Ne bilim canım her geleni kendi yaşımda sanıyorum galibaben 31 oldum bu arada zaman çok çabuk geçiyo kızlar. Bu en güzel yaşlarınızın kıymetini bilin. Bi an önce verip şu fazlalıkları hayatın tadını çıkarın. İnşallahta birdaha hiç geri gelmemecesine
yuppiiiiiiiiiiiiiiiii....
ahahahaha ben de diyorum popomda bi hafifleme var 1 2 gr daha hafif hissediyorum şu an kendimi inanılır gibi değil...
Ekleme talebi göndermiştim kabul ediver canım
nasıl oluyor yaaa burda arkadaşlığa ekleyince mi albümünü göre biliyorsun noluyorda oluyor
amanıııııııııııııııııııııııınnnnnnnmaşallaaaaah yaaaa çooooooooook güzelsin senn Monii yaaa nasıl bi 155 kiloymuş bu çözemedim ben keşke ben de 155 kilo olsam böyle olacaksam maşallah vallaaa Allah nazarlardan saklasın bomba gibisin bebişim...
_Monami_
canım naptın bulabildin bi doktor?
Yeni avatarım gözüküyomu? Yoksa sadece ben mi görüyorumyüklerken hata oluştu dedide :44:
Bir acayip hissediyorum kendimi reglime 1 hafta var ama sanki ağrım var gibi spor yapınca acaba erken mi oluyor insan :44: bak elma sirkesini araştıracaktım ben unutmuşum
i love you yazıyor kalpler öpüşüyor. Onu diyorsan olmuş
Canım sadece arkadaş listesi görebilsin diye ayarlıyorsun bitek arkadaş listen görüyor. Öyle yaptım ben.
Ayyyyy saol canım benim utandım valla
Yok canım ya bulamadım. Çok pahalı hepsi ya. Kardeşim benim şehir dışında onunda çok masrafı oluyor bizimkilere illa gidicem diye söylemeye utanıyorum. Devlet hastahanesininkine gidicem bu hafta içi. Hiç yoktan iyidir napıyım.
Saol tatlım görüşürüz. Uğrarım yine ara ara :80:
hımm evet haklısın biraz tuzlu oluyolar umarım hastanede iyi bi dr a düşersin :) söyle dr a ben gerçekten kilo vermk istiorum bnm elime liste verip beni göndermeyin lütfen, ben istiyorum ama siz de bana destek olur musunuz falan de telefonunu iste arkadaş olmaya çalış yani onla yalakalık yap birazal telefonunu :)) sizi istediğim zaman arayıp sorabilr miyim de... o zaman hem beslenmeyi öğrenmen çok daha kolay olur böylece kilo vermende rahat olur :)
Yeni avatarım gözüküyomu? Yoksa sadece ben mi görüyorumyüklerken hata oluştu dedide :44:
Ben mideye bir zararını bulamadım :26: hatta faydası bile varmış sanırım onun için içmeye devam[/B]
Ben akıllı 1 su bardağına 4 yemek kaşığı koydum. Allahım nası kötü bir tadı oldu. Yarım bardağını içebildim. Çok kötü çok.
Görüşürüz canım
Zaten liste tutuşturup göndermeye kalkarsa öle boyun büküp çıkarmıyım odadan hiç. Çıkmaaaaam
Öle bişey yaparsa konuşucam zaten. Bana bak dicem beni böle gönderemezsin dicem nası doktorsun sen dicem
Şaka tabi canım. Ben zaten girer girmez niyetimi belli edip konuşucamki öyle başından atar gibi liste verip gönderemesin. Yandı doktor yandı. Yicem başını
Canım benimmmm bende 2 kaşık koymuştumneyse akşama az koyar içeriz artıkın napak
selam kızlar kandiliniz mubarek olsun
onlar çok severler öyle eline liste tutuşturup göndermeyi... hatta bazıları alenen gerizekalı oluyolar :) hacettepe de adı çok duyulan bi prof vardı seneler önce annem aldı beni ona götrdü......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?