- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
merhaba,
dogru yerdemiyim yanlis yerdemiyim bilmiyorum ama......
ben 27 yasindayim boyum 164 ve 120 kiloyum.Piskolojim cok bozuk zayiflamak istiyorum ama zayiflayamiyorum bu basarisizlik beni mahfediyor bazen ölmek bile istiyorum.kendime özgüvenim yok bana gaz verecek bisey yok hedefsizim cok sorunluyum cok yasadim cok gördüm sinir stress beni boguyor bazen nefes alamiyorum diyete sabah baslayip aksam birakiyorum spor yapmiyorum sorunlarimi palyasacak bana teselli olacak kimse yok etrafimda yanlis yere yazdiysam yetkililer silebilir kusura bakmayin
al canim al hepsi senin olsun benide kurtar bu eziyettennnnbend az sonra brokoli yemeyi düsünüyorum
Kızzzlllaaar şoktayım şuandaaa
Facebooktan platonikim annesinin facebook adresine bakayım dedim girdim birde ne göreyim benim üniversitede kankam kardeşim dediğim kız arkadaşım ortak arkadaş görünüyor nerden tanıyor olabilir ki ay heyecan yaptım yaaa
merhaba,
ben 27 yasindayim boyum 164 ve 120 kiloyum.Piskolojim cok bozuk zayiflamak istiyorum ama zayiflayamiyorum bu basarisizlik beni mahfediyor bazen ölmek bile istiyorum.kendime özgüvenim yok bana gaz verecek bisey yok hedefsizim cok sorunluyum cok yasadim cok gördüm sinir stress beni boguyor bazen nefes alamiyorum diyete sabah baslayip aksam birakiyorum spor yapmiyorum sorunlarimi palyasacak bana teselli olacak kimse yok etrafimda yanlis yere yazdiysam yetkililer silebilir kusura bakmayin
kelebekim nolduu arkadaşlık ilişkilerii??
simdiden menümü paylasim cok güzel bi memü degil ama yinede paylasacam :))
2 litre su
2 saat yürüyüs
30 dakika ip atlama
pump it up yaptim bide 8 part tam olarak dakikasini bilmiyorum :))
İyiakşamlar hanımlar. Anca okudum geçmişi. Arife yeniden hoşgeldin canım. Diğer yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler. Bugün ameliyat oldum bende implant çakıldı dün olacaktım aslında ama bugüne aldık. Keyfim yok hiç. Aslında ağrı yada acı yok ama değişik birşey hissediyorum. Yarına geçer umarım. 2 ay sonrada üzeri yapılıcak. İnsanın en ufak biyeri ağrısa acısa canı orda oluyor. Biz nasılsa bu kiloları istediğimizde verebileceğimizi biliyoruz o yüzden sağlığımız yerinde olsunda gerisi teferruat
canım şimdi konuştum benimkiyle tanımıyorum öğrencilerinden biridir belki dedi o da bilmiyormuş ben arkadaşımdan öğrenirim artık :44:
Takmıyorum kafama ya zaten kendimi çok bağlamamıştım evlenmesekte üzülmeyeceğim ben zayıflıyımda bana kocamı yok
Regli olunca insan 1-2 kilo fazla geliyor eğer bildirmek istemezsen haftaya başlarsın bildirime moralin bozulacaksa tartılma ben regl olunca tartılmıyorum izinli yazıdıyorum kendimi motivasyonum bozulmasın diye
Geçmiş olsun arkadaşım.Olsun herşey insanlar için.
İyiakşamlar hanımlar. Anca okudum geçmişi. Arife yeniden hoşgeldin canım. Diğer yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler. Bugün ameliyat oldum bende implant çakıldı dün olacaktım aslında ama bugüne aldık. Keyfim yok hiç. Aslında ağrı yada acı yok ama değişik birşey hissediyorum. Yarına geçer umarım. 2 ay sonrada üzeri yapılıcak. İnsanın en ufak biyeri ağrısa acısa canı orda oluyor. Biz nasılsa bu kiloları istediğimizde verebileceğimizi biliyoruz o yüzden sağlığımız yerinde olsunda gerisi teferruat
canım şimdi konuştum benimkiyle tanımıyorum öğrencilerinden biridir belki dedi o da bilmiyormuş ben arkadaşımdan öğrenirim artık :44:
Takmıyorum kafama ya zaten kendimi çok bağlamamıştım evlenmesekte üzülmeyeceğim ben zayıflıyımda bana kocamı yok
Regli olunca insan 1-2 kilo fazla geliyor eğer bildirmek istemezsen haftaya başlarsın bildirime moralin bozulacaksa tartılma ben regl olunca tartılmıyorum izinli yazıdıyorum kendimi motivasyonum bozulmasın diye
En doğru yerdesin canım üzme sakın kendini insan isteyince başarıyor bak ben 120 fobisini atlattım bile emin ol sende en kısa sürede eriyeceksin yeterki bize takıl zayıflamanın sırrı KK +90 topici
KELEBEKÇİĞİMMM nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun.Ben baskülümün azizliğine uğradım.Beni fena kandırdı şu anda geçen haftaya göre bir kilo fazla gözüküyorum.Her konuda süper iradeliyim asla pes etmem.Amakilom sözkonusu olduğunda dipteyim.Anında demoralize olup diyetibırakıyorum.Yarın bir daha deniyeceğim.:92::92::92:
iyi akşamlar factor çok geçmiş olsun
Baharcım senden iyisi şamda kayısıgüzelsin, boylu poslusun , tahsillisinde maşallah. Bence senin platonik kendini ağırdan satıyo. Annesi seni görse bayılır eminim. Hem ne yazıldıysa o hep hayırlısını dile tatlım.
KELEBEKÇİĞİMMM nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun.Ben baskülümün azizliğine uğradım.Beni fena kandırdı şu anda geçen haftaya göre bir kilo fazla gözüküyorum.Her konuda süper iradeliyim asla pes etmem.Amakilom sözkonusu olduğunda dipteyim.Anında demoralize olup diyetibırakıyorum.Yarın bir daha deniyeceğim.:92::92::92:
Canım geçmiş olsun sana inşallah ağrısız sızısız atlatırsın bu dönemini
Teşekkür ederim düşüncelerin için haklısın herşey kısmet
merhaba,
Saol canım. Bütün topiğe tavsiyem olsun çocuklarınızın dişlerini kontrol edin. Eğer ben küçükken bu sütdişim çekilseydi altından diş gelirdi. Ama malesef annemgil hiç bakmamışlar ve 30 yaşına kadar idare etti beni o süt dişim. Dişçi çöpe atmasaydı yastığımın altına koyup diş perisini beklicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?