Canım şimdi üye olup adres bölümüne baktım. Ülkeler arasında Türkiye gözüküyor. Gözüktüğüne göre gönderiyorlardır herahalde. Zaten Türkiyede mağazaları var göndermemeleri çok saçma olur. İletişim bölümünde telefon numaraları var. Yarın benimkine söylerim iş yerinde kullandığı skype ına kontor yüklemişlerse arattırır sordurturum. İnşallah vardır kontorde öğrenirizCanım yaaa ben burda bir ayakkabı bir çizme beğendim internet sitesinde ama türkiyeye gönderirlermiki acaba site yabancı çünkü ben Erzurumdayım ondan ordaki mağazalara gitme şansım yok offf ama çok beğendim bi ayakkabı bi çizme 60 euro görünüyor 120 Tl falan çokta fazla değil gibi alınabilir ama nasıl alıcam ki senin bilgin varm :44:
Benim için o kadar özelsinizki anlatamam...En çok da senin güzel,pozitif yazılarını özledim...
Size bir bakayım dedim çok özledim sizi...Nasıl gidiyor hayat umarım herşey yolundadır...
Banucum seni çok merak ettim...Tedavi sonucun nasıl.??
FactorB...........74.0..........-0.500......73.0......-1.000
Zeynep957......93.2..........+0.900......İzinli........0.000
Doğa3............93.0...........-1.000......93.0........0.000
Ekincik............78.8..........+0.300......78.4.......-0.400
Nursena...........91.0...........0.000......90.0.......-1.000
Tombulkelb..... 116.5.........-0.800.....116.5........0.000
Saferan..........132.6.........-1.000.....132.4.......-0.200
Ervamm...........83.2..........-1.000......83.3........+0.100
Billurs..............94.0...........0.000......95.0........+1.000
Toksin.............77.4..........-1.100.....77.7.........+0.300
........
HEPİNİZİ KUTLUYORUM ARKADAŞLAR........
kpss sonuçları açıklandı ben yine açıktayım platonikim dediğim arkadaş kırıkkale makine kimyaya yerleşmiş sevinemedim bile çünkü 1 saat boyunca çalışıp daha çok puan almam gerektiğini ve ilişkimizi olumsuz etkileyeceğinden bahsetti kendimi çok ezik hissetmemi sağlıyor şuan oturdum ağlıyorum moralim bozuldu.
Sürekli özel hayatımı anlatıyorum ama umarım kafanızı şişirmiyorumdur çünkü bunları kimseye anlatamıyorum bugün annemlede kavga ettik onunlada konuşmuyorum çok mutsuzum ve çok yalnız hissediyorum kendimi
Size bir bakayım dedim çok özledim sizi...Nasıl gidiyor hayat umarım herşey yolundadır...
Banucum seni çok merak ettim...Tedavi sonucun nasıl.??
Yerleştim canım ama çok zorlandım.. Zor oldu bayağı çocuklarla birde hava çok soğuktu hepimiz hastalandık..Neyse atlattık..Şimdide gezmedeyiz..:)) Salı gün İzmir'e uçuyoruz..
Baharcım ben danalar gibi yiyorum muhtemelen deli gibi kilo almışımdır...
Net hallolur olmaz burdayım...
bende ...Yasafat ta döndü..Beyzus ta burda.ve topikte o kadar çok yeni arkadaş varki.inşallah karıştırmam..Yediklerini sormayacağım..sen nerelere gittin onları anlat..şimdi müsait değilsen bir daha ki girişinde.
Yasafatın dönmesine çok sevindim..Artık kiloları vermeliyiz...
Yediklerimi anlatsam döversiniz beni..:)) Güney doğu ağırlıklı mamalar diyeyim anlarsınız..
İskenderuna gittik..Antepten uğrayıp menengiç kahvesi,nar ekşisi birde sumak aldık Son durak kastamonu dayız şimdi..
Canım ne yazıkki negatif sonuçlandı.Üstünede bir sürü aksilik yaşandı transferden sonra kayınpederim vefat etti.Ablam ameliyat oldu çok zor geçti hepsine çok üzüldüm bakalım 3 ay sonra tekrar deniyeceğiz.
Çok geçmiş olsun sana ve ablana...
Kayınpederine allah rahmet eylesin...Umarım herşey yoluna girer bir dahakine..
Canım şimdi üye olup adres bölümüne baktım. Ülkeler arasında Türkiye gözüküyor. Gözüktüğüne göre gönderiyorlardır herahalde. Zaten Türkiyede mağazaları var göndermemeleri çok saçma olur. İletişim bölümünde telefon numaraları var. Yarın benimkine söylerim iş yerinde kullandığı skype ına kontor yüklemişlerse arattırır sordurturum. İnşallah vardır kontorde öğreniriz
Günaydın ahaaliiiii
Dün gece 2de uyuyunca bugün ancak 9:30da uyanabildim ve miskinlik yapıyorumküçük sırların yarısını izleyememiştim yatak keyfi yaparak onu izliyim sonra leslie ablalara günaydın diyeceğim :37:
merhabalar ben bugün tartıldım 91,30 bakalım hafttaya ne olucak bu arda bende bir çizelge oluşturmak istiyorum kendim için ama nasıl yapıcam bilmiyorumm bana yardımcı olabilirmisiniz
ciddi geliyormusun aramıza artık gitmek yok ... şimdi nereye kayboldun.. eğer kilo vermezsen seni yakalarım haberin olsun....
evet canım eve ınternetı tekrar baglattıkçocukların tüm dersleri malesef netten ama olsun size kavuştum bende. dün diyetisyene başladımbugun itibariyle yediklerimikaydedecegim.hergünde 1 saat yürüyüşüm var.inş bu sefer olucak...
sabah aç yarnına 2 bardak normalısıda suiçtim.
1 haşlama yumurta
bıraz peynır
bolyesıllık
1 dilim ekmek(kepekli)
yemekten 1 saat sonra su
her saat başı 1 bardak su
şimdi ara ögünüm olan elmamı yiyecegim...
hepinizi çok özledim....yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?