Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar topiğimin güzelleri
uzun bir aradan sonra 5mil leslie yapmanın gururunu yaşıyorum bide peşine 50 dk kocişle yürüdüm oh inşallah gitmiştir artılarım yaaa

kızz ne artın varkı senın tatlımm sürekli eksidesin cnm yaaa

tatlımm sılkelen yenıdenn toplann
bak ben meselaa az önce kucagımda bebegımle yürüdüm kollarım koptuu canım cıktı bır ara durdurayım bandı ıneyım dedım baktım kuşum uyuyacak devam ettım onu uyuttum öyle indim
bu arada kızım 10 kılo bende su anda 10 kılo vermıs durumdayımm off dedım ne kadar zormuşş iyikide vermişimm
şimdi oğlum kadar yanı 20 hedefım

tutmayınn benııı uçuyorummmm

civcivim 3günde toparlarsın durumu canım dikkat edip az da spor yaparsın olur biter inşallah ben de diyorum ama acaip şişkinlik var geçer inş
gulma canım dün biraz kaçırdım da ben onun artısı var daha doğrusu geç yedim dün bi türlü eritemedim yaa

arkadaşlar bende bugün yrüyüşe başladım :)) hipotriodim var biraz zor kilo veriyorum klomen tedaviside görüyorum :)) bakalım hayırlısıı inşallah zayıflarızzz

evet asumancım gece geç yedıgım zaman sabah dırek artı çıkıyorum tartıdaa bu gun 7 den sonra bır sey yemedım bende bakalımm

ufff inşaAllah yaa ceco çok saol ne güzel şeyler söylemişsin yaa
çok tatlısın

iyi akşamlar yena ablacım
yaa kilo verdim evet 20 günde 5 kilo çok güzel ama hiç mi hiç belli değil ve şu aralar çok duraklamadayım spor yapmıyorum yemelerime dikkat etsemde çok fazla dikkat etmiyorum(
hani şu şişkinliklerimi indiricek bişeyler yapsam diye düşünüyorum
yaaa herzaman yapmam tabiiki ama ne biliim 2-3 ayda bir 1 hafta bişiiler yapsam şöyle vücudumu rahatlatıcak bilmiyorum yaaa(

bak işte hemde emziriyormuşsun yaniii.... ee sütüne hiç zararı olmamış vücuduna zararı olmamış ve sağlıklı beslenmeye devam edebiliyorsun. yapiim ben şu 5 günde 5 kilo diyetini yaa en azından 1 hafta da vücudum azıcık rahatlar belki:) ama böyle hafta ortası salı günü başlanır mı ki???

Daha çok küçükmüş bebeğin,Bu tür beslenmen yanlış..Zaten bizden avantajlı durumdasın yoğun emzirdiğin için..hiiç gerek yok tek tip beslenmeye..
bir yıl daha emzirdikten sonra bitecek bu güzel süreç..

MaşaAllah SubhanAllah yaaa süper gerçekten demek kucakta 10 kilo ile yine de azmedip yürüdün
ve verdiğin 10 kiloyu taşıdığını söylemen daha da hoş vee hedef 20 inşaAllah bende bendeeeee
yaa günde sadece 30 dk bile yürüsem benim için kâfi aslında

yaaa şişkinlik öyleki asuman ablacım karnım davul oldu yaaa halbuki saat 7,30 - 8.00 den beri hiç bişey yemedim. bugün nerdeyse 3 lt su içtim ama göbeğim davul gibi yaa(

sarı cıvcım sende yapacaksın yapabılrsın
içerisinde oldugum piskolojıyı sana anlatamam önceden sorunlarım varken yıyordum ama sımdı tutuyorum kendımı moral bozuklgu ıle de dıyet zor ama unutuyorum düşşünmüyorumm
ver kendını spora dıyete gerisini boşver aman cikciknii unutma cnmmm
spor yapcam dıye kendını paralamada gerek yok bence 30dk astıktan sonra ister ypa ister yapma birde yemeğe dikkat ettıkten sonraa gerisi zaten kendısı glıyor cnm

hemen kulağıma küpe ettim bunları
şimdilik iyi geceler. ve güzel bir güne merhaba diyebilme duamla

hepinize iyi uykular güzel rüyalar diliyorum
şu anda burda olmayan ama çok sevdiğim bütün (şişmandaşlarıma)(yena ablacığımızın sözü) )

