Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Apartmanın önünde asker uğurlaması varmış oyun havaları açmışlar son ses
Karşı komşuya geçeyimde az balkonda göbek atayım hareket olsun nasılsa kimse 4cü kata bakmaz.

benim eşim gelinligi almıştı k p bırakmadı giyse dügünü terk ederim dedi
bende cahildim tamam dedim ama hakkımı öteki tarafta sorcam ona dul kadın gibi çıktım evden

izninle manyak demek istiyorum Allah akıl fikir versin. töbeeee sanki ona giy demişsiniz. bizim iki taraftada para yoktu, biz ne biriktirdiysek düğüne harcadık hatta düğün sonrasındaki yemeğin parasını üstüme takılanlarla verdik. ama Allah a şükür açamadılar ağızlarını o yüzden çok güzel bir düğün oldu. ama parasızlık zor azıcık aile desteyi görmek isterdim. amannn geçmiş gün.

selam kızlar, yorgunluktan ölüorum omuzlarım fena... annemin yaz temizliği tuttu bugün :) bizim evde biraz byükçe... hepsni yapamadık (allahtan ) yarısı bitti ama bizde bittik, duvarlara kadar fırçaladı tabi 1 kere fırçalamak yada silmek hiiiiiç anneme göre bi iş olmadığı için deterjanla 3 kere fırçaladık :s üstüne bide durula... canımız çıktı...

merhabalar nasılsınızzz semiran geldiiiiiiiii bugün havuuzu taşırdımm havuzdaydık çok süperdi çocuklarla çocuklar gibi şendim yüzdüm yüzdüm güneşlendim çok iyi oldu ama sizleri çzledim hiç giremedim bugün buraya içim rahat etmedi aklım hep burdaydııı

Valla burası gerçekten bağımlılık yapıyor bende akşamdan akşamada olsa ille giricem şimdiden düşünüyorum tatilde ne yapcam diye hadi o zaman yine akşamdan akşama belki girebilirim ama annem geldiğinde mimkin deel bırak azda değil 4 hafta.
Fırsat buldukça çıkıp çıkıp gelirim inşallah. sende özletme kendini valla insanın gözü arıyor tanıdık nikleri

ben de bu sabah 7-8 arası yürüdüm durmadım akşamda 8-9 arası yürüdüm eferim bana dimi umarım +1 den yarın kurtulmuş olurum. offffffffff

mutlu iyi yürümüşsün ama senin artı da benimki gibi ödemdir bence yeşil çay içiyomusun suyunu yeterli içiyomusun canım

hımmm
bende bu gun 60 dk yürüdüm +45 leslie yaptım
3 litre su içtim 2 fican avakodayaprag+kiraz sapı+mısır püskülü karışımım dan içtimm wc den alamıyorum kendımı ...
menümü yorumlarmısınız arkadaşlar
sabah
1dılım k.ekmek 3-4 dılım pastırma
1 domates 1fincan şekersiz çay

ara bır kase kıraz bahcemden...
öglen 1dilim ekmek
5yaprak sarma
1kase yeşil mercimek yogurt

ara kıraz ve çay

aksam;
1tabak patlıcan yemegı
1,5dılım ekmek karpuz
su içmeye devam edıyorumm

gulma menün gayet iyi geldi bana canım kiraza takıldım demek bahçende hasuyuda yazın ne kadar içsek yeterli olur ben de bilemiyorum sizce en çok kaç litre içmeliyiz

mutlu iyi yürümüşsün ama senin artı da benimki gibi ödemdir bence yeşil çay içiyomusun suyunu yeterli içiyomusun canım

içiyorum suyla aramız iyi bu ara, yeşil çayı da şimdi yaptım da oturdum. ama pazar akşamı yemeye gidip deli gibi yedim ustune de dondurma direk 95 çaktı tartı pztesi. salı çarşamba 94.800 felan anca oldu bakalım yarın ne olacak.

