- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
Başlığa şöle benim kiloma yakın tombiş bir bayan gelsede orti olsam. Ortisiz kaldım
.
ahahaha :))))) bende 3 gündür durumlar iyi bıldırcıntamam... kartaldan bıldırcına sevgiler :)))))))
oyyy yaşasınn helal benim ortime... :)
yuppiiiiiiiiiiii öğle yemeği vaktiii....bizim gudubet aşçı doldurmuştur yine yağı yemeklere ama süzüp süzüp yicem yapacak bişi yok...
ben 3 aydır içiyorum her sabah 1tatlı ka. sirke yarım talı ka. bal 1 bardak ılık suyla mideme dokunmadı akşamda mı içsem ki....
monami ist. daysan belediyenin spor merkezlerine baksana.....ücretsiz.... spor a.ş.. yaz çıkar int.de .....ben gidiyorum çok memnunum....
bence fena olmaz.......Ya kızlaaarr madem ortak olduk o zaman ortaklığımız bir işe yarasın ve ortaklar arası yarışmamızda olsun cuma günleri yapılan kilo ve spor yarışı HARİCİ bir yarışma olsun o zaman daha çok gaza geliriz diye düşünüyorum en azından sadece kendimiz için değilde ortakımız içinde savaşmış oluruz
Şöyleki misalen ben ve ortakım haftalık yaptığımız sporu ve verdiğimiz kiloya göre 1. lik için savaşacağız benim yaptığım spor + maryporker sporu toplarız kilo içinde aynısı geçerli benim verdiğim kg + maryporker verdiği kg sonucu hem sporda hem de kiloda yarışırız ortak ortak ne dersiniz önerime mantıklımı :26::44:
Yorumlarınızı bekliyorum :81:
münasebetsiz... amca sende mezara gir çok yaşlısın görüntüyü kirletiyon deseydin...böylelerine acımıcan ya.....
ya topluca yanlarından geçiyorduk. diyorum ya benim kuzenlerin hepsi incecik, biri tam 90 60 90 hattaçok asortikler, kokoşlar onların yanında erkek çocuğu gibi kalıyorum ben resmen amca baktı herhalde onlara tam uzuuuun uzuuuun süzerken ben takıldım gözüne rahatsız oldu galiba kilo ve kilo ver diye bağırdı kuzenlerim ay terbiyesiz, aptal , salak cart curt bişiler dediler tabi ben aldırmayayım diye hemen teselli etmeye flan çalıştılar daha çok üzülüyorum öyle davrandıklarında ben de güldüm flan ama çok utandım... böyle işte sıradan bir şişko günü macerası...
kiloya bakma canım ..kim boşsa orti ol....Başlığa şöle benim kiloma yakın tombiş bir bayan gelsede orti olsam. Ortisiz kaldım
Monami'cim sen kaç yaşındasın boyun kaç? :94:
kiloya bakma canım ..kim boşsa orti ol....
sana cevap yazmıştım canım okudunmu spor aş...bide ismek.. ikisininde ücretsiz spor salonları var ....
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
eminee yukarı gel... sucukları yerken hiçmi vicdanın sızlamadı kız.....seni diyetisyenine söylicem.... kestane şekeri yolluyormuşsun ben de isterim demicem diyetteyim.....
Facebook kullanan ve arkadaşım olmak isteyen hatunlar lütfen özel mesajla facebooka kayıtlı olduğunuz msn adresinizi bırakınben herkeşle arkadaş olmak istiyorum ama kimin var kimin yok bilemiyorum :26: facebook zinciri kuralım hatta grup bile oluştururum ben +90 diye
İşsizlik insana neler yaptırıyor
sana zaten kestane sekeri gönderen varmı ..
hanı benım fındıklarım noldu...salçada gönderıyodun..acıbıberde...yalancııı
İşteeee facebookta + 90 grubumuzu kurdum bile hade bakem hatunlar facebook kullanan herkesler beğensinnnn
Linki veremedim site hata veriyor özelden verecez artık napak
üsküdar belediyesi değil büyükşehirin..spor aş . yaz bide ismek diye gir ikisininde ayrı ayrı var....Boyum 1.75
Yaşım 21
Aaa şimdi baktımda gördüm bana yazdığını. Sayfalar çoktu ya gözümden kaçmış :78:
Ben Üsküdarda oturuyorum. Üsküdar belediyesinin sitesine baktım ama ücretsiz falan öle bişi göremedim. Burda yok herhalde :44:
ben de face yok....Facebook kullanan ve arkadaşım olmak isteyen hatunlar lütfen özel mesajla facebooka kayıtlı olduğunuz msn adresinizi bırakınben herkeşle arkadaş olmak istiyorum ama kimin var kimin yok bilemiyorum :26: facebook zinciri kuralım hatta grup bile oluştururum ben +90 diye
İşsizlik insana neler yaptırıyor
noldu canım benı yukarı cagırdın sen kaçmışsın :26:utandınmı.:26:
benım fındıkları salçayı acı bıberı yedın bıtırdın demı
üsküdar belediyesi değil büyükşehirin..spor aş . yaz bide ismek diye gir ikisininde ayrı ayrı var....
Evet canım ekleme talebini kabul ettiğin benim
Canım senin neren 155 kilo :44: ayrıcana da çoooookkk güzelsin gözler falan yakıyor yani maşşşaaalllaaah bence biran önce tartıl çünkü senin o kiloda olabileceğine inanmıyorum benvalla güzel hatunsun ben çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?