- 24 Ocak 2011
- 241
- 185
- 123
sevindim senin adınaevet günümü anlatyım sizee önce kadın doğuma gittm.. neden erken adet olduğumu merak ediyordum çünkkü sonuçççç olumlu şeyler söyledi kötü birşey yok dedi kistlerim küçülmüş soğan kürnün faydası galibaa ilaç vermiyorum dedi ama zayıflamaktan başka çaren yok dedi.
pcos ' un kendisini yok edemezmişiz sadece etkilerini azaltabilirmişiz. ilaçlarla adet oldurup kistleri yok edebilirmişiz ancak yumurtanın yapısına bağlı bir rahatsızlık dedi. bunları ibliyordum zaten. gittğiğm 8 doktorda söylemişti bunları... sonra oradan çıktım koşa koşa diyetisyenme gittimmmm
adetliyim ama tartıda 86.9 çıktım 400 gram gitmiş adetli olmama rağmen iyi dedi çok sevindim bendeebirde 86... lı rakamları görünce ayrı bir sevindim yarım kilo daha giderse tam 10 kg gidecke. hiç spor yapmadım bu hafta hiç ama hiiiç :/ final haftamdı malumm ona rağmen bünyem beni yalnız bırakmadı zayıfladı teşekkür ederim YARDIM sana
evet günümü anlatyım sizee önce kadın doğuma gittm.. neden erken adet olduğumu merak ediyordum çünkkü sonuçççç olumlu şeyler söyledi kötü birşey yok dedi kistlerim küçülmüş soğan kürnün faydası galibaa ilaç vermiyorum dedi ama zayıflamaktan başka çaren yok dedi.
pcos ' un kendisini yok edemezmişiz sadece etkilerini azaltabilirmişiz. ilaçlarla adet oldurup kistleri yok edebilirmişiz ancak yumurtanın yapısına bağlı bir rahatsızlık dedi. bunları ibliyordum zaten. gittğiğm 8 doktorda söylemişti bunları... sonra oradan çıktım koşa koşa diyetisyenme gittimmmm
adetliyim ama tartıda 86.9 çıktım 400 gram gitmiş adetli olmama rağmen iyi dedi çok sevindim bendeebirde 86... lı rakamları görünce ayrı bir sevindim yarım kilo daha giderse tam 10 kg gidecke. hiç spor yapmadım bu hafta hiç ama hiiiç :/ final haftamdı malumm ona rağmen bünyem beni yalnız bırakmadı zayıfladı teşekkür ederim YARDIM sana
tbrkler cnm yola devammmselam kızlar nasılsınız..
ben çok mutluyum bugün çünki baskül 120.5 dedi
hemen hemen 3 aydır 122den düşemiyordum 3 gündür tek yaptığım şey sağlıklı beslenmek bol su ve bitki çayı inşallah devamı gelir .ama bugün gezmeğe haberliyim inşallah tutarım orada kendimi ..tadımlık almayı düşünüyorum öğlen yemeğinide yemek istemiyorum oradada iyeceğim için fazla olmasın..
evet günümü anlatyım sizee önce kadın doğuma gittm.. neden erken adet olduğumu merak ediyordum çünkkü sonuçççç olumlu şeyler söyledi kötü birşey yok dedi kistlerim küçülmüş soğan kürnün faydası galibaa ilaç vermiyorum dedi ama zayıflamaktan başka çaren yok dedi.
Canım geçmiş olsun çok şükür bir sorun yok.
hayirli aksamlar kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
1fincan kahve
2dilim cavdar ekmegi
2dilim ligt peyniri
ara
200gr yogurt
ölen
1tabak menemen
1dilim cavdar ekmegi
bol salataaa
aksam
kocaman 1tabak tonbalikli salata
1fincan kahve
1paket yulafli biskuvi(bidaha biskuvi almiyacam dayanamiyorum :18:)
40dakk spor toplammm 305dakk
Naber banucum daha iyisin inşallah? Ya bir topiğe yazim dedim bitanesi millete zorla karbonhidrat dieti yaptırcak nerdeyse. Saçmalayıp duruyor. Sen söylemiştin değilmi hasta ediyor karbonhidrat dieyi die?
süpersin yaaaa
yarın kaç kg gitcek senden acaba
yaza fıstık gibi gireceksin sen
gitmicek kiz yarin gecen haftadaki kilomda olsam yeterrrr
o tip diyetler bana hiç cazip ve sağlıklı gelmiyor
veren arkadaşlar mutlaka vardır ama sonuç nasıl acaba
geri dönüş mutlaka oluyordur gibi geliyor
sonuçta hayatları boyunca o diyeti yapamazlar
cnm geri kilo almak önemli deil saglikli kilo almakda biseydir bence, insanin organlari zarar görüyormus ben öyle okudum hic de denemem yavas yavas vereyim kilomu saglikli bir sekilde
lunacim yakalicam seni bak regl oldum ama yarin ins inmisimdir sana yetismeme az kaldikop kooooooooooopppp
amaninnnnn
senin bu azmin karşısında saygı ile eğiliyorum
ancakkkk bende boş durmuyorum canım benim
spor yapmasamda
yağdan mı kastan mı gittiği belli olmayan bir şekilde kilo veriyorum
muhtelemen yarın 82 civarı olurum
senin son durum ne
cnm bende 83.4 düsmüstüm sonrada regl olucam diye galiba 83.7 ciktim en son ama yarin ne cikarim bilemiyorum biraz amissam bile siskinliktir o ve regl bitince kesin gider hemen
regl döneminde bu kadar az şişkinliğin olması güzel
bende 2 kilo farkediyor
83 lerden 85 lere fırlıyorum
yarın eminim bana çok yakın bir kiloya gelirsin belki aynı bile olabiliris
ama yokkkk artık daha sıkı sarılıp beni geçmene izin verimcemmmmmmm:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?