Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben gerigeri gidip bakıyorum evdede telefonuma not alıyorum kilo vs. baktıkça mutlu oluyorum.benim için 80 lere adım atmak önemli çok ama 70leri son gördüğümde sanırım 2007 idi. offffffffffff. neyse şurda kaldı 15 kilo demiii. devammm. bu kez inanıyorum olacak 1 sene de inşallah çok sey fark edecek.

bu hafta hiç ama hiç sıfır çeken yok!! harika

amaaa vasatlar; kötüden iyiye sıralı

dermanabla7
fadime
LEAH
gulma
cheryypie
sarıcivcivim
nevzamansız
tomurcuk
sinopee
YENA

Eklentiler

• $imagesCAML1SVW.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $imagesCA9G6JUP.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $imagesCA2H405Q.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 29
dilenciiiim canım ellerine sağlık çabuk dön seni çok özleyeceğim ifade ekleyemedim oooff öptüm canım
profilime bi resmimi koydum haftaya bi tane çekip 113 lük halimle koyacağım inş şimdilik doğru dürüst başka resim bulamadım

bu da 8.hafta tablomuz,

Dilenci canım ellerine sağlık ben bu hafta hiç giremedim o yüzdende yürüyüşlerimide yazamadım anlatmıştım yukarıda küçük kızımın tuvalet eğitimine başladım zor oluyor biraz sürekli peşinde dolaşmak zorundayım arkamı dönünce altına yapıyor çünkü iyi takip edince yaptırıyorum lazımlığa biraz zor bir döneme girdik bu aralar elimden geldiğince yazmaya çalışırım yürüyüşleri ama yazamadığımda kusura bakma

bu da 8.hafta tablomuz,

DİLENCİ canım emeğine sağlık ama benim çarşamba da 60 dk. vardı.Cevaplarıma baktım yazmışım ayın 29 unda 60 dk diye ama olsun totalde değişen bişey olmuyor nasılsa :) dereceye giremedikten sonra :)))

Son düzenleme:

resmin yeni mi güzelim vallahi super gitmiş heryerden de eşit gitmiş, hiçbiryerinde bi çıkıntı yok maşallah.

Geçmişi okudum da bu hafta kilolar ne güzel gitmiş, maşallah. Sporcular da şahane.
Bu aralar yetiştirmem gereken yazılar, halletmem gereken işler yüzünden hiç bir muhabbeti yakalayamıyorum, sayfalar açık ama okuyup yazamıyorum pek. Ama hepiniz süpersiniz.

Dilencii güle güle git, güle güle gel canım. Yalnız ben tam anlamadım, evi de boşaltıyorsun bundan sonra Antalya'da mısın? her durumda internetsiz olmaz di mi, oradan da bizi ihmal etmezsin.

Mutlu, Leah resimde pek hoşsunuz. Ben de şöyle çayırlı çimenli bir yerde buluşmayı hayal ettim, Sarıyer ya da Polonezköy gibi, çocukları yeşilliğe salıp daha rahat ediyor insan.

Şimdilik benden bu kadar, öpüyorum sizleri..

Canlarim bu hafta 95 besyyz gram vermisim bana cok bile bugun benim icin donum noktasi bugun tam vericem kendimi diyete sinir oluyom ya kizlar ya ben niye adet olmuyom ya gecen ay oldum bu ay yine yok ondan onceki ayda yok tu acep hamilemiyim ki ya korkuyom valla ya bi test alip denesem mi ki karnimda da bole hareket var gaz diye yorumluyom artik yaaa sizce nloabilir

BİRİNCİ:

TOKSİİNN

ikinci,

3melegimvar

üçüncü,

billurs

bu hafta hiç ama hiç sıfır çeken yok!! harika

amaaa vasatlar; kötüden iyiye sıralı

dermanabla7
fadime
LEAH
gulma
cheryypie
sarıcivcivim
nevzamansız
tomurcuk
sinopee
YENA

1. 2. 3. ve yarı vasatlar olarak spor yapan herkesi kutlayıp klasikleşen papatyalı smileyin papatyalarını sunuyorum hepinizeee:)))

dilenciiii çok teşekkür ederiz ellerine sağlık

1. liğe çıkamam ama ben bugünlerime okadar şükrediyorum ki özel olarak spor yapıyorum yaaa süper süper)

canım yazıyor zaten çarşamba 60dk. tabloya bak. totalde 140 yazmışım o hatalı, 160dk olcak. yine de 180 altı ve vasat oluyor canım.
canım listeye beni de ekler misin?????
liste sondu bu hafta. bir arkadaşımız devralırsa eklenirsin.

