Günaydınlar hepinize
geçmiş çok birikmiş birazcık okucam fırsatım olursa
malum p.tesi ve kalabalık ztn hala çok iyi hissetmiyorum kendimi
bu arada bana da cumartesi günü kolonoskopi yapılıcaksöylemiştim size daha önce bağırsak problemim var diye. ne güzel besleniyorum, yumuşatıcı şeyler yiyorum ama ayşenin geçenlerde halasıydı sanırım birinin bağırsaklarında kist vardı. acil ameliyata alıonmıştı. korktum açıkçası doktora gittim korkma ama bi bakalım kolonoskopi ile dedi. yani hayatımda ilk defa bağırsaklarımı boş hissedicem:) acaba nasıl bir his olucak:))
daha önce yaptıranınız var mı acaba?? ben uyuşturma değilde anestezi istedim. hiçbişey hissetmek istemiyorum
günaydın ayşe geçmiş olsun şimdi iyimisin vermişsin kiloları dr gittinmi
herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah bol sporlu az yemekli
Ayşem geçmiş olsun canım
Dün yarım saat kadar yürüyebildim o da dondurma yemeye gitmek için bu akşam iyice bir yürümek istiyorum kısmetse
geçmiş olsun ayşeneyin var acaba neden uzun zamandır iyileşemedin yaa rabbim hayırlı şifalar versin sana inşaallah
bu arada bana da cumartesi günü kolonoskopi yapılıcaksöylemiştim size daha önce bağırsak problemim var diye. Ne güzel besleniyorum, yumuşatıcı şeyler yiyorum ama ayşenin geçenlerde halasıydı sanırım birinin bağırsaklarında kist vardı. Acil ameliyata alıonmıştı. Korktum açıkçası doktora gittim korkma ama bi bakalım kolonoskopi ile dedi. Yani hayatımda ilk defa bağırsaklarımı boş hissedicem:) acaba nasıl bir his olucak:))
daha önce yaptıranınız var mı acaba?? Ben uyuşturma değilde anestezi istedim. Hiçbişey hissetmek istemiyorum
herkese günaydın
ayşecim hala geçmedi mi senin rahatsızlığın yaa, dikkat et kendine...
günaydın arkadaşlar
herkese gönlünce bir hafta dilerim
hepinizi çook öpüyor selamlıyorum.
Ayşecim çok geçmişşşşş olsun. Elbette toparlanman zor. Bu hafta biraz kırık geçer ama haftaya harika bir tatil geçirirsin inşallah.
evet ya bnde biktim su kilolardan bakalim nasil vercem en azindan bi 80 ler soyle bi goz kirpsa bna motiasyon tavan yapacak ta iste ne bilem yaaa
aysecim cok gecmis olsun cnm dikkat etkendine emiri de op hatta kolarini isir yerime:)
mutlusum sporlari sen mi yaziyon bacimmmmm
Canım cok gecmiş olsun... Umarım bişey çıkmaz. Kolonoskopinin çok güzel birşey olduğunu söylemem her tıbbi muayene gibi ama yapacak bişey yok tatlıcımAllah'ım biran evvel şifanı versin. Ne olursa olsun şükür halimize... Sevgilerrr :)
sarı civcivim ben yaptırdım cnm kolonoskopi bende anestezi ile yaptırdım
e anestezi ile oluncada hiç bişey duymuyosun merak etme ve korkma
bende cuma memlekete gidicem oraya gidince yaptırmayı düşünüyorum geç bile kaldım bakalım eşim kafamın etini yiyo
günaydınlar herkeslereee:)
ayşecim geçmiş olsun canım..
Sevgili mutlu.hayranım sana süper gidiyorsun.idolümsün.ya hiç bişey kalmadı sende ya gitti fazlalıklar kalanlarda eminim seni fazla oyalamadan gidecek.cumaya 8 li rakamları bilem görürsün inşallah..
teşekkür ederim yaa inşaallah amin. Güzel birşley değil elbet ama bişey var mı diye kafam da kalacağına inşaallah bişey çıkmaz da içim rahat ederim
sen neden öyle arada sırada yaptırıyorsun canım?? Sonuçta bağırsaklara azda olsa zarar veren bişeymiş!!
ayşe'cim çok geçmiş olsun...
Dilencii naptı ki acep? Nasıl geçti sınavı:26:
günaydınlar herkeslereee:)
ayşecim geçmiş olsun canım..
Sevgili mutlu.hayranım sana süper gidiyorsun.idolümsün.ya hiç bişey kalmadı sende ya gitti fazlalıklar kalanlarda eminim seni fazla oyalamadan gidecek.cumaya 8 li rakamları bilem görürsün inşallah..günaydınlar herkeslereee:)
cnm ara sıra yaptırmıyorum
bizde kolon kanseri ırsi o yüzden ben risk altındayım ve senede 1 yaptırmam lazım ben yaptıralı 2,5 sene falan oldu
(babamı 7 yaşında bundan kaybettim halam dedem babannem de bundan vefat etti
2 tane halam
1 tane halamın kızı ve erkek kardeşim ayrıca 1 amcamda kolon kanseri işte bu yüzden risk altındayım)
aaa aysecim ne diyosun sen yaaa nasıl ihmal edersin ozaman böyle bi durumdaaa.... Hele ki böyle kendini kötü hissettiğin zamanlardfa allah muhafaza ayyy daha fazla erteleme hemen hemen kontrolünü yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?