yaptırıcam cnm müsait bi aradan inş.
Bişey çıkar korkusu ile yaptırmak gelmiyo içimden napim
saol cnm
cnm ara sıra yaptırmıyorum
bizde kolon kanseri ırsi o yüzden ben risk altındayım ve senede 1 yaptırmam lazım ben yaptıralı 2,5 sene falan oldu
(babamı 7 yaşında bundan kaybettim halam dedem babannem de bundan vefat etti
2 tane halam
1 tane halamın kızı ve erkek kardeşim ayrıca 1 amcamda kolon kanseri işte bu yüzden risk altındayım)
saol cnm
evet bende merak ettim nasıl geçti acaba sınavı
Bişey çıkar korkusu ile yaptırmak gelmiyo içimden napim[/QUOTEF geçmis olsun ayse saglik ihmale gelmez biran once yaptir insallah bisey çikmaz
laf mi ayse bu yani, bu hastaligi gayet iyi taniyorsun yapilmayacak tek sey kontroden uzak durmak heralde lutfeeennnn hemn yaptir icinde rahat etsin lutfeeen
[ı]geçmiş olsun ayşe ihmal etme canım kendine dikkat et.....
Günaydın kızlaar...........[/ı]
Bişey çıkar korkusu ile yaptırmak gelmiyo içimden napim[/QUOTEF geçmis olsun ayse saglik ihmale gelmez biran once yaptir insallah bisey çikmaz
YAPTIRICAM ZTN CNM
KENDİMDEN ÖNCE DÜŞÜNMEM GERKEN Bİ EVLADIM VAR ÇÜNKÜ :)
YAPTIRICAM ZTN CNM
KENDİMDEN ÖNCE DÜŞÜNMEM GERKEN Bİ EVLADIM VAR ÇÜNKÜ :)
harikasın tam da bir annenin söylemesi gereken çok seviyom seni kızzzz
kızlar yine aklıma ne geldi,
diğer başlıklara bakıyorum bazen 60-70 arası olanlar, 70 80 arası olanlar vb. ordaki ablaların çoğu bir kurtarıcı peşindeler, yani şok dietler yahut ilaç veya gıda takviyeleri gibi. sanırım sunu diyebiliriz en bilinçli ilerleğen topikiz. bunda elbette o şok diyetleri yapmış ilaç ya da gıda takviyelerini bir dönem kullanmış olmamız ve bu çözümlerin kısa süreli hatta bazen büyük zararlar verdiklerini ilk elden öğrenmiş olmamız var.
şimdi sık sık söylediim gibi ben isveç dietini yaptım (hem de birkaç kez),
patates diyetini yaptım, lahana çorbası diyetini yaptım, annemden alıp zenikal denen bir ilacı kullandım, lahana hapımıydı onu kullandım(1 tane içiyodun 1 litre su ile, midede şişip tok tutuyormuş- günde 4-5 adet kullanıyosun) tok tutsun diye süt tozuna benzeyen bişide kullandım.
işe yarasalardı şuan 60 kilo olurdum heralde.
sizde varmı yalnış yaptığınız diet ya da kullandığınız ilaçlar.
kızlar yine aklıma ne geldi,
diğer başlıklara bakıyorum bazen 60-70 arası olanlar, 70 80 arası olanlar vb. ordaki ablaların çoğu bir kurtarıcı peşindeler, yani şok dietler yahut ilaç veya gıda takviyeleri gibi. sanırım sunu diyebiliriz en bilinçli ilerleğen topikiz. bunda elbette o şok diyetleri yapmış ilaç ya da gıda takviyelerini bir dönem kullanmış olmamız ve bu çözümlerin kısa süreli hatta bazen büyük zararlar verdiklerini ilk elden öğrenmiş olmamız var.
şimdi sık sık söylediim gibi ben isveç dietini yaptım (hem de birkaç kez),
patates diyetini yaptım, lahana çorbası diyetini yaptım, annemden alıp zenikal denen bir ilacı kullandım, lahana hapımıydı onu kullandım(1 tane içiyodun 1 litre su ile, midede şişip tok tutuyormuş- günde 4-5 adet kullanıyosun) tok tutsun diye süt tozuna benzeyen bişide kullandım.
işe yarasalardı şuan 60 kilo olurdum heralde.
sizde varmı yalnış yaptığınız diet ya da kullandığınız ilaçlar.
