- 24 Ocak 2011
- 241
- 185
- 123
Arkadaşlar bende sizlerdenim ben bildim bileli kendim tonbiş bi kızdım ama şimdi artık dozunu açtım ve 110 kilolardayım alahtan bıyum uzun kurtarıyorum ve oo kadar kilolu olduğumu vucudum göstermiyor ne yapsam bilmiyorum spor yapmak zor geliyor işyerimdede oturarak çalışıyorum harekekt alanım az acilende kilo vermem lazım of offf artık rahatsız etmeye başladı evliyim eşimde kilolu ikimizde aynı olduğumuz için daha da yemekle yemeği çok çok seviyoruzben abur cubur yemeği çok çok seviyorum ondan bi türlü vaz geçemiyorum offf offf...yardım edin bayanlar bana nasıl kendimi bu dertten çıkarta bilirim....((
arkadaşlar aranızda leslie yapan var mı.ayrıca faydasını gören de var mı.biz arkadaşlar baktık ama tam bulamadık bu görüntüleri.nasıl giriliyor ayrıntılı olarak yazarsanız seviniriz.
maşşalah ne kadar az kilo alıp bebeği beslemişsiniz zaten iştahlı olmuyorum 1.si gibi olursa az alırım umarım.. evet banada doktorum kalamassın dedi ama işte allahtan başka kimse bilemez inş. bende sizin gibi sadece çocuğumu beslerim
Canım ben dietisyene gittim çok güzel kilolar verdim tabi şimdi aldım ama tek formül boğazı tutmak kendine bir liste yap ve onun dışına çıkma bende yarın başlıyorum inşallah.banu ve saferan ilginize teşekkür ederim.siz okiloları ne kadar da verdiniz.özel kendinize özgü bir formülünüz varmı.
Kiloda bir fark oldumu birde 2cm kalıcımı oldu yoksa anlıkmı bende spor salonuna yazılıcam yanımda götürsem kullanabilirmiyim acaba diet şimdi zor gekiyor bir rahatlık çökmüştü.Canım bende vardı da kullanmıyordum 15 gün kullandım 2 cm inceldim terletiyor sadece valla onu takarak spor yapınca acayip terliyorsun onu biliyorum ama zayıflamaya ne kadar yardımcı tartışılır.
Gittigidiyorda indirimde AB TRONİC X2 GittiGidiyor.com'da #35396794 bu ilan dikkatimi çekti acaba bu yağları parçalamada işe yararmı fiyatı düşmüş alsam mı diye düşünüyordum sende bir bak istersen :44:
sağol canım inşallah hayırlısıyla geçeririm bu dönemi
arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim.başarılarınızı kutlarım.darısı benim başıma.
Arkadaşlar bende sizlerdenim ben bildim bileli kendim tonbiş bi kızdım ama şimdi artık dozunu açtım ve 110 kilolardayım alahtan bıyum uzun kurtarıyorum ve oo kadar kilolu olduğumu vucudum göstermiyor ne yapsam bilmiyorum spor yapmak zor geliyor işyerimdede oturarak çalışıyorum harekekt alanım az acilende kilo vermem lazım of offf artık rahatsız etmeye başladı evliyim eşimde kilolu ikimizde aynı olduğumuz için daha da yemekle yemeği çok çok seviyoruzben abur cubur yemeği çok çok seviyorum ondan bi türlü vaz geçemiyorum offf offf...yardım edin bayanlar bana nasıl kendimi bu dertten çıkarta bilirim....((
Protein, sebze ve meyve ağırlıklı beslenmiştim, yağsız süt ürünleri ve çiğ fındık, badem, ceviz tüketmiştim. Karbonhidratlı yiyeceklerden daha az tükettim, yağ da sadece sızma zeytinyağı. Bazen de kuru meyveler yiyordum ama tip 2 diyabetli olduğumdan bebeğe zarar vermesin diye meyve şekeri dahi olsa içinde, yine de sınırlı miktarda tükettim. Her türlü tatlı, çikolata, şekerleme v.s. zaten tamamen yasaktı çünkü bebeğim için zehir demekti bu yüzden ben bir defa bile olsun yemedim, Allah o iradeyi veriyor insana; bebeği korumak adına... Şimdilerde fazla kilolarımın çoğunu verdiğimden çok şükür diyabet de kalmadı. Ama o zamanlar diyabetli olmamdan dolayı sürpriz hamilelik nedenli hem benim hem de bebeğimin hayatı risk altındaydı. Atlattık o günleri, Allah başka dert vermesin. Siz de etrafın ne dediğine hiç ama hiç kulak asmayın, hiçbir şekilde moralinizi bozmayın, bilinçli beslenin, diyabetiniz yoksa canınızın çok istediği bir şeyler olursa çok kalorik olsa dahi biraz yeyin, bol salata ve/veya buharda pişmiş sebzelerle dengelersiniz, zaten hamile olmasanız bile beslenmede denge en önemlisi... Yardımcı olabileceğim bir konu olursa size her zaman bir özel mesaj kadar yakınım. :) Sağlıklı, huzurlu, keyifli bir hamilelik süreci diliyorum, kolay gelsin.
Kiloda bir fark oldumu birde 2cm kalıcımı oldu yoksa anlıkmı bende spor salonuna yazılıcam yanımda götürsem kullanabilirmiyim acaba diet şimdi zor gekiyor bir rahatlık çökmüştü.
Selamlar, bende yeni araniza katiliyorum, artik zayiflamam farz oldu. Ama olmuyor olmuyor((
Selam kızlarrrr,
Bugüne kadar süper giden diyetim malesef bugün bozuldu biraz, :78:ama çok değil.Akşam kızarmış karnıbahar köftesinin kokusundan dolayı ben de 4 tane lüplettim. Yanında da yoğurtlu kereviz salatası vardı ama yarından tezi yok yine dikkat... Bugün bir de çoook sevinçli bir haber aldım, ayyy keyfime diyecek yokk...
Hosbulduk canim, insallah destekle bende zayifliycam
iddalı görünüyorsunn cnmm burada çok güzel destek ve motivasyon varr boy yaş ve kılon nedırr
bende yenıyımdee bana da sormuşlardı o bakımdann
nerelısınn
Selamlar, bende yeni araniza katiliyorum, artik zayiflamam farz oldu. Ama olmuyor olmuyor((
hosgeldin canim mecburen olacak citir girmek istiyoruz hepimiz yaza
allahin izniyle olacak insallah
tombul kelebekcim sen önceki sayfalarda 30 kılo verdım daha önceden diye mi yazmıştın yoksa benmı yanlış hatırlıyorumm
verdıysen nasıl vermıştin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?