- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
4 tane pencere sildim yoruldum tarçınlı yogurt molası
maşallah ne hamarat kadınsın canım, senin adam sana gelinlik değil gelinlik dükkanı alsa ödeyemez emeğini. çok küçük evlenmissin bebeğim ben 30 yaşında gelinliği kendim aldım o dereceydi durumum
Kızlar özledim sizi yaaa
Bugün benim küçük civcivimin huysuzluğu üzerinde bir an olsun kuçağımdan inmedi. Ablasına deli gibi düşkün olduğu halde onu bile istemedi ancak benim kuçağımdan ona gülücükler yaptı. Zaten hava sıcak iyice sauna etkisi yaşadım bugün. Herhalde dişi çıkacak yine çünkü huysuzluğu iki gündür var. Bende sabahlara kadar uyuyamayan annelerden biriyim.
Bu arada Yenacığım sanada teşekkür ederim verdiğin faydalı bilgiler için, emeğine sağlık. Eşininde doğum günü kutlu olsun.
Mutlucum ya ne resimmiş bu herkesin dilinde
Bende görmek isterim topiğin kamberi olarak( haftanın birincisi olana kadar kendi kendini kamber ilan eden tombik )
Gördüm gördüm :122: :122: :122:
O ne güzellik yaa maşallahhhhhh tü tü tü
Gerçekten çok hoş resimler böylede afet gibisin ama sen hedefine ulaştığında eminim eşin seni deli gibi kıskanmaya başlayacaktır
Allah seni ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın mutlucum
Darısı başımıza
banu çokk kibarsın senin güzelliğin benim ki ise hep resimlerde kaldı. gaza geleğim diye koydum, sayenizde oturuşum değişti
ama zayıflama isi şart oldu, güzel falan değil normal olmak istiyorum ben, herkes gibi. genç kızken hızlı geliştim 11-12 yaşında böyle genç kız gibi görünüyordum. o kadar utanıyordumki halimden görünmez olmak istiyordum, kafamı kaldıramazdım önümden o zaman çocuk olmak isterdim normal bir çocuk. şimdi yine dikkat çekiyorum o ne yahu diyen bakışlar oluyor, normal olmak istiyorum şimdi de extra dikkat çekmemek, mutluya bak ne olmuş oyle muhabbetleri yapılmasın istiyorum.
Benimde bir iki tane çok zayıf halimden resimlerim var ama normal fotograf. Onları bir şekilde bilgisayara aktarabilirsem albümüme ekliycem bende. Ne zaman onlara baksam ağlardım eskiden çünkü gerçekten çok zayıftım o zaman.
Tam 52 kiloydum o dönem ama işte yurtdışından istanbula evlenince üzerinede KV'yle devamlı gerilim ve tartışmalar olunca hayattan bir ara okadar koptum ki bu hale nasıl geldiğimi bile anlamadım.
Bir dönem sırf KV yüzünden eşimlede sorunlar oluşmuştu ve hep diyordum sizin yüzünüzden bu hale geldim diye sonuçta insan depresyona girince ne yaptığının farkında olmuyor. Çok şükür artık o günler geride kaldı KV hala aynen devam ediyor ama ben mecbur kalmadıkca görüşmüyorum, görüşsemde söylediği laflara ya kulağımı tıkıyorum yada anında cevabı yapıştırıyorum. İnsanlar çok acımasız maalesef heleki benim KV kadın resmen diyordu boşa oğlumu yanına yakışmıyorsun ben ona ne güzel namazında niyazında kız bulmuştum ne yaptıysan oğlum seni istedi ille diye. O güne kapalı ( türbanlı) olan ben bir dellendim madem öyle sana inat boşanmıycam demiştim
Sen zaten elinde olsa totoşun acık gezersin demişti bende totoşumu açamam ama başımı açıcam demiştim.
Eşimde o zaman sırf boşanmim diye her şartımı kabul etmişti(çok çakal gördüm kendimi )
Artık insanlar için değil kendim ve çocuklarım için bişeyler değiştirmeye karar verdim o günden sonra ve inanıyorum ki başarıcam.
