• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlaaaarr :3:
Çok güzel bir gün diliyorum bugün pazar kimsecikler uğramaz zaten FaktorB nerdesin bacım :27: pazarları bize bizden başka yar yok sanırsamsa :1:

Naber kızlar epeydir giremedim geçmişede bakamadım misafirim vardı.Onlar gitti ben doktora gittim salı ameliyat dedi çok korkuyorum aranızda olan varmı safra kesesinden ameliyat.

Banucuğum çok geçmiş olsun canım....

Annem safra kesesi ameliyatı oldu...Kapalı ameliyat yaptılar.Yaşı 83 tü ameliyat olduğu zaman,kilolu değil ama göbek kocaman;ameliyattan önce safra kesesi taşları nedeniyle pankreası da aşırı iltahaplanmıştı.Tüm bu olumsuzluklar bir aradayken çok başarılı bir ameliyat oldu.Sadece çok eski bir sorun,yoğun pankreas iltihabı ve yaşı nedeniyle ameliyat ön görülenden daha uzun sürdü.bunun dışında ameliyatla ilgili hiç sorun yaşamadı.2 gün sonra ayağa kalktı ki pankreası nedeniyle 15-20 gündür hastanede tedavi gördüğü için sürekli yatıyordu ve durumu çok kötüydü canım.Annem ikici gün kalkabildiyse sen ertesi gün ayaktasın Allahın izniyle...
Göbeğinde 3 veya 4 delik oluyor hiç kesi yok,kan yok,Dikişler her delikte 1 tane.Dr'un mutlaka bu konuda bilgi vermiştir zaten...Allaha emanet ol.Şimdiden geçmiş olsun..Dualarımız seninle canım..

meraba arkadaşlar uzun bir süredir girmek nasip olmadı sınawlar falan derken iki aydır safra kesesinde taş teşhisi koyuldu neyse iki aydır iyiydim ağrı yapıyordu yemklerden sonra falan pek sorun yaratır cinsten değildi yani geçen hafta aşırı ağrıda nefes alamaz oldum bi gece fenalaştım acil gittik doktora ameliyat olman gerekiyo falan dediler pek dikkata almadım 3 gündür hastanede yatıyordum bugün sıkıntıdan patladım dedim doktora iki gün izin verdi çıktık.pazartesi tekrardan yatıcağım ve sabah 9da ameliyat olacağım arkadaşlar.bana dua edin kızlar.kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım doktor korkmayın fazla ağır bi ameliyat değil dedi.ama çok korkuyorum ya hala hazır hissetmiyorum bu arada 67 kiloya düşmüşüm :)
sevgiler

Geçmiş olsun canım.Allaha emanet ol ..Ameliyat sonrası tüm çektiğin ağrıları sancıları unutturacak sevinçler yaşarsın inşallah.Dualarımız seninle...
67 ye düşüşünüde kutlarım.Maaşallah...

Herkese merhaba,
Sizleri çoook özledim,hepinizi öpüyorum şap şup...:))

Tatil nedeniyle şehir dışındayız..Az kaldı vuslatın bitmesine, kedinize çok iyi bakın.Ben sistemli bir şekilde kilo almaya devam ediyorum..:))))Haberiniz ola..:)))

YENA gelmiş :64::64::92:YENA gelmiş:66::66::74:YENA gelmiş:70::70:YAŞASINNNNN:71::71::69:

Hoş geldin canım.Ohhhhh gözüm gönlüm açıldı......

Yeni evine alıştın değilmi canım.Nasıl işlerini nasıl bitirdin,tek başınamı uğraştın,yardımcın varmıydı...Ne çok sordum değilmi...Ben çok taşındım da derdim debreşti......

Sana tekrar kavuşmak çok güzel.Çok özledik seni,çok aradık güzel yorumlarını...HOŞGELDİN...:54::54::71:
Bende tatilde kilo aldım canım;şimdi toparlanmaya çalışıyorum.Bir an önce gel ve hem benim hem ZEYNEP957 in ellerimizden tut.Yardıma ihtiyacımız var.

