sende haklisin canim ama ben öle yedigim zaman sucluluk hissediyorumabartiyorum belki ama tavugu haslarken yaninda poset pirinclerden atiyorum dolayosoyla pilavimda haslama oluyo
çok şükür yasafatım geri gelmiş..Yena da en kısa zamanda dönerse çok güzel olacak.Beyzusum bir merhaba demek için uğradım.Yasafat anlat bakalım şu sağlıklı yeme stili nasıl oluyor?kilo vermeye başlamana çok sevindim..inşallah heimiz arzu ettiği kiloya gelecek.merhabalar tekrar bennn geri dondum bırsuru yenı ars katılmıs aramıza hepsı hosgelmısler sefalar getırmısler.o kadar mutluyum kı en sonunda ıstedıgım yeme stılını buldum ve kılo vermeye basladım.dıyetısyenden yardım aldım ama lıste felan yok benımkısı dıyet degıl saglıklı yeme stılı(adına oyle dıyoruzkı dıyete gırdım dıye psikolojım bozulmuyor) 5 gun oldu baslayalı 2 kılo 300 gr verdım ve kendıme guvenım geldı ben bu ısı basaracagım ıyısallah sızınde yardımlarınızla.ıyısallah bu motıvasyonum bozulmadan boyle devam eder:)cok kılo aldım verdım son aylarda devamlı tartı bır asagı ıkı yukarı cıkıyordu.en sonunda dur demeye karar verdım.zararın neresınden donersek kardır degıl mı?onumde uzun bır yol var bılıyorum ve hemen herseyın gerceklesmeyecegınıde bılıyorum tum guzel seyler bıraz vakıt alır.sımdılık bu kadar yazayım.bu arada tombul kelebek baya kılo vermıssın tum kılo veren arkadaslarıda tebrık edıyorum.
canalrım selamlarr hepinizee bugün 100.4 ile dietisyene gittim 56 kilo olmam gerekio bu zorlu yolu birlikte asacağız arkadasar eminim bu diette yasadığm herseyi burda yazıcam inşş işin sonunda mutlu bi şekilde zafere ulasmıs olurum kızlar desteklerinizi bekliorummm:)
Herkese Merhaba,
2 gündür bu başlığa bakıp duruyorum. En sonunda üye olup aranıza katılmaya ve birşeyler yazmaya karar verdim. Pskolojim okadar bozuk ve kendimi bazen okadar yanlız hissediyorumki. Yaşım 21 boyum 1.75 kilom 150 + (Bu akşam bu başlıkta yazılanlarla birbirinizi motive etmenizi görerek gaza geldim ve tartıya çıktım. En fazla 150 kg tartma özelliği olan ve gayet iyi çalışan bir tartı ben üstüne çıkınca error verdi. Yani 150 den fazlayım demek oluyor.) Tombulkelebekim isimli kullanıcının imzasında 132 kg ile diyete başladığını gördüm. Sanırım bu başlıkta benim kilomda olan kimse yok. :) Kendimi bildim bileli şişman bir insanım. Bir dönem akupunktura başvurdum ozamanlar 90 kg civarıydım ve 20 kg vermiştim. Daha sonra bunu yarıda bırakmak zorunda kaldım ve kat ve kat fazlasıyla geri aldım. Şimdiye kadar aklın nerdeydi diyebilirsiniz. İnanın nasıl bu kiloya geldiğimi bilmiyorum. Kendimi okadar soyutladımki herşeyden okulumu bıraktım 11 ay boyunca evden dışarıya çıkmadım. Çıkmak istemedim. Aileme çevreme bırakış sebeplerimi çok farklı şekilde sıraladım. Kendimide bu şekilde kandırdım. Yolda yürürken insanların asalak bakışları, küçük çocukların gözlerini açarak öcü görmüş gibi bakmaları, erkeklerin yanımdan geçerken alaylı konuşmaları, biraz uzağımda olan birilerinin birbirlerini dürtükleyerek gülüşmeleri, benden yaşça büyük olan insanların bana abla hatta bazen teyze demeleri okadar yıprattıki beni. Apartmandaki komşuların 10-11 yaşlarındaki çocukları bana teyze diyorlar. Benim yaşım daha 21 düşünebiliyormusunuz. Yaklaşık 6 ay önce bir arkadaşımla başka bir arkadaşımızı ziyarete gitmiştik. Evlerinde temizlik vardı ve temizlik işiyle ilgilenen kadının 5 yaşındaki çocuğu yanımda olan arkadaşıma benim için annen mi? diye sordu. Bahsettiğim arkadaşımda benden 8 yaş büyük. O an neler hissettiğimi düşünebiliyormusunuz? Bir kuaföre gidip en basitinden bir kaş aldırmaya, makyaj malzemesi almaya utanıyorum. Ne işine yarıycakki bakışlarını hissediyorum.
