Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım bişeycik olmaz ben de tadımlık herşeyden yiyorum bi yerimiz düşmesin demi

hahaha evet düşecekti yoksa gerçekten :) Dile kolay yani 35 gündür agzımdan tek lokma bu tarz bir tatlı gecmemişti :) yok sütlü tatlı yok algida furuttare bunlara tatlı demediğim için ben :) ama buna hayır demek istemedim :) valla istemedim billa istemedim yeter canım aaaa :) bazen böyle şeylere inatla hayır yememeliyim dediğimde sanki daha çok kilo alıyormusum gibi geliyor sinirimden :)

merhabalar semiran geldiiiii nasılsınız hatunlar ben süperim kendimi çok iyi hissediyorum bugün nedense az sora yürüyüşe çıkacağım
günaydın kızlar bugün benim doğum günüm yani 20'li yaşlardaki son doğum günüm :18: :18: :18: :18:
ekincik cnm iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun cnm Allah sevdiklerinle nice yaşlara erdirsin inş

ye cnm ye yiyeceksin zaten o kadar da değil abartmadan tabiki sora hemen toparlamak kaydıyla yemeliyiz bizler robot değiliz makina gibi şartlandırmamalıyız kendimizi tadımlık yiyeceksek bunun bir zararı olmayacaktır ole değil mi

günaydıınnn gerçi ben günü yeni aydım size öğlen oldu uyku düzeni filan kalmadı, öpüyorum sizi.

ekincik nice mutlu senelere, gelsin 30lar, en güzel kadın yaşları, sağlıklı mutlu ol daha ne

Son düzenleme:

Canım nasılsın,nasıl gidiii çalışman..Olası şifreleride çalışıyomusun..:)))

Son düzenleme:
Ekincik,
doğum günün kutlu,mutlu olsun..Yeni yaşında daha zayıf,sağlıklı,neşeli ve bebekli günler görmen dileğiyle..:)

Semirancım önerin için çok mersiii:)
nar çiçeğini aktardanmı aldın? en kısa sürede deneyeceğim..

Son düzenleme:

gulma,yağmurgözlü yapıyor montiyi hemde bir senedir ..Çok faydasını gördüğünü söylüyor ..

ama yasaklar olduğu için uzun süre yapabilecekmisin.?

Son düzenleme:

Nasıl üzülmüşsün yaaa..ÇAlışmanın kötü yönlerinden biri değişik insanlarla muhatap olmak zorunda kalmak..

biumut,
nasılsın canım.? Atlattınız değilmi,daha iyidir moraliniz inşallah..

selam bende sinanobada oturdum aklım halen orda şimdi çerkezdeyim ama dönüşüm kesin s. oba

merhabalar hepinize;

bu sabah 90.2 yi gördüm çok şükür bugün yememe içmeme sporuma dikkat ediim de yarın sabah 89 u ucundan göriim inşaAllah:)

bu arada pazar günü yai ayın 10 unda başlayalı tam 1 ay olmuş olucak bakalım 1 ayda ne kadar vermiş olucam:)
merakla bekliyorum:)

bu hafta biraz daha balık yemeye çalıştım eksiklişğini hissetti vücudum nedense:)
neyse sizleri seviyorum ve takip ediyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın

bu arada mesut yarın yazılarını ve yapılması gerekenleri paylaşan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim geçmişi okuyamadım henüz:))

görüşürüüüüzz:)

Jülyet ve ceco fotolarınızı gördüm çok hoşsunuz...

ceco kızın senin kopyan. aranızdaki minik kelebek çok şeker.

Son düzenleme:
biumut,
nasılsın canım.? Atlattınız değilmi,daha iyidir moraliniz inşallah..

atlatmaya çalışıyoruz.henüz rahat uyuyamıyorum.her sese sıçrıyorum.KV de kalıyoruz.yeni kapımızın takılmasını bekliyoruz.sorduğun için çok teşekkür ederim canım benim.

Jülyet ve ceco fotolarınızı gördüm çok hoşsunuz...

ceco kızın senin kopyan. aranızdaki minik kelebek çok şeker.

Teşekkür ederim canım valla iyi geliyor arada bir böyle iltifatlar Ben bu gazla kalan işlerimide hemen bitirip sporuma başlıyorum
İnşallah bu hafta tartıya da yansır sporlarım (reglm de bitti sonuçta)
Evet kızım tam Fotokopim klonlasam bukadar benzemez ufağıda git gide ablasına benzemeye başladı
Çeneleride benzemişler (bana) uykularında bile konuşuyor ikiside

Ekincik seninde doğum günün kutlu olsun! Bir sonraki doğum gününe kadar inşallah dilediğin her şeye kavuşursun Canım.

Hepinizi öpüyorum ve işlerime geri dönüyorum
Akşam görüşürüz inşallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün benim doğum günüm yani 20'li yaşlardaki son doğum günüm :18: :18: :18: :18:

doğum günün kutlu olsun. sağlıklı, bebişli, mutlu, sevdiklerinle ve hayırlı nice nice yıllar dilerim

@dalokaysmom

resimlerine baktım ve çok kibar, güzel ve narin bir hanım gördüm hala çok güzelsin ama malum bizler kilo aldıkça o narin bedenimizden zerrecik kalmıyor:)) ben kilo aldıkça duruşum, davranışlarım bile kabalaştı(
ama kilolardan kurtulurken narin ve kibar halimize de kavuşucaz
çok hoş ve tatlı bir bayansın) oğluşun pek şanslı bir delikanlı olucak)

@julyet seni ekledim ama şu an yoksun resimlerine bakmak için sabırsızlanıyorum

dun sabah 95.9 u gordumbakalim yarin kac gostericek sabirsizlikla bekliyorum ramazandan once 92 yi gormek istiyorum ALLAH in izniyle olucak insallah hepinize bol zayiflamalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…