hosbulduk saol :) yazıları yeni yeni okuoyabiliorum okadar güzel paylasımlar var ki:) bundan sonra hep burdaım:)ciddi geliyormusun aramıza artık gitmek yok ... şimdi nereye kayboldun.. eğer kilo vermezsen seni yakalarım haberin olsun....
evet canım eve ınternetı tekrar baglattıkçocukların tüm dersleri malesef netten ama olsun size kavuştum bende. dün diyetisyene başladımbugun itibariyle yediklerimikaydedecegim.hergünde 1 saat yürüyüşüm var.inş bu sefer olucak...
sabah aç yarnına 2 bardak normalısıda suiçtim.
1 haşlama yumurta
bıraz peynır
bolyesıllık
1 dilim ekmek(kepekli)
yemekten 1 saat sonra su
her saat başı 1 bardak su
şimdi ara ögünüm olan elmamı yiyecegim...
hepinizi çok özledim....yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum...
Ortakımmmm demek bu hafta sporda rakibimsinhodrimeydan diyorum millet bu hafta sporda 1. benimmmmm
çizelge nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisiniz
buarada arkadaslar bundan önce üye olmustum ben ama anca girebildim ve yazaildim buraya cünkü bicok diet girişimim basarısız sonuclandıeger kabul ederseniz ben de hergün aranızdaım
çizelge nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisiniz
leslie ne dmek buarada ben bilmiorum???:26:
leslie evde yapılan spor videoları googlee yaz bak eğlencelii
canım burdan bilgi alabilirsin hem anlatımlı hem resimli
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
tomurcuk çok teşekkür ederim kontrolş paneli kısmına kadar olan kısmı yaptım ma kontrol paneli imza ya yapıştır diyo bu kısmı bulamadım ve yapamadım bu imza kutusu nerede
canım şuan bulunduğun sayfada yukarıda kontrol paneli diye bir bölüm var ona tıkla orda profili düzenle kısmına gir,kişisel bilgiler bölümünün altında çizelge diye bir ktucuk var oraya http ile başlayıp png ile biten yeri yapıştırıyorsun.bi dene bakalım olmazsa yine anlatmaya çalışıcam
Evet canım hem ortağız hem rakibizo nasıl bişe olcaksa öle...
Sabah tam kalkıp leslie yapıcaktım kapı çaldı pimapenciler gelde balkona pimapen yapmaya sinirlerim zıpladı 35 dakika leslieden ettiler beni:84:
Nasılsın bu arada nasıl gidiyor??
Akşam yaaparsın canım takma kafana benim süper gidiyor 45 dk leslie yaptım ve geldimmmmmter malum yerlerimden akıyo
kopyala yapıştırıda yaptım tarayıcınıza yönlendiriliyorsunuz diye bir not çıktı nereye yapıştırdı ne oldu bilmiyorum bakalım artık sonra tekrar denerim tomurcuk çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?