- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber kızlar epeydir giremedim geçmişede bakamadım misafirim vardı.Onlar gitti ben doktora gittim salı ameliyat dedi çok korkuyorum aranızda olan varmı safra kesesinden ameliyat.
meraba arkadaşlar uzun bir süredir girmek nasip olmadı sınawlar falan derken iki aydır safra kesesinde taş teşhisi koyuldu neyse iki aydır iyiydim ağrı yapıyordu yemklerden sonra falan pek sorun yaratır cinsten değildi yani geçen hafta aşırı ağrıda nefes alamaz oldum bi gece fenalaştım acil gittik doktora ameliyat olman gerekiyo falan dediler pek dikkata almadım 3 gündür hastanede yatıyordum bugün sıkıntıdan patladım dedim doktora iki gün izin verdi çıktık.pazartesi tekrardan yatıcağım ve sabah 9da ameliyat olacağım arkadaşlar.bana dua edin kızlar.kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım doktor korkmayın fazla ağır bi ameliyat değil dedi.ama çok korkuyorum ya hala hazır hissetmiyorum bu arada 67 kiloya düşmüşüm :)
sevgiler
Herkese merhaba,
Sizleri çoook özledim,hepinizi öpüyorum şap şup...:))
Tatil nedeniyle şehir dışındayız..Az kaldı vuslatın bitmesine, kedinize çok iyi bakın.Ben sistemli bir şekilde kilo almaya devam ediyorum..:))))Haberiniz ola..:)))
herkese mrb
hmn tanıtıym kndmi aslında 2 senedir bu siteyi takip ediyorum ama pek yorumlara katılmadan
25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2.5 yaşında bi oğlum var ve ben sınırı 100 kg.a dayadım nerdeysekilo vermek gibi bi derdim yok sanarken aslında okdr çok varmşki bnm gbi kilolu bi arkadaşı aylr sonra dal kemik görünce kendimden utandım resmen
çok fena taktım kafayı kızlar ama motivasyon çok önemli sizlerden(hadi tangooo zayıflarsın sen tangoooo
gibi kelimeler duymaya çok ihtiyacım vr yardım edin bana bundan snra umarım bol bol görüşürüzz buarada az önce nette zayıflama haplarına baktım ama korktum biraz kötü sonuçlar doğurabilir die en uygunu koşu bandı gibi geldi
fiyatlara bakıcam şmdi umarım çok uçuk değillerdir inşallah sizlerde istedğiniz kiloları verirsinizzz
baya uzun olmş kusura bakmayıniyi geceler
Selam arkadaşlar konuya balıklama daldım görünce,şu kayıt işlemleri filan nasıl oluyorsa bir yardımcı olun da ben de size katılayım.Şu an gece 03:14 bütün gün yediklerime ve üzerimdeki kıyafetlerle birlikte 98,1 kg.mım.Sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.Lütfen manevi olarak ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var belki bu sefer grup inancıyla başarırım diyorum.Konuyu yarın daha müsait bir zamanda başından sonna kadar okumayı planlıyorum.Çok heyecanlandım umarım her şey güzel olur.Diyet gurbundaki arkadaşlara da azim ve başarı diliyorum...
Leslieye başlamış bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun![]()
40 dakika leslie + 5 dakika twister dönüşübaşım dönüyor hala
Birazdan ablamla dışarı çıkacağız gideceğimiz yere yürüyerek gideceğiz evden çıkarken saat tutarım artık ablamıda hızlı hızlı koşturcamhem bu soğukta yavaş yürünmez insan donuverir dün gece Erzurumda hava soğukluğu -32 dereceydi Allah dışarda olanların yardımcısı olsun
3 kupa yeşilçay + 1 litre su bitti bilemaşallah bana
Beyzuşummm pazar pazar bu saatlerde seni görmek çok güzel Yenamız slm etmiş gitmiş gördünmü yakında dönecek inşallah :81:
meraba arkadaşlar uzun bir süredir girmek nasip olmadı sınawlar falan derken iki aydır safra kesesinde taş teşhisi koyuldu neyse iki aydır iyiydim ağrı yapıyordu yemklerden sonra falan pek sorun yaratır cinsten değildi yani geçen hafta aşırı ağrıda nefes alamaz oldum bi gece fenalaştım acil gittik doktora ameliyat olman gerekiyo falan dediler pek dikkata almadım 3 gündür hastanede yatıyordum bugün sıkıntıdan patladım dedim doktora iki gün izin verdi çıktık.pazartesi tekrardan yatıcağım ve sabah 9da ameliyat olacağım arkadaşlar.bana dua edin kızlar.kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım doktor korkmayın fazla ağır bi ameliyat değil dedi.ama çok korkuyorum ya hala hazır hissetmiyorum bu arada 67 kiloya düşmüşüm :)
sevgiler
Merhaba canım çok geçmiş olsun bende salı 11 de giriyorum safra kesesi ameliyatına ameliyatını nerde olucan ben medicanada olucam çok korkuyorum doktoru tanımıyorum diye bide kiloda var hadi bakalım ikimiz içinde herşey güzel olsun.