Kızlar ben kaçtım kendinize çok ama çok iyi bakın

Herkese iyi geceler ve tatlı rüyalar diliyorum ve hemencecik cumburlop yatağıma giriyorum yoksa yine dünki gibi laptop başında uyuya kalıcam

Yarın görüşmek üzere esen kalın

herkese merhabalar nasılsınız fıstıklar üsper bir gündü diyet adına çok şükür bir yanlışa düşmeden kapatıyorum gecemi yatacağım bakayım dedim kıslar napıyor okudum geçmişi herkes iyi benim ortim yine yok ortalarda gelmemiş yine neyseee hadi herkese iyi geceler yarın olsun hayrolsun herkesi kocaman öpüyorum kib nız kıslarrrrr aeo umarım yarınlar herkesin istediği şekilde olur byeeee:79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::80:

Sınav nezaman.?
9 ve 10 unda var 2 oturum canım.
Aaaaaa :26:
Ama daha sen tutuyosun diye biliyordum ben :44: Sanki daha listeyi bırakmana bir kaç hafta varmış gibi anladım.
İyi bari yazmıyım artık..

ay sen geçmişe bakmıyorsun diye biri söylesin şeklinde yazmıştım kabalık etmedim umarım, sana hitap ederek yazıklarımı görmediğin oluyor bazen diye.

listeyi bırakmama değil kk ya girememe bi kaç hafta var o da evden taşınacağım zaman, şimdilik de nete fazla giremiyorum dersler,kpss vs
--------------

oy oy oy karnım ağrıyor regl fena bi şey ya amaann, ama hiç kaçamak yapmıyorum tatile gidene kadar kasıcam. tam 15 gün hesapladım, yazdım bir kağıda. 2 gün gitti kaldı 13. bakalım ne kadar vermiş olacağım toplamda 15 günde.

bu arada 78.7 idim başlangıçta. şöyle bir 3 kg versem hatta düz 75 olup gitsem ne iyi olur..

beyleyken beyleeee aşağı da bakmadım kim var kim yok diye:) neyse herkesi selamlıyorum zaten

sevgilerr...

anam kimse yokmuş zaten:)))))))) dilenciii ve 8 ziyaretçi diyor:) tombişler katılın aramıza çekinmeyin, içlerinden biri yena sen olabilir misin acep malum parayı bastırdın zamanında:))))))))))))

tekrar iyi gecelerr

Son düzenleme:

Kesinlikle doğru. Bu tip ürünlerin içine mono sodyum glutamat ve türevleri katılıyor. Beynin besinlerdeki lezzeti üst düzeyde algılamasını sağlayan, lezzetleri 'patlatan' hatta bağımlılık yapabilen katkılar bunlar. Yedikçe yiyesiniz geliyor. Cipsler, ketçaplar, soslar, hazır et suyu tabletleri, dondurmalar, çikolatalar, gofretler, fast food ürünler.. Aklınıza gelen tüm paketlenmiş gıdada olduğunu söyleyebiliriz. Kısırlıktan düşüklere, parkinsondan saraya, kanserden böbrek hasarına zararları saymakla bitmez. Anne karnındaki bebeğe de zarar verir, hatta yumurta rezervinize zarar verir, ilerde sağlıksız gebeliklere neden olur. Bunları düzenli tüketenler eğer genleri ve yaşam biçimi bakımından şanslı değillerse; diğer yandan kefir, ev yoğurdu, doğal sebzeler vb. besinleri düzenli tüketmiyorlarsa ölümcül zararlarla karşı karşıya kalıyor. Hepimizin bildiği gerçekler aslında da konusu açılınca duramadım, bir kere daha yazmadan edemedim :)

Aman diyim, yukarıda yazdım, durmasam daha 3-5 sayfa yazarım. O kadar takmış durumdayım yani :) Boşvermeyelim, özellikle çocuklarımız için eve sokmayalım bunları. Her Allahın günü kafasını şişirdiğim halde eşim de kırk yılda bir alır bunları, ben de geçende içindeki emülgatörlerden filan bahsedip bunların erken yaşta iktidarsızlığa sebep olduğunu söyledim. O gün bugündür eve girmedi

