mutlu o ay dönümleri ne mutluluk verici olur eğer kilo verdiysek di mi:)
eskiden kk da ilk mesajımıza kadar görebiliyorduk, şimdi 10sayfa ile sınırlı. o zamanlar işte heyoo 2li rakamları gördüm, veya kızlar artık ben 80 küsürlük bir çıtırım(89.9:) diyerek sevinçle buraya yazdığım günleri gördükçe nasıl keyiflenirim. inş hepiniz göreceksiniz o günleri.
bu da 8.hafta tablomuz,
bu da 8.hafta tablomuz,
dilenciiiim canım ellerine sağlık çabuk dön seni çok özleyeceğim ifade ekleyemedim oooff öptüm canım
profilime bi resmimi koydum haftaya bi tane çekip 113 lük halimle koyacağım inş şimdilik doğru dürüst başka resim bulamadım
bu da 8.hafta tablomuz,
BİRİNCİ:
TOKSİİNN
ikinci,
3melegimvar
üçüncü,
billurs
bu hafta hiç ama hiç sıfır çeken yok!! harika
amaaa vasatlar; kötüden iyiye sıralı
dermanabla7
fadime
LEAH
gulma
cheryypie
sarıcivcivim
nevzamansız
tomurcuk
sinopee
YENA
canım yazıyor zaten çarşamba 60dk. tabloya bak. totalde 140 yazmışım o hatalı, 160dk olcak. yine de 180 altı ve vasat oluyor canım.DİLENCİ canım emeğine sağlık ama benim çarşamba da 60 dk. vardı.Cevaplarıma baktım yazmışım ayun 29 unda 60 dk diye ama olsun totalde değişen bişey olmuyor nasılsa :) dereceye giremedikten sonra :)))
liste sondu bu hafta. bir arkadaşımız devralırsa eklenirsin.canım listeye beni de ekler misin?????
Geçmişi okudum da bu hafta kilolar ne güzel gitmiş, maşallah. Sporcular da şahane.
Bu aralar yetiştirmem gereken yazılar, halletmem gereken işler yüzünden hiç bir muhabbeti yakalayamıyorum, sayfalar açık ama okuyup yazamıyorum pek. Ama hepiniz süpersiniz.
Dilencii güle güle git, güle güle gel canım. Yalnız ben tam anlamadım, evi de boşaltıyorsun bundan sonra Antalya'da mısın? her durumda internetsiz olmaz di mi, oradan da bizi ihmal etmezsin.
Mutlu, Leah resimde pek hoşsunuz. Ben de şöyle çayırlı çimenli bir yerde buluşmayı hayal ettim, Sarıyer ya da Polonezköy gibi, çocukları yeşilliğe salıp daha rahat ediyor insan.
Şimdilik benden bu kadar, öpüyorum sizleri..
dilenci canım ellerine sağlık, sağol, çabuk dön tatildeeeeeeeen
canım yazıyor zaten çarşamba 60dk. tabloya bak. totalde 140 yazmışım o hatalı, 160dk olcak. yine de 180 altı ve vasat oluyor canım.
liste sondu bu hafta. bir arkadaşımız devralırsa eklenirsin.
sağolun kızlar.
tatil değil tam anlatamadım herhalde. 1 hafta kadar kpss ye bakacağım burada vakit geçiremem birazdan da çıkıcam hatta.
sonra ev taşımakla uğraşacağım neti keserim.
sonra tatile gideceğim, en son da antalya'ya eve gideceğim. evde de net yok. bu arada laptopum ya da uygun cep telim de yok ki cafeden bir yerden wireless la gireyim. durum bu yani. 2 hafta kadar daha arada selam veririm sonra meçhul bir tarihe kadar yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?