yenacıım AYŞE çok rahatsızlandı akşam ve işe gidememiş,
ayşenin kilo bildirimi 97.500 [ ayşe şimdi nasılmış ishali devam ediyorsa vucud susuz kalır çok su içsin
ayşenin kilo bildirimi 97.500 [ ayşe şimdi nasılmış ishali devam ediyorsa vucud susuz kalır çok su içsin
doktora gitmiş sabah mesajlaştık konuşacak durumda değilim demişti gece aramadım ben de sabah. yatıyorum ev de yazdı, şimdi su işini de yazayım hemen ona.
yenaaaaaaaaaa gördün mü yine "kilo" verdim yenaa senin görmeni ve başımı okşayıp aferin bobo demeni bekliyordum buradaa:)) eski tempoma döndüm nihayet. tabi birden abanınca çok gitti ama böyle devam eder mi bilemem ama:))))
ayşenin kilo bildirimi 97.500
Okurken onu düşündüm..Hem ders çalışıyor oturarak hem stressli..hem artık kilosuda azaldı ve 1700 verdi..
O yüzden sana önce hörrrmeettlerdiyorum sonrada..Yaklaş gel gel öpüjemmmm, elinide uzat şöyle tokalaşlım en sıkısından..
geçende kızıma tokalaşmayı öğrettim böyle mıy mıy değil eli kavrayıp sıkacaksın diyorum gülüşüyoruz..
nekadar spor yaptıgımı unutum not etmedi günlük yarım diye hatırlıyorum hafta sonları yapmamıştımspor listesini 5-6 gibi yaparım minnağın 2. uykusunda herkeş yazsın çıksın ortaya vasatlar şampiyonlar hadi bakemmmm
ay teşekkür ederim ya ben aslında öv diye demedim öyle gibi oldu sanırım:)) hani sen eski halimi biliyorsun da bi kere demiştin ya mesajlaştığımızda "senin uzatmana şaşırdım aslında bu kadar" diye, ondan hani yena bak düzeldiiiimm diyeee:))))))
çok çalışamadım ya pişmanlıklar içindeyim, aylardır boş boş durudm içimden memur olmak gelmiyor çünkü:) o zaman da sıkamıyorum kendimi. şimdi de bıraktım zaten yarın sınav. bi deneme çözerim belki.
tokalaşmayı nerden aklına geldi de öğrettindoğru demişsin güzelce kavrasın elin ucuyla yapanlar hiç güven vermez adama:))
slm bilmiyorum yasakmıdır ama bana daha önceden gittiğim diyetisyenim vermişti cla diye gıda takviyesi kullanan yada bilgisi olan varmı
ayşe çok geçmiş olsun canım..
yena hani bana alkış aşkolsun küstüm banane bananeşaka bir yana alışmışım senden yorum almya canım benim yazdığım hiçbir yazıyı es geçmediğin için naz yapmak istedim
karın yağlarını parçalıyomuş doğrumudur bilmem
:26: keşke duyanınız varmı
karın yağlarını parçalıyomuş doğrumudur bilmem
:26: keşke duyanınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?