iyi akşamlar topiğimin güzelleri
uzun bir aradan sonra 5mil leslie yapmanın gururunu yaşıyorum bide peşine 50 dk kocişle yürüdümoh inşallah gitmiştir artılarım yaaa
asuman abla bravo sana yaaa maşaAllah
ama ben nolucam şimdi biz bu cuma 80 leri kulağından yakalıyoduk yaaaben pek umutlu değilim bilmiyorum noldu bana ama spor bi tek pazar günü 40 dk yaptım onunla duruyorum bugünde yapmadım
yiyeceklerde de öyle çok dikkatli olamadım bu arada(
ayyy beni aşka getirin nolur yaaa cezamı veriyosunuz ödev mi ders mi azar mı tazır mı nasihat mı bişiiller yapın bana yeniden((
civcivim 3günde toparlarsın durumu canım dikkat edip az da spor yaparsın olur biter inşallah ben de diyorum ama acaip şişkinlik var geçer inş
gulma canım dün biraz kaçırdım da ben onun artısı var daha doğrusu geç yedim dün bi türlü eritemedim yaa
Canım biz hiç sana kıyabilirmiyizHavalar da insanı çok sersemletiyor inan bende kendimi zorlamasam yerimden kalkmak bile gelmiyor içimden. Sende yanılmıyorsam istanbuldaydın; bu ara hava okadar ağır ki insan zor nefes alıyor. Sakın umudunu yitirme çünkü seninde dediğin gibi 80lerin eli kulağında ve ben inanıyorum yarından itibaren çok azda kendini sıksan 90lara veda ediceksin. İnan senin kilonda bile olmak için can verecek insanlar vardır. Başta ben
Bence bugün iyice dinlen yarın sabahta uykunu almış olarak kalkıp güzel bir duş aldınmı emin ol gram yorgunluğun kalmayacaktır.
Burda sana güvenen ve senin arkanda olan bir sürü arkadaşın var
Hamınıza iyi akşamlar..)
Sarıcivciv,çok güzel kilo veriyorsun,yaş avantajında var..bence yapma derim şok diyet..Kİlo vermen takıldığında başvurursun bir iki günlük detoksa...
ben 70 kilolardayken o kadar sık yapardımki detoks tarzı şeyler şimdi sonuç ortada..
MEtabolizma hızını düşürür sık sık yaparsan..Ama sen bir seferlik yapıcam diyosun o ayrı tabii..
sari civciv ben 5gunde bes kilo diyetini yaptim 2hafta once 1.gun sebze 2.gun tavuk 3.gum patates 4.gun meyve 5.gun yumurta yedim bol bol su içtim sadece ilk gun basim agridi diger gunler normal buarada benim bebegim 7 aylik emziriyorum sutumde azalmada olmadi aç kalmadan 2.500 kilo verdim tekrar almadim simdi ise normal saglikli besleniyorum kilolar gitmeye devam ediyor cuma gorucez bakalim nekadar verdim
sari civciv ben 5gunde bes kilo diyetini yaptim 2hafta once 1.gun sebze 2.gun tavuk 3.gum patates 4.gun meyve 5.gun yumurta yedim bol bol su içtim sadece ilk gun basim agridi diger gunler normal buarada benim bebegim 7 aylik emziriyorum sutumde azalmada olmadi aç kalmadan 2.500 kilo verdim tekrar almadim simdi ise normal saglikli besleniyorum kilolar gitmeye devam ediyor cuma gorucez bakalim nekadar verdim
tatlımm sılkelen yenıdenn toplann
bak ben meselaa az önce kucagımda bebegımle yürüdüm kollarım koptuu canım cıktı bır ara durdurayım bandı ıneyım dedım baktım kuşum uyuyacak devam ettım onu uyuttum öyle indim
bu arada kızım 10 kılo bende su anda 10 kılo vermıs durumdayımm off dedım ne kadar zormuşş iyikide vermişimm
şimdi oğlum kadar yanı 20 hedefım
tutmayınn benııı uçuyorummmm
