Nisan sonu platonikim yanına gidicem o zaman tanışırsın ailemle diyor ben o zamana kadar bu kiloları veremem ki ne yapayım yani fazlalıklarımımı keseyim ağlıycam yaa moralim bozuldu
iyi geceler kızlar yarın sabah görüşürüz Bİ msj yazıyorum gitmedi gözüküyo sonra bidaha yazıyorum bu sefer gitmeyende gözüküyo. Acayip bişey işte
Canım sıkma canınıı bozma moralini verebildiğin kadar kilo verirsin sende...bu işlerde bi kilo kotası yokki beğenirse beğenir beğenmeyen küçük oğluna almasınn aaa sinirlenicem bak şimdii...Seni seven böle sevsin..ayrıca gayet güzel alımlı bi kızsın yanii kadın beğenmezse çocuk da anasının lafını dinleyip seni istemicek bi çocuksa bul bi tane kendi ellerinle evlendir onu.kendi kaybeder zaten sen kaybetmezsin
İyiakşamlar hanımlar. Anca okudum geçmişi. Arife yeniden hoşgeldin canım. Diğer yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler. Bugün ameliyat oldum bende implant çakıldı dün olacaktım aslında ama bugüne aldık. Keyfim yok hiç. Aslında ağrı yada acı yok ama değişik birşey hissediyorum. Yarına geçer umarım. 2 ay sonrada üzeri yapılıcak. İnsanın en ufak biyeri ağrısa acısa canı orda oluyor. Biz nasılsa bu kiloları istediğimizde verebileceğimizi biliyoruz o yüzden sağlığımız yerinde olsunda gerisi teferruat
Canım dikkat ettim de sen dakika olarak belirtmemişsin sporunu o şekilde yarın nasıl bildiri yapacaksın haftalık toplamın kaç oldu ona gööre kalkıp leslie yapayım
Nisan sonu platonikim yanına gidicem o zaman tanışırsın ailemle diyor ben o zamana kadar bu kiloları veremem ki ne yapayım yani fazlalıklarımımı keseyim ağlıycam yaa moralim bozuldu
Allah canını almasın yaa ne güldüm ne güldüm haklısın beğenmezse ben bi doktor hatun bulurum oğullarına mutlu mesut doktorculuk oynarlar
Takılmıyorum ya kim naparsa yapsın ben kendim için zayıflıyorum
kislaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldim aksam brokolimi yedim bendeama nedense su icesim gelmiyor :18: bi taraftanda fatmagüle bakiyorum caktirmayin :78:
oh bee içimi iyi dökmüşüm ama bende...kendin için zayıflıcan zaten o zaman kalıcı oluyo bu durum..başkası için yaparsan eğer o giderse günün birinde kilolar da geri gelio yavaş yavaş Allah korusun
çaktırmam bende ordaım:44:telefonla bile konuşamadım demin aklım twdeyken
yarin acaba ne yesem diye simdiden düsünür oldum senin varmi bi planin
evet planladım ben şimdiden hatta birazdan kalkıp yemek pişircem yarın için..
tavuklu mantar sote yapıcam ben bi de çorba uydururum sanırım yayla olucak oda,yanına salata da yaptım mı tamamdır... ama kociş makarna pilav bişi de ister yanına ona yaparım ama o kadarını ben yemem:)))
canalrım selamlarr hepinizee bugün 100.4 ile dietisyene gittim 56 kilo olmam gerekio bu zorlu yolu birlikte asacağız arkadasar eminim bu diette yasadığm herseyi burda yazıcam inşş işin sonunda mutlu bi şekilde zafere ulasmıs olurum kızlar desteklerinizi bekliorummm:)
cuma günü demek bizdede tavuk pilav günü demek büyük ihtimal ben kendime haslarimcocuklarla esim citir citir firinda yer desene menümüz neredeyse ayni olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?