Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm o Spor Aş'yi ben araştırmıştım hatta kızımı yüzmeye yazdırdım okullar acınca ancak sıra gelcek yedekte bekliyor. Ücretli Seansların haricinde netten başvuru formunu cıkartıp doktoruna imzalattığın zaman ücretsizde gidebiliyorsun hangi sporu seçersen seç. Tek şartları ücretsiz devam etmek istiyorsan yanlış hatırlamıyorsam ya ayda bir yada 3 ayda bir tekrar kayıt yenilemen. O formun haricinde birde tam idrar tahlili istiyorlar ama yüzmeye gitmeyi düşünüyorsan bide hepatit B testi. Hepatit B olan hastaları yüzmeye kabul etmiyorlar olurda acık bir yara falan varsa başkalarına da suyla bulaşmasın diye. Ben Kızımı Cemal kamacıya yazdırdım yüzme salonu çok güzel üstelik 3 - 6 yaş arası çocuklarada 1 Tl karşılığında bakıyorlar sen yüzmedeyken

arzuuuu 70 79 topiği yaramadı sana biraz da bize takıl istersen verirsin belki suyu havası yarar topiğimizin sana da

didemim ben de 89 la temmuza girmek istemiştim ama benim de olmadı ama az kaldı canım iyi gidiyoruz maşallah devam canım

bu hafta hiç ama hiç sıfır çeken yok!! harika

amaaa vasatlar; kötüden iyiye sıralı

dermanabla7
fadime
LEAH
gulma
cheryypie
sarıcivcivim
nevzamansız
tomurcuk
sinopee
YENA

ama ammaa yaa benim dün akşam 60dk.da vardı yazmadım mı ben yoksa ama valla yaptım 60 dk
ya artık vasatlardan cıkmak istuıyorum artıkk, bu kadar spor yapmayın yahuuu geçemiyorum sizi

bu da 8.hafta tablomuz,

Cnm ellerine sağlık
Kendini çok fazla özletme bak söz sporuda daha iştahlı yapcaz :122: :122:
Birinci olan Fıstığıda çok tebrik ediyorum darısı başıma
Adet olmuyorum olmuyorum derken sonunda bende olmuşum

Kilo bildirimimi de yapim bari;

geçen hafta: 118.9
bu hafta : 118.6
Aradaki fark: - 300 gr

Bunada şükür inşallah haftaya daha fazla fark olur sonuçta dünden beri şişim şişim diye kendi kendime söylenirken meğer adet olacakmışım. Umarım haftaya cuma fark çok daha güzel olacaktır.
Burdan bütün KK Fıstıklarını kilo vermiş yada vermiş kutluyorum ve inanıyorum bir sene sonra en geç herkes istediği kiloya inmiş olacaktır bizde bu motivasyon varken.

Öpüyorum sizi kocaman
Allah hepimizi nazardan saklasın

ya o sıra işiyse çok zor bizim burdakiler kapmıştır çoktan kuzenm ücretli gidiyordu o anlattı çok kalabalık oluyormuş özellikle biziklet koşu bandı sırası gelmiyormuş ya:)
aslında yüzmeye gitmeyi çok istiyorum da bu dağ bayır dolu bacaklarım çok fena. zaten haftanın 3 günü sadece kadınlarınmış zaten:)
şimdi doktora imzallattırdıktan sonra da yedekte kalma ihtimali var mı?
ben bi araştırayım şunu. saol cecom

billurs var face sürekli pc de değilim hemen yazamıyorum ama sayfa açık duruyo malum iş güç çoluk çocuk

Son düzenleme:
kızlar dün görümcemin kulağı çınlamış olacakki 3 ay sonra bize gelmeye karar vermişler
hangi dağda kurt öldü bilmiyorum akşam geliceklermiş
yorgun yorgun hiç çekilmezler ama yapıcak bişey yok
en son emirin doğum gününde geldiler 3 nisanda
3 ay önce ve burnumuzun dibinde oturuyolar evlerden birbirimizi görüyoruz düşünün yani :)))

arzuuuu 70 79 topiği yaramadı sana biraz da bize takıl istersen verirsin belki suyu havası yarar topiğimizin sana da

evet ya valla bızım topık bu aralar öldü bende arayıstayım bı oraya bı buraya konup duruyom zaten kımle zayıflasam dıye burayada gelırım farketmez sonuc versın de

Ankaralı hemşehrilerim ne zaman buluşuyoruz bakalım

Hoo hooohhh

arkadaşlar bu arcak benim hala zayıflamaya çalışan boyu 170 olup 67 küsür kiloda olan kardeşim ve de meşhur yeğenimin annesi olur

Hııı neredeyse diyecektim ki 68 kilo olan kişiyle ne işim olur benim arkadaş, git kendi ölçülerine göre,dişine göre kişilerle buluş
Baktım ki Asudan torpillisin, sustum

burada aslı ve benden başka kimler ankaralı yaa :))

Ben ben ben :81:

Canım bu azimle gidersen bence senin kilo işi seneye kalmıycak çok iyi gidiyorsun inşallah benimkide güzüel gider bu sabah tartıldım bakalım haftaya ne olucak.

olur mu yaa torpıllı olmasamd aamacımız ortak .fazlalıklardan kurtulmak deıl miablamda bızım topıge gelıyodu zaman zaman ve herkes kucak acıyodu kılon bu topıge uymasa bıle gel dıyolardı yanı bakmıyolardı kıloya çünkü burda sadece kılo vermıyoruz ornek bıcok sey paylasıyoruz

bu da 8.hafta tablomuz,

Ellerine sağlık canım.Hakkını helal et...Seni çok özleyeceğiz.Neyse ki arada gelirim diyorsun;özlem gideririz....

KİLO VEREN VE GAYRET EDEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM.ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALAR İÇİN DE BAŞARI TEMENNİ EDİYORUM.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…