- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
benim eşim gelinligi almıştı k p bırakmadı giyse dügünü terk ederim dedi
bende cahildim tamam dedim ama hakkımı öteki tarafta sorcam ona dul kadın gibi çıktım evden
merhabalar nasılsınızzz semiran geldiiiiiiiii bugün havuuzu taşırdımm havuzdaydık çok süperdi çocuklarla çocuklar gibi şendim yüzdüm yüzdüm güneşlendim çok iyi oldu ama sizleri çzledim hiç giremedim bugün buraya içim rahat etmedi aklım hep burdaydııı
merhabalar nasılsınızzz semiran geldiiiiiiiii bugün havuuzu taşırdımm havuzdaydık çok süperdi çocuklarla çocuklar gibi şendim yüzdüm yüzdüm güneşlendim çok iyi oldu ama sizleri çzledim hiç giremedim bugün buraya içim rahat etmedi aklım hep burdaydııı
mutlu iyi yürümüşsün ama senin artı da benimki gibi ödemdir bence yeşil çay içiyomusun suyunu yeterli içiyomusun canım
Valla burası gerçekten bağımlılık yapıyorbende akşamdan akşamada olsa ille giricem şimdiden düşünüyorum tatilde ne yapcam diye hadi o zaman yine akşamdan akşama belki girebilirim ama annem geldiğinde mimkin deel bırak azda değil 4 hafta.
Fırsat buldukça çıkıp çıkıp gelirim inşallah. sende özletme kendini valla insanın gözü arıyor tanıdık nikleri
ben geliyorum cnm mutlaka ama geldiğimde kimsecikler olmuyor genelde geceye kalıyorum inş ramazanda sürekli nette olurum annem de olacağım kısmetse oruçlu oruçlu dışarı çıkamam arada teravih namazından sora çarşıya çıkarım hava güzel olur etkinlikler oluyor merzifon da cadde dee ona katılırım bakalım
ben de bu sabah 7-8 arası yürüdüm durmadım akşamda 8-9 arası yürüdüm eferim bana dimi umarım +1 den yarın kurtulmuş olurum. offffffffff
Ben bu senede tutamıyacağım emzirdiğim için ama inşallah seneye. Biz gelenek haline getirdik eşimle her ramazan bir gecede olsa sahura kadar dışarda oluyoruz. Geçen sene hamileliğim yüzünden götürmedi eşim doğuracaksın yollarda diyeinşallah bu sene yine bol bol şenliklere gitme imkanı olur. Ben doğumu sabaha karşı yapmıştım ve hastaneden aynı gün çıktık. Millet 40 gün evde yatar ben hastaneden çıktığım gibi gezmeye gitmiştim eşimin annanesine o yüzden küçük civcivim alışkın gezmeye ve çok şükür sorun çıkarmıyor.
selam arkadaşlar bende 90 üsti kilolardayım malesef size baktımda ne güzel kilo vermeye başlamışsınız10 senedir 89 göremedim daha tartıda ama düzenli rejimde yapamamıştım hiç migrenim var açlığa hiç gelemiyorum geçen hafta akapunktura başladım bu hafta çok şükür çok azalttım yediklerimi yalnız nescafe alışkanlığım var dr içebilirsin dedi ama benim yinede aklma takıldı günde iki üç orta boy bi çay bardağı yarım yağlı sütle ve tadlandırıcı ile içiyorum tatlı isteğimide azaltıyo eğer onu içmesem kesin çikolata veya bal fln yicem kendimi biliyorum haftayakontrolüm var küpem değişecek bakalım kaç kilo vermiş olcam .
ödemdir o cnm ben de artılara geçtim inan bana ama gidiyor hatta bugün diyetisyen günümdü dedim kesin kilo almış görüncem geçen haftadan bu haftaya 200 gr vermişim korumuşum diyetisyenime dedim yedim valla kaçamak yaptım dedim olacak bunlar semirancım dedi robot değilsin ki insansın ve yolun uzun arada bunaları yaşayacaksın ama toplamayı bileceksin dedi ben de öğrendim inanın topladım hemen kendimi sen de toplarsın acele etme sabır ya sabır diyerek yola devam mutlucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?