hayırlı olsun kiloyu kafana takma çok alınmıyor ben 6 kilo almıştım kızımda keyfini çıkarrrrrrhamileliğinin 22 ay olur aralarında benim kardeşim doğum yaptı 15 önce 15 ay var aralarında bebeklerin
gezmelerede gidilirmiiişşşşşş gidin keyfini çıkarın canım
sağol canıtık dikkat edicem ne yapayım bebişim ii olsunda artık
günaydın canım doğal spor taşınma zaten benimde canım çok sıkkın moral sıfır anlıycan çalışma hayatına la... ediyorum şu an
sapol canım inş.tebrik ederim bu dönemde fazla kilo almamaya çalışırsın... 2 çocuğu da birden büyütürsün güzel güzel...
hayirli olsun kilolarida takma kafana
bende 104 ile hamile kaldim kizima doguma 98 ile girdim ve kizim 3 kg dogdu
her hamilelik bir olmaz keyfini cikar bence
sag saglim kucagna alman dilegiyle
kızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize
korkma cnm inş. hayırlısıyla tamamlarsın hamıleligini ben senden de fazla kıloyla kaldımm şimdi kuzumda bende iyiyizz
günaydın bayanlarrr
nasılsınızz
kahvaltım 2 dilim kepek ekmegi
1 kibrit kutusu beyaz peynır
1 zeytınn
2 bardak sekersız cay
1domates
inş. az kalorılı bır gunn olur hepimiz içinn:81:
hayırlı olsun kiloyu kafana takma çok alınmıyor ben 6 kilo almıştım kızımda keyfini çıkarrrrrrhamileliğinin 22 ay olur aralarında benim kardeşim doğum yaptı 15 önce 15 ay var aralarında bebeklerin
gezmelerede gidilirmiiişşşşşş gidin keyfini çıkarın canım
günaydın canım doğal spor taşınma zaten benimde canım çok sıkkın moral sıfır anlıycan çalışma hayatına la... ediyorum şu an
yaa kızlar üzmeyin kendinizi hem çalışıyorsunuz yorgunluk bide üzüntü çok yıpratıyorsunuz kendinizi sizede yazık ya... bırakın karşınızdakiler üzülsün.....doğacım bu aralar terslikler fazlasıyla üst üste geldi, benim de iş hayatı pek parlak gitmiyor. bakalım nolacak, herşeyi kafaya takmaktan o kadar sıkıldım ki plan proje yapmayayım yarını düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor...ne yapmak lazım bilmiyorum... bazen sen allahtan daha mı iyi biliyorsun gün doğmadan neler doğar herşey çözülür diyorum ama... sabah aynada suratıma baktım ben bile korktum . o kadar vahim haldeyim düşün yani...
arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim.başarılarınızı kutlarım.darısı benim başıma.
hoşgeldiniz kızlar ama o kadar gelen giden var ki ..........istikrar olmadan başarı beklemeyin....Arkadaşlar bende sizlerdenim ben bildim bileli kendim tonbiş bi kızdım ama şimdi artık dozunu açtım ve 110 kilolardayım alahtan bıyum uzun kurtarıyorum ve oo kadar kilolu olduğumu vucudum göstermiyor ne yapsam bilmiyorum spor yapmak zor geliyor işyerimdede oturarak çalışıyorum harekekt alanım az acilende kilo vermem lazım of offf artık rahatsız etmeye başladı evliyim eşimde kilolu ikimizde aynı olduğumuz için daha da yemekle yemeği çok çok seviyoruzben abur cubur yemeği çok çok seviyorum ondan bi türlü vaz geçemiyorum offf offf...yardım edin bayanlar bana nasıl kendimi bu dertten çıkarta bilirim....((
hoşgeldin tatlım, burada kilolarımızdan sıkıntılarımızı problemlerimizi sevinçlerimizi paylaşarak kurtuluyoruz bi nevi stres atıyoruz. senin kilo hikayen nedir? kilo boy yaş kaç?arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim.başarılarınızı kutlarım.darısı benim başıma.