Bak o zayıf resimleri buldum hemen yüklüyorum :)
İki tane ekleyebildim ancak oda cepten çekip öyle yükledim o yüzden görüntü biraz flu
benim eşim gelinligi almıştı k p bırakmadı giyse dügünü terk ederim dedimaşallah ne hamarat kadınsın canım, senin adam sana gelinlik değil gelinlik dükkanı alsa ödeyemez emeğini. çok küçük evlenmissin bebeğim ben 30 yaşında gelinliği kendim aldım o dereceydi durumum
söliim çok çıtırmışsın, ben sanırım hiç 52 kilo olmadım sanırım atladım o kiloyu.
vermemiz sart banucum 52 kilo iken gerçekten çok güzelsin ama güzellikten çok sağlık için zayıflamalıyız. da bu aptal ağırlıklar resmen dert yahu. biran önce atıp üzerimizden sen kızlarına ben oğluma sağlıklı birer anne olmalıyız.
yavaş yavaş hareketini de arttırabilirsin artık kızda buyuyor, ben anca yürümeye başladım 13.5 aylık oğlumla, anlıyorum seni, kendini de anca görecek zaman bulmuşsundur. ben aynaya bakmadım nerdeyse 6 ay bu kış büyük savaş verecez hazır ol banu... önümüzdeki yaz asıl yazımız olcak.
benim kv ile olan dertlerimi hiç anlatmayayım çok üzücü. o konu da da yalnız değilsin. senin gibilerin biri gider biri gelir diye bağırmışlığı var kvmin.
benim eşim gelinligi almıştı k p bırakmadı giyse dügünü terk ederim dedi
bende cahildim tamam dedim ama hakkımı öteki tarafta sorcam ona dul kadın gibi çıktım evden
söliim çok çıtırmışsın, ben sanırım hiç 52 kilo olmadım sanırım atladım o kiloyu.
vermemiz sart banucum 52 kilo iken gerçekten çok güzelsin ama güzellikten çok sağlık için zayıflamalıyız. da bu aptal ağırlıklar resmen dert yahu. biran önce atıp üzerimizden sen kızlarına ben oğluma sağlıklı birer anne olmalıyız.
yavaş yavaş hareketini de arttırabilirsin artık kızda buyuyor, ben anca yürümeye başladım 13.5 aylık oğlumla, anlıyorum seni, kendini de anca görecek zaman bulmuşsundur. ben aynaya bakmadım nerdeyse 6 ay bu kış büyük savaş verecez hazır ol banu... önümüzdeki yaz asıl yazımız olcak.
benim kv ile olan dertlerimi hiç anlatmayayım çok üzücü. o konu da da yalnız değilsin. senin gibilerin biri gider biri gelir diye bağırmışlığı var kvmin.
işim bitti yorgunluktaN ÖLDÜM yarında döşekleri doldursam tamamdır işlerim tam bitter sonra gezerim evde iş olmayınca sıkılırım
halıları yıkıyamadım yıkamaya gönderdim dizimde kireçlenme vartoptan temizlik mi yaptın cnmm ohh ne güzel bitirmişsin işleri....
darısı bana halılarım benı beklıyorr
işim bitti yorgunluktaN ÖLDÜM yarında döşekleri doldursam tamamdır işlerim tam bitter sonra gezerim evde iş olmayınca sıkılırım
kp sakalı sofi günahmış gelinlik giymek 3 sene sonra kızı evlendi köy yerinde giydirdi kızına benim şansım hiç olmadı ikizlerimi sünet ettim işler ortak diye bırakmadılar dügün yapayım kıyafet giydireyim içimde kaldı öyle inşallah kızlarıma gelinlik torunlarımada dügünlü sünet yaparım
senin bebegin var zor oluyor bebekle benim evde kimse kalmıyor b kızım evde oda gece oturup yabancı film izler dilli gelişsin diye gündüzde uyur temmuzun 11 inde kaldıgı eve gitcek seneye abla olcak evini yerleştircekMaşallah canım yaa ne güzel işlerini bitirdin ben haftaya cumartesi tatile gitcem daha hiç bir şey yapmadım
Pazartesi başlarım bende inşallah dip köşe temizliğe sonuçta ben tatilden dönücem bir gün dinlendikten sonra ikinci gün erkek kardeşim gelinle tatile türkiyeye gelcekler. Onlar geldiktende 4 gün sonra annemler gelicek. İşte o zaman yandığımın resmidirbaşlar ben tutarım kızı sen evi dip köşe temizle diye.
Ya annemleri çok ama çok özledim ama onlar burdayken ( arifeden bir gün önce dönecekler almanyaya) değil nete girmeye eve bile gelmeye fırsatım olmayacaktır. Geldiğinde hep istiyor onunla olalım, herkese birer oda tahsis ediyor hadi boşver eve gitmeyin diyor bakalım bu sene nasıl yapcaz ben eve dönerim diyorum.
Allah nazardan saklasın eccükte bana bulaştırsın bu titizliği
senin bebegin var zor oluyor bebekle benim evde kimse kalmıyor b kızım evde oda gece oturup yabancı film izler dilli gelişsin diye gündüzde uyur temmuzun 11 inde kaldıgı eve gitcek seneye abla olcak evini yerleştircek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?