arkadaşlar aranızda seda sayan diyetini deneyen varmı.deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Öyle canım şansıma bütün kısmetsizlikler beni buldu inşallah bunlar sondurda güzel günler başlar.
Yarın inşallah güzel bir diete başlıyorum kısmetse birde spora başlıyım.
Beyzuş abla listeye ekle beni
kızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize
zor dönemler geçirmişsin, allah seni çocuklarına bağışlamış, ama bence zayıflamaktan öte önemli olan sağlıklı beslenmek ki sen sağlığın ne kadar değerli olduğunu bizden daha iyi bilirsin. bence seda sayan diyeti falan yapma önce bi diyetisyene git ve beraber sağlıklı bir beslenme planı hazırlayın... sonra biraz da spor takviyesi oooh gitsin kilolar... bence acele etme sindire sindire yavaş yavaş sakin sakin kurtul kilolarından... ama bunun için bir uzman yardımı al... bu sadece bir tavsiye... tekrar hoşgeldin aramıza...mrb ekincik.ben doğuştan kötü başalayanlardanım.beş kilo doğmuşum kardeşim.hayatımın hiçbir döneminde zayıf olmadım.liseden sonra bir ara 90'a çıktım.iki üç sene sonra diyetle 65-70 kiloya düştüm.evlendikten sonra yavaş yavaş tekrar kilo almaya başladım.3 sene içinde 3 kızım oldu.85 kilo ile kanser olduğumu öğrendim.8 mayıs 2002 de ilik nakli oldum.daha sonra östrojen hormonu ve sakinleştirici kullanmaya başladım ve engellenemz bir şekilde kilo almaya başladım.şuanda 114 kiloyum.ve bir an önce 70 kiloya dönmek istiyorum.sizlerin de yardım ile inşallah başaracağım.
banucum önce söylemekten bıkmadığım şu sözü tekrarlamak istiyorum "özgürlük onun bedelini her gün ödeyenindir." şimdi doktor kilo vermen gerektiğini söylemiş demek ki öncelikle bunu dikkate alman ve istemen lazım. o yüzden derhal toparlanıp bugünden tezi yok işe koyulman lazım. çünkü bi bebeğin olsun istiyosun. o zaman sana düşeni yapman lazım. savaşman lazım. hemen moral bozukluğunu bir kenara bırakıp hedefine odaklanıyosun. ve bugünden tezi yok bebeğini kucağına almak için çabalıyosun. herşey o minik yavrucak için. hedef kilo vermek. amaç hedef sonrası bebiş sahibi olmak. yapılması gereken sağlıklı beslenme planı ve spooorrrrrr... hadi kaldır totoşu ve bugün hem kendin hem de bebiş için bi şeyler yap ve o bebişi ne kadar çok istediğini bize ve en önemlisi kendine ispat et...Kızlar benim acil zayıflamam lazım ama içimden gelmiyor bugün doktor benim için zayıflamadan gelmesin demiş ben napıcam 3 ayda ne kadar verbilirimki elimde onca diet var ama nerden nasıl başlıycam karar veremiyorum.Moral bozukken çok zor oluyor ne olur destek olun.
Bahar şu tuzla ovulan şortlardanmı aldın yoksa yanlışmı hatırlıyorum faydası varmı bende alsammı acaba zten şu kar geçsin spora yazılıcam inşallah faydası olur.
ben 6 kilo kendim verdim şimdi diyetisyene gidiyorum bundan sonrada devam inş.....banu ve saferan ilginize teşekkür ederim.siz okiloları ne kadar da verdiniz.özel kendinize özgü bir formülünüz varmı.
boşver canım yaa .. onlar kandırmaca yürü mekik çek daha iyi....Canım bende vardı da kullanmıyordum 15 gün kullandım 2 cm inceldim terletiyor sadece valla onu takarak spor yapınca acayip terliyorsun onu biliyorum ama zayıflamaya ne kadar yardımcı tartışılır.
