hg niz maşallah epeyce kilo vermişsinizbizlerde azimle yolumuza devam ediyoruz bekliyoruz tiyolarınızı
Hoş geldin Zeynep.....Nerelerdesin uzun zamandır yoksun....Özlettin kendini.
Kesin dönüşmü yaptın?
Canım hoşgeldin nasıl gidyor güzel zayıflamıştın yanlış hatırlamıyorsam.
Zzeynep,
hoşgeldin ama seni başka topikte görmüşler.:))
Geçmiş olsun bu arada..
zzzzzeynep hanım bakıyorum buradasınız. hani bizimle kilo verme aşamalarınızı paylaşıcaktınız nerde?????
bekliyoruz bu sefer yazmadan kaçmayın sakın)
çay molası yena:) birazdan da leslie yapacağım.
resmen şaka gibiyim ya millet dalga geçiyo son anda neyin peşindesin diye off.
birisi butterfly a artık listeyi tutmadığımı söylesin, dk yazıp duruyor ikidir :)))))))
fadimecim sormuşsun kime devrettin diye. hükümet mi bu:)) mutlu bakacak anladğım kadarıyla. ama toptan yazılacakmış cuma. cumaya kadar da günlük.
öptüm:*
çay molası yena:) birazdan da leslie yapacağım.
resmen şaka gibiyim ya millet dalga geçiyo son anda neyin peşindesin diye off.
birisi butterfly a artık listeyi tutmadığımı söylesin, dk yazıp duruyor ikidir :)))))))
fadimecim sormuşsun kime devrettin diye. hükümet mi bu:)) mutlu bakacak anladğım kadarıyla. ama toptan yazılacakmış cuma. cumaya kadar da günlük.
öptüm:*
toksin bende listeyle ilgilenirim yazmış...
Artık hangisi müsait olursa ilgilenir sanırım..
merhaba saricivciv ben buna benzer bi diyet yapmistim 2 hafta once 5 gunluk 2.500 kilo verdim biraktigimdada tekrar almadim zaten surekli yuruyusumu yapiyorum suanda yemeklerimi azalttim bol bol yuruyus yapiyorum her tartiya ciktigimda eksi gormek muhtesem bisey insallah kilolardan kurtulacagizbutterfly aslında biliyorum sağlıksız olduğunu ama hani sadece 1 hafta acaba yine de zararı olurmu ki 1 hadfta dediğin hemen bitiyor zaten????
gerçi verdiğin örnek çok doğru kişiyi çok bitkin bırakır evet ama diğer hafta yeniden sağlıklı beslenmeye dönsek
yaniii açıkçası benim bu hafta sonuna biraz fazlaca incelmem lazım kayınvalidemlerin yanına gidicez 2 düğün birden varmış daaaa:) ucuna geldim işin hemen olmasını istiyorum şimdide:))
tmm tmm kötü bir fikirdi:)
sağlıklı beslenmeye devam öyle ise:))
bu arada cuma gunu 100dk cumartesi 80dk pazar 90dk yazarmisiniz
ist.a ne zmn geliceksin ben burdayken gel de bi buluşma yaparız mutlu falan hep beraber leah ve ist.daki diğer arakadaşlarla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?