mutlu,yeni resmini gördüm..nasıılda güzelsin..
Neleri gölgeliyor değilmi şu ağırlıklar.?
ah yena ben ne yaptım kendime, hele ölmüş göbeğimi görsen...dün akşam 2004 den buyana fotolara baktım, öyle 15 kilo verince bi gaza geldim aman ne güzelim diye yok yahu 70 i aşınca kıyafetlerim bakışım duruşum değişmiş. kilolar benden yalnızca güzelliğimi değil kendime güvenimide almış. resmen tam şişman psikolojisine girmişim hani şişmanım ama komiğim tüm fotolarda bir böyle güzel görünmmüyorum komik oliim bari çabası. kıyafetler felaket, bir insan bu kadar kötü nasıl giyinir, bravo dedim kendime 20 li yaşlarımın sonunu böyle yedim bari 30 larımı alayım geri yoksa gidecek elden bu günlerde.
Aslında azimli insanımdır ama bu konuda zayıfmı kalıyorum anlamıyorum..hergün bu son asla yemem diyorum..ama sadece kendimi kandırdığımı görüyorum..
ayşecim canım takip ediyorum seni ödem olduğunu düşünüyorum bi süre tuzsuz yemeye çalış bol su iç yeşil çay iç ama sporu bırakma canım tersine ben artıya geçince daha hareketlenmeye çalışıyorum sen de öyle yap yediklerine ve sporuna daha dikkat et canım inan sonucunu alırsın
değilmi makinaya ürkerek ezik ezik bakıyoruz,foto çekildiğinde...
ben 20 ile 30 yaş arası iyiydim ama 30 dan sonrası kötü..
Olsun yaaa zararın neresinden dönülürse kardır..bundan sonra herşey güzel olacak inanmak istiyorum..:)
dilencii'nin dediği gibi gelinliğin çok değişik..
Birde aslen nerelisiniz,değişik bir yüzün var melezvari..:) uzakdoğu esintileri taşıyosun.
gelinliğimi ben çizdim. öğle abartılı bi,şi değil not kağıdına gelinlikçide karaladım. 1. provada oturdu 2. de aldım zaten, gelin ayakkabılarımı ise düğünden 1 hafta önce hotiçten 20 liraya almıştım. özetle rahat gelin oldum çooook. saçımı kvler yaptı o biraz kötuydu amannn takılmadım ve çok eğlendim o akşam.
çanakkalenin köylüsü annem babam bigadiçlidir. annemlar selanik(dedem yetişkinmiş geldiklerinde) göçmeni babam yerlisi bigadiçin. kızırderiliye benzeten ve ispanyola benzeten oldu( çok çirkinmiş ispanyol kadınları), şimdi buruşuk torbaya benziyorum göbek ve bacak olaraktan
cnm benim saol ama benim bu huyum kurusun hemen pes ediyorum
:))) Olsun buruşukluğun getirisi olarak oğluş var..)
Merhabalar,
Cumartesi günü jinekolojik kontrolüm vardı.Doktorum klomene başladı bu ay bakalım inşallah tutar da bi bebişimiz olur.
Bu arada ek olarak glukofen diye bir ilaç verdi.Şeker hastaları içinmiş ama kan şekerini dengeleyip insülin direncini azaltıyormuş.Ayrıca zayıflamana yardımcı olur dedi doktorum.
Ama bu hap bende yan etki yapıyor galiba.Acayip midem bulanıyor,bi halsizlik üstümde... :97:
Aranızda bu veya benzeri ilacı kullanan var mı kızlar...Devam etsemmi kararsız kaldım... :44:
Ben kullanmıştım hayatım, PKO tedavisi esnasında aynı ilacı kullandım.
Bende de halsizlik hatta uyuklama gibi bir takım şeylere sebep olmuştu. Bir kaç kez uyuklayıp, halüsinasyonlar görmeye başlayınca, doktorum ile görüştüm, ilacın dozunu düşürdü. Sonra bir sorun kalmadı,vücut ayak uyduruyor zaten bir zaman sonra.
Sende bir doktoruna danış istersen.
Allah gönlüne göre versin, inşallah en kısa zamanda alırsın hayırlı haberleri.
anlaşılan okiiiii 1 bilemedin 2 yıl sonra estetik topiğine geçiş yapıcaz buradaki bi kaç arkadaşla beraberkilolar gitsin sağlıklıyım çook şükürbakarız olmadı korse takarım daha olmadı kestiririmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?