Bundan 1.5 sene önce biriyle tanıştım. 5 ay boyunca konuştuk arkadaş olarak. Daha sonra birbirimizden hoşlanmaya başladık ve sevgili olduk. Hala beraberiz. Hiç bir zaman kilolarımı umursamadı. Halada umursamıyor. Beni çok seviyor biliyorum hissettiriyor çünkü. Bende onu çok seviyorum. İleride evlenmeyi ciddi bir şekilde düşünüyoruz. Beni ailesiyle tanıştırmak istedi bir çok kere. Ben kabul etmedim utanırım bahaneleriyle. Ama sebebini sizlerin tahmin etmesi hiçte zor değil. :)
Neyse dahada uzatmak istemiyorum. Kısacası zayıflamak istiyorum ve motive olmaya fazlasıyla ihtiyacım var. Benide aranıza alırmısınız? :78:
merhabalar tekrar bennn geri dondum bırsuru yenı ars katılmıs aramıza hepsı hosgelmısler sefalar getırmısler.o kadar mutluyum kı en sonunda ıstedıgım yeme stılını buldum ve kılo vermeye basladım.dıyetısyenden yardım aldım ama lıste felan yok benımkısı dıyet degıl saglıklı yeme stılı(adına oyle dıyoruzkı dıyete gırdım dıye psikolojım bozulmuyor) 5 gun oldu baslayalı 2 kılo 300 gr verdım ve kendıme guvenım geldı ben bu ısı basaracagım ıyısallah sızınde yardımlarınızla.ıyısallah bu motıvasyonum bozulmadan boyle devam eder:)cok kılo aldım verdım son aylarda devamlı tartı bır asagı ıkı yukarı cıkıyordu.en sonunda dur demeye karar verdım.zararın neresınden donersek kardır degıl mı?onumde uzun bır yol var bılıyorum ve hemen herseyın gerceklesmeyecegınıde bılıyorum tum guzel seyler bıraz vakıt alır.sımdılık bu kadar yazayım.bu arada tombul kelebek baya kılo vermıssın tum kılo veren arkadaslarıda tebrık edıyorum.
canım ben ıstanbulda ozel bır dıyetısyene gıdıyorum bu gune kadar akapuntur ,proteın dıyetı,ve devlet hastanesındekı dıyetısyenlerı ve benzerı bır yıgın seyı denedım en sonunda bana uygun olanı buldum ama bıraz fazla fahalı geldı bana yanı maddı acıdan azcık cöktum ama manavı acıdan cok rahatım benı bıle zayıflayacagıma ınandırdı vallaburdan vermeyeyım ısmını reklama gırmesın ama sunu soyleyeyım kalorı hesabı yok mantıda yıyorsun hamburgerde ama olculerı var ve onları yerseb bazı seylerden fedakarlık yapıyorsun yanı dengelıyorsun yagı azalttım ızgaraya dondum yemeklerı az yaglı yıyorum gunluk tahılımı etımı sutumu ve meyve ve sebzemı yıyorum ama devamlı hesap yapıyorum yanlış anlaşılmasın kalorı hesabı degıl tahıl ,et hesabı.aslında mantıgı kolay ama uzun suruyor anlatması .
