Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi hadin bakalım sabah umarım uyanabilrm bi çeki düzen vermem lazım uyanma saatime yarın startı verioruuuuuum bahar geçicem seni :)))))))))

Süper rakip ne kadar çok olursa o kadar çok yarışırız ve bu bahaneyle spor yapmış oluruz haftaya kapışalım şekerim senn ekincik aslııı ervam toksinnn arifebe başka varmıydı rakip

sagol cnm simdiden tesekkür bende az önce bitki form cayimi ictim simdide elma yiyorum aksamada brokoli haslamayi düsünüyorum böyle degisik diyet yemegi ya da benim uyduruk yemek dedigim degisik tarifleri olan varmi ???

Kasma kendini canım hamurişi olmadıktan sonra evde pişen herşyden yersin ama doyana kadar azar azar yersin yanına salata ya da yoğurt ekledinmi al sana mükellef bir sofra
Hoşgelmişsin aramızaaa :81:

Ortakım sıkma sakın canını girip destek te olamadım sana iki gündür..
var öyle kızlar zayıflanyınca onlardan daha güzel olcaksın die kıskanıolar onlar seni..
Sakın düşünme moralini düşürme tam gaz devam onlar şimdi anlaşılmıo dio olabilirler ama biraaz daha kilo verince artık inkar edemicek hala gelcekler merak etme sen...

Kasma kendini canım hamurişi olmadıktan sonra evde pişen herşyden yersin ama doyana kadar azar azar yersin yanına salata ya da yoğurt ekledinmi al sana mükellef bir sofra
Hoşgelmişsin aramızaaa :81:

hosbulduk canimcim ben böleyim iste cnmcim ya feci kafaya takiyorum acilen kilo vermem lazim eteklerime giremez oldum benide gaza getirin nolurrrrrrrrr

Ayy canım ortakım sen nasılsın ???
Bende öyle dedim zaten zayıflıyormusun deyip gülen arkadaşa ben bi 10 kilo daha vereyim sen o zaman görürsün beni dedim Şimdi kış ya kaban giyiyoruz kalın giyiyoruz belli olmuyordur belki yaza kadar şu koca totoşumu eritsem o zaman görür onlar

Merhaba ben ayşegül adana'dan 92 kiloyum 1,63 boy zayıflamayı çok istiyorum ama diyet e fazla 2 hafta sürüyor ve pekte fazla bir etkisini göremiyorumm bu siteden destek alabileceğime inanıyorum lütfen bana yardım edin

Son düzenleme:
billursss sagolasin arkadasim oleyyyyyy yasasin artik benimde bir cizelgem varrrr cok sevindirik oldum yahuuuuuu:79::79::79:

Hayırlı olsun çizelgen canım :81:
Sen burayı takip ettikçe o kilolar yok olur gider en mühimi buraya gelmen günlük yediklerini paylaşman spor yapmaya çalışman biz cuma sabahları tartılıyoruz sabahtan buraya yazıyoruz kilolarımızı haftalık yarışımız var en fazla spor yapan en fazla kilo veren 1. oluyor sende katıl bize yaza incecik edelim seni

cnm benim 15 kil vermissin bravo sana ben o kadar versem göbek atarim heralde vardir öle uyuz tipler farkedip kiskanmislardir seni hic takma cnm tam gaz devam

okey kislarr bende varim artik yaza kadar 80e bi insem daha ne isterim yarin bende yazicam bakalim haftadan haftaya ne kadar vericem ay cok heyecan yaptim

Merhaba ben adanadan ayşegül 1,63 boyunda 92 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum diyet yapmaya çalıştım ama çevrem bana hiç yardımcı olmuyor ben bu siteden destek alacağıma inanıyorum lütfen bana yardım edin

Kızlaaarrr benim acilen zayıflamam lazım bilirsiniz platonikim dediğim arkadaş evlilik düşünüyor ve 3-5 ay içinde beni ailesiyle tanıştırmayı düşünüyor :78:
Offf ama annesi çok beter bir kadın kız bakmaya başlamış bile benimkine doktor kızlara bakıyormuş hep platonikimde bana dediki ailemin birini gelin olarak kabul etmesi için ya mesleğinin çok iyi olması ya da çooookkkk güzel olması lazım dedi ben doktor değilim güzellikte çok şükür Allahın verdiği kadarı var işte ama kilolarım sorun onun için bu 3-5 ay içinde gerçekten güzel olmam lazım uzun ve dolgun istiyormuş annesi zaten uzunum da biraz fazla dolgunum 85e düşsem gerisi kolay acilen 30 kilo vermem lazım biraz moral verin çok taktım bugün bu konuya yarın detayları konuşacağız telefonda ama aklım orda hep

hosbulduk canimcim ben böleyim iste cnmcim ya feci kafaya takiyorum acilen kilo vermem lazim eteklerime giremez oldum benide gaza getirin nolurrrrrrrrr

yapmışsın :)
bu arada hoşgeldin aramıza, biraz takıl bize gelirsin hemen gaza :) yarın cuma yani kilo ve spor bildirim günümüz herkes haftalık ne kdr spor yaptığını ve tartıya çıkıp kaç kilo olduğun u söylüyo

bence senden güzelini zaten bulamaz cnm hic kafaya takma o acidan bence zaten sen bu gazla 3 ayda halledersin bu sorunu sana güveniyoruz bas gaza arkadasim bas gazaaaa:81::81::81:

iyiyim canım işte moral bozukluğunu atmaya çalışıorum üstümden..
bide şöyle çeşit kızlar vardır ''canım neden zayıflıosun ki sen böle de çok güzelsin'' rakip istemiolar..
Bide bide benim lisede çok zayıf bi arkadaşım vardı sen zayıflasan süper olursun ama yazık ediyosun kendine, acıyorum sana dedi bana..bunlar da baskı kuruolar üstünde tabi o zamanlarda gaza gelip vermiştim ama hoop geri geldiler
temelli gitsin inşallah bütün kilolar hepimizden

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..

selam kizlar nasilsiniz bakim ???
ben yine disarlarda gezdim todum yeni attim kendimi eve
cok güzel hava oldugundan hic eve giresim yok valla
hem temiz hava hem spor ohhhhhhhhhhhh kim tutar beni

hosgeldin aramiza canim insallah senin bizden bizimden senden ögrenecegimiz seyler olur

hadi bakalim biktir bizi

hadi bakalim hayirli olsun

ay kizlar ya plates yaptim cok etkiliydi koptu karnim ya resmen 40 dk toplamda 365 dk oldu kop kooooooooooopppppp

süpersin ne diyelim

sen nerdensin canim ??? ben avusturyadayim ve burdada 2 magza var ama hep yasli seyleri satiyor bide ates pahasi malesef
ama zaten zeyiflayyacaz bisey almasakta olur

oho benim etrafimdan coooook var onlardan fark ederler ama fark etmemis gibi yaparlar
salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…