• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de sporumu yazayım cuma 70 dk yüzme cumartesi yok bugün 60 dk yürüdüm gidereken 30 gelirken 30 40 dk da yüzdüm toplam 70+60+40=170 DK

Arkadaşlar şu spor listesi hakkında benim de bir önerim var.

"Sana ne oluyor, sen listede bile değilsin" demeyin, ben de ilgiyle takip ediyorum, sarf edilen çaba beni -ve başka arkadaşlarımızı da- etkiliyor, motive ediyor. Bu haliyle kalırsa tavsar diye düşünüyorum. Bence de bildirim günlük olmalı, bu hem düzen hem motivasyon açısından önemli.

Herkes kendi günlük bildirimini yapar, Cuma günü de o haftaki toplam dakikalarının bildirimini yapar. Mutlu da bunları liste haline getirir yayınlar, dilencii gibi kraliçeye ödül, vasatlara çürük yumurta hediye eder :) Birinin bunu yapması bu işin hoş tarafı bence. Hem birinciler motive olur, hem vasatlar toparlanır, hem biz kimi tebrik edeceğimizi biliriz.

Mutlu dedim, çünkü tek tek uğraşamam ama toplu halde liste yapabilirim demişti yanılmıyorsam. Ondan başka da gönüllü çıkmadı galiba :)

spor bildirimimi yapayım
cuma 40 dk (hatta cuma günü sabahtanda 50 dk vardı dilenci sanırm onu listeye eklememiş, yani 40+50=90 dk)
cumartesi yok,
bugün 50 dk

Son düzenleme:
bende kilo bildirimimi yapiim:)
cuma: yok
cumartesi: 40 dk
pazar: 30 dk

toplam : 70 dk :((

ayyy bugün sağlıklı beslenmemi çok güzel devam ettirirkeeeeennn birden bire bu saat oldu ve benim elim kötü kötü şeylere gitti ordanda ağzıma:((

ve artık o kötü şeyler midemdeler:((

kussammı acaba yaa:))

neyse gece yatış saatimi geciktiriim bari biraz daha;)

Bende Spor bildirimi yapim bari :34:

Cuma günü: 30 dakika
Cumartesi günü: yok
Pazar: 20 dakika:43: ( şu regl beni maf etti ya)
--------------------
Toplam: 50 Dakka

İnşallah yarın daha iyi olurumda vasatlara girmem :50: Belim kopuyor sanki üşüttümmü ne yaptım bukadar hiç olmyordu altımda koruma olmadan oturamıyorum bile koltuklar kremden başka renge döncek diye:60::60::60:

Son düzenleme:
iyi geceleeeeeeeeeeeeerrr
çok dengesiz yedim yaa ızgara yedim ama saat 9 buçuk civarı düşünün of patlıyacam nerdeyse spor da yapamadım yarın hepsinin acısını çıkarmam lazım

iyi geceleeeeeeeeeeeeerrr
çok dengesiz yedim yaa ızgara yedim ama saat 9 buçuk civarı düşünün of patlıyacam nerdeyse spor da yapamadım yarın hepsinin acısını çıkarmam lazım

Bu gecede maşallah hepimiz sapıtmışız :60::60::60: ben yediklerim konusunda hiç bir problem yaşamadım ama işte sporumu az yapabildim ancak :25: baktım bugün herkes tam pazar modunda yarın hepimiz en azından 15dakka fazla spor yapmalıyız ki acısını çıkartalım dimi ama :66:

valla ben bu tatil modundan çıkamazsam topiğin yüzkarası haline geleceğim dünden bu yana toparlan semiran demekten bir hal oldum ama yemekleri görünce de bu dediklerim hoppp çöpe gidiyorrr toparlanmalıyımmmmmmmmmmmm:47::47::47::47::47:

valla ben bu tatil modundan çıkamazsam topiğin yüzkarası haline geleceğim dünden bu yana toparlan semiran demekten bir hal oldum ama yemekleri görünce de bu dediklerim hoppp çöpe gidiyorrr toparlanmalıyımmmmmmmmmmmm:47::47::47::47::47:

