Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yektaa ve Dalokay arkadaşlarım (Daloki bende sana Mutlu diyim mi :) )
Ne kadar güzel 3 ayda 16-17 kiloları buldunuz, çok şanslınız, maşallah diyorum azminize İnşallah hep böyle devam eder, istediğiniz kiloya rahatça inersiniz.
4 gün sonra, ben başlayalı tam 3 ay olacak.. Toplamda 8,5 kg ancak verebildim. Benim motor biraz tekliyor malum, ama arkanızdayımm

Asucum bence de gayet iyi görünüyorsun, resmine baktımda şimdi. Vücudun orantılı, az bişey kalmış ha gayret :) Öncesi-sonrası yapsan resimlerde daha net anlaşılır, bekliyorum şahsen bu resimleri.

Birde bu resimdeki yer Çamlıca tepesi mi yoksam ?

önce sonrayı yapacam hafta ya kadar inş canım resimde beykozda yuşa tepesinde çekilmişti canım

elbette mutlu diyebilirsin ben 3 ayda tam 14 kilo verdim haftada 1 kg yaklaşık, hiç fazlasını hedeflemedim, adet olduum hafta ve öncesi yarım kiloya düştü verisim ama sonra 1.5 kilo olup yine 1 kilo oldu. ben daha farklı bir yoldan gidiyorum listem yok, ben bir kere gittim o liste duruyor biyerlerde. 7 den sonra yemiyorum meyve anfazla süt falan içiyorum çook acıkırsam, 3 litre su içiyorum, yeşil açy içiyorum son 1 aydır haftada 3-4 defa 1 saat gibi yürüyorum. ekmeği 6 dilim ile sınırladım. pilav yemiyorum, arada makarna yiyorum, çorba içiyorum bol bol. yağ tüketimim bayaaa azaldı ama hiç ölçmüyorum. sabah kahvaltı yapıyorum kesin. ama bana kilo vermemde yardımcı bir seyde bebeğimi emziriyorum 13 aylık ama günde 6-7 defa emziriyorum. yürümek çok iyi hissettiriyor oğlan izin verirse. her canım çekeni yiyorum ama çok az. neyseki canım pek bişi istemiyor.
ben yalnış diyetlerin ve hiç doymayan boğazımın kurbanıyım, bildiğim bir hastalığım yok. yeme sistemimi ömrüm boyunca değiştirme kararı alarak başladım o yüzden yorulmuyorum. diyetteğim diye kimseye bişi demiyorum. yaptığım yalnızca eskisinden farklı beslenmek. bu işin sürekli kafada bittiğini savunuyorum. bir sürü yazı yazdım hatta geçmişte.

Dilenci pardon canım salı günü için dicektim.Çünkü ben akşamdan yürüyüp ertesi gün yazıyorum.Yani salı yürüdüğümü çarşamba yazdım.Ama salıda yok yazıyor da ondan canım.Bu hafta başından itibaren pazartesi 40-salı 60-çarşamba 60-perşembe 60 şeklinde yürüdüm.Ama hiç önemli değil ellerine sağlık.İnşallah en kısa zamanda dönersin aramıza... özlicez seni ...

arkadaşlar bu arcak benim hala zayıflamaya çalışan boyu 170 olup 67 küsür kiloda olan kardeşim ve de meşhur yeğenimin annesi olur

evet canım okudum senin de maalesef sorunların varmış. benm de pkodan dolayı insülin direncim var ama verdim vallahi:) mutlu emziriyor diye çok sıkmadan dikkat ediyor beslenmesine ama baksana nasıl vermiş hatun

arkadaşlar bu arcak benim hala zayıflamaya çalışan boyu 170 olup 67 küsür kiloda olan kardeşim ve de meşhur yeğenimin annesi olur

sormayın cok cıtırım kırılcam yakında benımde bana göre derdim işte
hepinize kolaylıklar arkadaslar ablamdan ötürü takıp edıyom cogunuzu tanıyom

Dilenci nere gidiyon yaaa gitmeeee ozletme kendini eger evde netin yksa benim gibi telden gir :)) olar mi soz heraksam duzenli yapcam sporuumu

Mutlu biz arkidis degiliz galiba resimleini gormedim bacimmm

Bu arada kilo veren arkidslerim opuyom hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…