Lütfen kendine haksızlık etme süper zayıfladın. Hem herkeste oluyor dönem dönem sana olan yeme isteği. Buda nefis yani tut tut nereye kadar. Ben bu yüzden ara vermek istiyordum işte . Herşeyden ama az az yiyerek bide bünyeyi şaşırtmak lazım diye düşünüyorum. Vermeyelim ama alıcak kadarda çok yemeyelim sonra biraz yeme isteği körlenince yine vermeye başlarız. Takma kafana bu kadar hepimiz yaşıyoruz dönem dönem aynı durumu canım
tskler cnm destegin icin iyi geldicnm ara mi neye vercezki ara ,biz deitde yapmiyoruz rejimde yapmiyoruzki biz saglik besleniyoruz arada kacamak yapsakda oda hakkimiz ,ben biseye kafayi takiyomki yemeye basladim :18: kizimi yakinda hastaneye götürcem orda 1hafta kalcaz oda beni strese sokuyor heralde bu gün ama kacamaksiz gecircem ,ton balikli salata yicem
doğru ya neler yerdim hiiiççç de düşünmeden yağlımı tuzlumu diye şimdi yediğim zaman telafi etmeye çalışıyorum suçluluk duyuyorum kilo vermesekde almayız en azından hayırdır canım neden bi hafta kalacak kızın hastanede
arkadaşlar çok güzel gidiyosunuz.Tam gaz böyle devam edin.Sizi gördükçe kendime olan güvenim,tekrar geliyor.
ben de bir blog oluşturmayı düşünüyorum..zeynep ablanın tecrübe pınarından damlalar diye???:26:
cnm benim kizim kas hastasi elektirikli arabamizi yenilenecek de bir yerden onay bekliyoruz .ufak kizimda var biraz zor olcak hastanede kalmak buda bana bilinc alti stres yapiyor kanimca :18:
bahar nasıl oldun canım zaman herşeyin ilacı neleri unutmuyoruz ki
inşallah çabucak halledersiniz tek kalmıycaksın demi zor olur bebekle allah güç kuvvet versin canım
Sağol canım gözlerim çok şişmiş aynaya bakınca kendimi tanıyamadımcanım yine acıyor ama ilk geceki kadar değil ilk gece sanki boğazımı sıkıyordu birileri çok zordu ama atarax içerek daha az acılı atlatmaya çalışıyorum zaman herşeyin ilacı evet geçecek geçiyor.
Bugün kış olimpiyatlarının açılışı var biletler karaborsa 300 TLden gidiyor gidip değişiklik olur diyordum ama o fiyata çok zor
Bugünü kendime ayıracağım reglim bitmek üzere yıkanıp cici kız olup süslenip püslenip akşam bir arkadaşımla görüşeceğim maksat kafam dağılsın :96: iyi olmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim canım ilgin için
ben de bir blog oluşturmayı düşünüyorum..zeynep ablanın tecrübe pınarından damlalar diye???:26:
ervamm idolümsün, habeerin olsun...35 dk plates yaptim toplamda 355 dk oldu
Sağol canım gözlerim çok şişmiş aynaya bakınca kendimi tanıyamadımcanım yine acıyor ama ilk geceki kadar değil ilk gece sanki boğazımı sıkıyordu birileri çok zordu ama atarax içerek daha az acılı atlatmaya çalışıyorum zaman herşeyin ilacı evet geçecek geçiyor.
Bugün kış olimpiyatlarının açılışı var biletler karaborsa 300 TLden gidiyor gidip değişiklik olur diyordum ama o fiyata çok zor
Bugünü kendime ayıracağım reglim bitmek üzere yıkanıp cici kız olup süslenip püslenip akşam bir arkadaşımla görüşeceğim maksat kafam dağılsın :96: iyi olmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim canım ilgin için
ervamm idolümsün, habeerin olsun...
35 dk plates yaptim toplamda 355 dk oldu
yarın birincilik seni bekliyor galiba sanırsam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?