Eminim yarın hiç birimizde eser kalmıyacak şu pazar modundan :66:
Sabah erkenden çok dinç ve enerjik olucağız ve cumaya kadar elimizden geleni yapıcaz. Sonuçta ucunda taç ver boru değil yani :60::60::60:
Benide açık hava çarptı sersem gibiyim yatayımda bomba gibi kalkayım sabah ondan sonra kahvaltımı yapar sporuma başlarım allahın izniyle sonuçta cuma günü tartıya çıkıcaz. Umarım şu reglm bir an önce biterde bende şu ödemden kurtulurum. Kendimi ramazan davulu gibi hissediyorum (benim KV'nin karnından anlaşılıyor sinirlenip sinirlenmediği :60: bi şişiyor maşşallah 9 aylık dersiniz)

Hepinize hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum:54:

Görüşmek üzere
Beni özleyin anacımmm :3::3::3::3: :60::60::60::60:

herkese iyi geceler umut ediyorum yarın ve bu hafta diyet adına olumlu işler yapmalıyım kendime söz veriyorumm hadiii herkese kucak dolusu sevgiler saygılar öptm herkesiii yanacığından kocaman:54::54::54::54::54::54::54::54::69::69::69::69::71::71::71::71::79::79::79::79:

Eminim yarın hiç birimizde eser kalmıyacak şu pazar modundan :66:
Sabah erkenden çok dinç ve enerjik olucağız ve cumaya kadar elimizden geleni yapıcaz. Sonuçta ucunda taç ver boru değil yani :60::60::60:
Benide açık hava çarptı sersem gibiyim yatayımda bomba gibi kalkayım sabah ondan sonra kahvaltımı yapar sporuma başlarım allahın izniyle sonuçta cuma günü tartıya çıkıcaz. Umarım şu reglm bir an önce biterde bende şu ödemden kurtulurum. Kendimi ramazan davulu gibi hissediyorum (benim KV'nin karnından anlaşılıyor sinirlenip sinirlenmediği :60: bi şişiyor maşşallah 9 aylık dersiniz)

Hepinize hayırlı geceler
Kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum:54:

Görüşmek üzere
Beni özleyin anacımmm :3::3::3::3: :60::60::60::60:

inş cnm inş ben de böyle kalkmayı umut ediyorum göürşmek üzereeee byeee:80::80::80::80::54:

cnm senin dedigin gibi de olurda benim dedigim gibi kimin kac yaptigini görünce insan gaza geliyor
mesela bu gün billur 120dakk yapmis ben bakiyom benimde sporum 100dakk kalkiyom 20 yada 30 dakka daha yapiyorum te$vik ediyorsun o manada günlük raporla toplayarak gidilse daha iyi olur diye düsünüyorum

toksincim hatırlarsan öncedende yapılan sporun toplam dakikası yazılıyordu cuma günleri...
kilo bildirimi ile birlikte spor dakikasıda yazılır..

Spor yapanların isimlerini yazarsın birde ilk üçü yazarsın..Bu şekil senin için kolay olur sanırım...

kara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...

canım çok üzüldüm..Allah korumuş sizi..Okuma yapın evde, bişey yapın..hepde büyük şeyler yaşıyosunuz..
Para da mühim ama..Sizden kıymetli değil..Allah size sağlık,huzur versin..
Geçmiş olsun...:70:

Son düzenleme:
kara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...

biumut canım geçmiş olsun allah beterinden saklasın allahtan canınıza zarar gelmemiş mal canın yongası tabi ama can malı kazanıyor o yüzden canınız sağ olsun allah bir daha karşılaştırmasın

Merhaba güzellikler...:71:Nasılsınız.....

Biraz kaçamaklar olmuş öylemi...Neyse yarın çok dikkatli ve sporlu bir gün geçiririz hep birlikte inşallah...
Ben bugün diyet adına iyi bir gün geçirdim.Şükür....
Sabah geç kalktık.Bize ne oluyorsa iki emekli pazar diye geç kalkıyoruz.Hey Allahım.Doğal olarak kahvaltı geç ve kuvvetli oldu.Midemin şişliği inince 1 saat bantta yürüdüm ve saat 14.30 a kadar yayıldım tv karşısında.Sonrada çıktım pazara gittim.Çok güzeldir pazarımız.Sosyetik pazar.......