hoşgeldin açelyacım, birbirimize destek olarak atlatıcaz bu dönemi, parolamız da sağlıklı beslenme.. diyetisyen desteği alıyo musun? kilo boy yaş kaçArkadaşlar bende sizlerdenim ben bildim bileli kendim tonbiş bi kızdım ama şimdi artık dozunu açtım ve 110 kilolardayım alahtan bıyum uzun kurtarıyorum ve oo kadar kilolu olduğumu vucudum göstermiyor ne yapsam bilmiyorum spor yapmak zor geliyor işyerimdede oturarak çalışıyorum harekekt alanım az acilende kilo vermem lazım of offf artık rahatsız etmeye başladı evliyim eşimde kilolu ikimizde aynı olduğumuz için daha da yemekle yemeği çok çok seviyoruzben abur cubur yemeği çok çok seviyorum ondan bi türlü vaz geçemiyorum offf offf...yardım edin bayanlar bana nasıl kendimi bu dertten çıkarta bilirim....((
tebrikler arnazar, kilo vermek için bir sebebin daha olmuş ne güzel allah tamamına erdirsin inşallahkızlar slm uzun zamandır sıteye gırış yapmadım hiç fırsatrım olmadı. zayıflama geçmişimi kısaqca anlatayım. 18 ekım 2010 da dıyetısyen kontrolunde dıyete basladım . o zaman tam 95.6 kıloydum. yaz 23 ve 172 boyum var. su gune kadar ınanın herseyı yıyerek ve hııııııç aç kalmayarak toplamda 10 kılo verdım. su anda benı görenler tanıyamıyor:)) azıcık sabır ve gayetleee bırazda sınırlı yemeği öğrenerek bunlardan kurtulabılırsınızzz. ınanın pastamıda boregımıde kısırımıda yıyorum. yerı gelıyor ocak basına gıdıp tıka basa da yıyorum ama bu öğünlerde yedığım fazlalıkları diğer öğünlerımden azaltarak dengelıyorum.. hayat kusmeden ve sevdığım hıç bırseyden vazgecmeden çıkoılatamı da yıyerek 3 ayda 10 kılo verdım ve bunalrın tamamı vucudumdakı yağ oranından gıttı.. amaç yağları azaltıp kas ve suyu çoğaltmak ... 48-50 bedendım vee dun yaptığım alışverışte 44 beden bana hafıf bol oldu...çooook mutluyum .. boyum uzun ve vucudum çok dengelı allahtannnn
veeeeeeeeeee bomba haberse suuu ... dıyete baslarken hayatımda kımse yoktu .. ıyıkı dıyete baslamışım. ben öğretmenım ve şimdi yıne bır öğretmenlee evlenıyorum.. nişanıma çıtır bır gelın olarak gıdeceğimmmm... herkesı kocamn öpüyorummmm
leslie yapıp kilo veren arkadaşlarımızdan badem var.. yaz boyu sürekli leslie ile 20 kilo kadar vermiştiarkadaşlar aranızda leslie yapan var mı.ayrıca faydasını gören de var mı.biz arkadaşlar baktık ama tam bulamadık bu görüntüleri.nasıl giriliyor ayrıntılı olarak yazarsanız seviniriz.
arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim.başarılarınızı kutlarım.darısı benim başıma.
hoş geldiniz kızlar saferancığımın da dediği gibi düzenli girerseniz iyi olur sizler içinArkadaşlar bende sizlerdenim ben bildim bileli kendim tonbiş bi kızdım ama şimdi artık dozunu açtım ve 110 kilolardayım alahtan bıyum uzun kurtarıyorum ve oo kadar kilolu olduğumu vucudum göstermiyor ne yapsam bilmiyorum spor yapmak zor geliyor işyerimdede oturarak çalışıyorum harekekt alanım az acilende kilo vermem lazım of offf artık rahatsız etmeye başladı evliyim eşimde kilolu ikimizde aynı olduğumuz için daha da yemekle yemeği çok çok seviyoruzben abur cubur yemeği çok çok seviyorum ondan bi türlü vaz geçemiyorum offf offf...yardım edin bayanlar bana nasıl kendimi bu dertten çıkarta bilirim....((
kızlar slm uzun zamandır sıteye gırış yapmadım hiç fırsatrım olmadı. zayıflama geçmişimi kısaqca anlatayım. 18 ekım 2010 da dıyetısyen kontrolunde dıyete basladım . o zaman tam 95.6 kıloydum. yaz 23 ve 172 boyum var. su gune kadar ınanın herseyı yıyerek ve hııııııç aç kalmayarak toplamda 10 kılo verdım. su anda benı görenler tanıyamıyor:)) azıcık sabır ve gayetleee bırazda sınırlı yemeği öğrenerek bunlardan kurtulabılırsınızzz. ınanın pastamıda boregımıde kısırımıda yıyorum. yerı gelıyor ocak basına gıdıp tıka basa da yıyorum ama bu öğünlerde yedığım fazlalıkları diğer öğünlerımden azaltarak dengelıyorum.. hayat kusmeden ve sevdığım hıç bırseyden vazgecmeden çıkoılatamı da yıyerek 3 ayda 10 kılo verdım ve bunalrın tamamı vucudumdakı yağ oranından gıttı.. amaç yağları azaltıp kas ve suyu çoğaltmak ... 48-50 bedendım vee dun yaptığım alışverışte 44 beden bana hafıf bol oldu...çooook mutluyum .. boyum uzun ve vucudum çok dengelı allahtannnn
veeeeeeeeeee bomba haberse suuu ... dıyete baslarken hayatımda kımse yoktu .. ıyıkı dıyete baslamışım. ben öğretmenım ve şimdi yıne bır öğretmenlee evlenıyorum.. nişanıma çıtır bır gelın olarak gıdeceğimmmm... herkesı kocamn öpüyorummmm
kilolar gider önemli olan sağlıklı olmak boşuna dememiş padişah olamaya cihanda devlet bir neffes sıhhat sen sıhhatli olda kilolarımız teferruatmrb ekincik.ben doğuştan kötü başalayanlardanım.beş kilo doğmuşum kardeşim.hayatımın hiçbir döneminde zayıf olmadım.liseden sonra bir ara 90'a çıktım.iki üç sene sonra diyetle 65-70 kiloya düştüm.evlendikten sonra yavaş yavaş tekrar kilo almaya başladım.3 sene içinde 3 kızım oldu.85 kilo ile kanser olduğumu öğrendim.8 mayıs 2002 de ilik nakli oldum.daha sonra östrojen hormonu ve sakinleştirici kullanmaya başladım ve engellenemz bir şekilde kilo almaya başladım.şuanda 114 kiloyum.ve bir an önce 70 kiloya dönmek istiyorum.sizlerin de yardım ile inşallah başaracağım.
