Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım vericez kurtulucaz çıtırcacık olucaz hepimiz

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii....

ahahahaha ben de diyorum popomda bi hafifleme var 1 2 gr daha hafif hissediyorum şu an kendimi inanılır gibi değil...

nasıl oluyor yaaa burda arkadaşlığa ekleyince mi albümünü göre biliyorsun noluyorda oluyor

Ekleme talebi göndermiştim kabul ediver canım

amanıııııııııııııııııııııııınnnnnnn maşallaaaaah yaaaa çooooooooook güzelsin senn Monii yaaa nasıl bi 155 kiloymuş bu çözemedim ben keşke ben de 155 kilo olsam böyle olacaksam maşallah vallaaa Allah nazarlardan saklasın bomba gibisin bebişim...

nasıl oluyor yaaa burda arkadaşlığa ekleyince mi albümünü göre biliyorsun noluyorda oluyor

Canım sadece arkadaş listesi görebilsin diye ayarlıyorsun bitek arkadaş listen görüyor. Öyle yaptım ben.

Ayyyyy saol canım benim utandım valla

_Monami_
canım naptın bulabildin bi doktor?

Yok canım ya bulamadım. Çok pahalı hepsi ya. Kardeşim benim şehir dışında onunda çok masrafı oluyor bizimkilere illa gidicem diye söylemeye utanıyorum. Devlet hastahanesininkine gidicem bu hafta içi. Hiç yoktan iyidir napıyım.

Bir acayip hissediyorum kendimi reglime 1 hafta var ama sanki ağrım var gibi spor yapınca acaba erken mi oluyor insan :44: bak elma sirkesini araştıracaktım ben unutmuşum

Yeni avatarım gözüküyomu? Yoksa sadece ben mi görüyorum yüklerken hata oluştu dedide :44:

i love you yazıyor kalpler öpüşüyor. Onu diyorsan olmuş

Bir acayip hissediyorum kendimi reglime 1 hafta var ama sanki ağrım var gibi spor yapınca acaba erken mi oluyor insan :44: bak elma sirkesini araştıracaktım ben unutmuşum

Ya elma sirkesi için ben biraz bakındım ama öle kötü bişey yazanı görmedim. Ama bana sanki mideye bişey yaparmış gibi geliyor. Zayıflıycaz diye mideyi bozmayalım bide :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

hımm evet haklısın biraz tuzlu oluyolar umarım hastanede iyi bi dr a düşersin :) söyle dr a ben gerçekten kilo vermk istiorum bnm elime liste verip beni göndermeyin lütfen, ben istiyorum ama siz de bana destek olur musunuz falan de telefonunu iste arkadaş olmaya çalış yani onla yalakalık yap biraz al telefonunu :)) sizi istediğim zaman arayıp sorabilr miyim de... o zaman hem beslenmeyi öğrenmen çok daha kolay olur böylece kilo vermende rahat olur :)

Saol tatlım görüşürüz. Uğrarım yine ara ara :80:

Görüşürüz canım

Zaten liste tutuşturup göndermeye kalkarsa öle boyun büküp çıkarmıyım odadan hiç. Çıkmaaaaam
Öle bişey yaparsa konuşucam zaten. Bana bak dicem beni böle gönderemezsin dicem nası doktorsun sen dicem
Şaka tabi canım. Ben zaten girer girmez niyetimi belli edip konuşucamki öyle başından atar gibi liste verip gönderemesin. Yandı doktor yandı. Yicem başını

Zayıflamak için: Bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce (fazla kilo problemi için de etkili olan elma sirkesi bu amaçla kullanılacaksa mutlaka yemeklerden önce alınmalıdır) kullanılır.

Ben mideye bir zararını bulamadım :26: hatta faydası bile varmış sanırım onun için içmeye devam

onlar çok severler öyle eline liste tutuşturup göndermeyi... hatta bazıları alenen gerizekalı oluyolar :) hacettepe de adı çok duyulan bi prof vardı seneler önce annem aldı beni ona götrdü kendi özel yerine kadın bana bet bet baktı 90 kiloydum o zamnda duymadım ben, anneme obez resmen bu demiş :s elime bi liste verdi bnm bi dünyada laf soktu üstünede gönderdi... verdiği listede klasik hastanelerde verilen bi türlü ne halta yaradığını anlayamadığım o salak listeydi :)) üstüne de bi dünya para aldı.... gerizekalı ben sana zayıflamak için gelmişim paranı da vermişim sen kimsin ki beni aşşalayıp adam gibi ilgilenmeden gönderiosun? paranı almaya gelince çatır çatır alıosn ama iyi bir dr bulabilmek gerçekten sorun olabilio bazen malesef/B]

Canım benimmmm bende 2 kaşık koymuştum neyse akşama az koyar içeriz artıkın napak

Bide bal yoktu evde bal koymadım ben. Ayy tadı aklıma geldikçe bir fena oluyorum
Yarın yürüyüşe çıktığımda marketten bal alıcam. Ballı daha güzel olur umarım.

selam kızlar kandiliniz mubarek olsun

Saol canım. Seninde kandilin mübarek sevgililer günün kutlu olsun

onlar çok severler öyle eline liste tutuşturup göndermeyi... hatta bazıları alenen gerizekalı oluyolar :) hacettepe de adı çok duyulan bi prof vardı seneler önce annem aldı beni ona götrdü......

Ayyy bana böyle davranıcak doktora ben neler yaparım Hiç kalmam altta valla pat pat konuşurum ben. Ağzını açtığına pişman olur Banane ben sinir olacağıma o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…