Ayyyyy babam tatlı almış gelmiş of of
Bende yatıyım artık. Herkese iyi geceleeeeeer
+ Sevgililer gününüzü de kutluyorum
Benim değil sevgililer günü kendi doğumgününü bile önemsemeyen bir platonikim var dün gece konuşurken sevgililer günü için düşüncesini de öğrenmiş olduk saçma sapan günleri kutsallaştırıyorlar falan dedi ben bu adamla beraber olursam hiçbir sevgililer gününde hediyem olmayacak sanırım doğumgünümde de beklememem lazımevlilik yıldönümü falan anımsarmı acaba :44:
monami ist. daysan belediyenin spor merkezlerine baksana.....ücretsiz.... spor a.ş.. yaz çıkar int.de .....ben gidiyorum çok memnunum....
poff ben baktım şimdi ama bana yakın yok hepsi çok uzak
Merhabalar kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
şu mübarek günde diliyorum hepimiz hayırlısıyla zayıflarız işallah
herkese günaydınnn... kandiliniz mübarek olsun...
Az önce elma sirkesinin mideye zararı olup olmadığını araştırdım da içine bal ekleyince mideye zarar vermiyormuş :26: yarın sabah deniycem bakalım inşallah içebilirimde mideme zararı dokunmaz :44:
Bir yerde de bir kişi yorum yapmış mide kanaması geçirirsiniz diye bu doğrumudur acaba ya korktum şimdi
günaydın tomurcuk nasılsın kandilin mübarek olsun:)
bende yaptımm orti leslimi 45 dakka sora da yer hareketleri su içinde kaldım bende..biraz da ev işi yapayım da gezmeye gitçem sora da
ben 3 aydır içiyorum her sabah 1tatlı ka. sirke yarım talı ka. bal 1 bardak ılık suyla mideme dokunmadı akşamda mı içsem ki....günaydın kızlaaar.....................
QUOTE=maryporker;17631396]ben içiyorum kuzu mide kanaması falan geçirmedim
1 tatlı kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı ılık su
bi dikişte içiyosun zaten bi yudumda gidio
öyle bi bardak suyun içine falan koyunca içemedim ben...
bilgisayar oldu kocişim yaptı girerim artık cevaplarım herşeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?