- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
plates hiç yapmadım seyretmedim bile nasıl yapılıyor.
çalıştığım şirkette bir kadın vardı 40larında o yapardı hiç kilo vermediği halde gözümüzün önünde 10 kilo vermiş gibi incelmişti.
ama ne bileyim işte platesi düşünmüyorum belki de topunu al pompasını al lastiğini al cd sini al çok uzun iş gibi.
ben bu spor aş nin fitness salonuna gitmek istiyorum sanki daha etkili olacakmış gibi geliyor.
normalde haftada 3 gün ayda 50 lira mı ne. kuzenim gidiyordu önceden onun söylediğine göre haftada bi iki gün sabaları kadınlar için ücretsizmiş. onu bi araştırmam lazım. bi de evime çok ters bi yerde
aslında ben mekik çekiyorum şişe kaldırıyorum felan ama yok fayda görmüyorum ya da yapmasan çok daha korkunç olacaktım:)
mutluu benm de bugün tam 3 ay oldu. ben kesin temmuza 89la girerim demiştim ama maalesef olmadı.
evet canım ank dayım bende sen neresindesin? :))
ayrancı hoşderedeyim canım sen
aaa e uzek sayılmayız bende yıldızdayım
aaaa çok yakındaymışsın yokuş aşağı indinmi beni atakule civarlarında yürüyüşde görebilirsin her akşam
bu hafta hiç ama hiç sıfır çeken yok!! harika
amaaa vasatlar; kötüden iyiye sıralı
dermanabla7
fadime
LEAH
gulma
cheryypie
sarıcivcivim
nevzamansız
tomurcuk
sinopee
YENA
bu da 8.hafta tablomuz,
Cnm o Spor Aş'yi ben araştırmıştım hatta kızımı yüzmeye yazdırdım okullar acınca ancak sıra gelcek yedekte bekliyor. Ücretli Seansların haricinde netten başvuru formunu cıkartıp doktoruna imzalattığın zaman ücretsizde gidebiliyorsun hangi sporu seçersen seç. Tek şartları ücretsiz devam etmek istiyorsan yanlış hatırlamıyorsam ya ayda bir yada 3 ayda bir tekrar kayıt yenilemen. O formun haricinde birde tam idrar tahlili istiyorlar ama yüzmeye gitmeyi düşünüyorsan bide hepatit B testi. Hepatit B olan hastaları yüzmeye kabul etmiyorlar olurda acık bir yara falan varsa başkalarına da suyla bulaşmasın diye. Ben Kızımı Cemal kamacıya yazdırdım yüzme salonu çok güzel üstelik 3 - 6 yaş arası çocuklarada 1 Tl karşılığında bakıyorlar sen yüzmedeyken
arzuuuu 70 79 topiği yaramadı sana biraz da bize takıl istersen verirsin belki suyu havası yarar topiğimizin sana da
Ankaralı hemşehrilerim ne zaman buluşuyoruz bakalım
arkadaşlar bu arcak benim hala zayıflamaya çalışan boyu 170 olup 67 küsür kiloda olan kardeşim ve de meşhur yeğenimin annesi olur
burada aslı ve benden başka kimler ankaralı yaa :))
Canım bu azimle gidersen bence senin kilo işi seneye kalmıycak çok iyi gidiyorsun inşallah benimkide güzüel gider bu sabah tartıldım bakalım haftaya ne olucak.ben gerigeri gidip bakıyorum evdede telefonuma not alıyorum kilo vs. baktıkça mutlu oluyorum.benim için 80 lere adım atmak önemli çok ama 70leri son gördüğümde sanırım 2007 idi. offffffffffff. neyse şurda kaldı 15 kilo demiii. devammm. bu kez inanıyorum olacak 1 sene de inşallah çok sey fark edecek.
Hoo hooohhh
Hııı neredeyse diyecektim ki 68 kilo olan kişiyle ne işim olur benim arkadaş, git kendi ölçülerine göre,dişine göre kişilerle buluş
Baktım ki Asudan torpillisin, sustum
Ben ben ben :81:
bu da 8.hafta tablomuz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?