Arkadaşlar bende sizlerdenim ben bildim bileli kendim tonbiş bi kızdım ama şimdi artık dozunu açtım ve 110 kilolardayım alahtan bıyum uzun kurtarıyorum ve oo kadar kilolu olduğumu vucudum göstermiyor ne yapsam bilmiyorum spor yapmak zor geliyor işyerimdede oturarak çalışıyorum harekekt alanım az acilende kilo vermem lazım of offf artık rahatsız etmeye başladı evliyim eşimde kilolu ikimizde aynı olduğumuz için daha da yemekle yemeği çok çok seviyoruzben abur cubur yemeği çok çok seviyorum ondan bi türlü vaz geçemiyorum offf offf...yardım edin bayanlar bana nasıl kendimi bu dertten çıkarta bilirim....((
kızlar slm uzun zamandır sıteye gırış yapmadım hiç fırsatrım olmadı. zayıflama geçmişimi kısaqca anlatayım. 18 ekım 2010 da dıyetısyen kontrolunde dıyete basladım . o zaman tam 95.6 kıloydum. yaz 23 ve 172 boyum var. su gune kadar ınanın herseyı yıyerek ve hııııııç aç kalmayarak toplamda 10 kılo verdım. su anda benı görenler tanıyamıyor:)) azıcık sabır ve gayetleee bırazda sınırlı yemeği öğrenerek bunlardan kurtulabılırsınızzz. ınanın pastamıda boregımıde kısırımıda yıyorum. yerı gelıyor ocak basına gıdıp tıka basa da yıyorum ama bu öğünlerde yedığım fazlalıkları diğer öğünlerımden azaltarak dengelıyorum.. hayat kusmeden ve sevdığım hıç bırseyden vazgecmeden çıkoılatamı da yıyerek 3 ayda 10 kılo verdım ve bunalrın tamamı vucudumdakı yağ oranından gıttı.. amaç yağları azaltıp kas ve suyu çoğaltmak ... 48-50 bedendım vee dun yaptığım alışverışte 44 beden bana hafıf bol oldu...çooook mutluyum .. boyum uzun ve vucudum çok dengelı allahtannnn
mrb ekincik.ben doğuştan kötü başalayanlardanım.beş kilo doğmuşum kardeşim.hayatımın hiçbir döneminde zayıf olmadım.liseden sonra bir ara 90'a çıktım.iki üç sene sonra diyetle 65-70 kiloya düştüm.evlendikten sonra yavaş yavaş tekrar kilo almaya başladım.3 sene içinde 3 kızım oldu.85 kilo ile kanser olduğumu öğrendim.8 mayıs 2002 de ilik nakli oldum.daha sonra östrojen hormonu ve sakinleştirici kullanmaya başladım ve engellenemz bir şekilde kilo almaya başladım.şuanda 114 kiloyum.ve bir an önce 70 kiloya dönmek istiyorum.sizlerin de yardım ile inşallah başaracağım.
Kızlar benim acil zayıflamam lazım ama içimden gelmiyor bugün doktor benim için zayıflamadan gelmesin demiş ben napıcam 3 ayda ne kadar verbilirimki elimde onca diet var ama nerden nasıl başlıycam karar veremiyorum.Moral bozukken çok zor oluyor ne olur destek olun.
Bahar şu tuzla ovulan şortlardanmı aldın yoksa yanlışmı hatırlıyorum faydası varmı bende alsammı acaba zten şu kar geçsin spora yazılıcam inşallah faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?