Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun ayşe ihmal etme canım kendine dikkat et.....

günaydın kızlaar...........

laf mi ayse bu yani, bu hastaligi gayet iyi taniyorsun yapilmayacak tek sey kontroden uzak durmak heralde lutfeeennnn hemn yaptir icinde rahat etsin lutfeeen

yaptırıcam cnm en kısa zamanda uygun bi fırsatı bulim inş.
Belki orduda gidince yaptırırım
orda çok iyi bi dr. Var kardeşim daha 1 ay falan oldu kontrol için yaptırdı

[ı]geçmiş olsun ayşe ihmal etme canım kendine dikkat et.....

Günaydın kızlaar...........
[/ı]

günaydın cnm
çok saol

kusura bakmayin hanimlar iki kez yazmisim onu sildim bari sporumu yaziyim dun 90dk yuruyus 10dk egzersiz bu arada -500 olmusum tam 10kilo 100 vermisim

Son düzenleme:
kızlar yine aklıma ne geldi,

diğer başlıklara bakıyorum bazen 60-70 arası olanlar, 70 80 arası olanlar vb. ordaki ablaların çoğu bir kurtarıcı peşindeler, yani şok dietler yahut ilaç veya gıda takviyeleri gibi. sanırım sunu diyebiliriz en bilinçli ilerleğen topikiz. bunda elbette o şok diyetleri yapmış ilaç ya da gıda takviyelerini bir dönem kullanmış olmamız ve bu çözümlerin kısa süreli hatta bazen büyük zararlar verdiklerini ilk elden öğrenmiş olmamız var.

şimdi sık sık söylediim gibi ben isveç dietini yaptım (hem de birkaç kez),
patates diyetini yaptım, lahana çorbası diyetini yaptım, annemden alıp zenikal denen bir ilacı kullandım, lahana hapımıydı onu kullandım(1 tane içiyodun 1 litre su ile, midede şişip tok tutuyormuş- günde 4-5 adet kullanıyosun) tok tutsun diye süt tozuna benzeyen bişide kullandım.

işe yarasalardı şuan 60 kilo olurdum heralde.

sizde varmı yalnış yaptığınız diet ya da kullandığınız ilaçlar.

Olmaz mı? Lidasından tut aynen dediğin zenical ine kadar hepsini kullandım bende. Bide bende gercekten 5-10 kilo fazlası olanları anlayamıyorum nasıl böyle şeylere başvuruyorlar. hadi bizimkisi bir umut belki daha hızlı sonuca ulasılır diye. Ama simdi 70 kilo olacagım ve 3 ayda en az 60 kiloya inebileceğimi bilmeme ragmen o ilaclardan almak gercekten cahillik. Yani kızmasınlar ama öyle. Bunların hiç birinin bir dayanagı yok. günde yarım saat spor dengeli beslenme ile sadece 3 ay gibi bir süreçten bahsederken bile oooo okadar bekleyemem diyenleri var. Gerecekten inanamıyorum yani. Biz ne yapalım? Ben seneye mart sonuna kadar kendime zaman koydum yazık degil mi? Tamam sunada katılıyorum kontrolü saglasaydık bizde 70 lerin üzerine cıkmasaydık bunlar olmazdı evet ama yinede kendi vücutlarına bu haksızlıgı yapmaları için biraz yanlıs yerdeler. Sizcede öyle degil mi? Ayyyy ne doluymusum be dalokaysmom :) resmen kustum yani :) Bide keske yazarken ki hallerimizi gösteren videolar ekleyebilsek

herkese mrb bu arada...
mutlucum senin yazılarını takip ediyorum çok pozitifsin ve de doğal bunu söylemeden geçemicem...
bende elma krom içtim bundan 3 sene önce hemde gizli gizli kimseye söylemeden evet 1 ayda 4-5 kilo verdim amaaaa bıraktıktran sonraaa hayatımda hiç olmayan göbeğim onun eseridir. ve çok kilo aldım.. sakın denemeyelim böle şeylerr metabolizma dağılıyor resmen...

benim de zayıflama uğruna en saçma harcamam bu linkdeki
http://www.kardelendergisi.com/yazi.php?yazi=551

kemeri almak için 250 tl tahlil masrafı yapıp..150 muayene 250 kemer ===650 tl harcayıp kullanamadan bırakmam oldu..o kadar rahatsız ediciydi ki hiç takamadım hala duruyooor........