Gittigidiyorda indirimde AB TRONİC X2 GittiGidiyor.com'da #35396794 bu ilan dikkatimi çekti acaba bu yağları parçalamada işe yararmı fiyatı düşmüş alsam mı diye düşünüyordum sende bir bak istersen :44:
perşembe cuma ne yi bekliyosunki gerçekten kearalıysan hemen başla .. sağlıklı yeme yoksa o diyetleri boşver...mrb hemen hemen aynı kilodayız.senin kilo hikayen nedir.benbu perşembe veya cuma diyete başlıycam.seda sayan diyetini yapmayı düşünüyorum.
ne haber aldın merak ettim...........Selam kızlarrrr,
Bugüne kadar süper giden diyetim malesef bugün bozuldu biraz, :78:ama çok değil.Akşam kızarmış karnıbahar köftesinin kokusundan dolayı ben de 4 tane lüplettim. Yanında da yoğurtlu kereviz salatası vardı ama yarından tezi yok yine dikkat... Bugün bir de çoook sevinçli bir haber aldım, ayyy keyfime diyecek yokk...
kınıyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar yarın carsamba dolayısıyla benım diyetsyen günüm beni örnek almayın kınayın beni bu hafta bol bol tatlı börek çörek yedim ve hiç yürümedim yarın ne yüzle gidecegim bilmiyorum ama sorunum var 1 aydır mısafırlerımız var ve evımız spor yapacak kadar geniş degil misafirler falan. yürüyüşede cıkamıyorum onları bırakıp çöktüm bu hafta ayıplayın beni
beyzus abla nerdesiniz yaa... buralar hep ısızladı böyle dönün artık............yağmurgözlüm ..yena.....Listeden hiç çıkmadın ki canım.İzinli görünüyordun....Cuma kilonu yazarım....
değişiklik iyidir beğenmezsen değiştirirsin yini...........sevgili topikdaş kardeşlerim... 10 yıldır etrafta sarı sarı dolanan ben artık özüme kumral saçlarıma dönmek istiyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum tek bildiğim siz bu satırları okuduğunuzda ben özüme dönmek için kuaföre doğru gitmiş olacağım. gazam mübarek olsun, zira çoook korkuyorum... :26: :26: :26:
sevgili topikdaş kardeşlerim... 10 yıldır etrafta sarı sarı dolanan ben artık özüme kumral saçlarıma dönmek istiyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum tek bildiğim siz bu satırları okuduğunuzda ben özüme dönmek için kuaföre doğru gitmiş olacağım. gazam mübarek olsun, zira çoook korkuyorum... :26: :26: :26:
ben sana gerçekten kızıyorumkızlar yarın carsamba dolayısıyla benım diyetsyen günüm beni örnek almayın kınayın beni bu hafta bol bol tatlı börek çörek yedim ve hiç yürümedim yarın ne yüzle gidecegim bilmiyorum ama sorunum var 1 aydır mısafırlerımız var ve evımız spor yapacak kadar geniş degil misafirler falan. yürüyüşede cıkamıyorum onları bırakıp çöktüm bu hafta ayıplayın beni
ne oldu anlat bakemmmmmmSelam kızlarrrr,
Bugüne kadar süper giden diyetim malesef bugün bozuldu biraz, :78:ama çok değil.Akşam kızarmış karnıbahar köftesinin kokusundan dolayı ben de 4 tane lüplettim. Yanında da yoğurtlu kereviz salatası vardı ama yarından tezi yok yine dikkat... Bugün bir de çoook sevinçli bir haber aldım, ayyy keyfime diyecek yokk...
mrb hemen hemen aynı kilodayız.senin kilo hikayen nedir.benbu perşembe veya cuma diyete başlıycam.seda sayan diyetini yapmayı düşünüyorum.
Canım ben dietisyene gittim çok güzel kilolar verdim tabi şimdi aldım ama tek formül boğazı tutmak kendine bir liste yap ve onun dışına çıkma bende yarın başlıyorum inşallah.