Leslieye başlamış bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun :60:
40 dakika leslie + 5 dakika twister dönüşü :61: başım dönüyor hala :60:
Birazdan ablamla dışarı çıkacağız gideceğimiz yere yürüyerek gideceğiz evden çıkarken saat tutarım artık ablamıda hızlı hızlı koşturcam :27: hem bu soğukta yavaş yürünmez insan donuverir dün gece Erzurumda hava soğukluğu -32 dereceydi Allah dışarda olanların yardımcısı olsun :50:
3 kupa yeşilçay + 1 litre su bitti bile :27: maşallah bana :nazar:

Beyzuşummm pazar pazar bu saatlerde seni görmek çok güzel Yenamız slm etmiş gitmiş gördünmü yakında dönecek inşallah :81:

herkese mrb:40:

hmn tanıtıym kndmi aslında 2 senedir bu siteyi takip ediyorum ama pek yorumlara katılmadan:17:
25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2.5 yaşında bi oğlum var ve ben sınırı 100 kg.a dayadım nerdeyse:59:kilo vermek gibi bi derdim yok sanarken aslında okdr çok varmşki bnm gbi kilolu bi arkadaşı aylr sonra dal kemik görünce kendimden utandım resmen :27: çok fena taktım kafayı kızlar ama motivasyon çok önemli sizlerden(hadi tangooo zayıflarsın sen tangoooo :9: gibi kelimeler duymaya çok ihtiyacım vr yardım edin bana bundan snra umarım bol bol görüşürüzz buarada az önce nette zayıflama haplarına baktım ama korktum biraz kötü sonuçlar doğurabilir die en uygunu koşu bandı gibi geldi:61: fiyatlara bakıcam şmdi umarım çok uçuk değillerdir inşallah sizlerde istedğiniz kiloları verirsinizzz

baya uzun olmş kusura bakmayın :17: iyi geceler

Selam arkadaşlar konuya balıklama daldım görünce,şu kayıt işlemleri filan nasıl oluyorsa bir yardımcı olun da ben de size katılayım.Şu an gece 03:14 bütün gün yediklerime ve üzerimdeki kıyafetlerle birlikte 98,1 kg.mım.Sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.Lütfen manevi olarak ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var belki bu sefer grup inancıyla başarırım diyorum.Konuyu yarın daha müsait bir zamanda başından sonna kadar okumayı planlıyorum.Çok heyecanlandım umarım her şey güzel olur.Diyet gurbundaki arkadaşlara da azim ve başarı diliyorum...

Hoş geldiniz hanımlar.Sefalar getirdiniz....

Cuma günü öğlene kadar kilomuzu ve yaptığımız sporları yazıyoruz.Her gün düzenli paylaşım yaparak yediklerimizi ve diyet yöntemlerimizi yazıyoruz...
Sizlerde lütfen cuma günü sabah kilolarınızı bildirin,listeye ekleyelim...Başarılar...

Leslieye başlamış bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun :60:
40 dakika leslie + 5 dakika twister dönüşü :61: başım dönüyor hala :60:
Birazdan ablamla dışarı çıkacağız gideceğimiz yere yürüyerek gideceğiz evden çıkarken saat tutarım artık ablamıda hızlı hızlı koşturcam :27: hem bu soğukta yavaş yürünmez insan donuverir dün gece Erzurumda hava soğukluğu -32 dereceydi Allah dışarda olanların yardımcısı olsun :50:
3 kupa yeşilçay + 1 litre su bitti bile :27: maşallah bana :nazar:

Beyzuşummm pazar pazar bu saatlerde seni görmek çok güzel Yenamız slm etmiş gitmiş gördünmü yakında dönecek inşallah :81:

Merhaba KELEBEĞİM....Artık evime döndüm ya canım.Her an topiğe gelebilirim.Özgürüm bu aralar....
Sizin soğuk işiniz çok zor gerçekten.- 32 derece ısıyı hayal etmeye çalışıyorum ama muhtemelen edemiyorumdur.Allah kolaylık versin ve dediğin gibi dışarda kalmışları korusun....
YENACIĞIMIN selamını aldık,sevindik umarım kısa zamanda döner.Sömestrenin dönüşünü bekleyeceğiz artık......

slm kizlar dün giremedim misafirim vardi
dün yuvarladiklarim
sabah
1tabak müsli
1bardak ligt sütle
1fincan kahve
ara
1portakal
ölen
1dilim ekmek
1tabak yumurtali peynir
1fincan acayi cay
ara
1tabak pirasa yemegi
aksam
1porsiyon tavuk sis
yarim adana
bol salata
ara
1fincan kahve
2portakal

dün spor yapmadim cok yorgundum ama bu gün sabah hava guzeldi kizimla tempolu yürüyüs yaptikkkkkkk

sporrr 75dakk toplammmm 115dakkk :8::8::8::8::10: :122::122::12:

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar uzun bir süredir girmek nasip olmadı sınawlar falan derken iki aydır safra kesesinde taş teşhisi koyuldu neyse iki aydır iyiydim ağrı yapıyordu yemklerden sonra falan pek sorun yaratır cinsten değildi yani geçen hafta aşırı ağrıda nefes alamaz oldum bi gece fenalaştım acil gittik doktora ameliyat olman gerekiyo falan dediler pek dikkata almadım 3 gündür hastanede yatıyordum bugün sıkıntıdan patladım dedim doktora iki gün izin verdi çıktık.pazartesi tekrardan yatıcağım ve sabah 9da ameliyat olacağım arkadaşlar.bana dua edin kızlar.kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım doktor korkmayın fazla ağır bi ameliyat değil dedi.ama çok korkuyorum ya hala hazır hissetmiyorum bu arada 67 kiloya düşmüşüm :)
sevgiler

Merhaba canım çok geçmiş olsun bende salı 11 de giriyorum safra kesesi ameliyatına ameliyatını nerde olucan ben medicanada olucam çok korkuyorum doktoru tanımıyorum diye bide kiloda var hadi bakalım ikimiz içinde herşey güzel olsun.

cnm ikinizede gecmis olsun rabbim acil sifanizi versinnn amaliyatlariniz basarili olur insallah :54:

Herkese merhaba,

Tatil nedeniyle şehir dışındayız..Az kaldı vuslatın bitmesine, kedinize çok iyi bakın.Ben sistemli bir şekilde kilo almaya devam ediyorum..:))))Haberiniz ola..:)))

:122: .:122: ay ay yenacimiz gelmis bence kilo almamissindir cnm ev tasimakdan aldiysan gelince veririz beraber :34::71:

Selam arkadaşlar konuya balıklama daldım görünce,şu kayıt işlemleri filan nasıl oluyorsa bir yardımcı olun da ben de size katılayım.Şu an gece 03:14 bütün gün yediklerime ve üzerimdeki kıyafetlerle birlikte 98,1 kg.mım.Sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.Lütfen manevi olarak ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var belki bu sefer grup inancıyla başarırım diyorum.Konuyu yarın daha müsait bir zamanda başından sonna kadar okumayı planlıyorum.Çok heyecanlandım umarım her şey güzel olur.Diyet gurbundaki arkadaşlara da azim ve başarı diliyorum...

hmn tanıtıym kndmi aslında 2 senedir bu siteyi takip ediyorum ama pek yorumlara katılmadan:17:
25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2.5 yaşında bi oğlum var ve ben sınırı 100 kg.a dayadım nerdeyse:59:kilo vermek gibi bi derdim yok sanarken aslında okdr çok varmşki bnm gbi kilolu bi arkadaşı aylr sonra dal kemik görünce kendimden utandım resmen :27: çok fena taktım kafayı kızlar ama motivasyon çok önemli sizlerden(hadi tangooo zayıflarsın sen tangoooo :9: gibi kelimeler duymaya çok ihtiyacım vr yardım edin bana bundan snra umarım bol bol görüşürüzz buarada az önce nette zayıflama haplarına baktım ama korktum biraz kötü sonuçlar doğurabilir die en uygunu koşu bandı gibi geldi:61: fiyatlara bakıcam şmdi umarım çok uçuk değillerdir inşallah sizlerde istedğiniz kiloları verirsinizzz

hosgeldiniz kizlar :71::71::71:
Herkese merhaba,

bekliyoruz cnm biran önc geeeeeeeeeeeeeeeelllllll:80::80::80:

gulmacim yer varmis cnm istersen katilabilrsin :34::34::34:

Doğacım dün sana yazıcaktım, kaynadı arada :1: Sende süper vermişsin 1 kg. bu hafta :nazar: Yürüyüş bandının faydasını görmeye başladın sanırım. Bende çok istiyorum ama şu an yer sorunu var evde. Bahar gelse zaten düzenli yürürüm dışarıdada , kışın olmuyo malesef :59: artık gelecek kışa inşallah evi değiştirince alıcam bitane. Çünkü artık sporu yaşam tarzı haline getirmemiz lazım :8:
sağol canım bir önceki hafta yediklerime biraz dikkat etmiştim bu haftada yürüyüşün faydası oldu inş devam eder
sevgiler

