kızlar bugün 90 dk sporum var...
merhaba saricivciv ben buna benzer bi diyet yapmistim 2 hafta once 5 gunluk 2.500 kilo verdim biraktigimdada tekrar almadim zaten surekli yuruyusumu yapiyorum suanda yemeklerimi azalttim bol bol yuruyus yapiyorum her tartiya ciktigimda eksi gormek muhtesem bisey insallah kilolardan kurtulacagiz
slm kızlar menüm sabah 2 bardak ılık su
4 kaşık melemen 2 d ç ekmek çay
ara 4 erik 2 kaşık yogurt
ögle peynir 5 zeytin salatalık domates 2 d ç ekmek
ara 1 çay bardagı leblebi 3 çay 1 kase sütlaç
akşam yogurt 5 k türlü 2 d ç ekmek
meyve 3lt su
gün boyu 3 yeşil çay 2 beşibiyerde çay 1 zencefilli çay 30 dakika spor
kızlar nerdesiniz hu huuu ortim de gelmişşşş hg mişşşş cnm benimmm
Canım bende raporla yptırdım 1500 lira verdim herşey dahil seninki çok tutmuş.Evet canım yok şimdi gene aşılama yapıldı bekliyorum 4 gün sonra öğrenicem.İnşallah beyzuş ablacım 4 gün kaldı bakalım ne olucak.
cnm billur bunları tek tek yazmana gerek yok spor koçumuz izinde o yüzden cuma günü toplu halde yazalım dedik sen bunları yaz bir kenara cuma günü hepsini işte cuma... cmartesi... pazar ... ptesi.. salı.. çarşamba ... prşembe.. diye toplu halde yazacağız tmm cnm benim:))
[/QUOTE]Bence yapma hepsini denemiş biri olarak sonunda sğlıklı beslenerek kilo vern biriyim bunların hepsi plavra yaptım dediği gibi vermiyorsun verdiğinde su zaten ama sen bilirsin tabi.
canım ben de öyle yapalım daha kolay olur demiştim ama kızlar yok öle yapmayalım günlük yazalım hem motive ediyo öle olunca dediler... bnm için farketmez yani :)
adımı göremedim ama cevap sanırım banaydı:))
yaa ender saracın filan hani yaptırdığı bişey vardı detoks muydu neydi hani 2-3 günlük bi bağırsak temizleme kürü. ender saraç güvenilir biri eğer sağlıksız olsa yaptırmazdı diye düşünüyorum!!
ama bu bittikten sonra da sağlıklı beslenmeye devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum. yoksa verilenin 2 katı tabiikşide alınır:)
ufff ilmiyorum yaa deneyipte şurda verdiğim 5 kiloyu geri almaktan korkuyorum(
iyi akşamlar topiğimin güzelleri
uzun bir aradan sonra 5mil leslie yapmanın gururunu yaşıyorum bide peşine 50 dk kocişle yürüdümoh inşallah gitmiştir artılarım yaaa
asuman abla bravo sana yaaa maşaAllah
ama ben nolucam şimdi biz bu cuma 80 leri kulağından yakalıyoduk yaaaben pek umutlu değilim bilmiyorum noldu bana ama spor bi tek pazar günü 40 dk yaptım onunla duruyorum bugünde yapmadım
yiyeceklerde de öyle çok dikkatli olamadım bu arada(
ayyy beni aşka getirin nolur yaaa cezamı veriyosunuz ödev mi ders mi azar mı tazır mı nasihat mı bişiiller yapın bana yeniden((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?