Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bana da cumartesi günü kolonoskopi yapılıcak söylemiştim size daha önce bağırsak problemim var diye. ne güzel besleniyorum, yumuşatıcı şeyler yiyorum ama ayşenin geçenlerde halasıydı sanırım birinin bağırsaklarında kist vardı. acil ameliyata alıonmıştı. korktum açıkçası doktora gittim korkma ama bi bakalım kolonoskopi ile dedi. yani hayatımda ilk defa bağırsaklarımı boş hissedicem:) acaba nasıl bir his olucak:))
daha önce yaptıranınız var mı acaba?? ben uyuşturma değilde anestezi istedim. hiçbişey hissetmek istemiyorum

Günaydın hanımlar...
Diyete başladığım günden beri ilk defa dün kaçamak yaptım Babam geldi memleketten cumartesi günü.2 gün bendeydi.Dün yağ mantısı yaptım ayıptır söylemesi.Kayınvalidemler ablam eşi hepsini çağırdım.Toplu bir aile sofrası ve bende herkesin yediği kadar yedim.Sadece tadımlık yeyip nefsimi köreyip sebze yiyebilirdim ama yenik düştüm irademe.Koca bir tabak yağ mantısı... Acayip mideme oturdu sonra baya ağır geldi ama iş işten geçmişti maalesef.Babam bizde olduğu için yürüyüşe de çıkamadım. Ahh ahh inşallah bu hafta artı çıkmam. :26: Bugün var gücümle asılıcam yürüyüşe.2 gün yürüyemedim.Cumaya kadar yarüyüşle dengelemem lazım yediklerimi...

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Benim gibi fazla paylaşımda bulunmasanız bile mutlaka geçmişi takip edip okuyun arkadaşlarımızın yazdıklarını.Çok faydalı oluyor motivasyon adına.Hepinize başarılı bir zayıflama süreci diliyorum...

günaydın arkadaşlar
herkese gönlünce bir hafta dilerim
hepinizi çook öpüyor selamlıyorum.

ayşecim çok geçmişşşşş olsun. elbette toparlanman zor. bu hafta biraz kırık geçer ama haftaya harika bir tatil geçirirsin inşallah.

Canım cok gecmiş olsun... Umarım bişey çıkmaz. Kolonoskopinin çok güzel birşey olduğunu söylemem her tıbbi muayene gibi ama yapacak bişey yok tatlıcım Allah'ım biran evvel şifanı versin. Ne olursa olsun şükür halimize... Sevgilerrr :)

Evet ya bnde biktim su kilolardan bakalim nasil vercem en azindan bi 80 ler soyle bi goz kirpsa bna motiasyon tavan yapacak ta iste ne bilem yaaa

Aysecim cok gecmis olsun cnm dikkat etkendine emiri de op hatta kolarini isir yerime:)

Mutlusum sporlari sen mi yaziyon bacimmmmm

günaydın ayşe geçmiş olsun şimdi iyimisin vermişsin kiloları dr gittinmi

geçmiş olsun ayşe neyin var acaba neden uzun zamandır iyileşemedin yaa rabbim hayırlı şifalar versin sana inşaallah

herkese günaydın
ayşecim hala geçmedi mi senin rahatsızlığın yaa, dikkat et kendine...

geçmiş olsun dileklerinde bulunan burada alıntı yapamadığı diğer arkadaşlarımada hepinize çok teşekkür ediyorum daha iyiyim çok şükür
gastrit biraz zorluyo bu ara stresten o da ishal istifar bitti çok şükür

mutlucum cnm benim herşey için çok saol

sarı civcivim ben yaptırdım cnm kolonoskopi bende anestezi ile yaptırdım
e anestezi ile oluncada hiç bişey duymuyosun merak etme ve korkma
bende cuma memlekete gidicem oraya gidince yaptırmayı düşünüyorum geç bile kaldım bakalım eşim kafamın etini yiyo

sporu ben yazıyorum ama toplam olarak cuma söylüyosun 350dk diye ben de yazıyorum

ben cuma akşam 75 dk yürüdüm
cumartesi sabah 75 dk yürüdüm
pazar sabah akşam 75 er dakka yürüdüm

yavvvv kraliçe nein olma yolundayım diim herkese

buarada 93 gördüm yabadabaduuuuu

Son düzenleme:

saol cnm öperim ısarırım merak etme
sende öp benim için

Mutlusum tamamdir bacim cuma gunu kokten sana solerim yterki sen iste bu arada bende 92 leri 3 leri goruyom ama tartiya ilk adim attigim zaman sonra yukseliyo haliyle:)))

