Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli aksamlar kizlar
raporumu yapayim
iftar
3bardak cay
1paket yulafli biskuvi
bol salata
3zeytin
25gr sucuk
2ince parca parmesanli tavuk gögsü
1dilim cavdar ekmegi
ara
1fincan kahve kuru üzümle
yarim nar

spor 45dakk toplam 265dakk

uffffff ya 2gündür ne oldu bilmiyom cok yemek yiyesim var cnm istemeyerek sporumu yaptim sauna esofmani giyerek

Ne desemki canım benim hiç başıma gelmedi böyle birşey. Geç olur ama hiç erken olmaz. Zeynep abla çok haklı. En doğrusunu hekim bilir ama bi arkadaşım yaşamıştı aynı durumu doktora gitti. Doktorda sallamış açıkçası savuşturmuş.Önemli bişey değil demiş göndermiş.Stress derler zaten sebebini bulamadıkları herşeye ama gerçektende stress olabilir. Kendi vücudunu bitek sen tanırsın. Bana kalırsa önce bi araştır aynı durumu yaşayanlar varmı diye sonra iyi bir doktora git derim.

Görüşemiyoruz canım nerelerdesin? Aynı durum bendede var bu ara bugün Yasin vardı götürdüm çörekleri. Yarın kardeşimin doğum günü. Hep bi sebep var yani anlican

Görüşemiyoruz canım nerelerdesin? Aynı durum bendede var bu ara bugün Yasin vardı götürdüm çörekleri. Yarın kardeşimin doğum günü. Hep bi sebep var yani anlican

cnm yasini ne dileginiz icin okuttuysaniz rabbim kabul etsin icimden gelmiyor nete girmek hepdende kopmak isdemiyorum ama orucuma ara vericem halsiz kaliyorum cok ,bahane hep var cnm hayir demeyi ögrenmemiz gerek gecende yengemdeydim baklava yapmis ama 1dene bile denemedim ama zayif anlarimiz oluyor ne yapayim hedefime ulasamiyacagim ne yazikki ama yerken hedefim aklima gelmiyorr

Son düzenleme:
kızlar yaaa konuyla cok ılgısız olucak ama gızlı sekerle ılgılı bı topıc varmı bıldıgınız ben kac gundur arıyorum da bulamadım:26:

selamlar hatunlar nasılsınız bakemm ben bir haftadan fazladır kk ya girmiyordum bir kitap okudum onu bitirmeden bişeylere başlamak istemedim.şimdi kendimi hazır hissediyorum gerçektende inşallah bu son olacak bitecek bu kabusum kafamdaki birçok soruya cevap buldum netleşti bişeyler. zorda olsa bunun üstesinden geleceğime inanıyorum artık.en son gelişimde umutsuzdum açıkcası ama şimdi bomba gibiyim. en azından neden bu haldeyim gayet iyi biliyorum .aslında benim için zor bir haftaydı ama bunuda atlatırım insan neleri kaldırıp sırtından atamıyorki buda geçer inşallah

ya bu arada geçmişe biraz baktım ama yenoş döndümü ya bide zaynep aplamda topikimin güzin aplası olmuş yaaa yakışırrrr

Lütfen kendine haksızlık etme süper zayıfladın. Hem herkeste oluyor dönem dönem sana olan yeme isteği. Buda nefis yani tut tut nereye kadar. Ben bu yüzden ara vermek istiyordum işte . Herşeyden ama az az yiyerek bide bünyeyi şaşırtmak lazım diye düşünüyorum. Vermeyelim ama alıcak kadarda çok yemeyelim sonra biraz yeme isteği körlenince yine vermeye başlarız. Takma kafana bu kadar hepimiz yaşıyoruz dönem dönem aynı durumu canım

ya bu arada geçmişe biraz baktım ama yenoş döndümü ya bide zaynep aplamda topikimin güzin aplası olmuş yaaa yakışırrrr

YENA dönmedi henüz canım. Sende bi görünüp bi kayboluyorsun. İnan hiç zor değil başarmak ama biz beynimizde zorlaştırıyoruz aslında diyet filan yapmasak , sağlıklı beslenip , bol su içip egzersizimizide yapsak ve bunları hayatımıza geçirip devam ettirsek ömür boyu hepimiz çıtır çıtır hatunlar olucaz :81:

arkadaşlar ben de aranıza yeni geldim.başarılarınızı kutlarım.darısı benim başıma.
hoşgeldin
hoşgeldin aburcuburlara veda etmek lazım canım
senin adına çok sevindim

ben onları sadece yoğurtla yiyebiliyorum

süt ile kesinlikle yiyemiyorum

yulaf ezmesi ile k-flakes karıştırıyorum süper oluyor

canım benim

kendini zorunlu hissederek yaparsan çok zorlanırsın
beyin olarak kendini rahatlat

3 ay az bir süre değil

ama sürekli olarak kilo vermem şart diye

düşünürsen çok zorlanırsın

değişiklik güzeldir

eminim yakışmıştır

değişiklik iyidir kendi renginmiş zaten yakışacağına eminim koyu saç daha genç gösteriyor
ben bir istisnayım o zaman

çünkü sarı olunca daha gerç gösteriyorum

hayattan kendini soyutlama sakın

ben öyle yapıyorum ama sonucu çok sıkıcı oluyor

boşver sen onları birgün eminim çok iyi bir insanla karşılaşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…