Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar ben de ara sıra size yazayım dedim.başka bir topikteyim ama burada arkadaşım var desteklerimi sunayım dedim.hepinizi kutluyorum çok iyi sonuçlar var.umarım ben ve kankim de aynı şekilde zayıflar sağlıklı kilolara kavuşuruz.nagisçiiiiiiim hadi bacım sana güveniyorum sen de buradaki başarı öykülerinin arasına katılacaksın inşallah.azmet, sabret bu iş olacak.

sizlerin de desteğini bekliyoruz NAGİS04 istediği kiloya ulaşsın inşallah.desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar.gerçi görüyorum burada sıkı arkadaşlıklar var birbirinizi motive ediyorsunuz.başarılar sağlıklı günler öpüldünüüüüüüzzz.

tskler cnm destegin icin iyi geldi cnm ara mi neye vercezki ara ,biz deitde yapmiyoruz rejimde yapmiyoruzki biz saglik besleniyoruz arada kacamak yapsakda oda hakkimiz ,ben biseye kafayi takiyomki yemeye basladim :18: kizimi yakinda hastaneye götürcem orda 1hafta kalcaz oda beni strese sokuyor heralde bu gün ama kacamaksiz gecircem ,ton balikli salata yicem

doğru ya neler yerdim hiiiççç de düşünmeden yağlımı tuzlumu diye şimdi yediğim zaman telafi etmeye çalışıyorum suçluluk duyuyorum kilo vermesekde almayız en azından hayırdır canım neden bi hafta kalacak kızın hastanede

cnm benim kizim kas hastasi elektirikli arabamizi yenilenecek de bir yerden onay bekliyoruz .ufak kizimda var biraz zor olcak hastanede kalmak buda bana bilinc alti stres yapiyor kanimca :18:

arkadaşlar çok güzel gidiyosunuz.Tam gaz böyle devam edin.Sizi gördükçe kendime olan güvenim,tekrar geliyor.

güvenını hiç kaybetme cnmm

ben de bir blog oluşturmayı düşünüyorum..zeynep ablanın tecrübe pınarından damlalar diye???:26:

zeynep abla dıyeyım sıze valla yazılarınız süperr gerçekten blog acarsanaız çok isabetli olur yorumlarınız harika ablacımm

cnm benim kizim kas hastasi elektirikli arabamizi yenilenecek de bir yerden onay bekliyoruz .ufak kizimda var biraz zor olcak hastanede kalmak buda bana bilinc alti stres yapiyor kanimca :18:

inşallah çabucak halledersiniz tek kalmıycaksın demi zor olur bebekle allah güç kuvvet versin canım

bahar nasıl oldun canım zaman herşeyin ilacı neleri unutmuyoruz ki

bahar nasıl oldun canım zaman herşeyin ilacı neleri unutmuyoruz ki

Sağol canım gözlerim çok şişmiş aynaya bakınca kendimi tanıyamadım canım yine acıyor ama ilk geceki kadar değil ilk gece sanki boğazımı sıkıyordu birileri çok zordu ama atarax içerek daha az acılı atlatmaya çalışıyorum zaman herşeyin ilacı evet geçecek geçiyor.
Bugün kış olimpiyatlarının açılışı var biletler karaborsa 300 TLden gidiyor gidip değişiklik olur diyordum ama o fiyata çok zor
Bugünü kendime ayıracağım reglim bitmek üzere yıkanıp cici kız olup süslenip püslenip akşam bir arkadaşımla görüşeceğim maksat kafam dağılsın :96: iyi olmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim canım ilgin için

iyi oldugunu sevindim cnm takma kafana tokadan baska bisey

ben de bir blog oluşturmayı düşünüyorum..zeynep ablanın tecrübe pınarından damlalar diye???:26:

cok guzel olur ablam yazarken agzindan yani tuslardan bal damliyor zaten masallah abla kabiliyetlisin benim yazilarimdanda bellidir ben de yazma kabiliyeti yok kendimi ifade edemiyorum

Son düzenleme:

ilaç yutma canım ya deymeyen insanlar için sağlığınla oynama ileriye bak geçmişi boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…