dilenci canım ellerine sağlık, sağol, çabuk dön tatildeeeeeeeen

sağolun kızlar.

tatil değil tam anlatamadım herhalde. 1 hafta kadar kpss ye bakacağım burada vakit geçiremem birazdan da çıkıcam hatta.

sonra ev taşımakla uğraşacağım neti keserim.

sonra tatile gideceğim, en son da antalya'ya eve gideceğim. evde de net yok. bu arada laptopum ya da uygun cep telim de yok ki cafeden bir yerden wireless la gireyim. durum bu yani. 2 hafta kadar daha arada selam veririm sonra meçhul bir tarihe kadar yokum

Son düzenleme:
bu arada saat 13.30 da bi ara öğün yapiim dedim.
1 kase saray muhallebisi + 5 kiraz yedim:))

biliyorum abarttım sanırım ama kaşığı kaseye attım atıım bi daha attım kii aaaa bitmiş:)) yani yalamadan yutmuşum farkında olmadan:))
sonra çok üzüldüm kalorisine baktım fazla değilmiş üzülmedim 173 kalori imiş benim ki zaten 100 gr anca ediyodu 5 te kiraz ortalama 200 kalori dersem ara öğün için fena değil)

bu spor işine devam edecekseniz,liste tutan olacaksa isimleri kopyalıyorum. buradan bakarsınız.

dalokaysmom
Leah
Yektaa
Semiran
Sarı-civcivim
Ayse-c52
Yena
3melegmvar
sinopee
Pınar110
Fadime2
butterflymirror
Cherry-pie
Beyzuş
Toksin
Dermanabla7
yasafat
asumanzeynep
nevzamansız
Ceco84
billurs
gulma
tomurcuk
---

bu da kurallar, değiştirebilirsniz tabi bu benim tarzımdı:)

Şartlarımız,

1.Her gün spor şart değil fakat spor yaptım bugün diyenin bildirimi en az 30dk olacak, -daha azını not almıyorum-,

2.Haftada en az toplamda 180 dk -bu 180 dakika 1 veya 2 güne sıkıştırılamaz. en fazla "60dk*3gün" şeklinde. Daha fazlasını kendiniz için veya dereceye girmek için yapabilirsiniz elbette.

3.Günlük bildirimler mümkünse taksit taksit yapılmayacak, listeyi takip eden kişinin gözden kaçırma veya bir kaydı ertesi güne ekleyerek yanlışlık yapma ihtimali artmasın diye. Gün sonunda toptan 80dk yaptım denilecek mesela.

4.Sadece ilk spor yapmadığınız güne "izinli" ibaresi ekleniyor. diğer günler bahaneniz her ne ise fark etmeden YOK yazılır.

5.Bir haftayı hiç spor yapmadan geçiren, diğer hafta listeden çıkarılır. 1 haftalık cezası sonunda gelmek isterse tekrar belirtir.

6.Liste ortasında o hafta spor yapamayacağını, vasatlara gireceğini anlayıp topuklamaya çalışan birine müsamaha gösterilmez. O hafta listeden çıkarılmaz.

7.Her hafta cuma öğlen civarı liste yayınlanır. Dereceye girenler tebrik edilir, vasatlar (180dk altında kalanlar) rezil rüsva edilir.

Son düzenleme:

bu meçhul tarih lütfen yakın bir tarih olsun dilen))

inan seni çok ariicaz)

Allah yardımcın olsun başarılar diliyorum.........

valla sarıcivciv inşallah diyim ne diyim:) iş bulursam tekrar düzenim oturursa süper olur. ama evde kaldığım sürece zor. net bağlarlar mı bilmem yaşını başını almış bu işlerden pek anlamayan insanlar bizimkiler. zaten onlar da ev değiştirmeyi düşünüyo. of karışık ya işte..

asu ben de özleyeceğim sağol canım ama daha durun ya hemn bugün bi yere gitmiyorum:) resmin güzel çıkmış bu arada orantılı vücudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…