civcivim 3günde toparlarsın durumu canım dikkat edip az da spor yaparsın olur biter inşallah ben de diyorum ama acaip şişkinlik var geçer inş
gulma canım dün biraz kaçırdım da ben onun artısı var daha doğrusu geç yedim dün bi türlü eritemedim yaa
MaşaAllah SubhanAllah yaaa süper gerçekten demek kucakta 10 kilo ile yine de azmedip yürüdün
ve verdiğin 10 kiloyu taşıdığını söylemen daha da hoşvee hedef 20 inşaAllah bende bendeeeee
yaa günde sadece 30 dk bile yürüsem benim için kâfi aslında
yaaa şişkinlik öyleki asuman ablacım karnım davul oldu yaaa halbuki saat 7,30 - 8.00 den beri hiç bişey yemedim. bugün nerdeyse 3 lt su içtim ama göbeğim davul gibi yaa(
sarı cıvcım sende yapacaksın yapabılrsın
içerisinde oldugum piskolojıyı sana anlatamam önceden sorunlarım varken yıyordum ama sımdı tutuyorum kendımı moral bozuklgu ıle de dıyet zor ama unutuyorum düşşünmüyorumm
ver kendını spora dıyete gerisini boşver aman cikciknii unutma cnmmm
spor yapcam dıye kendını paralamada gerek yok bence 30dk astıktan sonra ister ypa ister yapma birde yemeğe dikkat ettıkten sonraa gerisi zaten kendısı glıyor cnm
9 ve 10 unda var 2 oturum canım.Sınav nezaman.?
Aaaaaa :26:
Ama daha sen tutuyosun diye biliyordum ben :44: Sanki daha listeyi bırakmana bir kaç hafta varmış gibi anladım.
İyi bari yazmıyım artık..
Ah canım keske bılse dıyette olsak da olmasak da o nutellaların vucuda hıcbır faydası yok, esımle karar verdık zayıflasak da böyle seylerı almıycaz evımıze, ınsan arada yer tabı ama dısarıya bı kahvaltıya gıdersın ya da özel bısey olur mısafırın gelır felan, onun dısında hıc almamak lazım yoksa bu yıyeceklerde ınsanı cezbeden bır madde ver dayanamayıp yıyorsun
cnm ben nutella sarelle çokella delisiyim kesinlikle dur diyemiyorum kendime kaşıkla yiyip kavanozu bitiriyorum düşün yani adet olduğum dönemde durmam imkansız saolsun eşim bu sefer gidip koskocaman bi kavanoz aldı üstelik ve benim adet yaklaşıyo yandım(
Ev yapımı nutella
Şimdi bu nutella mevzuunda yazdım ya bir de tarif vereyim bari. 'Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' demeyin, özellikle çocuklara sağlıksız olanları yasaklarken sağlıklı ve de lezzetli alternatif sunmak gerekiyor malum. Ben çocuklarıma yapıyorum, onlar da zevkle yiyorlar. Lezzeti tıpatıp değil tabi ama benziyor hem de sağlıklı. Yapımı çok basit sadece öğütücü gerekiyor. Hani şu kahve değirmeni gibi olan öğütücülerden.
Öğütücüye iki avuç fındık koyun, yağı çıkıp krema haline gelinceye kadar çekin. İşte size fındık kreması. Oğluma böyle saf veriyorum, kızım için aynısını yarım tatlı kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı şeker ekleyerek yapıyorum. Oldu mu sana ev yapımı Nutella. Bizimkilerin 2-3 günde tüketebileceği miktar çıkıyor. ben de kuruyemiş hakkımdan kısarak 1 çay kaşığı alırım bazen.
Rondo tipi doğrayıcılarda da denenebilir ama olur mu emin değilim.
Gece gece acıktım galiba, tarif vermelere filan giriştiğime göreOkuyan herkese güzel bir uyku ve iyi geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?