şişko derken
ayşecim çok çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat öptm bacımGünaydınlar hepinize
geçmiş çok birikmiş birazcık okucam fırsatım olursa
malum p.tesi ve kalabalık ztn hala çok iyi hissetmiyorum kendimi
geçen nisan ayında anneme yaptırmıştık anestezi ile bişi duymadığını söyledi ama mutlaka yaptırılması gerekirmiş sorun varsa bağırsaklarda sık sık şükür annem de bişi çıkmadı ama içimizden korkusu gitti en azından.. sana da çok geçmiş olsun sarı civcivim cnmbu arada bana da cumartesi günü kolonoskopi yapılıcaksöylemiştim size daha önce bağırsak problemim var diye. ne güzel besleniyorum, yumuşatıcı şeyler yiyorum ama ayşenin geçenlerde halasıydı sanırım birinin bağırsaklarında kist vardı. acil ameliyata alıonmıştı. korktum açıkçası doktora gittim korkma ama bi bakalım kolonoskopi ile dedi. yani hayatımda ilk defa bağırsaklarımı boş hissedicem:) acaba nasıl bir his olucak:))
daha önce yaptıranınız var mı acaba?? ben uyuşturma değilde anestezi istedim. hiçbişey hissetmek istemiyorum
oleyyyyyyyy süpersinn var ya kraliçe olmaman için bir sebep yok ha gayret oldun bileeeee ben ce ben de bugün leslie yapsam uzun zamandır yapmıyorum ne iyi olcekkkkkksporu ben yazıyorum ama toplam olarak cuma söylüyosun 350dk diye ben de yazıyorum
ben cuma akşam 75 dk yürüdüm
cumartesi sabah 75 dk yürüdüm
pazar sabah akşam 75 er dakka yürüdüm
yavvvv kraliçe nein olma yolundayım diim herkese
buarada 93 gördüm yabadabaduuuuu
verdim cevabını ben cnm sen merak etme biz dememiş ole ulu orta demiş nerde olduğunu unutarakkkkbu kelime çok kırıcıya hafif toplu desek belki daha sempatik olurdu
harikasın tam da bir annenin söylemesi gereken çok seviyom seni kızzzz
:)) BENDE SENİ SEVİYOM CNM
merhabalar semiran geldii nasılsınız kızlarrrr ben de iyi olmaya çalışıyorum iyiyim demek moda olmuş derdi teyzem iyiym çok şükür binlerce kez Allahıma herkesi kocaman öptm güzel bir hafta geçirmeyi temenni ediyorum
ayşecim çok çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat öptm bacım
geçen nisan ayında anneme yaptırmıştık anestezi ile bişi duymadığını söyledi ama mutlaka yaptırılması gerekirmiş sorun varsa bağırsaklarda sık sık şükür annem de bişi çıkmadı ama içimizden korkusu gitti en azından.. sana da çok geçmiş olsun sarı civcivim cnm
oleyyyyyyyy süpersinn var ya kraliçe olmaman için bir sebep yok ha gayret oldun bileeeee ben ce ben de bugün leslie yapsam uzun zamandır yapmıyorum ne iyi olcekkkkkk
verdim cevabını ben cnm sen merak etme biz dememiş ole ulu orta demiş nerde olduğunu unutarakkkk
SAOL CNM NASILSIN GÖRÜŞEMİYORUZ ARTIK UĞRAYAMIYOSUN TATİLİN DOLU DOLU GEÇİYO AMA NE GÜZEL
AH Bİ GELSE ŞU CUMA GÜNÜ VARYA İPLE ÇEKİYORUM
kızlar harikasınız bu hataların bedelini (para) ödedik yahut hala ödemeye çalışıyoruz. Bu bahsettikleriniz denemeği düşünenler için çok aydınlatıcı aynı zaman da.
Lütfen arkadaşlar aklınıza gelenleri yazın çok faydalı oldu benim adıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?