Canım bundan 4 sene önce seninle aynı kilodaydım hayata küsmüştü hep uyuyordum vsvs sen zaten biliyorsun sonra birgün karar verdim ben zayıflamak zorundayım dedim çünkü böyle giderse bunun duru yok aynı duyguları yaşadım banada insanlar hep anne muammelesi yaptı insanın beğenilmediğin, anlamsı çok kötü bir duygu herneyse meral ünlü diye bir dietisyene gittim istanbulda şu an nerede bilemiycem onunla 155 120 kiloya düştüm ondan sonra selahattin dönmeze gittim gerçekten iyi bir uzman ama çok tuzlu onunlada 96 kiloya düştüm tabi sonra biraz aldım şu an 108 lerdeyim önce iste gerçekten iste sonrası inank, kolay zaten senin şu an yapman gereken tekşey elindeki listene uymak sakın ağır bir egzersiz yapma kalbini yorma ilk kiloları verirken sadece aralarda hafif yürüyüşlerim vardı.Eğer faydaı olursa diet listelerimi sana yazarım lütfen umutsuzluk yapma en kötüsü o kendini dolabın önünde buluyorsun benim hep öyle oldu....
Günaydın hanımlarbu sabah 73 ü gördüm tartıda çok mutlu oldum. Darısı bütün topiğimin çiçeklerinin başına
Geçen hafta 74
Bu hafta 73
Giden 1 kg
Spor 200 dk
bi de psikolojik sınırı aştın mı değme keyfinegünaydın kızlar net bozuktu giremedim yeni bilgisayar aldık artık girebilirim geçmişi okuyamadım umarım herkez mutludur 90 kiloyum çok dikkat etmedim ama okadar çok su içtimki anlatamam ee bide çocukların peşinde hareket olunca uyku olmayınca gitmiş kilocuklar birde akşam yemek yemedim bu hafta meyve falan yedim sonuç 90 kilo
sen zaten güzelsin bide zayıflarsan çatlarlar ondan öyle diyordur haspalar.....hiiç kafana takma.....Ya bendemi sorun var arkadaşlarımdamı anlamadım 2 tane çok yakın arkadaşım var onlarla haftada 1-2 kere görüşüyoruz mutlaka nedense onlar zayıfladığıma inanmıyorlar.
Bi tanesine 15 kilo verdim dedim bana '' nerenden verdin'' dedi
Diğerine zayıflıyorum ben dedim yüzüme bakıp gülerek resmen dalga geçer gibi '' zayıflıyormusun'' dedi moral bırakmadılar insanda 15 kilo çok az sanırım vucudumda farkedilmiyor canım çok sıkkın
evet evet kesinlikle tırsmış lar senden ....Ya iki arkadaşımda 1.55-1.60 boylarında zayıf minyon kızlar beni neden kıskansınlarki diye düşünüyorumama kilo çok olunca farkedilmiyor demekki daha çok kilo vermem lazım artık daha hızlı kilo vermem lazım
Canım sen 40 kiloyu ne kadar zamanda verdin :44: birde epey vermişsin çok sarkman oldumu spor yaptınmı ? vucudun ne durumda şuanda :78:
tebrikler canım....Arkadaslar ben geldiiiimmmmmm bende diyetteyim neredeyse 3 hafta olacak ve 4 kilo vermisimbugün tartiya bi ciktim 98ide gördüm cok sükür insallah böyle gider kilolarim artik incecik bir bayan olmak istiyorum cokmu sey istiyorum
sen kendine güven yeter......Kızlaaarrr benim acilen zayıflamam lazım bilirsiniz platonikim dediğim arkadaşevlilik düşünüyor ve 3-5 ay içinde beni ailesiyle tanıştırmayı düşünüyor :78:
Offf ama annesi çok beter bir kadın kız bakmaya başlamış bile benimkine doktor kızlara bakıyormuş hep platonikimde bana dediki ailemin birini gelin olarak kabul etmesi için ya mesleğinin çok iyi olması ya da çooookkkk güzel olması lazım dediben doktor değilim güzellikte çok şükür Allahın verdiği kadarı var işte ama kilolarım sorun onun için bu 3-5 ay içinde gerçekten güzel olmam lazım uzun ve dolgun istiyormuş annesi zaten uzunum da biraz fazla dolgunum 85e düşsem gerisi kolay acilen 30 kilo vermem lazım biraz moral verin çok taktım bugün bu konuya yarın detayları konuşacağız telefonda ama aklım orda hep
