Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol Banucum teşekkür ederim. Çok haklısın diş işleri insanı mahfediyo. Artık ALLAH Zeynep ablaya kolaylık versin. Onun dişleride yapılcaktı yanlış hatırlamıyorsam. İsticektimde bana sormadan atmış çöpe. Tabii ne bilsin adam benim için o dişin değerini oda haklı

iyi geceler kızlar yarın sabah görüşürüz Bİ msj yazıyorum gitmedi gözüküyo sonra bidaha yazıyorum bu sefer gitmeyende gözüküyo. Acayip bişey işte

Son düzenleme:
Nisan sonu platonikim yanına gidicem o zaman tanışırsın ailemle diyor ben o zamana kadar bu kiloları veremem ki ne yapayım yani fazlalıklarımımı keseyim ağlıycam yaa moralim bozuldu

Canım sıkma canınıı bozma moralini verebildiğin kadar kilo verirsin sende...bu işlerde bi kilo kotası yokki beğenirse beğenir beğenmeyen küçük oğluna almasınn aaa sinirlenicem bak şimdii...Seni seven böle sevsin..ayrıca gayet güzel alımlı bi kızsın yanii kadın beğenmezse çocuk da anasının lafını dinleyip seni istemicek bi çocuksa bul bi tane kendi ellerinle evlendir onu.kendi kaybeder zaten sen kaybetmezsin

Allah canını almasın yaa ne güldüm ne güldüm haklısın beğenmezse ben bi doktor hatun bulurum oğullarına mutlu mesut doktorculuk oynarlar
Takılmıyorum ya kim naparsa yapsın ben kendim için zayıflıyorum

cok gecmis olsun insallah diger ameliyatida sorunsuz gecirirsin

Canım dikkat ettim de sen dakika olarak belirtmemişsin sporunu o şekilde yarın nasıl bildiri yapacaksın haftalık toplamın kaç oldu ona gööre kalkıp leslie yapayım

kendim not tutuyorum canim kimseye söylemem rakibim demistim

Nisan sonu platonikim yanına gidicem o zaman tanışırsın ailemle diyor ben o zamana kadar bu kiloları veremem ki ne yapayım yani fazlalıklarımımı keseyim ağlıycam yaa moralim bozuldu

aaaaaaaa veremezsen ne olacak birakacakmi´seni ??
bosver gitsin ozaman sen elinden gelenin en iyisini yap o kaybeder bosver
sykma tatli canini

kislaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldim aksam brokolimi yedim bende ama nedense su icesim gelmiyor :18: bi taraftanda fatmagüle bakiyorum caktirmayin:78:

kızlar kilomu bildireyim 99 değişen yok sabah erken gitmem lazım dışarıda yarım metre kar var bilmem nasıl gideceğim

oh bee içimi iyi dökmüşüm ama bende...kendin için zayıflıcan zaten o zaman kalıcı oluyo bu durum..başkası için yaparsan eğer o giderse günün birinde kilolar da geri gelio yavaş yavaş Allah korusun

kislaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldim aksam brokolimi yedim bende ama nedense su icesim gelmiyor :18: bi taraftanda fatmagüle bakiyorum caktirmayin:78:

çaktırmam bende ordaım:44:telefonla bile konuşamadım demin aklım twdeyken

kizlar bakiyorumda kimse sporunu yazmiyo gizli bi meydan okuma hissediyorum ben yapmicaktim ama kalkiyorum hodri meydan [/COLOR]

yarin acaba ne yesem diye simdiden düsünür oldum senin varmi bi planin

yarin acaba ne yesem diye simdiden düsünür oldum senin varmi bi planin

evet planladım ben şimdiden hatta birazdan kalkıp yemek pişircem yarın için..
tavuklu mantar sote yapıcam ben bi de çorba uydururum sanırım yayla olucak oda,yanına salata da yaptım mı tamamdır... ama kociş makarna pilav bişi de ister yanına ona yaparım ama o kadarını ben yemem:)))

canalrım selamlarr hepinizee bugün 100.4 ile dietisyene gittim 56 kilo olmam gerekio bu zorlu yolu birlikte asacağız arkadasar eminim bu diette yasadığm herseyi burda yazıcam inşş işin sonunda mutlu bi şekilde zafere ulasmıs olurum kızlar desteklerinizi bekliorummm:)

cuma günü demek bizdede tavuk pilav günü demek büyük ihtimal ben kendime haslarim cocuklarla esim citir citir firinda yer desene menümüz neredeyse ayni olucak