Herkese merhaba,
Tatil nedeniyle şehir dışındayız..Az kaldı vuslatın bitmesine, kedinize çok iyi bakın.Ben sistemli bir şekilde kilo almaya devam ediyorum..:))))Haberiniz ola..:)))
Selam arkadaşlar konuya balıklama daldım görünce,şu kayıt işlemleri filan nasıl oluyorsa bir yardımcı olun da ben de size katılayım.Şu an gece 03:14 bütün gün yediklerime ve üzerimdeki kıyafetlerle birlikte 98,1 kg.mım.Sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.Lütfen manevi olarak ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var belki bu sefer grup inancıyla başarırım diyorum.Konuyu yarın daha müsait bir zamanda başından sonna kadar okumayı planlıyorum.Çok heyecanlandım umarım her şey güzel olur.Diyet gurbundaki arkadaşlara da azim ve başarı diliyorum...
herkese mrb
hmn tanıtıym kndmi aslında 2 senedir bu siteyi takip ediyorum ama pek yorumlara katılmadan
25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2.5 yaşında bi oğlum var ve ben sınırı 100 kg.a dayadım nerdeysekilo vermek gibi bi derdim yok sanarken aslında okdr çok varmşki bnm gbi kilolu bi arkadaşı aylr sonra dal kemik görünce kendimden utandım resmen
çok fena taktım kafayı kızlar ama motivasyon çok önemli sizlerden(hadi tangooo zayıflarsın sen tangoooo
gibi kelimeler duymaya çok ihtiyacım vr yardım edin bana bundan snra umarım bol bol görüşürüzz buarada az önce nette zayıflama haplarına baktım ama korktum biraz kötü sonuçlar doğurabilir die en uygunu koşu bandı gibi geldi
fiyatlara bakıcam şmdi umarım çok uçuk değillerdir inşallah sizlerde istedğiniz kiloları verirsinizzz
Herkese merhaba,
sağol canım bir önceki hafta yediklerime biraz dikkat etmiştim bu haftada yürüyüşün faydası oldu inş devam ederDoğacım dün sana yazıcaktım, kaynadı aradaSende süper vermişsin 1 kg. bu hafta
Yürüyüş bandının faydasını görmeye başladın sanırım. Bende çok istiyorum ama şu an yer sorunu var evde. Bahar gelse zaten düzenli yürürüm dışarıdada , kışın olmuyo malesef
artık gelecek kışa inşallah evi değiştirince alıcam bitane. Çünkü artık sporu yaşam tarzı haline getirmemiz lazım
![]()
sevgiler
geçmiş olsun kızlar banu nasıl oldu ya belirti varmıydı daha önceMerhaba canım çok geçmiş olsun bende salı 11 de giriyorum safra kesesi ameliyatına ameliyatını nerde olucan ben medicanada olucam çok korkuyorum doktoru tanımıyorum diye bide kiloda var hadi bakalım ikimiz içinde herşey güzel olsun.
herkese mrb
hoş geldiniz kızlarSelam arkadaşlar konuya balıklama daldım görünce,şu kayıt işlemleri filan nasıl oluyorsa bir yardımcı olun da ben de size katılayım.Şu an gece 03:14 bütün gün yediklerime ve üzerimdeki kıyafetlerle birlikte 98,1 kg.mım.Sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum.Lütfen manevi olarak ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var belki bu sefer grup inancıyla başarırım diyorum.Konuyu yarın daha müsait bir zamanda başından sonna kadar okumayı planlıyorum.Çok heyecanlandım umarım her şey güzel olur.Diyet gurbundaki arkadaşlara da azim ve başarı diliyorum...
Herkese merhaba,
herkese mrb
herkese iyi akşamlar ben de siteyi daha doğrusu sitemizi uzun zamandır takip ediyorum=)
arama motorunda ne arasam herşeyin cevabı kadınlar kulübünde karşıma çıkıyor. e bende dedim artık kaydolmanın ve herkesle birlikte zayıflamanın zamanı geldi=)
Beni de aranıza alın! rejime 105 kiloyla başladım daha önce de bi sürü yöntemler denedim ve bi sürü para döktüm bu zayıflama işine..4 aylık evliyim ve şimdi eşimin desteğiyle ve sizlerle birlikte bende zayıflamak istiyorum..şuan 103.4 kiloyum biraz zayıflayıp hamile kalmak istiyorum![]()
neyse çok uzun yazdım inş herkes istediği kiloya ulaşır=))
Hoşgeldin arkadaşım aramıza, ben de iki senelik evliyim ve 98 kiloyum ve ben de senin gibi kilo verip hamile kalmak isteyenlerdenim Allah'ın izniyle... İnşallah herşeyi beraber başarırız...