Tamam aysecim bnde operim ya ne olcek benim bu cocuk sevgim asiri seviyorum hele yeni dogmus bebeklere bitiyorum ama gel gorki 2. Cocuk yapmak istemiyorum sirf kizima vereyim sevgisi paylasilmasin diye bide 2. Cocuk erkek olursa kizimi kv gil 2. Plana atarlar kizim uzulur diye korkuyom cok mu yanlis dusunuyom ya esime kalsa hemen 2. Yi istiyo bende dedim kim bakacak daha kizim kucuk annemler zar zor geliyo kv artik hic gelmem sikiliyom diyo eee ben ne yapcem didim sustu:)))
BU ARADA ALLAHA SUKUR ADET OLDUM GİBİ BU HAFTA RES.EN HAMİS GİBİYDİ GOBUCUGUMMM

günaydınlar herkeslereee:)

ayşecim geçmiş olsun canım..
Sevgili mutlu.hayranım sana süper gidiyorsun.idolümsün.ya hiç bişey kalmadı sende ya gitti fazlalıklar kalanlarda eminim seni fazla oyalamadan gidecek.cumaya 8 li rakamları bilem görürsün inşallah..günaydınlar herkeslereee:)

ayşecim geçmiş olsun canım..
Sevgili mutlu.hayranım sana süper gidiyorsun.idolümsün.ya hiç bişey kalmadı sende ya gitti fazlalıklar kalanlarda eminim seni fazla oyalamadan gidecek.cumaya 8 li rakamları bilem görürsün inşallah..

Son düzenleme:

teşekkür ederim yaa inşaAllah amin. güzel birşley değil elbet ama bişey var mı diye kafam da kalacağına inşaAllah bişey çıkmaz da içim rahat ederim

sen neden öyle arada sırada yaptırıyorsun canım?? sonuçta bağırsaklara azda olsa zarar veren bişeymiş!!

Ayşe'cim çok geçmiş olsun...

dilencii naptı ki acep? nasıl geçti sınavı:26:

saol cnm

cnm ara sıra yaptırmıyorum
bizde kolon kanseri ırsi o yüzden ben risk altındayım ve senede 1 yaptırmam lazım ben yaptıralı 2,5 sene falan oldu
(babamı 7 yaşında bundan kaybettim halam dedem babannem de bundan vefat etti
2 tane halam
1 tane halamın kızı ve erkek kardeşim ayrıca 1 amcamda kolon kanseri işte bu yüzden risk altındayım)

ayşe'cim çok geçmiş olsun...

Dilencii naptı ki acep? Nasıl geçti sınavı:26:

saol cnm
evet bende merak ettim nasıl geçti acaba sınavı

çok kibarsın canım ama sanırım 90 lar daha kolay gitmesine rağmen 80ler daha zor olacak
sağlıklı olmak için ideal kilomuza inmemiz ve orda kalmamız sart sıkalım dişimizi.

aaa aysecim ne diyosun sen yaaa nasıl ihmal edersin ozaman böyle bi durumdaaa.... hele ki böyle kendini kötü hissettiğin zamanlardfa Allah muhafaza ayyy daha fazla erteleme hemen hemen kontrolünü yaptır

aaa aysecim ne diyosun sen yaaa nasıl ihmal edersin ozaman böyle bi durumdaaa.... Hele ki böyle kendini kötü hissettiğin zamanlardfa allah muhafaza ayyy daha fazla erteleme hemen hemen kontrolünü yaptır

yaptırıcam cnm müsait bi aradan inş.
Bişey çıkar korkusu ile yaptırmak gelmiyo içimden napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…