Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sana vallahi maşallahhhhh :)) bizde yaşıycaz inş bu duyguyu eee biz ne zamn başlıorz beraber orti

sağol şekerim de 40 kilo verdim anca senin kilona ulaşabildim daha maşallahlık bi durum yok benim bugün 4. günüm olacak kısmetse çok süper uyamasam da kör topal idare etmeye çalışıyorum... hadi orti gün bugündür! olmadı yarındır! yarın ben de ilk günüm gibi düşünüp beraber başlıyoruz tamam mı? sen de spor yapıyorsun ben de de o yok...

Hiç sorma canım bayramlardan nefret geldi insanlarla karşılaşıp laf söyliycekler diye ama hiç usanmadan daha kapıdan karşılarken kilo bile vermiş olsan ooooooooo gene kilo almışsınız diye karşılamaları bıktım valla iki bayramdır evdeyim gitmiyorum o malum kişilere...Gerçekten size ne benim kilomdan onu taşıyanda benim aa olmaz ama.................:84:

Arkadaslar ben geldiiiimmmmmm bende diyetteyim neredeyse 3 hafta olacak ve 4 kilo vermisim bugün tartiya bi ciktim 98ide gördüm cok sükür insallah böyle gider kilolarim artik incecik bir bayan olmak istiyorum cokmu sey istiyorum

Bırak orticim yaaa valla deli eder bunlar insanı, ben de bundan sonra onlar öyle dedi mi onlara aaa gözünün üstünde kaşın var dicem...

Ya iki arkadaşımda 1.55-1.60 boylarında zayıf minyon kızlar beni neden kıskansınlarki diye düşünüyorum ama kilo çok olunca farkedilmiyor demekki daha çok kilo vermem lazım artık daha hızlı kilo vermem lazım

Canım sen 40 kiloyu ne kadar zamanda verdin :44: birde epey vermişsin çok sarkman oldumu spor yaptınmı ? vucudun ne durumda şuanda :78:

evet spor yapabilsen daha iyi olur aslında ama hastasın zaten zorlama kendini :) yarın başlıyoruz o zamn anlaştık caymak yok :)))) kim cayarsa hımmm ne olsun ???

15 dakika leslie hemen peşine 15 dakika horon teptim sauna şortum terden ıslandı umarım bunların faydasını yarın baskülde görürüm

Son düzenleme:
kızlar bu hafta spor yarışı çok hareketli bakalım ipi kim göğüsleyecek. benim de 270 dk oldu umarım geçen haftaki +300'ü atmışımdır.

ilk 15 kilosu bundan 3 4 sene önce gitti, son 20 25 i de yaklaşık 1, 1.5 senede gitti canım... çok sıkı yapmadım ondan yavaş verdim. yoksa çoğu kişi için 7 8 aylık iş...
valla vücudumda çok şükür fazla bir hasar yok sarkma gibi bi nedenden dolayı kötü bir görüntü yok en azından her şey yerli yerinde çok şükür ama ben daha normal kilomda değilim onunda etkisi olabilir o kiloya inince ne durumda olurum bilemiyorum. ama şu var ki vücudum sıkı değil haliyle yumuşak :44: ideal kiloma ulaşınca kendini iyice salacak bölgelerim de belli bana göre; kollarım ve göğüslerim sanırım çatlaklarımı söylememe gerek yok galiba... sarkmalarda çatlakların etkisi çok büyük çünkü çatlak olmayan bölgeler bir şekilde toparlıyor kendini ama çatlaklar için çok geç onlar da deri fazlasına neden oluyor haliyle... böyle işte...

evet spor yapabilsen daha iyi olur aslında ama hastasın zaten zorlama kendini :) yarın başlıyoruz o zamn anlaştık caymak yok :)))) kim cayarsa hımmm ne olsun ???

en az <<<< bu smile kadar yusyuvarlak olsun... :92:

iyi tamam anlaştık

kızlar yaaa sizce sabahları kahvaltıdan önce mi sonra mı spor daha iyi???

Kahvaltıdan önce canım ben sabah kalktığım gibi ilk iş limonlu ılık su içiyorum petşişemi doldurup başlıyorum leslieye spor bitene kadar suyuda bitiyorum sonra zaten pek birşey yemek istemiyor insan

Kahvaltıdan önce canım ben sabah kalktığım gibi ilk iş limonlu ılık su içiyorum petşişemi doldurup başlıyorum leslieye spor bitene kadar suyuda bitiyorum sonra zaten pek birşey yemek istemiyor insan

iyi hadin bakalım sabah umarım uyanabilrm bi çeki düzen vermem lazım uyanma saatime yarın startı verioruuuuuum bahar geçicem seni :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…