Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlığa şöle benim kiloma yakın tombiş bir bayan gelsede orti olsam. Ortisiz kaldım

Monami'cim sen kaç yaşındasın boyun kaç? :94:

Son düzenleme:

Helal olsun kız sana çok takdir ettim şimdi :81:[/QUOTE]
takdirlerinize layık olmaya çalışıcaam tatlım......
bence fena olmaz.......
münasebetsiz... amca sende mezara gir çok yaşlısın görüntüyü kirletiyon deseydin...böylelerine acımıcan ya.....
Başlığa şöle benim kiloma yakın tombiş bir bayan gelsede orti olsam. Ortisiz kaldım
kiloya bakma canım ..kim boşsa orti ol....
sana cevap yazmıştım canım okudunmu spor aş...bide ismek.. ikisininde ücretsiz spor salonları var ....

eminee yukarı gel... sucukları yerken hiçmi vicdanın sızlamadı kız.....seni diyetisyenine söylicem.... kestane şekeri yolluyormuşsun ben de isterim demicem diyetteyim.....

Monami'cim sen kaç yaşındasın boyun kaç? :94:

Boyum 1.75
Yaşım 21

kiloya bakma canım ..kim boşsa orti ol....
sana cevap yazmıştım canım okudunmu spor aş...bide ismek.. ikisininde ücretsiz spor salonları var ....

Aaa şimdi baktımda gördüm bana yazdığını. Sayfalar çoktu ya gözümden kaçmış :78:
Ben Üsküdarda oturuyorum. Üsküdar belediyesinin sitesine baktım ama ücretsiz falan öle bişi göremedim. Burda yok herhalde :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

orticim hoşgeldin tatlım..
bılıyormusun bende aslında halk egıtım dikiş ögretmenıyım fakat çalışmıyorum.
ne kaaa ortak yanımız varmış

kızlar cheery aslında okaa güzel bıkızki bence o adamada kızmamak lazım...bence kuzenlerın zayıf fit olabılırler emınım senın kaa guzel degıldırler.. adamda buna istinaden bu guzellıge güzel fizik lazım demek istemiştir

eminee yukarı gel... sucukları yerken hiçmi vicdanın sızlamadı kız.....seni diyetisyenine söylicem.... kestane şekeri yolluyormuşsun ben de isterim demicem diyetteyim.....

sana zaten kestane sekeri gönderen varmı ..
hanı benım fındıklarım noldu...salçada gönderıyodun..acıbıberde...yalancııı

Facebook kullanan ve arkadaşım olmak isteyen hatunlar lütfen özel mesajla facebooka kayıtlı olduğunuz msn adresinizi bırakın ben herkeşle arkadaş olmak istiyorum ama kimin var kimin yok bilemiyorum :26: facebook zinciri kuralım hatta grup bile oluştururum ben +90 diye
İşsizlik insana neler yaptırıyor

Ben istiyorum Ama benim aramaya kapalı sen bana söyle ben ekliyim canım

sana zaten kestane sekeri gönderen varmı ..
hanı benım fındıklarım noldu...salçada gönderıyodun..acıbıberde...yalancııı

noldu canım benı yukarı cagırdın sen kaçmışsın :26:utandınmı.:26:
benım fındıkları salçayı acı bıberı yedın bıtırdın demı

İşteeee facebookta + 90 grubumuzu kurdum bile hade bakem hatunlar facebook kullanan herkesler beğensinnnn

Linki veremedim site hata veriyor özelden verecez artık napak

Son düzenleme:
İşteeee facebookta + 90 grubumuzu kurdum bile hade bakem hatunlar facebook kullanan herkesler beğensinnnn

Linki veremedim site hata veriyor özelden verecez artık napak

Link gözükmüyor
Canım bana özel mesajdan sayfanın linki bide senin profilinin linkini verirsin zahmet olmazsa :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Her 10 dakikada 1 mesaj atabilirsiniz.

Canım mesajına cevap veremedim 10 dk bekle diyo bana Ekledim ben seni

üsküdar belediyesi değil büyükşehirin..spor aş . yaz bide ismek diye gir ikisininde ayrı ayrı var....
ben de face yok....
noldu canım benı yukarı cagırdın sen kaçmışsın :26:utandınmı.:26:
benım fındıkları salçayı acı bıberı yedın bıtırdın demı

aşkolsun bebem ne kaçması bu sene fındık görmedik bizde sağolsunlar göndermediler... .. kurutmalarda hayal oldu....ramazan araya girince alamadık......utandım şimdi ortam sanal ama dostluklar bakiidir .....

arkadaşlar mate ve funda yaprağı çaylarını tüketip zayıflayan var mı.hiç denediniz mi.varsa yorumlarını yazabilir mi.

Evet canım ekleme talebini kabul ettiğin benim

Canım senin neren 155 kilo :44: ayrıcana da çoooookkk güzelsin gözler falan yakıyor yani maşşşaaalllaaah bence biran önce tartıl çünkü senin o kiloda olabileceğine inanmıyorum ben valla güzel hatunsun ben çok beğendim

Ayy teşekkür ederim canım. Ben fotoğraflarda güzel çıkıyorum göstermiyorum hiç. Nasıl başarıyorum bende bilmiyorum. Bu hafta içi devlet hastanesinin diyetisyenine gidicem inşallah. Orda tartılıpta öğrenicem tam kaçmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…