afiyet olsun canım bişeycik olmaz ben de tadımlık herşeyden yiyorum bi yerimiz düşmesin demi
ekincik cnm iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun cnm Allah sevdiklerinle nice yaşlara erdirsin inşgünaydın kızlar bugün benim doğum günüm yani 20'li yaşlardaki son doğum günüm :18: :18: :18: :18:
Ama 5 dakika önce ne yaptım bilin bakalım :) Diyarbakır kadayıfından bir ısırık aldım :) Diyetisyenim affet beni ne olursun :) Ama dayanamadım :) itiraf.com gibi oldu burası benim için artık :) Hepinize mutlu günlerrr :) (yemezsem bi yerim düşecekti valla napiim)
:18:
günaydın kızlar bugün benim doğum günüm yani 20'li yaşlardaki son doğum günüm :18: :18: :18: :18:
sen nerelisin nerde oturuyorsun meraklı melahatlıgım tutu[/QUOTE
afyonluyum cnm.
günaydın kızlar bugün benim doğum günüm yani 20'li yaşlardaki son doğum günüm :18: :18: :18: :18:
dogum gunun kutlu olsun cnmm
kızlar şu montıgnac dıyetını yapan veya bılgısı olan varmı
bu gun başladım sabah 1 avuç kıraz yedım
yarım saat sonra kahvaltı
1 dılım k.ekmek
1 domates
1kozlenmıs patlıcan
1 şekersiz çay
günaydıınnngerçi ben günü yeni aydım size öğlen oldu uyku düzeni filan kalmadı, öpüyorum sizi.
ekincik nice mutlu senelere, gelsin 30lar, en güzel kadın yaşları, sağlıklı mutlu ol daha ne
kızlar şu montıgnac dıyetını yapan veya bılgısı olan varmı
bu gun başladım sabah 1 avuç kıraz yedım
yarım saat sonra kahvaltı
1 dılım k.ekmek
1 domates
1kozlenmıs patlıcan
1 şekersiz çay
anlıyorum cnm çok iyi anlıyorum hemde
akşam yürüyecektim ama dediğim gibi iş yerinde sinir krizi geçirdim kendimi kaybettim
tel,i falan kırdım şuan elim çok agrıyo
bide akşam hastaneye gittik halama geldik geri saat 9 bucuktu
sonra kv ler kaynım eltim falan geldi
annem bizde diye geldiler vaktim olmadı yani
ama bugün kesin yürücem
selam bende sinanobada oturdum aklım halen orda şimdi çerkezdeyim ama dönüşüm kesin s. obabüyükçekmece mimarobada. kısmen denize yakın tam dibi değil 200 metre yakınında yürüyorum ama havası geliyor güzel yani parkurum. caddede yürüyorum ama geniş kaldırımlar var ve çok araba geçmiyor. kalabalık da yok. hızla yürüyosun o yüzden.
biumut,
nasılsın canım.? Atlattınız değilmi,daha iyidir moraliniz inşallah..
Jülyet ve ceco fotolarınızı gördüm çok hoşsunuz...
ceco kızın senin kopyan. aranızdaki minik kelebek çok şeker.
banu145145 ten haberi olan varmı bugün test günüydü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?