Ev yapımı nutella

Şimdi bu nutella mevzuunda yazdım ya bir de tarif vereyim bari. 'Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' demeyin, özellikle çocuklara sağlıksız olanları yasaklarken sağlıklı ve de lezzetli alternatif sunmak gerekiyor malum. Ben çocuklarıma yapıyorum, onlar da zevkle yiyorlar. Lezzeti tıpatıp değil tabi ama benziyor hem de sağlıklı. Yapımı çok basit sadece öğütücü gerekiyor. Hani şu kahve değirmeni gibi olan öğütücülerden.
Öğütücüye iki avuç fındık koyun, yağı çıkıp krema haline gelinceye kadar çekin. İşte size fındık kreması. Oğluma böyle saf veriyorum, kızım için aynısını yarım tatlı kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı şeker ekleyerek yapıyorum. Oldu mu sana ev yapımı Nutella. Bizimkilerin 2-3 günde tüketebileceği miktar çıkıyor. ben de kuruyemiş hakkımdan kısarak 1 çay kaşığı alırım bazen.
Rondo tipi doğrayıcılarda da denenebilir ama olur mu emin değilim.

Gece gece acıktım galiba, tarif vermelere filan giriştiğime göre Okuyan herkese güzel bir uyku ve iyi geceler diliyorum

annem çocukken yapardı, çok bulunmazdı öyle seyler yahut çok pahalı idi. havanla dövüp yapardı bir de. bir baska versiyonu onun ev salçası ile yapılanı ona da çemen diyorduk, domates salçası, biber salçası, ceviz dövülmüs ve bir grup baharat, ne güzellll oluyordu.

ana bu gün topiki ben açtım. ehheehhehh...

ya benim pis tartı artı 1 kilo gösteriyor. (haftasonu ne alinazik ne lahmacun ne dondurma bırakmayınca).

arkedeşler, pazar yemeğe gittim. ali naziki yiyorum hani çok çiğnenmiyor ya, dişime böyle sert değişik bişi geldi. dedim hemen çıkarıyım bu ne böyle tanımadığım bir his. tatattaam cam kırığı. evren diyorki kadın kadın ne ediyosun, cam kırığını bi dahaki sefere takarım boğazına görürsün gününü. baya böyle 3-4 mm sivri keskin ve incecik cam. Allah korudu.

ayşemmmmmm nerdesinnnn,
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnn.
topikin iradesizi geldiii. dün temizlik vardı okudum ama yazamadım arkedeşler.

buarada emziren arkadaşlar, lütfeeennnnnn, sütünüzün bol olması kaliteli olduu anlamına gelmiyor yapmayalım şok diyetleri.
madalya mı verecekler 5 günde 5 kilo verince,
bebişler hasta olunca suçlu hissetmeyecekmiyiz 5 kilo az olunca
.lütfennnnnnnn ben 3 ayda 15 kilo verdim yaklaşık az ama düzenli yiyerek. süt ve süt ürünlerinden hiç kısmadım bile.
azmı 15 kilo. 3 ay uzun dimi. 1 ayda 10 kilo verip, gene saldırmamız lazım önümüze ne konursa. aman zaman kaybetmeyelim yemekler beklemez çünkü. yok bikini giyecekseniz ağustosto geçen yıllarda giydiklerinize sayın. aramızda geçen yaz 60 kilo olup bu yaz 120 olan arkadaşlarımız da olabilir ama ben geçen sene ondan önceki sene ondan öncekin de bile 90 üstü idim. bu yılda göbeğim sarkmasaydı giyerdim bikinimi, onca yıl takma şimdi aman 10 kilo veriim.
uslubum sert biraz ama lütfen özellikle 1 yaş altı bebişleri olanlar hele hele 6 ay altı bebeği olanlar yapmayınnnn.

Günaydınlar herkese
emir saolsun 2 gecedir uyutmuyo bizi
önceki gece 2bucukta uyudu
dün gece de saat 4ü geçiyodu
ve sabah 5bucukta kalktım baş agrım hala devam ediyo malesef uykusuzluktan sanırım
anacım da geldi akşam olmasını iple çekiyorum
bu arada hala tartıda 100 kg görüyorum moral sıfır (

nerde kalmıştım,

spor listesini yapacak insan olaraktan listeyi exelde hazırlıyoruz heralde dimi, bana bir ara anlatan olursa liste yapanlar ya da bilenler. cumaya hazır oliim. bu hafta daha spor için fistahım yok. bu ayşam şöyle 1 saat yürürsem dadından yenmez. birazdan da minnağım uyuyunca küreğimi çıkarıp yapiim. uyumaya koşmayayım. oğlanı sallarken uykum geliyor hep. bu gün menümde soğuk çorba olacak. ben buğday ve nohutla yapıyorum acaba bulgurda olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…