Hımmm malesef bayramlarda tatillerde hemen yükseltiyorlar fiyatı. Neyse bakalım gidebilirsek süper olucak. Eşim bi işyeriyle konuşsunda
Lunaazul Senin dediğin yer eğer yemek dahil değil 250 ve 175 e indilerse çok pahalı. Bu tarz villalar genelde aşağı yukarı aynıdır fiyatlarıda aynı olması gerek. Onlar abartmış bence. Birde heryerin suyu farklı önemli olanda o bence. Kaplıcaya şifa için gidilir çünkü. Afyon sandıklı ile gazlıgöl suyu farklı mesela yakın yerler olmasına rağmen
ay cnm ya bizde afyona ailecek gitmistik ve cok güzel di ama fiyatini bilmiyorum cnm ozamanlar ben sadece keyfini cikarmistim
ay cnm ya bizde afyona ailecek gitmistik ve cok güzel di ama fiyatini bilmiyorum cnm ozamanlar ben sadece keyfini cikarmistim
İkisi yanyana canım. Aydın termal yeni açılıyodu biz tatildeyken hatta devremülk satmaya çalışmışlardı bizeOndan önceki senede ikbal e gitmiştik. Ama 5 yıldız termallerde toplu havuzlar oluyo işte kötülüğü orda. Onun dışında çok güzeldi. Birde ben yosun yağıyla masaj yaptırmıştım spa da hergün. o zaman normal kilodaydım ama 40 beden giyiyordum. Döndüğümüzde 38 olmuştum 1 haftada
En güzelini yapmışsın ohhh. Bende bebek olmadan ne gezdim, ne tatil yaptım kocişle başbaşa karım o olacak
neyse bende biraz baktım
en mantıklı senin başaranlar geldi
konuşalım bakalım ne diyecekler
hımmm yosun yağı masaj 1 beden incelme
süper yaaaaa bende kendi kendime yaparım incelirim
100.5 canım hiç kilo almamam lazımHayırlı olsun bebişin. Kaç kilosun şu an?
bebeğim 14 aylık canım benle de kızıma 92 kg iken 102 kg ile doğurdum bakalım bunda kilo almamam lazımbenim içinde sıradan bir gündü
ama yarın bayağı hareketli bir gün olacak
çünkü Nicholas CAGE buraya geliyor
bakalım sorunsuz gönderirirz inşallah
bebeğin kaç yaşında canım
kiloları takma kafana
ben ikinci kızıma büyük kızım 4 aylıkken hamile kaldım
ve 94 kg idim
ve 106 kg ile doğuma gittim
büyük kızım 13 aylıkkende ufak kız doğdu
birde çalışma hayatı
Ama Allah kolaylığını veriyor
gözün aydın canım böyle şeye üzülürmü insan hiç.. biraz zor olur ama iyiki olmuş dersin....bebeği olsun diye çabalayan bu kadar insan varken allaha şükret canım....
yok haşa canım ne haddime üzülmek benim ilki için uğraştım rabbim hediye verdi bana başım gözüm üstüne ben gebelikle ilgili kilomdan kaynaklanan bir problem yaşarım diye korkuyorum
ablamlar her zaman kütahyaya gider simava orası gayet uygun araştır istersen...
Ben o zamanlar kendimde belekte otelde çalışıyordum spa da bana eşantiyon geliyodu ürünler. Ama iyi bir marka alırsan mutlaka görürsün faydasını.Enişteye sürdürürsün kızzz
evet hayatın tadını çıkar
bebişin olunca biraz ara verirsin
ama biraz büyüdüğü zaman tekrar başlarsın gezmelere
şimdi kendimden çok onlar için istiyorum
tatili hakettiler
çok güzel karne getiricek kızlarım
onlara karne hediyesi olsun istiyorum
Haklısın canım zaten onun keyfide başkadır. İnsan çocuklarını mutlu görünce kimbilir nasıl keyiflenir. Offf çok canım istedi yaa tatili. Bide sıcacık heryer alttan ısıtmalı. Bu soğukta ne iyi olurdu. Eşim bi izin alabilirse kapim ben 5 kutu nesfit gene villaya gidelim bari En rahatıda o oluyo. Ama izin alamazsa kötü olucam bu sefer
Gözünüz aydın, lütfen hiç üzülmeyin. Kilolu hamilelik olmayacak şey değil, ülkemizde halk arasında bu konu çok abartılıyor hatta kilolu insanların hamile kalamayacağını zanneden cahil insanlarla dolu bir ülkedeyiz maalesef.
Ben kızıma 100 kilonun üstünde hamile kaldım, yeni evlenmiştim ve sürpriz bebekti. Üstelik tip 2 diyabetliydim! İyi bir doktor kontrolünde sağlıklı bir hamilelik geçirdim, 6,5 kilo aldım tüm hamileliğim boyunca, zaten 4 kilosu bebekti (3960 gr. 53 cm. doğdu kızım...) Eğer hamileliğinizde beslenme düzeninizi bebeğinizin ihtiyaçlarına göre ayarlarsanız hem çok kilo almazsınız hem de bebeğiniz karnınızda sağlıkla büyür. :)
evet yazın tatile gittik altınoluğa çok mutlu oldular
onların mutlu olması bambaşka
ama havuzdan çıkmazlar eminim
eşin ne iş yapıyor canımmm
Eşim dental tomografi çekip implant planlaması yapıyor canım bi diş hekimiyle beraber çalışıyorlar. Resmi daire değil yani ama onsuzda işler yürümez. Bakalım artık inşallah ayarlayabilirde gideriz. Bu arada geç olmuş ben daha duş alıcam. Size iyigeceler kızlar. Yarın görüşürüz :80:
kızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize
tebrik ederim bu dönemde fazla kilo almamaya çalışırsın... 2 çocuğu da birden büyütürsün güzel güzel...kızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize
hayırlı olsun kiloyu kafana takma çok alınmıyor ben 6 kilo almıştım kızımda keyfini çıkarrrrrrkızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize
gezmelerede gidilirmiiişşşşşş gidin keyfini çıkarın canımevet yazın tatile gittik altınoluğa çok mutlu oldular
onların mutlu olması bambaşka
ama havuzdan çıkmazlar eminim
eşin ne iş yapıyor canımmm
bu arada günaydın kızlar, günaydın doğacım...
bu hafta da benden hayır yok gibi görünüyo.. annem bu hafta taşınıyo, o yüzden ne işlerime, ne de diyete ve spora konsantre olabiliyorum, bi de acayip bi yorgunluk ve isteksizlik var içim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?