Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaaa olmuş ayyy benimde artık bir çizelgem var çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımcı olduğunuz için tomurcuk özellikle sana çok teşekkür ediyorumm

bende yapmak istiyorum enerjim var ama ev müsait değil daha kahvaltı bile edemedik kocam balkonda dondu..
canım ne dicem sanki bi ara okumuştum sauna eşortmanı kullanıomusun sen memnun musun??

Onu hiç sorma termal sauna şorttu bu bacaklarını kestim şimdi etek gibi oldu kalçadan mideye kadar çekiyorum bir terletiyor su su su oluyor hertarafım şimdi çıkardım duşa gireceğim. Terletmesi harici bir faydasını göremedim henüz

anaaaa olmuş ayyy benimde artık bir çizelgem var çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımcı olduğunuz için tomurcuk özellikle sana çok teşekkür ediyorumm

canım bu arada yüzün çok güzel zayıflarsan eğer süper olursun.bu çizelgenin faydası oluyo tam kendini bıraktığın anda onu görüp sinir olup hırslanıyorsun...

Son düzenleme:

Terletmesi iyidir canım işte bende termal kemer var ama ben kalçalarımda terlesin erisin istiyorum olmadı alcam şorttan bide tuzunu selülitler gitsin die

Merhaba kızlar dietim güzel gidiyo ama akşam azıcık kaçtı ama bugün yeni bir gün birde şu hastalıklardan kurtulsamda leslie bacıma kavuşsam ne güzel olucak....

canım bu arada yüzün çok güzel zayıflarsan eğer süper olursun.bu çizelgenin faydası oluyo tam kendini bıraktığın anda onu görüp sinir olup hırslanıyorsun...

evet bende forumdaki mesajları okuyunca bunu fark ettim kesinlikle bu cetvelden bende uapmalıyım dedim çok hırslıyım bu yıl kesinlikle benim zayıflama yılım olacak bu sitede bir kişinin zayıflama hikayesini okudum bana çok cazip geldi bir yılda 42 kilo vermiş işallah darısı başıma diyorumm

aynen yaaa aynı sekilde benim de 44 kilo vermem gerekiomuss:SSS inat ettim vercem ama ben de cok hırslıyım bu sefer ilk tartıldığımda 100.4 cıktı kilom 56 olmam gerekmiş:S

aynen yaaa aynı sekilde benim de 44 kilo vermem gerekiomuss:SSS inat ettim vercem ama ben de cok hırslıyım bu sefer ilk tartıldığımda 100.4 cıktı kilom 56 olmam gerekmiş:S

56 mı boyun kaç ki :26: hem herkesin kemik,kas ağırlığı farklı ortalama bir rakamdır o boyunun 10 kilo yukarısına kadar normaldir sen vucudunu nasıl beğeneceksen o kiloda kalırsın
Ben 80 kilo olsam bile yeter bana çünkü boyum uzun ve kemiklerim iri hafifte tombik olmak herzaman daha iyidir çoğu erkek çok hafif balıketli hatunlardan hoşlanır :78: ve bir dirhem et bin ayıp örter

boyum 1,60 10 subatta gittim dietisyene o dedi baya caba harcmam gerek gerci dedğin gibi hani 65 filan da olsam ya da 60 yeter bana:)

Yahu bende çok komikim yaa eski resimlerimi buldum flashbellekte bakıyorum resimlere diyorum ki siz duruuunnn ben zayıflıyımmm böyleydimmm böyle oldum diye hepinizi birr birrr yayınlıycam diyorum psikopata bağladım sanırım sanki bu resimlerdeki ben değilmişiim gibi

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Hep birlikte başarıcaz inşallah. Yaza kadar daha bi alımlı , fit hatunlar olucaz. Azmimiz hiç eksilmesin

slm kizlarrrr ben geldim ugrayamiyorum cok fazla ama arada takipliyorum sizi malum haftasonuda geldi cocuklar evdeler ama ben bu sabah 2 parca siyah ekmekle sucuklu yumurta yedim cok pismanim ama napiim dayanamadim yine gelirim ben by byyy:79::79::80::80:

emooşşşş gördüm seni ordasın nasıl gidiyor diyet ..bozmadın dimiiii....

emooşşşş gördüm seni ordasın nasıl gidiyor diyet ..bozmadın dimiiii....

görünmıyecek kadar degılızkı tabı görürsün datlım.
saferan canım orti olayı hoşuma gitti....

benim ortim kim olmak ister bakim..

diyetisyene başladımya bu kez nıyetım ciddi bırakmak yok....
bu hafta iddalıyım hepinizi ben yenıcem gelisim muhteşem olacak

saferan senınde son kılonu gördüm merak ettim kocan bu duruma ne diyor..ılk tanıştıgımızda çok üzmüştü seni.....

kilo aldım verdim hiç konuşmuyorum bu konularda spora doktora gittiğimide söylemedim ama görüyo e...k değil ya ... yelkenler suya inmiş durumda ama ben temkinli ve tetikteyim... aramız çok iyi devam edicem sonuna kadfar bakalım ne olucak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…