ben geliyorum cnm mutlaka ama geldiğimde kimsecikler olmuyor genelde geceye kalıyorum inş ramazanda sürekli nette olurum annem de olacağım kısmetse oruçlu oruçlu dışarı çıkamam arada teravih namazından sora çarşıya çıkarım hava güzel olur etkinlikler oluyor merzifon da cadde dee ona katılırım bakalım

selam arkadaşlar bende 90 üsti kilolardayım malesef size baktımda ne güzel kilo vermeye başlamışsınız 10 senedir 89 göremedim daha tartıda ama düzenli rejimde yapamamıştım hiç migrenim var açlığa hiç gelemiyorum geçen hafta akapunktura başladım bu hafta çok şükür çok azalttım yediklerimi yalnız nescafe alışkanlığım var dr içebilirsin dedi ama benim yinede aklma takıldı günde iki üç orta boy bi çay bardağı yarım yağlı sütle ve tadlandırıcı ile içiyorum tatlı isteğimide azaltıyo eğer onu içmesem kesin çikolata veya bal fln yicem kendimi biliyorum haftayakontrolüm var küpem değişecek bakalım kaç kilo vermiş olcam .

Ben bu senede tutamıyacağım emzirdiğim için ama inşallah seneye. Biz gelenek haline getirdik eşimle her ramazan bir gecede olsa sahura kadar dışarda oluyoruz. Geçen sene hamileliğim yüzünden götürmedi eşim doğuracaksın yollarda diye inşallah bu sene yine bol bol şenliklere gitme imkanı olur. Ben doğumu sabaha karşı yapmıştım ve hastaneden aynı gün çıktık. Millet 40 gün evde yatar ben hastaneden çıktığım gibi gezmeye gitmiştim eşimin annanesine o yüzden küçük civcivim alışkın gezmeye ve çok şükür sorun çıkarmıyor.

ben de bu sabah 7-8 arası yürüdüm durmadım akşamda 8-9 arası yürüdüm eferim bana dimi umarım +1 den yarın kurtulmuş olurum. offffffffff

ödemdir o cnm ben de artılara geçtim inan bana ama gidiyor hatta bugün diyetisyen günümdü dedim kesin kilo almış görüncem geçen haftadan bu haftaya 200 gr vermişim korumuşum diyetisyenime dedim yedim valla kaçamak yaptım dedim olacak bunlar semirancım dedi robot değilsin ki insansın ve yolun uzun arada bunaları yaşayacaksın ama toplamayı bileceksin dedi ben de öğrendim inanın topladım hemen kendimi sen de toplarsın acele etme sabır ya sabır diyerek yola devam mutlucum

maşallah de bacım amann nazar değmesin seneye tutarsın olsun çok severim ramazan ayını bu sene değişik olacak diyette ramazan nasıl geçecek göreceğim geçen ki oruç denemesi kandilde olumluydu sevdim inş çok huşu içinde ve diyette çok güzel geçecek ramazanımız hep birlikte

sen devam et mutlucum içmeye sıvıları bizim dostumuz onlar halledersin artıları da hemen canım

hoşgeldin topiğimize istediğin killloya sağlıkla ulaşmanı dilerim canım bizi sık sık ziyaret edersen motivasyonun düşmez diye garanti de veririm

Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem...
yenacım bu söz sanamı aıt cnm izninle çalıyorumsenden çok beğendim
kimseyi çok sevmeyeceksın zaten
kım olursa olsun mesafenı koyacaksın
ben gıbı kendını kaybetmeyeceksın yoksa kaybolursun değil mi??

bozulmuyorum semoşcum. ama 1 akşam yiyince direk artılara geçmek fena can sıkıcı ama. gerçekten sabah yürürken asu sen ve fadimeyi düşündüm. daha yolun başındayız ve artılar eksiler diyerek fazla duraksamamk lazım, tartıyı düşünmeden gitmek lazım belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…