Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiakşamlar kızlar. Şöyle bi bakiyim dedim topiğimiz ne alemde diye. Yeni gelenler olmuş. Hoşgelmişler. Diyet yok biliyorsunuz. Cıssssss Ben bu ara sağlıklı besleniyorum arada kaçırsamda dengeliyorum akşamları. Birde yürüyüş yapıyorum fırsat oldukça. Hiçbişey yapamasam marketlere yolu uzatarak hızlı hızlı gidiyorum yine bi 30 dk oluyo bakalım cumayı iple çekiyorum. Yarın görüşürüz fıstıklar

arkadaşlar aranızda seda sayan diyetini deneyen varmı.deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

hayirli aksamlar kizlar yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
yediklerimi yazayim
sahur
1litre cay
iftar
1tabak sebze corbasi
1tavuk gögsü firinda parmesan peynirli
bol salata
2fincan kahve kuru üzümle
ara
2avuc karisik cerez
yarim pomela
1paket yulafli ülker biskuvi

spor 40dakk toplam 220dakk

seda sayan diyeti diye ggoogleden giriyosun .sabah 6-7 atet kayısı diye bbir diyet var.işte o.

Listeden hiç çıkmadın ki canım.İzinli görünüyordun....Cuma kilonu yazarım....

zor dönemler geçirmişsin, allah seni çocuklarına bağışlamış, ama bence zayıflamaktan öte önemli olan sağlıklı beslenmek ki sen sağlığın ne kadar değerli olduğunu bizden daha iyi bilirsin. bence seda sayan diyeti falan yapma önce bi diyetisyene git ve beraber sağlıklı bir beslenme planı hazırlayın... sonra biraz da spor takviyesi oooh gitsin kilolar... bence acele etme sindire sindire yavaş yavaş sakin sakin kurtul kilolarından... ama bunun için bir uzman yardımı al... bu sadece bir tavsiye... tekrar hoşgeldin aramıza...
banucum önce söylemekten bıkmadığım şu sözü tekrarlamak istiyorum "özgürlük onun bedelini her gün ödeyenindir." şimdi doktor kilo vermen gerektiğini söylemiş demek ki öncelikle bunu dikkate alman ve istemen lazım. o yüzden derhal toparlanıp bugünden tezi yok işe koyulman lazım. çünkü bi bebeğin olsun istiyosun. o zaman sana düşeni yapman lazım. savaşman lazım. hemen moral bozukluğunu bir kenara bırakıp hedefine odaklanıyosun. ve bugünden tezi yok bebeğini kucağına almak için çabalıyosun. herşey o minik yavrucak için. hedef kilo vermek. amaç hedef sonrası bebiş sahibi olmak. yapılması gereken sağlıklı beslenme planı ve spooorrrrrr... hadi kaldır totoşu ve bugün hem kendin hem de bebiş için bi şeyler yap ve o bebişi ne kadar çok istediğini bize ve en önemlisi kendine ispat et...

sevgili topikdaş kardeşlerim... 10 yıldır etrafta sarı sarı dolanan ben artık özüme kumral saçlarıma dönmek istiyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum tek bildiğim siz bu satırları okuduğunuzda ben özüme dönmek için kuaföre doğru gitmiş olacağım. gazam mübarek olsun, zira çoook korkuyorum... :26: :26: :26:

banu ve saferan ilginize teşekkür ederim.siz okiloları ne kadar da verdiniz.özel kendinize özgü bir formülünüz varmı.
ben 6 kilo kendim verdim şimdi diyetisyene gidiyorum bundan sonrada devam inş.....
boşver canım yaa .. onlar kandırmaca yürü mekik çek daha iyi....
mrb hemen hemen aynı kilodayız.senin kilo hikayen nedir.benbu perşembe veya cuma diyete başlıycam.seda sayan diyetini yapmayı düşünüyorum.
perşembe cuma ne yi bekliyosunki gerçekten kearalıysan hemen başla .. sağlıklı yeme yoksa o diyetleri boşver...
ne haber aldın merak ettim...........
kınıyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
Listeden hiç çıkmadın ki canım.İzinli görünüyordun....Cuma kilonu yazarım....
beyzus abla nerdesiniz yaa... buralar hep ısızladı böyle dönün artık............yağmurgözlüm ..yena.....
değişiklik iyidir beğenmezsen değiştirirsin yini...........

değişiklik iyidir kendi renginmiş zaten yakışacağına eminim koyu saç daha genç gösteriyor

ben sana gerçekten kızıyorumevli çocuklu biri yazsa tamam ama sen misafiri felen hiiiç deme sen dışarda yürüye bilirsin en azından bakkala falan sen git annene anne yarım saat yürüyüp gelicem desen bişidemez heralde yemenide az azaltsan yaşın itibarıyla zaten kolay verirsin taaaaammı
ne oldu anlat bakemmmmmm
mrb hemen hemen aynı kilodayız.senin kilo hikayen nedir.benbu perşembe veya cuma diyete başlıycam.seda sayan diyetini yapmayı düşünüyorum.

canım onlar 2-3 kilo vermek için yapıyorlar öyle şeyleri bizim vermemiz gereken çook kilomuz var zaten sağlıklı deilgibi geliyor bu tür şeyler bana bu günden başla yarını niye bekliyorsun ki

banucum gel artık seni özledik

selam kızlar nasılsınız..
ben çok mutluyum bugün çünki baskül 120.5 dedi
hemen hemen 3 aydır 122den düşemiyordum 3 gündür tek yaptığım şey sağlıklı beslenmek bol su ve bitki çayı inşallah devamı gelir .ama bugün gezmeğe haberliyim inşallah tutarım orada kendimi ..tadımlık almayı düşünüyorum öğlen yemeğinide yemek istemiyorum oradada iyeceğim için fazla olmasın..

ekincik umarım güzel olur bende senlerdir sarı sarı dolaşıyordum şimdi kızıl oldum herkez çok beğeniyor değişiklik iyi oluyor 10 yaş gençleştin diyorlar..ama bendede sarı saç tutkusu var..

banucum hadi bakalım toparlan artık bak bende başladım tam anlamıyla 10 kilo vermeden bebek düşünmüyorum çünki ikimiz elele verelim bebeğimiz için

Günaydın Kızlar
Kalbim kırık dün gece saabaha kadar ağladım atarax içtim ancak öyle uyuyabildim içimden sürekli ağlamak geliyor insanlar ne kadar yalancı olmuş gözünün içine baka baka nasıl yalanlar söylenebiliyor ben ne kadar saf bir insanım herşeyden bıktım insanlardan bıktım kötü olan herkez ölsün istiyorum kötü olan herkes ölsünnn !!!

Ne güzel anlatmışsın canım tebrik ediyorum ve aynen katılıyorurum sana

İnşallah canım...

AAA baharcım noldu? Ne kızdırdı seni böyle isyan ediyorsun? Öle insanlar hep var canım her zamanda olucaklar. Keşke insanların dışı gibi içide gözükse ama mümkün değil canım. Bize düşen onları hayatımızdan uzaklaştırmak. Anlat hadi merak ettim ne üzdü bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…