yemeeeeeeeeeeeeeeeee................kzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrinanmiyorum yaaaaaaaaaaaaakayinvalidem böle sicacik dumani üstünde kiymali pide getirdi yemiycem iste yemiyceeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kolay gelsin ortağım aman dikkat et yollara...... bu hafta daha çok dikkat edelim...kızlar kilomu bildireyim 99 değişen yok sabah erken gitmem lazım dışarıda yarım metre kar var bilmem nasıl gideceğim
ah canım en yakın kilo benmişim ama arayı açtım verdiğim kilolarla ...önce gerçekten iste devletede gitsen olur ben gidiyorum çok iyi diyetisyenim.......Herkese Merhaba,
2 gündür bu başlığa bakıp duruyorum. En sonunda üye olup aranıza katılmaya ve birşeyler yazmaya karar verdim. Pskolojim okadar bozuk ve kendimi bazen okadar yanlız hissediyorumki. Yaşım 21 boyum 1.75 kilom 150 + (Bu akşam bu başlıkta yazılanlarla birbirinizi motive etmenizi görerek gaza geldim ve tartıya çıktım. En fazla 150 kg tartma özelliği olan ve gayet iyi çalışan bir tartı ben üstüne çıkınca error verdi. Yani 150 den fazlayım demek oluyor.) Tombulkelebekim isimli kullanıcının imzasında 132 kg ile diyete başladığını gördüm. Sanırım bu başlıkta benim kilomda olan kimse yok. :) Kendimi bildim bileli şişman bir insanım. Bir dönem akupunktura başvurdum ozamanlar 90 kg civarıydım ve 20 kg vermiştim. Daha sonra bunu yarıda bırakmak zorunda kaldım ve kat ve kat fazlasıyla geri aldım. Şimdiye kadar aklın nerdeydi diyebilirsiniz. İnanın nasıl bu kiloya geldiğimi bilmiyorum. Kendimi okadar soyutladımki herşeyden okulumu bıraktım 11 ay boyunca evden dışarıya çıkmadım. Çıkmak istemedim. Aileme çevreme bırakış sebeplerimi çok farklı şekilde sıraladım. Kendimide bu şekilde kandırdım. Yolda yürürken insanların asalak bakışları, küçük çocukların gözlerini açarak öcü görmüş gibi bakmaları, erkeklerin yanımdan geçerken alaylı konuşmaları, biraz uzağımda olan birilerinin birbirlerini dürtükleyerek gülüşmeleri, benden yaşça büyük olan insanların bana abla hatta bazen teyze demeleri okadar yıprattıki beni. Apartmandaki komşuların 10-11 yaşlarındaki çocukları bana teyze diyorlar. Benim yaşım daha 21 düşünebiliyormusunuz. Yaklaşık 6 ay önce bir arkadaşımla başka bir arkadaşımızı ziyarete gitmiştik. Evlerinde temizlik vardı ve temizlik işiyle ilgilenen kadının 5 yaşındaki çocuğu yanımda olan arkadaşıma benim için annen mi? diye sordu. Bahsettiğim arkadaşımda benden 8 yaş büyük. O an neler hissettiğimi düşünebiliyormusunuz? Bir kuaföre gidip en basitinden bir kaş aldırmaya, makyaj malzemesi almaya utanıyorum. Ne işine yarıycakki bakışlarını hissediyorum.
Bundan 1.5 sene önce biriyle tanıştım. 5 ay boyunca konuştuk arkadaş olarak. Daha sonra birbirimizden hoşlanmaya başladık ve sevgili olduk. Hala beraberiz. Hiç bir zaman kilolarımı umursamadı. Halada umursamıyor. Beni çok seviyor biliyorum hissettiriyor çünkü. Bende onu çok seviyorum. İleride evlenmeyi ciddi bir şekilde düşünüyoruz. Beni ailesiyle tanıştırmak istedi bir çok kere. Ben kabul etmedim utanırım bahaneleriyle. Ama sebebini sizlerin tahmin etmesi hiçte zor değil. :)
Neyse dahada uzatmak istemiyorum. Kısacası zayıflamak istiyorum ve motive olmaya fazlasıyla ihtiyacım var. Benide aranıza alırmısınız? :78:
çok faydası olur.......neden bilmislik olsunki canim fikir alisverisi yapmak icin buradayizben hic diyetisyene gitmedim mesela diyetisyen ne derki gitmis olsam beni acil aydinlatin arkadaslarrr :106::106::106:
moralini bozma biraz az yiyorsun sanki ondan olabilir salata yoğurt eksik etme öğünlerde....Çizelgemi değiştirmeme bile gerek yok niye böyle oldu anlamıyorum ya
Geçen hafta: 116.5
Bu hafta : 116.5
Spor : 520 Dk.