Son düzenleme:
merhabalar semiran geldii nasılsınız kızlarrrr ben de iyi olmaya çalışıyorum iyiyim demek moda olmuş derdi teyzem iyiym çok şükür binlerce kez Allahıma herkesi kocaman öptm güzel bir hafta geçirmeyi temenni ediyorum
Günaydınlar hepinize
geçmiş çok birikmiş birazcık okucam fırsatım olursa
malum p.tesi ve kalabalık ztn hala çok iyi hissetmiyorum kendimi
ayşecim çok çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat öptm bacım
geçen nisan ayında anneme yaptırmıştık anestezi ile bişi duymadığını söyledi ama mutlaka yaptırılması gerekirmiş sorun varsa bağırsaklarda sık sık şükür annem de bişi çıkmadı ama içimizden korkusu gitti en azından.. sana da çok geçmiş olsun sarı civcivim cnm
oleyyyyyyyy süpersinn var ya kraliçe olmaman için bir sebep yok ha gayret oldun bileeeee ben ce ben de bugün leslie yapsam uzun zamandır yapmıyorum ne iyi olcekkkkkk
bu kelime çok kırıcıya hafif toplu desek belki daha sempatik olurdu
verdim cevabını ben cnm sen merak etme biz dememiş ole ulu orta demiş nerde olduğunu unutarakkkk

kızlar harikasınız bu hataların bedelini (para) ödedik yahut hala ödemeye çalışıyoruz. bu bahsettikleriniz denemeği düşünenler için çok aydınlatıcı aynı zaman da.

lütfen arkadaşlar aklınıza gelenleri yazın çok faydalı oldu benim adıma...

kızlar acayip derecede üzüldüm ilkkez eşimdende uyarı aldım... bu yılın sonunda 85 kilo olucaksın dedi bende istiyorum dedi bbana. saolsun destek oluyor ama ondan bunu duydumya ne üzüldüm. adam haklı yahu benden daha zayıf çünkü. bu güne kadar sabretti ama artık söyleme gereği duydu.
hem öle diyor hemde seviyorum diye dondurmaları taşıyor eve nasıl olacak bu iş....

göbeğimi saklamaktan bıktım, insan eşinden kaçarmı o hale geldim resmen utanarak söylüyorum...

bende santevıt acai berry kullandım
lahana hapı kullandım
adını hatırlamadığım bi biber hapı kullandım
ve herbalıfe kullandım
sonuç daha fazla kilo aldım onlar sayesinde

ben de lida ve lahana hapı kullandım lida berbat bişey fazla devam etmedim bütün dengemi altüst etti tansiyonu çıkardı sabahlara kadar cin carpmış gibi gözüm tavanda uyuyamıyordum lahana da hiç etki etmedi kilo bile almış olabilirim hatta neyseki ikisini de çok kısa süreler kullandımda bi hasar bırakamadılar bende

Saat 3te çıkıcam canlarım ben
eşim kardeşimi otogara götürdü dönüşte alıcak beni
hepinizi öpüyorum şimdiden

mutlucum bu arada bugunkü menümü yazayım cnm
sabah
yarım kk peynir
2 dilim ekmek
1tatlı kaşığı reçel
2 domates
1 salatalık

ara 8-10 kiraz

öğle
1 kase yayla çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
2 dilim ekmek

arada 1 şeftali yicem inş.

Akşamda mercimek çorbası ve 1 tane biber dolması ve yoğurt ekmek yok

akşam spor yapmayı umuyorum inş. Annemi teyzemlere götürcez bayrampaşaya fırsatım olursa 45 dakika yürümeyi düşünüyorum

Bende anlatmk istiyom bende:))) ben lahana corbasi ypip iciyordum 7 kiloya yain vrdim sonra lida hapini kullandm anami aglatti ya bi enerji veriyordu ne uyku uyuyabiliyodum ne bisey sureki cikip yurumek istiyordum yani enerji depoladi bende ama bu verdigim kilolarin hepsini geri aldim aslinda ben bu kadar kilolo olmazdim da iste bu diyetlervbeni mahvetti cunku ben 70 .kilodaken yapiodum bu diystleri yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…