Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zzzzzeynep hanım bakıyorum buradasınız. hani bizimle kilo verme aşamalarınızı paylaşıcaktınız nerde?????
bekliyoruz bu sefer yazmadan kaçmayın sakın)

hg niz maşallah epeyce kilo vermişsiniz bizlerde azimle yolumuza devam ediyoruz bekliyoruz tiyolarınızı

sağolun teşekkür ederim :) sormak istediğiniz bişeyler varsa cevaplarım.

Hoş geldin Zeynep.....Nerelerdesin uzun zamandır yoksun....Özlettin kendini.
Kesin dönüşmü yaptın?

evet ablacığım uzun zamandır yokum çünkü bi ameliyat geçirmiştim.safra kesesi ameliyatı çok şükür kolay atlattım iyiyim şimdi.
valla geziyorum tozuyorum internetede pek vakit olmuyor açıkcası. :) kesin dönüş değilde arada giriyorum bi ..

Canım hoşgeldin nasıl gidyor güzel zayıflamıştın yanlış hatırlamıyorsam.

hoşbulduk.çok iyi gidiyor canım seni sormalı ? kaç kilodasın şimdi.

Zzeynep,
hoşgeldin ama seni başka topikte görmüşler.:))

Geçmiş olsun bu arada..

dilencii, kahve arasımı verdin.:)

BEYZUŞŞ, merhaba canım...

Zzeynep,
hoşgeldin ama seni başka topikte görmüşler.:))

Geçmiş olsun bu arada..

hoşbulduk.doğrudur başka topiklerdede geziyordum moda falan zayıfladık ya artık

zzzzzeynep hanım bakıyorum buradasınız. hani bizimle kilo verme aşamalarınızı paylaşıcaktınız nerde?????
bekliyoruz bu sefer yazmadan kaçmayın sakın)

siz sorun şekerim cevaplarım

Son düzenleme:
çay molası yena:) birazdan da leslie yapacağım.
resmen şaka gibiyim ya millet dalga geçiyo son anda neyin peşindesin diye off.

birisi butterfly a artık listeyi tutmadığımı söylesin, dk yazıp duruyor ikidir :)))))))

fadimecim sormuşsun kime devrettin diye. hükümet mi bu:)) mutlu bakacak anladğım kadarıyla. ama toptan yazılacakmış cuma. cumaya kadar da günlük.

öptüm:*

toksin bende listeyle ilgilenirim yazmış...
Artık hangisi müsait olursa ilgilenir sanırım..

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorm bakamıyorum artık pc. ye başım çatlıyo resmen
iyi bakın kendinize yrn grş.
umarım eve gidip spor yapabilirim biraz(

Aaaaaa :26:
Ama daha sen tutuyosun diye biliyordum ben :44: Sanki daha listeyi bırakmana bir kaç hafta varmış gibi anladım.
İyi bari yazmıyım artık..

toksin bende listeyle ilgilenirim yazmış...
Artık hangisi müsait olursa ilgilenir sanırım..

cnm kimse bisey yazmamisti bende motivasyonumuz düsmesin diye yazdim ama ben sade 1. 2. 3.yü hesaplayip yazacam fazla ugrasamam malum bebisim varrrr liste yapacaksa mutlu yapsin ben liste yapmasini bilmiyorummm

nasılsınız kızlar..bugün eltimleri yemeğe alıyorum, yarın son günleri koşturmaca devam ediyor ,ama bu aradada iki mille leslieyi sıkıştırdım..çünki hoşuma gidiyor çarşıda markette nasıl kilo verdin demeleri çünki herşey leslie sayesinde aslında kiloda çok fazla değişiklik yok...
neyse dün eltimlerle denizde fazla kalmışım yanıyorum cayır cayır(krem sürmezsen böle olur)eltim 17 gün içinde surat asmaya falan başladı kv ye laf sokmalar demekki burada yaşasa birbirimizi yeriz,zaten 3 snede bir geliyor 20 gün dayanamıyor

yahu ben yapacam listeği cuma günü 1. 2. 3. olmak bu kadar mı mühim, onları da yazarım, tek tek takip edemem demiştim yalnızca ne kadar uzadı.

ben cuma günü, hafta içinde yapılan sporlarını gün gün yazan arkadaşları "misal cuma 45, ctesi 0, pazar 30, pzt 40, salı35, çarşamba 0, perşembe 60 dk seklinde" giren arkadaşları listeler yazarım.hatta kilo farklarınızı da yazın spor listesinin arkasına verilen diye yazayım.

yok "ben haftalık sporumu tek tek yazdıktan sonra ne anlamı var" diğenler varsa o nu bilemiyorum. onlar yazmasın, ben zaten dilenci listelerken helal bu kıza iyi takip ediyor ben hayatta beceremem diyordum,(malum toksinle yaşıt bebeğim var benim de)

merhaba saricivciv ben buna benzer bi diyet yapmistim 2 hafta once 5 gunluk 2.500 kilo verdim biraktigimdada tekrar almadim zaten surekli yuruyusumu yapiyorum suanda yemeklerimi azalttim bol bol yuruyus yapiyorum her tartiya ciktigimda eksi gormek muhtesem bisey insallah kilolardan kurtulacagiz

Son düzenleme:

cuma günü haftalık listeni yazmanı isteyeceğim çünkü hergün takip edemeyebilirim. bu günlük bildirimleri kendimizi ve diğer arkadaşlarınızı motive etmek için yazıyor olacağız. cuma günü yazacağınız haftalık bildirim ile ben liste yazpıcam. ilk üçü, vasatları ve tembelleri belirleğeceğim.

slm kızlar menüm sabah 2 bardak ılık su
4 kaşık melemen 2 d ç ekmek çay
ara 4 erik 2 kaşık yogurt
ögle peynir 5 zeytin salatalık domates 2 d ç ekmek
ara 1 çay bardagı leblebi 3 çay 1 kase sütlaç
akşam yogurt 5 k türlü 2 d ç ekmek
meyve 3lt su
gün boyu 3 yeşil çay 2 beşibiyerde çay 1 zencefilli çay 30 dakika spor​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…