nerdesin kız...dönüşün muhteşem oldu desene......günaydın kızlar net bozuktu giremedim yeni bilgisayar aldık artık girebilirim geçmişi okuyamadım umarım herkez mutludur 90 kiloyum çok dikkat etmedim ama okadar çok su içtimki anlatamam ee bide çocukların peşinde hareket olunca uyku olmayınca gitmiş kilocuklar birde akşam yemek yemedim bu hafta meyve falan yedim sonuç 90 kilo
Yaaa evet haklısın ben hala platonikim diyorum bu arada ben onunda beni istediğini anladığıma sevinemeden kaynananın beni istemeyeceğine üzülmeye başladımbeni ailesiyle tanıştırmayı düşündüğüne göre o da beni seviyordur değilmi
Canım makina mühendisi ve gayette üçgen vucutlu yakışıklı bir arkadaş platonikimanneside öğretmen onun için zaten oğluna doktor bakıyor valla ben bu aileye gelin olarak girebilirmiyim valla orası tam bir muallak :26:
merhaba,
dogru yerdemiyim yanlis yerdemiyim bilmiyorum ama......
ben 27 yasindayim boyum 164 ve 120 kiloyum.Piskolojim cok bozuk zayiflamak istiyorum ama zayiflayamiyorum bu basarisizlik beni mahfediyor bazen ölmek bile istiyorum.kendime özgüvenim yok bana gaz verecek bisey yok hedefsizim cok sorunluyum cok yasadim cok gördüm sinir stress beni boguyor bazen nefes alamiyorum diyete sabah baslayip aksam birakiyorum spor yapmiyorum sorunlarimi palyasacak bana teselli olacak kimse yok etrafimda yanlis yere yazdiysam yetkililer silebilir kusura bakmayin
İyiakşamlar hanımlar. Anca okudum geçmişi. Arife yeniden hoşgeldin canım. Diğer yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler. Bugün ameliyat oldum bende implant çakıldı dün olacaktım aslında ama bugüne aldık. Keyfim yok hiç. Aslında ağrı yada acı yok ama değişik birşey hissediyorum. Yarına geçer umarım. 2 ay sonrada üzeri yapılıcak. İnsanın en ufak biyeri ağrısa acısa canı orda oluyor. Biz nasılsa bu kiloları istediğimizde verebileceğimizi biliyoruz o yüzden sağlığımız yerinde olsunda gerisi teferruat
ay öyle olabiliosa ben öyle yapiim valla hissediyorum zaten şiş olduğumu...
Takma tabi kafana bak benim hikayemi duydun ne kadar ilginç bi evlenme hikayem var:) ben hiç kimseyle olmak istemiyorum yalnız kalcam uzun süre dediğim bi zamanda çıktı karşıma eşim ve mutlu son...Hayırlısı zaten zamanı gelince çıkıo karşına hep öle de.. hayırlısıysa olur olmazsa da elini sallasan elllisi..
canalrım selamlarr hepinizee bugün 100.4 ile dietisyene gittim 56 kilo olmam gerekio bu zorlu yolu birlikte asacağız arkadasar eminim bu diette yasadığm herseyi burda yazıcam inşş işin sonunda mutlu bi şekilde zafere ulasmıs olurum kızlar desteklerinizi bekliorummm:)
Herkese Merhaba,
2 gündür bu başlığa bakıp duruyorum. En sonunda üye olup aranıza katılmaya ve birşeyler yazmaya karar verdim. Pskolojim okadar bozuk ve kendimi bazen okadar yanlız hissediyorumki. Yaşım 21 boyum 1.75 kilom 150 + (Bu akşam bu başlıkta yazılanlarla birbirinizi motive etmenizi görerek gaza geldim ve tartıya çıktım. En fazla 150 kg tartma özelliği olan ve gayet iyi çalışan bir tartı ben üstüne çıkınca error verdi..............
Benide aranıza alırmısınız? :78:
merhabalar tekrar bennn geri dondum bırsuru yenı ars katılmıs aramıza hepsı hosgelmısler sefalar getırmısler.o kadar mutluyum kı en sonunda ıstedıgım yeme stılını buldum ve kılo vermeye basladım.dıyetısyenden.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?