cnm ben faydali oldugnu düsünüyorum peygamberimizde cok yer ve severmis sirkeyei zararli bi sey olsaydi peygamberimiz yemezdi diye düsünüyrum bide ekmegi bandirirmis sirkeye :44::44::44::44: spor konusuna gelince herkez kendine yapar ne yaparsan seninde icinde varmis bende sebep olduysam cok sevinirim tabiki ama bu hafta gecicem seniiiiiiiAz önce elma sirkesinin mideye zararı olup olmadığını araştırdım da içine bal ekleyince mideye zarar vermiyormuş :26: yarın sabah deniycem bakalım inşallah içebilirimde mideme zararı dokunmaz :44:
Bir yerde de bir kişi yorum yapmış mide kanaması geçirirsiniz diye bu doğrumudur acaba ya korktum şimdi
kizlar ben cikiyorum hepinizin kandili simdiden mübarek olsun Allah tekrarni nasip etsinyatmam lazim yarin kizim anaokuluna oglum okula bende almanca kursuna ögleden sonra girmeye calisirim öptüm hepinizi iyi gecelerrrrrrrrrrr :80::80::80::79::79::79:
cnm ben faydali oldugnu düsünüyorum peygamberimizde cok yer ve severmis sirkeyei zararli bi sey olsaydi peygamberimiz yemezdi diye düsünüyrum bide ekmegi bandirirmis sirkeye :44::44::44::44: spor konusuna gelince herkez kendine yapar ne yaparsan seninde icinde varmis bende sebep olduysam cok sevinirim tabiki ama bu hafta gecicem seniiiiiii
Ya kızlaaarr madem ortak olduk o zaman ortaklığımız bir işe yarasın ve ortaklar arası yarışmamızda olsun cuma günleri yapılan kilo ve spor yarışı HARİCİ bir yarışma olsun o zaman daha çok gaza geliriz diye düşünüyorum en azından sadece kendimiz için değilde ortakımız içinde savaşmış oluruz
Şöyleki misalen ben ve ortakım haftalık yaptığımız sporu ve verdiğimiz kiloya göre 1. lik için savaşacağız benim yaptığım spor + maryporker sporu toplarız kilo içinde aynısı geçerli benim verdiğim kg + maryporker verdiği kg sonucu hem sporda hem de kiloda yarışırız ortak ortak ne dersiniz önerime mantıklımı :26::44:
Yorumlarınızı bekliyorum :81:
Günaydın minik kuşlar...
diyet açısından kabus gibi bir haftasonu geçirdimkuzenlerimle dışarıdaydık hep ve hepsi de dipçik gibi delikanlılar ceylan gibi hatunlar incecikler bir de acayip asortiklerdir kendileri çok moralim bozuldu kendimi bayan gibi hissedemiyorum onların yanında
bir de onların yanında arkamdan 70 yaşlarında bir adam kilo ver kilo ver diye bağırdıçok utandım güldüm onların yanında ama çok zoruma gitti
bugün kaldığım yerden devam ediyorum ama ne yaparsam o kâr...
böyle işte... ortağım sende durumlar nasıııll?? :78:
Ya kızlaaarr madem ortak olduk o zaman ortaklığımız bir işe yarasın ve ortaklar arası yarışmamızda olsun cuma günleri yapılan kilo ve spor yarışı HARİCİ bir yarışma olsun o zaman daha çok gaza geliriz diye düşünüyorum en azından sadece kendimiz için değilde ortakımız içinde savaşmış oluruz
Şöyleki misalen ben ve ortakım haftalık yaptığımız sporu ve verdiğimiz kiloya göre 1. lik için savaşacağız benim yaptığım spor + maryporker sporu toplarız kilo içinde aynısı geçerli benim verdiğim kg + maryporker verdiği kg sonucu hem sporda hem de kiloda yarışırız ortak ortak ne dersiniz önerime mantıklımı :26::44:
Yorumlarınızı bekliyorum :81:
Canımmm benimmmmmmm üzme sakın kendini ben biliyorum senin ne kadar güzel olduğunu dün akşam faceden yine baktım resimlerine hiçte kilolu değilsin o dede abartmış deseydin ya dede sen benim kilolarımı düşüneceğine ne zaman ölürüm acaba diye düşün diyeişte insan 7sinde neyse 70indede o oluyor dedkleri bu olsa gerek Hatta dün seni facebookta bekledim bir resminde kaç kilo olduğunu sormak için hani şu burgerking kolasını hüplettiğin beyaz ceketli resminde kaç kilosun tatlım o haline baaayıllldddıııımmmmmm