buarada belirteyim kızlar ben haftada bir yüzme yapıporum:) haftada 3 gün de yürüyüş eklenecek bu hafta:) ayy cok heycanlıyım biran önce zayıf oldugum günleri görmek istiorummmm:yarın öğle yemegini simdiden hazırladım sefertası götürücem bankaya hahhahaDD olsun zayıflamak uğruna hersey mübah

hosgeldin canim

Herkese Merhaba,
2 gündür bu başlığa bakıp duruyorum. En sonunda üye olup aranıza katılmaya ve birşeyler yazmaya karar verdim. Pskolojim okadar bozuk ve kendimi bazen okadar yanlız hissediyorumki. Yaşım 21 boyum 1.75 kilom 150 + (Bu akşam bu başlıkta yazılanlarla birbirinizi motive etmenizi görerek gaza geldim ve tartıya çıktım. En fazla 150 kg tartma özelliği olan ve gayet iyi çalışan bir tartı ben üstüne çıkınca error verdi. Yani 150 den fazlayım demek oluyor.) Tombulkelebekim isimli kullanıcının imzasında 132 kg ile diyete başladığını gördüm. Sanırım bu başlıkta benim kilomda olan kimse yok. :) Kendimi bildim bileli şişman bir insanım. Bir dönem akupunktura başvurdum ozamanlar 90 kg civarıydım ve 20 kg vermiştim. Daha sonra bunu yarıda bırakmak zorunda kaldım ve kat ve kat fazlasıyla geri aldım. Şimdiye kadar aklın nerdeydi diyebilirsiniz. İnanın nasıl bu kiloya geldiğimi bilmiyorum. Kendimi okadar soyutladımki herşeyden okulumu bıraktım 11 ay boyunca evden dışarıya çıkmadım. Çıkmak istemedim. Aileme çevreme bırakış sebeplerimi çok farklı şekilde sıraladım. Kendimide bu şekilde kandırdım. Yolda yürürken insanların asalak bakışları, küçük çocukların gözlerini açarak öcü görmüş gibi bakmaları, erkeklerin yanımdan geçerken alaylı konuşmaları, biraz uzağımda olan birilerinin birbirlerini dürtükleyerek gülüşmeleri, benden yaşça büyük olan insanların bana abla hatta bazen teyze demeleri okadar yıprattıki beni. Apartmandaki komşuların 10-11 yaşlarındaki çocukları bana teyze diyorlar. Benim yaşım daha 21 düşünebiliyormusunuz. Yaklaşık 6 ay önce bir arkadaşımla başka bir arkadaşımızı ziyarete gitmiştik. Evlerinde temizlik vardı ve temizlik işiyle ilgilenen kadının 5 yaşındaki çocuğu yanımda olan arkadaşıma benim için annen mi? diye sordu. Bahsettiğim arkadaşımda benden 8 yaş büyük. O an neler hissettiğimi düşünebiliyormusunuz? Bir kuaföre gidip en basitinden bir kaş aldırmaya, makyaj malzemesi almaya utanıyorum. Ne işine yarıycakki bakışlarını hissediyorum.
Bundan 1.5 sene önce biriyle tanıştım. 5 ay boyunca konuştuk arkadaş olarak. Daha sonra birbirimizden hoşlanmaya başladık ve sevgili olduk. Hala beraberiz. Hiç bir zaman kilolarımı umursamadı. Halada umursamıyor. Beni çok seviyor biliyorum hissettiriyor çünkü. Bende onu çok seviyorum. İleride evlenmeyi ciddi bir şekilde düşünüyoruz. Beni ailesiyle tanıştırmak istedi bir çok kere. Ben kabul etmedim utanırım bahaneleriyle. Ama sebebini sizlerin tahmin etmesi hiçte zor değil. :)
Neyse dahada uzatmak istemiyorum. Kısacası zayıflamak istiyorum ve motive olmaya fazlasıyla ihtiyacım var. Benide aranıza alırmısınız? :78:

cuma günü demek bizdede tavuk pilav günü demek büyük ihtimal ben kendime haslarim cocuklarla esim citir citir firinda yer desene menümüz neredeyse ayni olucak

fırında olanı sende yiyebilirsin canım haşlamasını yemen şart değil...
ben nasıl yapıorum biliomusun??mesela fırında bişi yapçam tepsnin bi kenarına alümünyum folyoda kendi yiceğimi koyuyorum ki yemeğin yağı benimkine karışmasın die..çok azcık olan yağımı koyuyorum kendi hakkıma tadıyla tuzuyla yiyorum yemeğimi herkes gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…