Kiloda bir fark oldumu birde 2cm kalıcımı oldu yoksa anlıkmı bende spor salonuna yazılıcam yanımda götürsem kullanabilirmiyim acaba diet şimdi zor gekiyor bir rahatlık çökmüştü.
zor dönemler geçirmişsin, allah seni çocuklarına bağışlamış, ama bence zayıflamaktan öte önemli olan sağlıklı beslenmek ki sen sağlığın ne kadar değerli olduğunu bizden daha iyi bilirsin. bence seda sayan diyeti falan yapma önce bi diyetisyene git ve beraber sağlıklı bir beslenme planı hazırlayın... sonra biraz da spor takviyesi oooh gitsin kilolar... bence acele etme sindire sindire yavaş yavaş sakin sakin kurtul kilolarından... ama bunun için bir uzman yardımı al... bu sadece bir tavsiye... tekrar hoşgeldin aramıza...
banucum önce söylemekten bıkmadığım şu sözü tekrarlamak istiyorum "özgürlük onun bedelini her gün ödeyenindir." şimdi doktor kilo vermen gerektiğini söylemiş demek ki öncelikle bunu dikkate alman ve istemen lazım. o yüzden derhal toparlanıp bugünden tezi yok işe koyulman lazım. çünkü bi bebeğin olsun istiyosun. o zaman sana düşeni yapman lazım. savaşman lazım. hemen moral bozukluğunu bir kenara bırakıp hedefine odaklanıyosun. ve bugünden tezi yok bebeğini kucağına almak için çabalıyosun. herşey o minik yavrucak için. hedef kilo vermek. amaç hedef sonrası bebiş sahibi olmak. yapılması gereken sağlıklı beslenme planı ve spooorrrrrr... hadi kaldır totoşu ve bugün hem kendin hem de bebiş için bi şeyler yap ve o bebişi ne kadar çok istediğini bize ve en önemlisi kendine ispat et...
İnşallah canım...hoşgeldin tatlım, burada kilolarımızdan sıkıntılarımızı problemlerimizi sevinçlerimizi paylaşarak kurtuluyoruz bi nevi stres atıyoruz. senin kilo hikayen nedir? kilo boy yaş kaç?
Ben 26 yaşındayım evliyim eşim ve bende kiloluyum çoçukluğumda böyleydi ama son yılda baya kilo aldım sanırısam artık rahatlamakmı bilmiyorum nedenini ama artık rahatsızlık yapıyor ve kilo vermem gerekiyor... boyum 170 kilomda 110...
hoşgeldin açelyacım, birbirimize destek olarak atlatıcaz bu dönemi, parolamız da sağlıklı beslenme.. diyetisyen desteği alıyo musun? kilo boy yaş kaç
hoşbulduk canım hayır almıyorum bi destek ama almayı düşünüyorum inşallah en yakın zamanda diyetisyene gideceğiz eşimle beraber...
mrb hemen hemen aynı kilodayız.senin kilo hikayen nedir.benbu perşembe veya cuma diyete başlıycam.seda sayan diyetini yapmayı düşünüyorum.
vallah benim hikayem ben bildim bileli kendimi hep kilolu olarak bilyorum ama artık aşırının üzerindeyim ve erkenden kilo vermem gerektyiğini düşünüyorum inşallah en yakın zamanda vericeğim ....
hoşgeldin cnmm inş. istediğin kıloya saglık lı bır sekılde ulasırsunn
Günaydın Kızlar
Kalbim kırık dün gece saabaha kadar ağladım atarax içtim ancak öyle uyuyabildim içimden sürekli ağlamak geliyor insanlar ne kadar yalancı olmuş gözünün içine baka baka nasıl yalanlar söylenebiliyor ben ne kadar saf bir insanım herşeyden bıktım insanlardan bıktım kötü olan herkez ölsün istiyorum kötü olan herkes ölsünnn !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?