o ne bee sana mı kaldı sananeeee gıcık oldum haaa üzülme canım böyle hadsizler var malesef
ayy cnm benim takma hiç kafana amcanın deikleri hırslandırsın seni aksine zayıflıcaz inşş hepbirlikte sonra da sülün gibi dölasıcaz havamızı da bascaaz
canım insanlar kendilerini bilmeden konuşuyor işte boşver sinir oluyorum bu insanlara ne biliyorlar karşısındaki ne durumda konuşmak kolay Allah böyle konuşanlara büyük konuşmuşum dedirtsin diyorum ben hay Allahım mübarek günde sen çok güzel kilo vermişsin zaten devamıda gelince ohhh ohhh
yaşlılar öyle çok konuşur bazen ama kötü niyetle değil de iyilik yapıolar zannederler..sen sıkma canını ne güzel zayıflamışsın maşallah. tü tü tü
+ Sevgililer gününüzü de kutluyorum
Benim değil sevgililer günü kendi doğumgününü bile önemsemeyen bir platonikim var dün gece konuşurken sevgililer günü için düşüncesini de öğrenmiş olduk saçma sapan günleri kutsallaştırıyorlar falan dedi ben bu adamla beraber olursam hiçbir sevgililer gününde hediyem olmayacak sanırım doğumgünümde de beklememem lazımevlilik yıldönümü falan anımsarmı acaba :44:
yaaa benim ortim de kayıpkeçi boynuzlarına daldı bizi unuttu galiba :))))))
cnm cok güzel düsünmüssün cok faydali olur bencede ama benim ortaaaaaaaaagim yooooooooook ben ne yapacagim ozaman ya
Ben şahsen ortaksız biri olarak hiç sıcak bakmıyorum bu fikire
günaydın canım.iyiyim sağol.umarım sende iyisindir.nasıl gidiyor diyet bakalım iyi mi başlangıç
Aynı durumdayız canım bende bildiğin hormonlu armut tipindeyim
:
Bahar'ım çok teşekkür ederim o senin güzelliğino fotoğraf 2009 aralık yanlış hatırlamıyorsam 103-104 kilo flandım yanlış hatırlamıyorsam... ama benim üst kısımda çok sorun olmadığı için normal ebatlarda görünmüşüm fotoğrafta az da olsa ondan bayılmış olabilirsin bebişim
Canım bugünün şerefine tanışma hikayenizi paylaşsana bizimle:78: ayyy herkes kocasıyla nasıl tanışmış anlatsa keşke...hadiiiiiiii
ahahahaha keçiboynuzlarına gelesice ortin haftasonu cozuttu ama bugün yine toparladım şekerimspora salonuna da başlıyorum akşam zorla da olsa bıldırcından kartala sende durumlar nedir kartal tamam.:82:
bu arada herkese Hayırlı Kandiller...
Ne münasebetsiz bir amcaymış o öle. Durduk yerdemi bağırdı arkandan? Dua etsin bana denk gelmemiş amca filan demez geçirirdim kafaya çantayısen yine gülüp geçebilmişsin. Bu arada 30 kg vermişsin tebrik ederim. Deneyimlerini paylaşırmısın biizimle? Farklı şeyler yaptınmı yoksa hepimizin bildiği şeylermi yaptın?
bir sevgilim bile yokk
Aynı durumdayız canım bende bildiğin hormonlu armut tipindeyimüstt taraf 46 alt taraf 54 beden benim acilen 104 falan olmam lazım desene ben bittim çünkü o resme gayet çok güzel görünüyorsun şimdi 99 sun çok daha güzelsindir boyunda uzun o 70 lik dedenin gözleri bozukmuş herhal
Valla canım benimki kocam olurmu orası kocaaaamaaaannn bir soru işaretibir gece uykuda boğarım ben bunu uyuzun önde gideni benim hikaye klişe ya birşey yok siz maryporkerin evlenme hikayesini dinleyin ben dinleyince şok oldum
billlurrr kartalmı oldunn kııı koptum Allahhh sağlık versin yaaa çok güldürdün
ahahahaha keçiboynuzlarına gelesice ortin haftasonu cozuttu ama bugün yine toparladım şekerimspora salonuna da başlıyorum akşam zorla da olsa bıldırcından kartala sende durumlar nedir kartal tamam.:82:
ahahaha :))))) bende 3 gündür durumlar iyi bıldırcıntamam... kartaldan bıldırcına sevgiler :)))))))
Duyduk duymadık demeyim ERVAMMa ortak aranıyor ortaksızım diyenler buyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?