Her zaman arabayla giderdim;bu sefer artı bir aktivite olsun diye arabayı çıkarmadım.Yürüyerek gittim.Saat tuttum gidiş-geliş 40 dak sürdü.Saat 17.00 ye kadar pazarda salındım..........

Bu yılki teravih kreasyonumun alış verişini yaptım.Camii de klima var ama kalabalıkta yine de çok sıcak oluyor bu yüzden giyimi ayarlamak lazım.Normalde yazlık bluzlarım hep yarım kollu.Baktım hiç biri olmaz.2 tane uzun kollu bürümcük bluz aldım.Biri lacivert-beyaz;diğeri siyah-beyaz desenli...2 tane penye ama likralı (boru paça tarzı dikilmiş) pantalon ve yine penye uzun bir ceket aldım;2 tane de az topuklu terlik....Sevindirik oldum da anlatayım dedim sanki hiç kıyafetim yokmuş gibi..YENACIĞIM ;senin de kulaklarını çınlattım .(küçük şeylerden mutlu olmak konusunda).
Eve döndüğümde canım çıkmıştı valla......

Akşam yemeği olarak ta bir kabak dolması ve yoğurt yedim.Acıkınca meyvalı yoğurt yerim diye düşünüyorum.
Aaaa ne çok konuştum ayol.Pazarda o kadar saat konuşamadım ya çenem düştü.Kusura bakmayın..........

Son düzenleme:

Biraz kaçamaklar olmuş öylemi...Neyse yarın çok dikkatli ve sporlu bir gün geçiririz hep birlikte inşallah...
Sabah geç kalktık.Bize ne oluyorsa iki emekli pazar diye geç kalkıyoruz.Hey Allahım.Doğal olarak kahvaltı geç ve kuvvetli oldu.Midemin şişliği inince 1 saat bantta yürüdüm ve saat 14.30 a kadar yayıldım tv karşısında.Sonrada çıktım pazara gittim.Çok güzeldir pazarımız.Sosyetik pazar.......

Her zaman arabayla giderdim;bu sefer artı bir aktivite olsun diye arabayı çıkarmadım.Yürüyerek gittim.Saat tuttum gidiş-geliş 40 dak sürdü.Saat 17.00 ye kadar pazarda salındım..........

Bu yılki teravih kreasyonumun alış verişini yaptım.Camii de klima var ama kalabalıkta yine de çok sıcak oluyor bu yüzden giyimi ayarlamak lazım.Normalde yazlık bluzlarım hep yarım kollu.Baktım hiç biri olmaz.2 tane uzun kollu bürümcük bluz aldım.Biri lacivert-beyaz;diğeri siyah-beyaz desenli...2 tane penye ama likralı (boru paça tarzı dikilmiş) pantalon ve yine penye uzun bir ceket aldım;2 tane de az topuklu terlik....Sevindirik oldum da anlatayım dedim sanki hiç kıyafetim yokmuş gibi..YENACIĞIM ;senin de kulaklarını çınlattım .(küçük şeylerden mutlu olmak konusunda).

Akşam yemeği olarak ta bir kabak dolması ve yoğurt yedim.Acıkınca meyvalı yoğurt yerim diye düşünüyorum.
Aaaa ne çok konuştum ayol.Pazarda o kadar saat konuşamadım ya çenem düştü.Kusura bakmayın..........

İyi günlerde giyin beyzuşum kıyafetlerini..bir dahaki alışverişinde 2 beden küçük giysilere bakarsın inşallah.:16:.Pazar gezmeyi bende çok severim.Hem giysi almak hemde sebze,meyve bakmak çok hoşuma gider...bende çarşamba günü gideceğim pazara..Bitane ketenimsi pantolon görmüştüm aklım kaldı.:) onu almayı istiyorum.

Ben çok yorgunum aslında ama size bakmadan yatmıyayım dedim...Şehir dışından arkadaşlarımız geldi..Onlarla piknik,deniz tarzı yere gittik sabahtan. sonra geç döndük vs.
NAsııl gözlerimden uyku akıyor...

İyi geceler,iyi uykular diliyorum...

güle güle giy.eminim hepsi sana çok yakışacak..

Back
X