Merhaba canım çok geçmiş olsun bende salı 11 de giriyorum safra kesesi ameliyatına ameliyatını nerde olucan ben medicanada olucam çok korkuyorum doktoru tanımıyorum diye bide kiloda var hadi bakalım ikimiz içinde herşey güzel olsun.
geçmiş olsun kızlar banu nasıl oldu ya belirti varmıydı daha önce

hoş geldiniz kızlar
Herkese merhaba,

yenacım taşındın gezmelere gittin oh sefan olsun güle güle oturmayı nasip etsin allah biz seni bekliyoruz bi ilerleme kaydedemedim kendi adıma

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir ??
burda hava soguk biraz ama günesli bugün dag bayir atiyorum kendimi disari
gitmeden bi bakim dedim oglumu hayvanat bahcesine götürecem sonra biraz parka gideriz
sonrada yolu uzatiriz ki banada bu gezinin bi faydasi olsun dimi ama
hepinizi öpüyorum görüsmek üzere

tam yerine geldiniz ozaman kizlar hosgeldiniz:71:

Selam kızlar dünden beri giremedim siteye, nasılsınız ve nasıl gidiyor diyetler?

Anladığım kadarıyla Baharcım iyice niyetlenmiş spor olayına, hadi hayırlısı olsun arkadaşım..

Bu arada ortime çok üzüldüm, şimdiden geçmiş olsun Banucum, İnşallah kolay olur ameliyatın, seni seviyorum canımcım ve şans öpücüğü yolluyorum:54:

herkese iyi akşamlar ben de siteyi daha doğrusu sitemizi uzun zamandır takip ediyorum=)
arama motorunda ne arasam herşeyin cevabı kadınlar kulübünde karşıma çıkıyor. e bende dedim artık kaydolmanın ve herkesle birlikte zayıflamanın zamanı geldi=)
Beni de aranıza alın! rejime 105 kiloyla başladım daha önce de bi sürü yöntemler denedim ve bi sürü para döktüm bu zayıflama işine..4 aylık evliyim ve şimdi eşimin desteğiyle ve sizlerle birlikte bende zayıflamak istiyorum..şuan 103.4 kiloyum biraz zayıflayıp hamile kalmak istiyorum :34:
neyse çok uzun yazdım inş herkes istediği kiloya ulaşır=))

herkese iyi akşamlar ben de siteyi daha doğrusu sitemizi uzun zamandır takip ediyorum=)
arama motorunda ne arasam herşeyin cevabı kadınlar kulübünde karşıma çıkıyor. e bende dedim artık kaydolmanın ve herkesle birlikte zayıflamanın zamanı geldi=)
Beni de aranıza alın! rejime 105 kiloyla başladım daha önce de bi sürü yöntemler denedim ve bi sürü para döktüm bu zayıflama işine..4 aylık evliyim ve şimdi eşimin desteğiyle ve sizlerle birlikte bende zayıflamak istiyorum..şuan 103.4 kiloyum biraz zayıflayıp hamile kalmak istiyorum :34:
neyse çok uzun yazdım inş herkes istediği kiloya ulaşır=))

Hoşgeldin arkadaşım aramıza, ben de iki senelik evliyim ve 98 kiloyum ve ben de senin gibi kilo verip hamile kalmak isteyenlerdenim Allah'ın izniyle... İnşallah herşeyi beraber başarırız...

Hoşgeldin arkadaşım aramıza, ben de iki senelik evliyim ve 98 kiloyum ve ben de senin gibi kilo verip hamile kalmak isteyenlerdenim Allah'ın izniyle... İnşallah herşeyi beraber başarırız...

Hoşbulduk arkadaşım.. İnşallah dilediğimiz kilolara ulaşıp bebişleri alırız kucağımıza sağ sağlim.. bana kalsa ben böle de hamile kalırım=) ama işte herkes çok zor olur dio.bide okudum forumdaki diğer iki arkadaş gibi benim de safra kesesi sorunum var bana da ameliyat dediler ama bekletiyorum bakalım.. Ameliyat olcak arkadaşlara da acil şifalar diliyorum..

Back
X