kızlar çok kötüyüm şuan heyecandan öleceğimşimdi ben panik atak hastasıyım ya birde ellerim titriyo korktum yaa
şimdi ben 9 inde regl oldum ayın 13 ünde bitti. :'( şimdi ayın 26 sı ve ben yine regl oldum :'( pcos hastasıydım iki seferdir ilaçsız regl oluyorum ama 13 gün kısa değil mi sizce süresi çok korkuyorumkötü birşey mi bu durum sizce. son finalimi oldum bugün çıktım birde ne göreyim regl olmuşum stres bitince patladım demek. yaa sizce kötü birşey mi
hayirli aksamlar kizlar
raporumu yapayim
iftar
3bardak cay
1paket yulafli biskuvi
bol salata
3zeytin
25gr sucuk
2ince parca parmesanli tavuk gögsü
1dilim cavdar ekmegi
ara
1fincan kahve kuru üzümle
yarim nar
spor 45dakk toplam 265dakk
uffffff ya 2gündür ne oldu bilmiyom cok yemek yiyesim varcnm istemeyerek sporumu yaptim sauna esofmani giyerek
Görüşemiyoruz canım nerelerdesin? Aynı durum bendede var bu arabugün Yasin vardı götürdüm çörekleri. Yarın kardeşimin doğum günü. Hep bi sebep var yani anlican
kımse yardımcı olmıcakmı
kızlar yaaa konuyla cok ılgısız olucak ama gızlı sekerle ılgılı bı topıc varmı bıldıgınız ben kac gundur arıyorum da bulamadım:26:
ya bu arada geçmişe biraz baktım ama yenoş döndümüya bide zaynep aplamda topikimin güzin aplası olmuş yaaa yakışırrrr
Görüşemiyoruz canım nerelerdesin? Aynı durum bendede var bu arabugün Yasin vardı götürdüm çörekleri. Yarın kardeşimin doğum günü. Hep bi sebep var yani anlican
cnm yasini ne dileginiz icin okuttuysaniz rabbim kabul etsin icimden gelmiyor nete girmek hepdende kopmak isdemiyorum ama orucuma ara vericem halsiz kaliyorum cok ,bahane hep var cnm hayir demeyi ögrenmemiz gerek gecende yengemdeydim baklava yapmis ama 1dene bile denemedimama zayif anlarimiz oluyor ne yapayim hedefime ulasamiyacagim ne yazikki ama yerken hedefim aklima gelmiyorr
ben de bir blog oluşturmayı düşünüyorum..zeynep ablanın tecrübe pınarından damlalar diye???:26:
allah kabul etsin..yarasın..........
accuk yeeee gözün kalmasınallah kabul etsin canım
ya bu arada geçmişe biraz baktım ama yenoş döndümüya bide zaynep aplamda topikimin güzin aplası olmuş yaaa yakışırrrr
arkadaşlar çok güzel gidiyosunuz.Tam gaz böyle devam edin.Sizi gördükçe kendime olan güvenim,tekrar geliyor.
hoşgeldinarkadaşlar ben de aranıza yeni geldim.başarılarınızı kutlarım.darısı benim başıma.
