman kalsin
Benim regl dönemim çok sancılı geçiyor onun için 3-5 gün daha sana meydan okuyamayacağım fakat sonrasında kork bendendemedi deme yazın badem13e yetişicem diye sabahtan akşama kadar sürekli spor yapıyordum
selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum artik
ama su stickeri beceremedim yav biri ayrintili anlatirsa cok memnun kalacam :)))
kisaca kendimi tanitim
28 yasindaim
aslen sinoluyum
avusturyada yasiyorum
1 oglum var 3.5 yasinda
birde 10 aylik kizim var
ve bir düzinede kilom var :)))
10 senelik evliyim mutluyum kilolarim haric
yeni 6 sene sonunda kaynanada ayrildim simdi spor felanda rahatlikla yapabilirim
iste böyle he bu arada 98((( kiloyum
ve 65 e düsmek istiyorum calistigim zamanlarda 68 kadar düsmüstüm ama isi biraktim 4 senedir evdeyim ve tekrar geri aldim artik vermek istiyorum ve nasil yapacagimi bilmiyorum
selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum artik
ama su stickeri beceremedim yav biri ayrintili anlatirsa cok memnun kalacam :)))
kisaca kendimi tanitim
28 yasindaim
aslen sinoluyum
avusturyada yasiyorum
1 oglum var 3.5 yasinda
birde 10 aylik kizim var
ve bir düzinede kilom var :)))
10 senelik evliyim mutluyum kilolarim haric
yeni 6 sene sonunda kaynanada ayrildim simdi spor felanda rahatlikla yapabilirim
iste böyle he bu arada 98((( kiloyum
ve 65 e düsmek istiyorum calistigim zamanlarda 68 kadar düsmüstüm ama isi biraktim 4 senedir evdeyim ve tekrar geri aldim artik vermek istiyorum ve nasil yapacagimi bilmiyorum
hoşgeldiniz kızlar... geldiniz madem gitmek yok....hoşgeldın cnmm bende yenıyım dun aksam katıldımm
inş. verırsın cnm kılolarını hepimizn derdi buu(((
kılo ıle ılgılı stickeri diyorsun galıba yukarda ben sormustum arkadas adres veermıs saolsun ordan oluyor galıbaa
olmuş güle güle kullan....çizelgemi yaptım olmuşmu acaba
bakayımm
hosgeldin cnm
Hayırdır noldu neyin var neden sıkkınsın :26:
seferan nbr
:2:hiç bitmicek gibi geliyor bu diyet sanki boşa cabalıyor gibiyim nefret ediyorum kendımden gitmiyor işte gitmiyor bu kilolar gitmicekde yapıştı vucuduma kaldılar oyle onlar sayesınde herkezden ehrseyden kacar oldum lanet olsun:84:
Bu ne kızzz çabuk değiştir bu msjı biz sana böylemi öğrettik pozitif olmazsan zayıflayamazsın alt beynine emirleri sen veriyorsun zayıflıyorum diyeceksin ben zayıflıyorum diyeceksin hiç sevmedim ben bu msjını evrene pozitif enerji verki sana pozitif olarak geri dönsün.
hoşgeldın cnmm bende yenıyım dun aksam katıldımm
inş. verırsın cnm kılolarını hepimizn derdi buu(((
kılo ıle ılgılı stickeri diyorsun galıba yukarda ben sormustum arkadas adres veermıs saolsun ordan oluyor galıbaa
hosgeldin cnmbende avusturyadanim sen neresindensin bakem :44::44:
oku cnm meydan oku öle daha eylenceli ve anlamadan yapiyosun daha iyi olu hadi bakalim simdiden itibaren yarisa davet ediyorum seni kabul etmeyen hep sisman kalsin
hosgeldin cnm
hoşgeldiniz kızlar... geldiniz madem gitmek yok....
olmuş güle güle kullan....
naber toksin.. nöbetçi kalmışız ikimizzz...........
merhabalarr
bende kıloluyumm benı de alın aranızaaa zayıflamak istiyorumm
cnm önceden yagi cok önemsemiyordum bu videolari görünce artik cok dikkat ediyorum yagi kullanirken bu videodaki bayan günde 30gr yagla bu 2kasik yag yapiyor spor la 7ayda 56kg vermis
cnm burdaki videolara bak orda bayan maden suyunda kizartiyor köfteleri, yumurtayi pisiriyor
Nie wieder dick
Az önce regl oldum ayyy çok sevindimgenelde sevinmem ama bugün regl olduğuma göre vucudum şiş olmasına rağmen 200 gr gitmiş demekki regl olmasam çok daha fazlası gitmiş olacaktı mutluyummm :81:
Benim regl dönemim çok sancılı geçiyor onun için 3-5 gün daha sana meydan okuyamayacağım fakat sonrasında kork bendendemedi deme yazın badem13e yetişicem diye sabahtan akşama kadar sürekli spor yapıyordum
arkadaşlar size çok güzel bi önerim war bn 100 kiloydum armut sapının suyunu içerek zayıfladm tuvalete zor gidiyordum affedersinz artık büyük tuvaletmi bile yapamadım teşekkürler armut sapı
Hoşgeldin arkadaşım aramızaDünden beri nasıl gidiyor diyet?
Arkadaşım ben gerçekten de tam olarak anlayamadım. Yani yağa soda mı karıştırıyor yoksa tamamen sodayı kızdırıp onun içinde mi pişiriyor? Öyleyse o haşlama olmaz mı?
cnm soda suyunu yag gibi az kullanarak pisiriyor kizartiyor ne yapiyorsa ama bayan 56kilo vermis cnm yag hic kullanmiyorrrrr
50 kilo verdm cnm
vala snn işin biraz zor bnm kdr veremezsn sn bnce kilolarnla yşmaya alş derm
vala snn işin biraz zor bnm kdr veremezsn sn bnce kilolarnla yşmaya alş derm
neden?????????????arkadaş adına merak ettim
anlıyamadım neden bole bı yazı yazdını ama cok bozuldum ben cok ınat ettım verıcem kıloarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?