hoşgeldin aburcuburlara veda etmek lazım canımArkadaşlar bende sizlerdenim ben bildim bileli kendim tonbiş bi kızdım ama şimdi artık dozunu açtım ve 110 kilolardayım alahtan bıyum uzun kurtarıyorum ve oo kadar kilolu olduğumu vucudum göstermiyor ne yapsam bilmiyorum spor yapmak zor geliyor işyerimdede oturarak çalışıyorum harekekt alanım az acilende kilo vermem lazım of offf artık rahatsız etmeye başladı evliyim eşimde kilolu ikimizde aynı olduğumuz için daha da yemekle yemeği çok çok seviyoruzben abur cubur yemeği çok çok seviyorum ondan bi türlü vaz geçemiyorum offf offf...yardım edin bayanlar bana nasıl kendimi bu dertten çıkarta bilirim....((
senin adına çok sevindimkızlar slm uzun zamandır sıteye gırış yapmadım hiç fırsatrım olmadı. zayıflama geçmişimi kısaqca anlatayım. 18 ekım 2010 da dıyetısyen kontrolunde dıyete basladım . o zaman tam 95.6 kıloydum. yaz 23 ve 172 boyum var. su gune kadar ınanın herseyı yıyerek ve hııııııç aç kalmayarak toplamda 10 kılo verdım. su anda benı görenler tanıyamıyor:)) azıcık sabır ve gayetleee bırazda sınırlı yemeği öğrenerek bunlardan kurtulabılırsınızzz. ınanın pastamıda boregımıde kısırımıda yıyorum. yerı gelıyor ocak basına gıdıp tıka basa da yıyorum ama bu öğünlerde yedığım fazlalıkları diğer öğünlerımden azaltarak dengelıyorum.. hayat kusmeden ve sevdığım hıç bırseyden vazgecmeden çıkoılatamı da yıyerek 3 ayda 10 kılo verdım ve bunalrın tamamı vucudumdakı yağ oranından gıttı.. amaç yağları azaltıp kas ve suyu çoğaltmak ... 48-50 bedendım vee dun yaptığım alışverışte 44 beden bana hafıf bol oldu...çooook mutluyum .. boyum uzun ve vucudum çok dengelı allahtannnn
veeeeeeeeeee bomba haberse suuu ... dıyete baslarken hayatımda kımse yoktu .. ıyıkı dıyete baslamışım. ben öğretmenım ve şimdi yıne bır öğretmenlee evlenıyorum.. nişanıma çıtır bır gelın olarak gıdeceğimmmm... herkesı kocamn öpüyorummmm
ben onları sadece yoğurtla yiyebiliyorumKızlaarr eti formun muslisini buldummm ve aldımmm ve yedimmmgayet güzel ve içi badem kurumeyve dolu çok hoş. Benim evde yine etinin yulaf ezmesi vardı yiyemiyordum içine karıştırdım yarısını en azından o şekilde tüketebilirim günde 3 öğün bundan yesemde hemencek zayıflasam keşke Daha çabuk zayıflayıp daha güzel olmam lazım :78:
canım benimKızlar benim acil zayıflamam lazım ama içimden gelmiyor bugün doktor benim için zayıflamadan gelmesin demiş ben napıcam 3 ayda ne kadar verbilirimki elimde onca diet var ama nerden nasıl başlıycam karar veremiyorum.Moral bozukken çok zor oluyor ne olur destek olun.
Bahar şu tuzla ovulan şortlardanmı aldın yoksa yanlışmı hatırlıyorum faydası varmı bende alsammı acaba zten şu kar geçsin spora yazılıcam inşallah faydası olur.
değişiklik güzeldirsevgili topikdaş kardeşlerim... 10 yıldır etrafta sarı sarı dolanan ben artık özüme kumral saçlarıma dönmek istiyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum tek bildiğim siz bu satırları okuduğunuzda ben özüme dönmek için kuaföre doğru gitmiş olacağım. gazam mübarek olsun, zira çoook korkuyorum... :26: :26: :26:
ben bir istisnayım o zamandeğişiklik iyidir kendi renginmiş zaten yakışacağına eminim koyu saç daha genç gösteriyor
hayattan kendini soyutlama sakınGünaydın Kızlar
Kalbim kırık dün gece saabaha kadar ağladım atarax içtim ancak öyle uyuyabildim içimden sürekli ağlamak geliyor insanlar ne kadar yalancı olmuş gözünün içine baka baka nasıl yalanlar söylenebiliyor ben ne kadar saf bir insanım herşeyden bıktım insanlardan bıktım kötü olan herkez ölsün istiyorum kötü olan herkes ölsünnn !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?